Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Epping Forest

Vuokraa maastopyörä ja polje metsän lehvistöjen varjossa tai lähde lintuja bongaamaan useille patikointireiteille, jotka mutkittelevat tässä ikivanhassa metsässä.

Lontoon laitamilla sijaitseva Epping Forest levittäytyy suurelle selänteelle ja on yksi Britannian tärkeimmistä ja arvostetuimmista virkistysmetsistä. Kuningatar Elisabet nimesi vuonna 1882 tämän 243 hehtaarin kokoisen Epping Forestina tunnetun alueen kaikkien ihmisten metsäksi. Siitä lähtien se on ollut lontoolaisten tärkeä vapaa-ajanviettopaikka. Perinne jatkuu tänä päivänä, ja sekä paikalliset että turistit saapuvat vaeltamaan, katselemaan lintuja ja ajamaan maastopyörällä.

Aloita päivä jostakin puiston useista neuvontapisteistä. Voit tutustua niissä esimerkiksi metsän ekologiaan ja historiaan. Kuuntele metsänvartijan kertomuksia ja kuule, miksi metsä on yksi vain kolmesta seudun suojelualueesta. Lapset viihtyvät vuorovaikutteisten tehtävien parissa, ja he voivat tutkia kiemurtelevia polkuja, jotka johtavat neuvontapisteistä metsään. Ennen kuin suuntaat metsään, ota neuvontapisteestä mukaasi reittiopas, joka opastaa Epping Forestin eri alueille.

Seuraa ympäristöäsi tarkasti; saatat nähdä monia erilaisia villieläimiä. Peurojen, jänisten ja oravien lisäksi metsässä asuu useita harvinaisia lintulajeja. Epping Forest on lintubongareiden unelmakohde silkkiuikkuineen, tikkoineen ja kiuruineen.

Koe maastopyöräilyn hurma; voit vuokrata pyörän Epping Forestessa sijaitsevasta pyörävuokrauskeskuksesta. Saat keskuksesta kartan reiteistä, ja ensikertalaiset saavat turvallisuusohjeet.

Epping Forest sijaitsee noin 24 kilometriä Lontoosta, ja sinne pääsee autolla alle tunnissa. Metsän kaikkien sisäänkäyntien luona on ilmaisia pysäköintipaikkoja. Alueelle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä Lontoosta. Metsä on avoinna joka päivä, eikä sinne ole pääsymaksua.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 6 004 majoitusliikettä kohteen Epping Forest lähellä
Willow Lodge
Willow Lodge

Willow Lodge

   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Epping Forest on 1,9 kilometrin päässä tästä majatalosta. White Hart Lane Stadium (stadion) ja Westfield Stratford City sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Lontoon olympiastadion ja Alexandra Palace (viihdekeskus) ovat myös 20 kilometrin päässä.

  Willow Lodge Annexe
  Willow Lodge Annexe

  Willow Lodge Annexe

    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Copper Box Arena, Westfield Stratford City ja Lontoon olympiastadion ovat 20 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. ExCeL London ja Alexandra Palace (viihdekeskus) ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Waltham Abbey Marriott Hotel
   Waltham Abbey Marriott Hotel

   Waltham Abbey Marriott Hotel

   Old Shire Lane, Waltham Abbey, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Epping Forest on 3,5 kilometrin ja Royal Gunpowder Mills (teemapuisto) on 3,8 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. White Hart Lane Stadium (stadion) ja Paradise Wildlife Park (eläinpuisto) ovat myös 20 kilometrin päässä.

    The Motel at Forest Lodge
    The Motel at Forest Lodge

    The Motel at Forest Lodge

    Forest Lodge Commercial Complex, High Road, Epping, Englanti
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Epping Forest on 2,8 kilometrin päässä tästä motellista. Waltham Abbey Church (kirkko) ja Queen Elizabeth's Hunting Lodge sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Lee Valley White Water Centre (virkistysalue) ja Gilwell Park ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Gilwell Park
     Gilwell Park

     Gilwell Park

     Bury Road, Chingford, Lontoo, Englanti
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Olympic Park (puisto), Westfield Stratford City ja Lontoon olympiastadion ovat 15 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Alexandra Palace (viihdekeskus) ja Finsbury Park ovat myös 20 kilometrin päässä. Chingfordin juna-asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Macy's Guesthouse
      Macy's Guesthouse

      Macy's Guesthouse

      168 Station Road, Lontoo, Englanti
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Olympic Park (puisto), Westfield Stratford City ja Lontoon olympiastadion ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Finsbury Park ja Alexandra Palace (viihdekeskus) ovat myös 15 kilometrin päässä. Chingfordin juna-asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

       Premier Inn Loughton/buckhurst Hill
       Premier Inn Loughton/buckhurst Hill

       Premier Inn Loughton/buckhurst Hill

       High Road ,, Buckhurst Hill, ENG
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Westfield Stratford City, Lontoon olympiastadion ja ExCeL London ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympic Park (puisto) ja Brick Lane ovat myös 15 kilometrin päässä. Roding Valleyn metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Buckhurst Hillin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        Boutique Serviced Apartments
        Boutique Serviced Apartments

        Boutique Serviced Apartments

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Paradise Wildlife Park (eläinpuisto), Alexandra Palace (viihdekeskus) ja Finsbury Park ovat 20 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Westfield Stratford City ja Lontoon olympiastadion ovat myös 20 kilometrin päässä. Enfield Lockin juna-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brimsdownin rautatieasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.