Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bo Phutin ranta

Tässä Koh Samuin vanhimpiin lukeutuvassa kylässä voit tutustua perinteiseen thaimaalaiseen elämänmenoon. Löydät kiinalaisia teehuoneita, trendikkäitä baareja, ja tunnelmassa on aistittavissa jopa välimerellinen tuulahdus.

Bo Phutin ranta on Koh Samuin pisimpiä rantoja, mutta se jakautuu kahteen osaan: itäiseen Bangrakin rantaan ja läntiseen Maenamin rantaan. Keskellä on Bo Phutin kalastajakylä. Kylä on yksi saaren vanhimmista, ja se on saanut vaikutteita perinteisen thaikulttuurin lisäksi kiinalaisesta kulttuurista, ranskalaisilta siirtomaavalloittajilta ja viime aikoina enenevässä määrin myös turisteilta. Kalastajakylässä on paljon mielenkiintoista koettavaa vaativimmillekin matkailijoille.

Bo Phutin ranta ei ole yhtä upea kuin monet muut saaren rannoista, mutta se on silti käymisen arvoinen. Koko rannalla on hyvät vesiurheilumahdollisuudet, ja lähempänä kylää kaupitellaan snorklaus-, sukellus- ja kalastusretkiä. Jos sinulla on aikaa, lähde sukellusretkelle Ang Thongin kansallispuistoon tai tee päiväretki Koh Phangan- tai Koh Tao -saarelle.

Pysähdy syömään johonkin kalastajakylän ravintoloista. Meren elävät ovat erikoisuus, mutta useat ravintolat tarjoavat myös perinteistä thairuokaa. Vietä iltapäivä jossakin monista kiinalaisista teehuoneista tai tee löytöjä paikallisilta markkinoilta.

Kun aurinko laskee, kalastajakylän väki vaihtuu. Nuoriso saapuu etsimään hyviä bileitä saaren trendikkäimmistä baareista ja yökerhoista. Monet kylän ravintoloista ovat auki myöhään, mutta tekemistä riittää myös niille, jotka eivät välitä juhlia. Perjantai-iltaisin järjestettävät markkinat ovat viihtyisä paikka myös lapsille, ja useat ravintolat on suunnattu vanhemmalle väelle.

Bo Phut sijaitsee Koh Samuin pohjoisrannikolla noin neljän kilometrin päässä lentokentästä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 988 majoitusliikettä kohteen Bo Phut Beach lähellä
Bandara Resort & Spa 85 €
Bandara Resort & Spa

Bandara Resort & Spa

178/2 Moo 1, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Bangrakin ranta ja Chawengin järvi ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Anantara Bophut Koh Samui Resort 215 €
  Anantara Bophut Koh Samui Resort

  Anantara Bophut Koh Samui Resort

  99/9 Moo 1 Bophut Bay, , Ko Samui, Surat Thani
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakeskuksesta, josta on suora yhteys rannalle. Bangrakin ranta ja Mae Namin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Hansar Samui Resort & Spa 167 €
   Hansar Samui Resort & Spa

   Hansar Samui Resort & Spa

   101/28 Moo1, Ko Samui, Surat Thani
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Bangrakin ranta ja Mae Namin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Peace Resort 91 €
    Peace Resort

    Peace Resort

    178 Moo 1, Bophut Beach, Ko Samui, Surat Thani
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bo Phut Beach (ranta) ja Samui Go Kart (kartingrata) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakeskuksesta. Bo Phut Beach Pier (venesatama) ja Fisherman's Village Plaza ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Bo Phut Resort & Spa 179 €
     Bo Phut Resort & Spa

     Bo Phut Resort & Spa

     12/12 Moo 1 Tambol Bo Phut, Ko Samui, Surat Thani
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Samui Go Kart (kartingrata), Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Bangrakin ranta ja Mae Namin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Mantra Samui Resort 68 €
      Mantra Samui Resort

      Mantra Samui Resort

      9/123-124 Moo 1, Maenam, Ko Samui, Suratthani
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Samui Go Kart (kartingrata), Bo Phut Beach (ranta) ja Mae Namin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Fisherman's Village Plaza ja Bangrakin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

       ibis Samui Bophut 33 €
       ibis Samui Bophut

       ibis Samui Bophut

       Bophut Beach Surat Thani, Ko Samui, Surat Thani
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bo Phut Beach (ranta) ja Mae Namin ranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Fisherman's Village Plaza ja Bangrakin ranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Siam Shades House
        Siam Shades House

        Siam Shades House

        99/10 Moo 1, Fisherman Village, Bophut, Ko Samui, Surat Thani
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bo Phut Beach (ranta) ja Fisherman's Village Plaza ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Bangrakin ranta ja Mae Namin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.