Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bloomsbury Square

Istahda penkille ja ihaile upeita rakennuksia, joita tämän vehreän aukion ympäristössä Lontoon maineikkaimmalla alueella riittää.

Bloomsbury Squaren aukiolla voit rentoutua, rauhoittua ja ihastella ympäröivää komeaa yrjönaikaista arkkitehtuuria. Se on yksi Bloomsburyn alueen tunnetuimpia viheralueita, ja siellä käyvät niin pariskunnat kuin perheet ja lounastaukoaan viettävät työläisetkin eväsretkellä. Bloomsbury Square on yksi Lontoon vanhimpia aukioita, ja se kuului aikanaan osaksi Southamptonin jaarlin 1660-luvulla rakennettua tilaa.

Aukion keskeltä kulkee leveä, päällystetty kävelykatu ja sitä ympäröi puiden varjostamat nurmet. Istahda penkille ja seuraa ohilipuvaa ihmisvirtaa, joka kiirehtii omiin puuhiinsa. Katsele kuinka paikalliset arjen raatajat istahtavat alas saadakseen hetken rauhan arjen kiireen keskellä lounastauollaan, tai kuinka opiskelijat saapuvat aukiolle uppoutumaan kirjoihinsa.

Aukion pohjoisportilla on infotaulu, joka kertoo aukiolla vuosina 2006 ja 2007 tehdyistä kunnostustöistä. Tarkastele Charles James Foxia, paikallista arvostettua valtionmiestä ja poliitikkoa, esittävää pronssipatsasta.

Jatka kävelymatkaasi aukion ulkopuolelle ja ihastele sen ympärillä komeilevia yrjönaikaisia kaupunkitaloja. Niiden entisiin asukkaisiin kuuluu muun muassa kirjailija Isaac DäIsraeli ja arkkitehti Edwin Lutyens. Suuntaa aukion itäpuolelle katselemaan uusklassista Victoria Housea. Tämä kaunis rakennus toimi alun perin paikallisen vakuutusyhtiön pääkonttorina, mutta tänä päivänä se on tärkeä ostos- ja vapaa-ajankeskus.

Aurinkoisina päivinä aukio on täydellinen paikka eväsretkelle. Osta eväät ja juotavat lähistöllä sijaitsevista ruokakaupoista ja kahviloista.

Bloomsbury Square sijaitsee Bloomsburyn kaupunginosan kaakkoispäässä, ja sinne pääsee helposti julkisilla. Bussit pysähtyvät asemilla aukion ympärillä ja Holbornin metroasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Aukion alla on myös maksullista pysäköintitilaa.

Bloomsbury Square on avoinna päivittäin auringonnoususta auringonlaskuun. Yhdistä päiväretki Bloomsbury Squarelle alueen muihin nähtävyyksiin. Muun muassa British Museumin yli tuhannen esineen taide- ja arkeologiakokoelma on vain kivenheiton päässä. Vaihtoehtoisesti voit tutustua myös Covent Gardenin tai Sohon eläväisiin naapurustoihin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 748 majoitusliikettä kohteen Bloomsbury Square lähellä
The Strand Palace Hotel 148 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  St Giles London - A St Giles Hotel 87 €
  St Giles London - A St Giles Hotel

  St Giles London - A St Giles Hotel

  Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras 72 €
   Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

   Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

   324 Gray's Inn Road, Lontoo, Englanti
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    British Library (kirjasto) ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lontoon liikennemuseo ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. King's Cross Station (historiallinen asema) sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja King's Cross St. Pancrasin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Plaza Westminster Bridge London 174 €
    Park Plaza Westminster Bridge London

    Park Plaza Westminster Bridge London

    200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Jurys Inn London Holborn 152 €
     Jurys Inn London Holborn

     Jurys Inn London Holborn

     50-60 Southampton Row, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      British Museum ja Oxford Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Coca-Cola London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Holbornin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Russell Squaren metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kimpton Fitzroy London 245 €
      Kimpton Fitzroy London

      Kimpton Fitzroy London

      1-8 Russell Square, Bloomsbury, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       British Museum, British Library (kirjasto) ja Oxford Street sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Covent Garden Market ja Somerset House ovat myös 2 kilometrin päässä. Russell Squaren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Holbornin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Thistle Holborn 163 €
       Thistle Holborn

       Thistle Holborn

       Bloomsbury Way, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        British Museum ja Oxford Street sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Royal Opera House ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Holbornin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tottenham Court Roadin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Crowne Plaza London - Kings Cross 118 €
        Crowne Plaza London - Kings Cross

        Crowne Plaza London - Kings Cross

        1 Kings Cross Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         British Library (kirjasto) ja Russell Square sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. British Museum ja Old Bailey (tuomioistuin) ovat myös 2 kilometrin päässä. Farringdonin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja King's Cross St. Pancrasin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.