Pääosion alkuosa

Ko Samui

Ranta, Romanttinen ja Lapsiystävällinen

Tämän romanttisen alueen nähtävyyksiin kuuluu Namuang Waterfall 2 (putous) ja Namuang Waterfall (vesiputous), ja se tunnetaan rannoista ja saarinäkymistä.

Miten pääset kohteeseen Ko Samui?

Tämän romanttisen alueen nähtävyyksiin kuuluu Namuang Waterfall 2 (putous) ja Namuang Waterfall (vesiputous), ja se tunnetaan rannoista ja saarinäkymistä.

Ko Samui – aktiviteetit

Korkealla omalla pienellä saarellaan istuva suuri kultainen Buddha-patsas katselee Koh Samuin saaren yli ja on yksi saaren suosituimmista nähtävyyksistä.

Tutki luontoa kohteessa Na Mueang sijaitsevalla suositulla viheralueella Namuang Waterfall (vesiputous). Kävele tämän rentouttavan alueen kauniilla rannoilla tai käy tutustumassa sen eloisiin baareihin.

Fisherman's Village Plaza on vierailun arvoinen nähtävyys kohteessa Bophut. Tutustu tämän rentouttavasta ilmapiiristään tunnetun alueen kauniisiin auringonlaskuihin tai hyödynnä sen tarjoamat paikalliset kiertoajelut.

Tämä Koh Samuin pohjoisella rannikolla sijaitseva ranta on erityisesti nuorten suosiossa.

Pääset kunnon lomatunnelmaan viettämällä rentouttavan päivän kohteessa Ko Samui sijaitsevalla suositulla rannalla Hin Ta ja Hin Yai. Käy tutustumassa tämän romanttisesta ilmapiiristään tunnetun alueen kylpylöihin ja huippuravintoloihin.

Pääset kunnon lomatunnelmaan viettämällä rentouttavan päivän kohteessa Ko Samui sijaitsevalla suositulla rannalla Lamain ranta. Vieraile tämän perheystävällisyydestään tunnetun alueen kaupoissa ja kylpylöissä.

Tässä Koh Samuin vanhimpiin lukeutuvassa kylässä voit tutustua perinteiseen thaimaalaiseen elämänmenoon. Löydät kiinalaisia teehuoneita, trendikkäitä baareja, ja tunnelmassa on aistittavissa jopa välimerellinen tuulahdus.

Tämä Koh Samuin vilkkaimpiin kuuluvan rannan välittömässä läheisyydessä sijaitseva hieman hiljaisempi rantakaistale on erinomainen paikka vain vilvoitella rantavedessä tai maata ottamassa aurinkoa.

Kohteen Ko Samui parhaat kaupunginosat