Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Epping Forest

Vuokraa maastopyörä ja polje metsän lehvistöjen varjossa tai lähde lintuja bongaamaan useille patikointireiteille, jotka mutkittelevat tässä ikivanhassa metsässä.

Lontoon laitamilla sijaitseva Epping Forest levittäytyy suurelle selänteelle ja on yksi Britannian tärkeimmistä ja arvostetuimmista virkistysmetsistä. Kuningatar Elisabet nimesi vuonna 1882 tämän 243 hehtaarin kokoisen Epping Forestina tunnetun alueen kaikkien ihmisten metsäksi. Siitä lähtien se on ollut lontoolaisten tärkeä vapaa-ajanviettopaikka. Perinne jatkuu tänä päivänä, ja sekä paikalliset että turistit saapuvat vaeltamaan, katselemaan lintuja ja ajamaan maastopyörällä.

Aloita päivä jostakin puiston useista neuvontapisteistä. Voit tutustua niissä esimerkiksi metsän ekologiaan ja historiaan. Kuuntele metsänvartijan kertomuksia ja kuule, miksi metsä on yksi vain kolmesta seudun suojelualueesta. Lapset viihtyvät vuorovaikutteisten tehtävien parissa, ja he voivat tutkia kiemurtelevia polkuja, jotka johtavat neuvontapisteistä metsään. Ennen kuin suuntaat metsään, ota neuvontapisteestä mukaasi reittiopas, joka opastaa Epping Forestin eri alueille.

Seuraa ympäristöäsi tarkasti; saatat nähdä monia erilaisia villieläimiä. Peurojen, jänisten ja oravien lisäksi metsässä asuu useita harvinaisia lintulajeja. Epping Forest on lintubongareiden unelmakohde silkkiuikkuineen, tikkoineen ja kiuruineen.

Koe maastopyöräilyn hurma; voit vuokrata pyörän Epping Forestessa sijaitsevasta pyörävuokrauskeskuksesta. Saat keskuksesta kartan reiteistä, ja ensikertalaiset saavat turvallisuusohjeet.

Epping Forest sijaitsee noin 24 kilometriä Lontoosta, ja sinne pääsee autolla alle tunnissa. Metsän kaikkien sisäänkäyntien luona on ilmaisia pysäköintipaikkoja. Alueelle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä Lontoosta. Metsä on avoinna joka päivä, eikä sinne ole pääsymaksua.


Alueen Epping Forest opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 6 270 majoitusliikettä kohteen Epping Forest lähellä
Willow Lodge
Willow Lodge

Willow Lodge

   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Epping Forest on 1,7 kilometrin päässä tästä majatalosta. White Hart Lane Stadium (stadion) ja Olympic Park (puisto) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Finsbury Park ja Lontoon olympiastadion ovat myös 20 kilometrin päässä.

  Willow Lodge Annexe
  Willow Lodge Annexe

  Willow Lodge Annexe

    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Epping Forest on 1,8 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. White Hart Lane Stadium (stadion) ja Olympic Park (puisto) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Finsbury Park ja Copper Box Arena ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Waltham Abbey Marriott Hotel 123 €
   Waltham Abbey Marriott Hotel

   Waltham Abbey Marriott Hotel

   Old Shire Lane, Waltham Abbey, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Epping Forest on 3,5 kilometrin ja Royal Gunpowder Mills (teemapuisto) on 3,8 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Paradise Wildlife Park (eläinpuisto) ja Finsbury Park ovat myös 25 kilometrin päässä.

    The Motel at Forest Lodge
    The Motel at Forest Lodge

    The Motel at Forest Lodge

    Forest Lodge Commercial Complex, High Road, Epping, Englanti
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Epping Forest on 2,8 kilometrin päässä tästä motellista. Lee Valley White Water Centre (virkistysalue) ja Waltham Abbey Church (kirkko) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Queen Elizabeth's Hunting Lodge ja Gilwell Park ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Gilwell Park
     Gilwell Park

     Gilwell Park

     Bury Road, Chingford, Lontoo, Englanti
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      White Hart Lane Stadium (stadion), Finsbury Park ja Olympic Park (puisto) ovat 15 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Alexandra Palace (viihdekeskus) ja Emirates Stadium (stadion) ovat myös 20 kilometrin päässä. Chingfordin juna-asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Macy's Guesthouse
      Macy's Guesthouse

      Macy's Guesthouse

      168 Station Road, Lontoo, Englanti
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       White Hart Lane Stadium (stadion), Finsbury Park ja Westfield Stratford City ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Lontoon olympiastadion ja Alexandra Palace (viihdekeskus) ovat myös 15 kilometrin päässä. Chingfordin juna-asema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

       Boutique Serviced Apartments
       Boutique Serviced Apartments

       Boutique Serviced Apartments

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Epping Forest on 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Finsbury Park ja White Hart Lane Stadium (stadion) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Alexandra Palace (viihdekeskus) ja Emirates Stadium (stadion) ovat myös 20 kilometrin päässä. Enfield Lockin juna-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brimsdownin rautatieasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        Premier INN London Enfield
        Premier INN London Enfield

        Premier INN London Enfield

        INNOVA PARK,, Enfield, ENG
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         White Hart Lane Stadium (stadion), Paradise Wildlife Park (eläinpuisto) ja Epping Forest ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Finsbury Park ja Alexandra Palace (viihdekeskus) ovat myös 20 kilometrin päässä. Enfield Lockin juna-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waltham Crossin juna-asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.