Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bloomsbury Square

Istahda penkille ja ihaile upeita rakennuksia, joita tämän vehreän aukion ympäristössä Lontoon maineikkaimmalla alueella riittää.

Bloomsbury Squaren aukiolla voit rentoutua, rauhoittua ja ihastella ympäröivää komeaa yrjönaikaista arkkitehtuuria. Se on yksi Bloomsburyn alueen tunnetuimpia viheralueita, ja siellä käyvät niin pariskunnat kuin perheet ja lounastaukoaan viettävät työläisetkin eväsretkellä. Bloomsbury Square on yksi Lontoon vanhimpia aukioita, ja se kuului aikanaan osaksi Southamptonin jaarlin 1660-luvulla rakennettua tilaa.

Aukion keskeltä kulkee leveä, päällystetty kävelykatu ja sitä ympäröi puiden varjostamat nurmet. Istahda penkille ja seuraa ohilipuvaa ihmisvirtaa, joka kiirehtii omiin puuhiinsa. Katsele kuinka paikalliset arjen raatajat istahtavat alas saadakseen hetken rauhan arjen kiireen keskellä lounastauollaan, tai kuinka opiskelijat saapuvat aukiolle uppoutumaan kirjoihinsa.

Aukion pohjoisportilla on infotaulu, joka kertoo aukiolla vuosina 2006 ja 2007 tehdyistä kunnostustöistä. Tarkastele Charles James Foxia, paikallista arvostettua valtionmiestä ja poliitikkoa, esittävää pronssipatsasta.

Jatka kävelymatkaasi aukion ulkopuolelle ja ihastele sen ympärillä komeilevia yrjönaikaisia kaupunkitaloja. Niiden entisiin asukkaisiin kuuluu muun muassa kirjailija Isaac DäIsraeli ja arkkitehti Edwin Lutyens. Suuntaa aukion itäpuolelle katselemaan uusklassista Victoria Housea. Tämä kaunis rakennus toimi alun perin paikallisen vakuutusyhtiön pääkonttorina, mutta tänä päivänä se on tärkeä ostos- ja vapaa-ajankeskus.

Aurinkoisina päivinä aukio on täydellinen paikka eväsretkelle. Osta eväät ja juotavat lähistöllä sijaitsevista ruokakaupoista ja kahviloista.

Bloomsbury Square sijaitsee Bloomsburyn kaupunginosan kaakkoispäässä, ja sinne pääsee helposti julkisilla. Bussit pysähtyvät asemilla aukion ympärillä ja Holbornin metroasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Aukion alla on myös maksullista pysäköintitilaa.

Bloomsbury Square on avoinna päivittäin auringonnoususta auringonlaskuun. Yhdistä päiväretki Bloomsbury Squarelle alueen muihin nähtävyyksiin. Muun muassa British Museumin yli tuhannen esineen taide- ja arkeologiakokoelma on vain kivenheiton päässä. Vaihtoehtoisesti voit tutustua myös Covent Gardenin tai Sohon eläväisiin naapurustoihin.


Alueen Bloomsbury Square opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 224 majoitusliikettä kohteen Bloomsbury Square lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 159 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  St Giles London - A St Giles Hotel 91 €
  St Giles London - A St Giles Hotel

  St Giles London - A St Giles Hotel

  Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Strand Palace Hotel 186 €
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens 112 €
    Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

    Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

    36-37 Cartwright Gardens, Lontoo, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     British Library (kirjasto) ja Lontoon yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. British Museum ja Oxford Street ovat myös 2 kilometrin päässä. King's Cross St. Pancrasin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Russell Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sea Containers London 189 €
     Sea Containers London

     Sea Containers London

     20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Crowne Plaza London - Kings Cross 139 €
      Crowne Plaza London - Kings Cross

      Crowne Plaza London - Kings Cross

      1 Kings Cross Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Russell Square, British Museum ja The Strand sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Oxford Street ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Farringdonin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja King's Cross St. Pancrasin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Montague On The Gardens 246 €
       The Montague On The Gardens

       The Montague On The Gardens

       15 Montague Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        British Museum, West Endin teatterialue ja Oxford Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Covent Garden Market ja London Dungeon ovat myös 3 kilometrin päässä. Russell Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holbornin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grange Blooms Hotel 127 €
        Grange Blooms Hotel

        Grange Blooms Hotel

        Montague street, 7, Lontoo, Englanti
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Russell Square, British Museum ja Shaftesbury Avenue sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oxford Street ja Tottenham Court Road ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Russell Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holbornin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.