Saksassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

BonnSaksa

Tutustu Saksan liittotasavallan entisen pääkaupungin musiikilliseen ja historialliseen perintöön.

Bonn oli entisen Länsi-Saksan hallinnollinen keskus, ja kaupungissa järjestetään yhä merkittäviä kansalliseen ja kansainväliseen politiikkaan liittyviä tapahtumia, vaikka Berliinistä tuli yhdistyneen Saksan pääkaupunki. Bonn oli alun perin yliopistokaupunki, ja siellä on yhä eloisa nuorisokulttuuri. Vierailijat voivat kokea sen Bonnin monissa kahviloissa ja olutravintoloiden terasseilla.

Tutustu Bonnin-matkalla Bonnin yliopistoon, joka on tärkeä saksalainen koulutuslaitos. Yliopistossa on ollut useita kuuluisia oppilaita, kuten paavi Benedictus XVI ja Friedrich Nietzsche.

Bonn tunnetaan ehkä parhaiten kuuluisan säveltäjän Ludwig van Beethovenin synnyinkaupunkina. Hän syntyi nykyisin Beethoven-Hausina tunnetussa talossa. Talo on nykyisin museo, jossa vierailijat voivat nähdä joitakin säveltäjälle kuuluneita tavaroita, kuten useita hänen kirjoituksiaan ja soittimiaan.

Bonnissa on useita muita museoita, kuten Bonnin taidemuseo, jossa on esillä yksi alueen suurimmista taidekokoelmista. Perehdy Bonnin-lomalla Saksan historiaan Haus der Geschichte der Bundesrepublik Deutschlandissa.

Kävele kaupungin eteläisellä Südstadtin alueella ja ihaile sen 1800-luvun rakennuksia. Käy Bonnin-matkalla 1600-luvulla rakennetussa Kreuzbergkirchen barokkityylisessä kirkossa. Bonnin keskustassa sijaitseva Bonner Münsterin basilika on myös hyvä esimerkki kaupungin monipuolisesta arkkitehtuurista.

Maista Bonnin-kaupunkilomalla alueen vuorilla valmistettavaa ainutlaatuista punaviiniä, jota kutsutaan lohikäärmeen vereksi. Voit tilata viiniä kaikkialta kaupungista löytyvistä pubeista ja kahviloista. Bonnissa järjestetään paljon taidetapahtumia, jotka jatkavat kaupungin musiikillisia perinteitä. Oopperataloissa on baletti- ja oopperanäytöksiä koko kesän ajan, kun taas kaupunginorkesteri esiintyy useissa konserteissa syyskuusta alkaen. Suuntaa Bonnin-matkalla kaupungin pienempien teattereiden komediaesityksiin ja jazz-keikoille. Jos olet paikalla kesällä, voit käydä Beethovenfest Bonn ‑festivaalilla.

Bonn sijaitsee Reinjoen rannalla Kölnin eteläpuolella. Bonnista lähtee useita Siebengebirgen vuoriston kauniissa maisemissa kulkevia junareittejä muihin suurkaupunkeihin. Bonn on sijaintinsa ansiosta kätevä tukikohta päiväretkille Kölniin, Düsseldorfiin ja muille Reinjoen alueille.

Missä yöpyä kohteessa Bonn

Bonnin tuomiokirkko featuring kirkko tai katedraali ja vanha arkkitehtuuri

Old Town

Ostosmahdollisuuksista ja historiallisista kohteista tunnettu Old Town tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Beethoven-Haus (museo) ja Bonn Markt. Lisäksi lähellä sijaitsevat Bertha-von-Suttner-Platzin raitiovaunupysäkki ja Stadthausin raitiovaunupysäkki takaavat, että kaupunkiin on vaivatonta tutustua.

Old Town
Bonnin tuomiokirkko

Zentrum

4.5/5Wonderful!(2 aluearvostelua)

Historiallisista kohteista ja ostosmahdollisuuksista tunnettu Zentrum tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Beethoven-Haus (museo) ja Bonn Markt. Lisäksi lähellä sijaitsevat Bertha-von-Suttner-Platzin raitiovaunupysäkki ja Stadthausin raitiovaunupysäkki takaavat, että kaupunkiin on vaivatonta tutustua.

Zentrum
Gronau, Bonn, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Gronau

Museoista tunnettu Gronau tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten United Nations. Ja Heussallee-Museumsmeilen U-Bahn-asema ja Ollenhauerstraßen U-Bahn-asema taas varmistavat, että voit tutustua myös muihin tämän kaupungin alueisiin.

Gronau
Alt-Godesberg, Bonn, Nordrhein-Westfalen, Saksa

Alt-Godesberg

Ravintoloista tunnettu Alt-Godesberg tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Godesburg. Ja Bad Godesbergin U-Bahn-asema ja Plittersdorfer Straßen U-Bahn-asema taas varmistavat, että voit tutustua myös muihin tämän kaupungin alueisiin.

Alt-Godesberg
Tannenbusch, Bonn, Nordrhein-Westfalen, Saksa
Kuva käyttäjältä David M. (CC BY)

Tannenbusch

Tannenbusch tunnetaan ostosmahdollisuuksista. Tannenbusch Südin U-Bahn-asema ja Tannenbusch Mitten U-Bahn-asema takaavat, että voit vaivattomasti tutustua lähiseudun kohteisiin, joihin kuuluu Rhineland Nature Park.

Tannenbusch
Bonnin kaupungintalo

Nordstadt

Nordstadt tunnetaan baareista ja museoista. Ja jos haluat tutustua kohteen nähtävyyksiin, August Macke House (museo) ja Old Cemetery ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Lähellä sijaitsevat Bonn Westin U-Bahn-asema ja Propsthof Nordin U-Bahn-asema takaavat, että kohteeseen tutustuminen on vaivatonta.

Nordstadt

Huippuhotellit kohteessa Bonn

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Maritim Hotel Königswinter
Maritim Hotel Königswinter
4.5 out of 5
Rheinallee 3, Koenigswinter, NW
Hinta on 71 € per yö

Sea Life Koenigswinter (akvaariokeskus) on 0,2 kilometrin ja Dragon's Rock (historiallinen kohde) on 2,5 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta ...

4.4/5Wonderful! (166 arvostelua)

"Schönes geräumiges Zimmer. Freundliches Personal. Leider war der Pool nicht offen (Corona) und es war vorher nicht ersichtlich."…"

Arvosteltu 1.8.2020

Maritim Hotel Königswinter
Living Hotel Kanzler
Living Hotel Kanzler
4 out of 5
Adenauerallee 148, Bonn, NW
Hinta on 84 € per yö

Museumsmeile on 0,1 kilometrin ja Beethoven-Haus (museo) on 2,2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Koenig-museo ja House of the History of the ...

4.2/5Very Good! (521 arvostelua)
Hyvä majoitus Bonnissa

"Ystävällinen palvelu myöhäisestä saapumisesta huolimatta. Hyvä aamiainen"…"

Arvosteltu 22.2.2016

Living Hotel Kanzler
Hilton Bonn
Hilton Bonn
4 out of 5
Berliner Freiheit 2, Bonn, NW
Hinta on 98 € per yö

Kennedybrücken silta ja Beethoven-Haus (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Opera Bonn ja Bonn Markt ...

4.3/5Excellent! (876 arvostelua)
Delicious breakfast!

"Very pleasant stay. Room was clean and comfortable. Breakfast was very good."…"

Arvosteltu 5.5.2019

Hilton Bonn

Suositut vierailukohteet – Bonn

Dragon's Rock
Kuva majoitusliikkeestä Dragon's Rock

Dragon's Rock

Voit oppia lisää kohteen Koenigswinter paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteen Dragon's Rock (historiallinen kohde) kaltaisilla tunnetuilla muistomerkeillä. Kävele alueen jokirannalla.

Beethoven-Haus
Kuva majoitusliikkeestä Beethoven-Haus

Beethoven-Haus

5/5(1 arvostelu)

Tutustu maailmankuulun säveltäjän, Ludwig van Beethovenin, elämään ja saavutuksiin hänen syntymäkodissaan, joka toimii sekä museona että muistopaikkana.

Bonnin yliopisto
Kuva majoitusliikkeestä Bonnin yliopisto

Bonnin yliopisto

Lähde kävelemään kampusalueelle kohteeseen Bonnin yliopisto, kun lomailet kohteessa Bonn. Nauti alueen museoista.

Schloss Drachenburg
Kuva majoitusliikkeestä Schloss Drachenburg

Schloss Drachenburg

Opit lisää kohteen Koenigswinter paikallisesta historiasta, kun käyt vierailulla kohteessa Schloss Drachenburg. Vaella metsissä tai käy tutkimassa alueen museoita.

Drachenburgin linna
Kuva majoitusliikkeestä Drachenburgin linna

Drachenburgin linna

Ota selvää kohteen Koenigswinter historiasta, kun vierailet kohteessa Drachenburgin linna. Vaella metsissä tai käy tutkimassa alueen museoita.

Opera Bonn
Kuva majoitusliikkeestä Opera Bonn

Opera Bonn

5/5(1 arvostelu)

Varaa paikka johonkin tässä modernistisessa rakennuksessa järjestettävistä oopperoista, musikaaleista, konserteista tai tanssi- ja teatteriesityksistä.

Kohteen Bonn lähellä sijaitsevat kaupungit

Kuva ”Troisdorf” käyttäjältä aachim3 (CC BY) / rajattu alkuperäisestä kuvasta
Kuva käyttäjältä aachim3 (CC BY)

Troisdorf

Koenigswinter johon kuuluu metsänäkymät ja linna tai palatsi

Koenigswinter

Kuva ”Hennef” käyttäjältä Raymond (CC BY-SA) / rajattu alkuperäisestä kuvasta
Kuva käyttäjältä Raymond (CC BY-SA)

Hennef