Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bo Phutin ranta

Tässä Koh Samuin vanhimpiin lukeutuvassa kylässä voit tutustua perinteiseen thaimaalaiseen elämänmenoon. Löydät kiinalaisia teehuoneita, trendikkäitä baareja, ja tunnelmassa on aistittavissa jopa välimerellinen tuulahdus.

Bo Phutin ranta on Koh Samuin pisimpiä rantoja, mutta se jakautuu kahteen osaan: itäiseen Bangrakin rantaan ja läntiseen Maenamin rantaan. Keskellä on Bo Phutin kalastajakylä. Kylä on yksi saaren vanhimmista, ja se on saanut vaikutteita perinteisen thaikulttuurin lisäksi kiinalaisesta kulttuurista, ranskalaisilta siirtomaavalloittajilta ja viime aikoina enenevässä määrin myös turisteilta. Kalastajakylässä on paljon mielenkiintoista koettavaa vaativimmillekin matkailijoille.

Bo Phutin ranta ei ole yhtä upea kuin monet muut saaren rannoista, mutta se on silti käymisen arvoinen. Koko rannalla on hyvät vesiurheilumahdollisuudet, ja lähempänä kylää kaupitellaan snorklaus-, sukellus- ja kalastusretkiä. Jos sinulla on aikaa, lähde sukellusretkelle Ang Thongin kansallispuistoon tai tee päiväretki Koh Phangan- tai Koh Tao -saarelle.

Pysähdy syömään johonkin kalastajakylän ravintoloista. Meren elävät ovat erikoisuus, mutta useat ravintolat tarjoavat myös perinteistä thairuokaa. Vietä iltapäivä jossakin monista kiinalaisista teehuoneista tai tee löytöjä paikallisilta markkinoilta.

Kun aurinko laskee, kalastajakylän väki vaihtuu. Nuoriso saapuu etsimään hyviä bileitä saaren trendikkäimmistä baareista ja yökerhoista. Monet kylän ravintoloista ovat auki myöhään, mutta tekemistä riittää myös niille, jotka eivät välitä juhlia. Perjantai-iltaisin järjestettävät markkinat ovat viihtyisä paikka myös lapsille, ja useat ravintolat on suunnattu vanhemmalle väelle.

Bo Phut sijaitsee Koh Samuin pohjoisrannikolla noin neljän kilometrin päässä lentokentästä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 475 majoitusliikettä kohteen Bo Phut Beach lähellä
Bandara Resort & Spa 134 €
Bandara Resort & Spa

Bandara Resort & Spa

178/2 Moo 1, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Chawengin järvi ja Chaweng Noin ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Anantara Bophut Koh Samui Resort 255 €
  Anantara Bophut Koh Samui Resort

  Anantara Bophut Koh Samui Resort

  99/9 Moo 1 Bophut Bay, Ko Samui, Surat Thani
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Mae Namin ranta sijaitsee 2,7 kilometrin päässä.

   Peace Resort 108 €
   Peace Resort

   Peace Resort

   178 Moo 1, Bophut Beach, Ko Samui, Surat Thani
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bo Phut Beach (ranta) ja Samui Go Kart (kartingrata) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakeskuksesta. Fisherman's Village Plaza ja Bo Phut Beach Pier (venesatama) ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Karma Resort 134 €
    Karma Resort

    Karma Resort

    182/3 Moo 1, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Samui Go Kart (kartingrata), Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Mae Namin ranta sijaitsee 2,1 kilometrin päässä.

     Hansar Samui Resort & Spa 223 €
     Hansar Samui Resort & Spa

     Hansar Samui Resort & Spa

     101/28 Moo1, Ko Samui, Surat Thani
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Mae Namin ranta sijaitsee 2,7 kilometrin päässä.

      ibis Samui Bophut 49 €
      ibis Samui Bophut

      ibis Samui Bophut

      Bophut Beach Surat Thani, Ko Samui, Surat Thani
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Samui Go Kart (kartingrata), Bo Phut Beach (ranta) ja Mae Namin ranta ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Fisherman's Village Plaza sijaitsee 2 kilometrin päässä.

       Bo Phut Resort & Spa 280 €
       Bo Phut Resort & Spa

       Bo Phut Resort & Spa

       12/12 Moo 1 Tambol Bo Phut, Ko Samui, Surat Thani
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Samui Go Kart (kartingrata), Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Mae Namin ranta sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

        Mantra Samui Resort 95 €
        Mantra Samui Resort

        Mantra Samui Resort

        9/123-124 Moo 1, Maenam, Ko Samui, Suratthani
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Samui Go Kart (kartingrata), Bo Phut Beach (ranta) ja Mae Namin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Fisherman's Village Plaza sijaitsee 2,9 kilometrin päässä.