Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Bloomsbury Square

Istahda penkille ja ihaile upeita rakennuksia, joita tämän vehreän aukion ympäristössä Lontoon maineikkaimmalla alueella riittää.

Bloomsbury Squaren aukiolla voit rentoutua, rauhoittua ja ihastella ympäröivää komeaa yrjönaikaista arkkitehtuuria. Se on yksi Bloomsburyn alueen tunnetuimpia viheralueita, ja siellä käyvät niin pariskunnat kuin perheet ja lounastaukoaan viettävät työläisetkin eväsretkellä. Bloomsbury Square on yksi Lontoon vanhimpia aukioita, ja se kuului aikanaan osaksi Southamptonin jaarlin 1660-luvulla rakennettua tilaa.

Aukion keskeltä kulkee leveä, päällystetty kävelykatu ja sitä ympäröi puiden varjostamat nurmet. Istahda penkille ja seuraa ohilipuvaa ihmisvirtaa, joka kiirehtii omiin puuhiinsa. Katsele kuinka paikalliset arjen raatajat istahtavat alas saadakseen hetken rauhan arjen kiireen keskellä lounastauollaan, tai kuinka opiskelijat saapuvat aukiolle uppoutumaan kirjoihinsa.

Aukion pohjoisportilla on infotaulu, joka kertoo aukiolla vuosina 2006 ja 2007 tehdyistä kunnostustöistä. Tarkastele Charles James Foxia, paikallista arvostettua valtionmiestä ja poliitikkoa, esittävää pronssipatsasta.

Jatka kävelymatkaasi aukion ulkopuolelle ja ihastele sen ympärillä komeilevia yrjönaikaisia kaupunkitaloja. Niiden entisiin asukkaisiin kuuluu muun muassa kirjailija Isaac DäIsraeli ja arkkitehti Edwin Lutyens. Suuntaa aukion itäpuolelle katselemaan uusklassista Victoria Housea. Tämä kaunis rakennus toimi alun perin paikallisen vakuutusyhtiön pääkonttorina, mutta tänä päivänä se on tärkeä ostos- ja vapaa-ajankeskus.

Aurinkoisina päivinä aukio on täydellinen paikka eväsretkelle. Osta eväät ja juotavat lähistöllä sijaitsevista ruokakaupoista ja kahviloista.

Bloomsbury Square sijaitsee Bloomsburyn kaupunginosan kaakkoispäässä, ja sinne pääsee helposti julkisilla. Bussit pysähtyvät asemilla aukion ympärillä ja Holbornin metroasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Aukion alla on myös maksullista pysäköintitilaa.

Bloomsbury Square on avoinna päivittäin auringonnoususta auringonlaskuun. Yhdistä päiväretki Bloomsbury Squarelle alueen muihin nähtävyyksiin. Muun muassa British Museumin yli tuhannen esineen taide- ja arkeologiakokoelma on vain kivenheiton päässä. Vaihtoehtoisesti voit tutustua myös Covent Gardenin tai Sohon eläväisiin naapurustoihin.


Alueen Bloomsbury Square opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 911 majoitusliikettä kohteen Bloomsbury Square lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 201 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 172 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   St Giles London - A St Giles Hotel 167 €
   St Giles London - A St Giles Hotel

   St Giles London - A St Giles Hotel

   Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Zedwell Piccadilly
    Zedwell Piccadilly

    Zedwell Piccadilly

    Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Melia White House Hotel
     Melia White House Hotel

     Melia White House Hotel

     Albany Street, Regent's Park, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Regent Street ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Buckinghamin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Great Portland Streetin metroasema ja Regent's Parkin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens 88 €
      Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

      Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

      36-37 Cartwright Gardens, Lontoo, Englanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       British Library (kirjasto) ja Lontoon yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. British Museum ja Oxford Street ovat myös 2 kilometrin päässä. King's Cross St. Pancrasin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Russell Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Crowne Plaza London - Kings Cross 155 €
       Crowne Plaza London - Kings Cross

       Crowne Plaza London - Kings Cross

       1 Kings Cross Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Russell Square, British Museum ja The Strand sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Oxford Street ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Farringdonin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja King's Cross St. Pancrasin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras
        Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

        Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

        324 Gray's Inn Road, Lontoo, Englanti
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         British Library (kirjasto) ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lontoon liikennemuseo ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. King's Cross Station (historiallinen asema) sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja King's Cross St. Pancrasin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.