Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bonnin taidemuseo

Tämän valoisan museon viehättävissä näyttelysaleissa voit tutustua tunnettujen saksalaisten taiteilijoiden töihin ja erilaisiin väliaikaisiin näyttelyihin.

Bonnin taidemuseo eli Kunstmuseum Bonn on arkkitehtonisesti upea monumentti 1900-luvun taiteelle. Tämän sulavalinjaisen, nykyaikaisen museorakennuksen tilavissa saleissa voit ihastella Saksan tunnetuimpien taiteilijoiden töitä. Museon kokoelmissa ja väliaikaisissa näyttelyissä esitellään taidegrafiikkaa, valokuvia, veistoksia, maalauksia ja videoita. Myös itse rakennus on tutustumisen arvoinen, ja siellä järjestetään mielenkiintoisia tapahtumia ja työpajoja.

Bonnin taidemuseossa huomio kiinnittyy ensimmäisenä rakennuksen suunnitelleen arkkitehti Axel Schultesin kädenjälkeen. Nykyaikainen rakennus oli tervetullut muutos, sillä aiemmin museo sijaitsi ahtaissa tiloissa. Nykyiset tilat ovat valoisat, ja luonnonvalo täyttää kauniisti koko eteishallin. Museon kokoelmissa on saksalaisten mestareiden varhaismodernistisia ja ekspressionistisia töitä. Sen pysyvä kokoelma on omistettu Saksan sodanjälkeiselle taiteelle, joten kokoelmista löytyy sellaisten tunnettujen nimien kuten Gerhard Richterin tai Wolfgang Tillmansin teoksia. Museolla on myös kattavat Max Ernstin, August Macken ja Joseph Beuysin töiden kokoelmat.

Museon upeaa valokuvagalleriaa on laajennettu jatkuvasti 1990-luvulta alkaen, ja nykyisin kokoelmiin kuuluukin 1900-luvun lopun tunnetuimpien valokuvaajien töitä. Näitä ovat esimerkiksi Andreas Gursky, Boris Becker ja Katharina Mayer. Museon videotaidekokoelmassa on lähes 400 teosta alan merkittävimmiltä uranuurtajilta, kuten Alan Kaprowilta, Dennis Oppenheimilta tai Les Levineltä.

Kannattaa tutustua myös museon väliaikaisiin näyttelyihin ja vaihtuviin projekteihin, joita esitellään sekä näyttelysaleissa että ulkotiloissa. Museossa järjestetään saksankielisten opastettujen kierrosten lisäksi myös englannin-, ranskan- ja hollanninkielisiä kierroksia, joilla kerrotaan tarkemmin eri taiteenaloista ja arkkitehtuurista. Lisäksi museossa järjestetään erilaisia tapahtumia, esitelmiä ja lasten työpajoja. Niiden kielenä on tavallisesti saksa. Museolla on oma kirjakauppa ja kahvila.

Lapset ja opiskelijat saavat alennusta pääsymaksusta. Museo on suljettu maanantaisin sekä joulun- ja uudenvuodenpyhinä. Bonnin taidemuseo sijaitsee Bonnin keskustan eteläpuolella niin kutsutun museomailin (Museumsmeile) alueella. Alueella on oma metroasemansa, ja lähistöltä löytyvät lisäksi Koenig-museo, Bundeskunsthalle ja Haus der Geschichte der Bundesrepublik Deutschland.


Alueen Bonnin taidemuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 396 majoitusliikettä kohteen Bonnin taidemuseo lähellä
Bonn Marriott Hotel 89 €
Bonn Marriott Hotel

Bonn Marriott Hotel

Platz der Vereinten Nationen 4, Bonn, Nordrhein-Westfalen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  World Conference Center Bonn ja Bundeshaus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. United Nations ja Museumsmeile ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Heussallee-Museumsmeilen U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Museum Koenigin U-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Bonn 86 €
  Hilton Bonn

  Hilton Bonn

  Berliner Freiheit 2, Bonn, NW
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kennedybrücken silta ja Opera Bonn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Beethoven-Haus (museo) ja Bonn Markt ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bertha-von-Suttner-Platzin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Universität-Marktin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Living Hotel Kanzler 61 €
   Living Hotel Kanzler

   Living Hotel Kanzler

   Adenauerallee 148, Bonn, NW
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Museumsmeile ja Koenig-museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. House of the History of the Federal Republic of Germany (museo) ja Bundeshaus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Museum Koenigin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bundersrechnungshof - Auswärtiges Amtin U-Bahn-asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Dorint Venusberg Bonn 71 €
    Dorint Venusberg Bonn

    Dorint Venusberg Bonn

    An Der Casselsruhe 1, Bonn, NW
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Bonnin yliopistosairaala ja Kreuzbergin kirkko 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Poppelsdorfin palatsi ja Bundeskunsthalle ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Astoria Hotel 81 €
     Astoria Hotel

     Astoria Hotel

     Hausdorffstrasse 105-113, Bonn, NRW
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      House of the History of the Federal Republic of Germany (museo), Museumsmeile ja Bonnin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Bundeskunsthalle ja Koenig-museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Heussallee-Museumsmeilen U-Bahn-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bundersrechnungshof - Auswärtiges Amtin U-Bahn-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Maritim Hotel Bonn 62 €
      Maritim Hotel Bonn

      Maritim Hotel Bonn

      Godesberger Allee, Bonn, NW
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Museumsmeile, Deutsches Museum Bonn ja Bundeskunsthalle sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Bonnin taidemuseo ja Post Tower ovat myös 2 kilometrin päässä. Olof-Palme-Allee / Deutsche Telekomin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Max-Löbner-Straße/Friesdorfin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Kameha Grand Bonn 80 €
       Kameha Grand Bonn

       Kameha Grand Bonn

       Am Bonner Bogen 1, Bonn, NW
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Post Tower, Museumsmeile ja United Nations sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. World Conference Center Bonn ja Bundeskunsthalle ovat myös 5 kilometrin päässä. Bonn-Oberkasselin juna-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ramersdorfin U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        BaseCamp Bonn 67 €
        BaseCamp Bonn

        BaseCamp Bonn

        In der Raste 1, Bonn, NW
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bundeskunsthalle ja World Conference Center Bonn sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Bonnin yliopisto ja Bonnin yliopiston kasvitieteellinen puutarha ovat myös 5 kilometrin päässä. Ollenhauerstraßen U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olof-Palme-Allee / Deutsche Telekomin U-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.