Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Bo Phutin ranta

Tässä Koh Samuin vanhimpiin lukeutuvassa kylässä voit tutustua perinteiseen thaimaalaiseen elämänmenoon. Löydät kiinalaisia teehuoneita, trendikkäitä baareja, ja tunnelmassa on aistittavissa jopa välimerellinen tuulahdus.

Bo Phutin ranta on Koh Samuin pisimpiä rantoja, mutta se jakautuu kahteen osaan: itäiseen Bangrakin rantaan ja läntiseen Maenamin rantaan. Keskellä on Bo Phutin kalastajakylä. Kylä on yksi saaren vanhimmista, ja se on saanut vaikutteita perinteisen thaikulttuurin lisäksi kiinalaisesta kulttuurista, ranskalaisilta siirtomaavalloittajilta ja viime aikoina enenevässä määrin myös turisteilta. Kalastajakylässä on paljon mielenkiintoista koettavaa vaativimmillekin matkailijoille.

Bo Phutin ranta ei ole yhtä upea kuin monet muut saaren rannoista, mutta se on silti käymisen arvoinen. Koko rannalla on hyvät vesiurheilumahdollisuudet, ja lähempänä kylää kaupitellaan snorklaus-, sukellus- ja kalastusretkiä. Jos sinulla on aikaa, lähde sukellusretkelle Ang Thongin kansallispuistoon tai tee päiväretki Koh Phangan- tai Koh Tao -saarelle.

Pysähdy syömään johonkin kalastajakylän ravintoloista. Meren elävät ovat erikoisuus, mutta useat ravintolat tarjoavat myös perinteistä thairuokaa. Vietä iltapäivä jossakin monista kiinalaisista teehuoneista tai tee löytöjä paikallisilta markkinoilta.

Kun aurinko laskee, kalastajakylän väki vaihtuu. Nuoriso saapuu etsimään hyviä bileitä saaren trendikkäimmistä baareista ja yökerhoista. Monet kylän ravintoloista ovat auki myöhään, mutta tekemistä riittää myös niille, jotka eivät välitä juhlia. Perjantai-iltaisin järjestettävät markkinat ovat viihtyisä paikka myös lapsille, ja useat ravintolat on suunnattu vanhemmalle väelle.

Bo Phut sijaitsee Koh Samuin pohjoisrannikolla noin neljän kilometrin päässä lentokentästä.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 905 majoitusliikettä kohteen Bo Phut Beach lähellä
Anantara Bophut Koh Samui Resort 147 €
Anantara Bophut Koh Samui Resort

Anantara Bophut Koh Samui Resort

99/9 Moo 1 Bophut Bay, Ko Samui, Surat Thani
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Big Buddha Beach ja Mae Namin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Karma Resort 87 €
  Karma Resort

  Karma Resort

  182/3 Moo 1, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Samui Go Kart (kartingrata), Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Mae Namin ranta ja Mae Nam Beach Pier (venesatama) ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Bandara Resort & Spa
   Bandara Resort & Spa

   Bandara Resort & Spa

   178/2 Moo 1, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Chawengin järvi ja Chawengin ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Peace Resort 56 €
    Peace Resort

    Peace Resort

    178 Moo 1, Bophut Beach, Ko Samui, Surat Thani
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bo Phut Beach (ranta) ja Samui Go Kart (kartingrata) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakeskuksesta. Fisherman's Village Plaza ja Bo Phut Beach Pier (venesatama) ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Hansar Samui Resort & Spa 177 €
     Hansar Samui Resort & Spa

     Hansar Samui Resort & Spa

     101/28 Moo1, Ko Samui, Surat Thani
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Big Buddha Beach ja Mae Namin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Siam Shades House
      Siam Shades House

      Siam Shades House

      99/10 Moo 1, Fisherman Village, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Big Buddha Beach ja Mae Namin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Samui Replay F4-3 Makuuhuoneen Kaupunkitalo, Jossa on oma Puutarha
       Samui Replay F4-3 Makuuhuoneen Kaupunkitalo, Jossa on oma Puutarha

       Samui Replay F4-3 Makuuhuoneen Kaupunkitalo, Jossa on oma Puutarha

       199/382 Moo 1, Boput, Ko Samui, Surat Thani (province)
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakodista. Big Buddha Beach ja Mae Namin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

        ibis Samui Bophut 27 €
        ibis Samui Bophut

        ibis Samui Bophut

        Bophut Beach Surat Thani, Ko Samui, Surat Thani
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Samui Go Kart (kartingrata), Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Mae Namin ranta ja Mae Nam Beach Pier (venesatama) ovat myös 3 kilometrin päässä.