Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Bloomsbury Square

Istahda penkille ja ihaile upeita rakennuksia, joita tämän vehreän aukion ympäristössä Lontoon maineikkaimmalla alueella riittää.

Bloomsbury Squaren aukiolla voit rentoutua, rauhoittua ja ihastella ympäröivää komeaa yrjönaikaista arkkitehtuuria. Se on yksi Bloomsburyn alueen tunnetuimpia viheralueita, ja siellä käyvät niin pariskunnat kuin perheet ja lounastaukoaan viettävät työläisetkin eväsretkellä. Bloomsbury Square on yksi Lontoon vanhimpia aukioita, ja se kuului aikanaan osaksi Southamptonin jaarlin 1660-luvulla rakennettua tilaa.

Aukion keskeltä kulkee leveä, päällystetty kävelykatu ja sitä ympäröi puiden varjostamat nurmet. Istahda penkille ja seuraa ohilipuvaa ihmisvirtaa, joka kiirehtii omiin puuhiinsa. Katsele kuinka paikalliset arjen raatajat istahtavat alas saadakseen hetken rauhan arjen kiireen keskellä lounastauollaan, tai kuinka opiskelijat saapuvat aukiolle uppoutumaan kirjoihinsa.

Aukion pohjoisportilla on infotaulu, joka kertoo aukiolla vuosina 2006 ja 2007 tehdyistä kunnostustöistä. Tarkastele Charles James Foxia, paikallista arvostettua valtionmiestä ja poliitikkoa, esittävää pronssipatsasta.

Jatka kävelymatkaasi aukion ulkopuolelle ja ihastele sen ympärillä komeilevia yrjönaikaisia kaupunkitaloja. Niiden entisiin asukkaisiin kuuluu muun muassa kirjailija Isaac DäIsraeli ja arkkitehti Edwin Lutyens. Suuntaa aukion itäpuolelle katselemaan uusklassista Victoria Housea. Tämä kaunis rakennus toimi alun perin paikallisen vakuutusyhtiön pääkonttorina, mutta tänä päivänä se on tärkeä ostos- ja vapaa-ajankeskus.

Aurinkoisina päivinä aukio on täydellinen paikka eväsretkelle. Osta eväät ja juotavat lähistöllä sijaitsevista ruokakaupoista ja kahviloista.

Bloomsbury Square sijaitsee Bloomsburyn kaupunginosan kaakkoispäässä, ja sinne pääsee helposti julkisilla. Bussit pysähtyvät asemilla aukion ympärillä ja Holbornin metroasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Aukion alla on myös maksullista pysäköintitilaa.

Bloomsbury Square on avoinna päivittäin auringonnoususta auringonlaskuun. Yhdistä päiväretki Bloomsbury Squarelle alueen muihin nähtävyyksiin. Muun muassa British Museumin yli tuhannen esineen taide- ja arkeologiakokoelma on vain kivenheiton päässä. Vaihtoehtoisesti voit tutustua myös Covent Gardenin tai Sohon eläväisiin naapurustoihin.


Alueen Bloomsbury Square opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 377 majoitusliikettä kohteen Bloomsbury Square lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 153 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  SACO Fitzrovia 131 €
  SACO Fitzrovia

  SACO Fitzrovia

  21 Tottenham Street, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   British Museum, Great Ormond Street Hospital ja Piccadilly Circus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hyde Park ja London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Goodge Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warren Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   ME London 216 €
   ME London

   ME London

   336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Morgan Hotel 104 €
    Morgan Hotel

    Morgan Hotel

    24 Bloomsbury Street, Lontoo, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     British Museum ja Oxford Street sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Russell Square ja Royal Opera House ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Holbornin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Jurys Inn London Holborn
     Jurys Inn London Holborn

     Jurys Inn London Holborn

     50-60 Southampton Row, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      British Museum ja Oxford Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Holbornin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Russell Squaren metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grange White Hall Hotel 90 €
      Grange White Hall Hotel

      Grange White Hall Hotel

      2-5 Montague Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       British Museum ja Russell Square sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Oxford Street ja Royal Opera House ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Russell Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holbornin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens 102 €
       Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

       Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

       36-37 Cartwright Gardens, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Lontoon yliopisto ja British Library (kirjasto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. British Museum ja Oxford Street ovat myös 2 kilometrin päässä. King's Cross St. Pancrasin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Russell Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        The House of Toby 57 €
        The House of Toby

        The House of Toby

        61-65 Swinton Street, Kings Cross, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Russell Square, British Museum ja Oxford Street sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. University College London ja Bankenviertel ovat myös 2 kilometrin päässä. King's Cross St. Pancrasin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja King's Cross Station (historiallinen asema) on 6 minuutin kävelymatkan päässä.