Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bloomsbury Square

Istahda penkille ja ihaile upeita rakennuksia, joita tämän vehreän aukion ympäristössä Lontoon maineikkaimmalla alueella riittää.

Bloomsbury Squaren aukiolla voit rentoutua, rauhoittua ja ihastella ympäröivää komeaa yrjönaikaista arkkitehtuuria. Se on yksi Bloomsburyn alueen tunnetuimpia viheralueita, ja siellä käyvät niin pariskunnat kuin perheet ja lounastaukoaan viettävät työläisetkin eväsretkellä. Bloomsbury Square on yksi Lontoon vanhimpia aukioita, ja se kuului aikanaan osaksi Southamptonin jaarlin 1660-luvulla rakennettua tilaa.

Aukion keskeltä kulkee leveä, päällystetty kävelykatu ja sitä ympäröi puiden varjostamat nurmet. Istahda penkille ja seuraa ohilipuvaa ihmisvirtaa, joka kiirehtii omiin puuhiinsa. Katsele kuinka paikalliset arjen raatajat istahtavat alas saadakseen hetken rauhan arjen kiireen keskellä lounastauollaan, tai kuinka opiskelijat saapuvat aukiolle uppoutumaan kirjoihinsa.

Aukion pohjoisportilla on infotaulu, joka kertoo aukiolla vuosina 2006 ja 2007 tehdyistä kunnostustöistä. Tarkastele Charles James Foxia, paikallista arvostettua valtionmiestä ja poliitikkoa, esittävää pronssipatsasta.

Jatka kävelymatkaasi aukion ulkopuolelle ja ihastele sen ympärillä komeilevia yrjönaikaisia kaupunkitaloja. Niiden entisiin asukkaisiin kuuluu muun muassa kirjailija Isaac DäIsraeli ja arkkitehti Edwin Lutyens. Suuntaa aukion itäpuolelle katselemaan uusklassista Victoria Housea. Tämä kaunis rakennus toimi alun perin paikallisen vakuutusyhtiön pääkonttorina, mutta tänä päivänä se on tärkeä ostos- ja vapaa-ajankeskus.

Aurinkoisina päivinä aukio on täydellinen paikka eväsretkelle. Osta eväät ja juotavat lähistöllä sijaitsevista ruokakaupoista ja kahviloista.

Bloomsbury Square sijaitsee Bloomsburyn kaupunginosan kaakkoispäässä, ja sinne pääsee helposti julkisilla. Bussit pysähtyvät asemilla aukion ympärillä ja Holbornin metroasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Aukion alla on myös maksullista pysäköintitilaa.

Bloomsbury Square on avoinna päivittäin auringonnoususta auringonlaskuun. Yhdistä päiväretki Bloomsbury Squarelle alueen muihin nähtävyyksiin. Muun muassa British Museumin yli tuhannen esineen taide- ja arkeologiakokoelma on vain kivenheiton päässä. Vaihtoehtoisesti voit tutustua myös Covent Gardenin tai Sohon eläväisiin naapurustoihin.


Alueen Bloomsbury Square opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 245 majoitusliikettä kohteen Bloomsbury Square lähellä
The Strand Palace Hotel 175 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 214 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Club Quarters Hotel, St. Paul's 117 €
   Club Quarters Hotel, St. Paul's

   Club Quarters Hotel, St. Paul's

   24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    St Giles London - A St Giles Hotel 105 €
    St Giles London - A St Giles Hotel

    St Giles London - A St Giles Hotel

    Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Assembly Hotel London 84 €
     Assembly Hotel London

     Assembly Hotel London

     27 - 31 Charing Cross Road, Lontoo, Englanti
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      British Museum, Coca-Cola London Eye ja Big Ben sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Leicester Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charing Crossin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras 79 €
      Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

      Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

      324 Gray's Inn Road, Lontoo, Englanti
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       British Library (kirjasto) ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lontoon liikennemuseo ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. King's Cross Station (historiallinen asema) sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja King's Cross St. Pancrasin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Marlin Waterloo 139 €
       Marlin Waterloo

       Marlin Waterloo

       111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Crowne Plaza London - Kings Cross 134 €
        Crowne Plaza London - Kings Cross

        Crowne Plaza London - Kings Cross

        1 Kings Cross Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         British Library (kirjasto) ja Russell Square sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. British Museum ja Old Bailey (tuomioistuin) ovat myös 2 kilometrin päässä. Farringdonin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja King's Cross St. Pancrasin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.