Yhdistyneessä kuningaskunnassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia, mukaan lukien omaehtoinen karanteeni.

BracknellUnited Kingdom

Koe baareistaan, kylpylöistään ja golfmahdollisuuksistaan tunnettu Bracknell!

Tämän perheystävällisen baareista ja uimisesta tunnetun kohteen nähtävyyksiin kuuluu Coral Reef Bracknells Water World ja Bracknell Ski Slope.

Huippuhotellit kohteessa Bracknell

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
 Stirrups Hotel
Stirrups Hotel
3 out of 5
Bracknell Road, Maidens Green, Bracknell, Englanti
Hinta on 88 € per yö

Mill Ride Golf and Country Club, Bracknell and Wokingham College ja Lapland UK sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bird Hills -golfkeskus sijaitsee ...

4.6/5Wonderful! (131 arvostelua)

"Always a lovely place to stay with excellent food for dining in."…"

Arvosteltu 16.3.2020

Stirrups Hotel
Hilton Bracknell Hotel
Hilton Bracknell Hotel
4 out of 5
Bagshot Road, Bracknell, Englanti
Hinta on 69 € per yö

South Hill Park (puisto), Look Out Discovery Centre (teemapuisto) ja Go Ape sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ...

3.9/5Good! (989 arvostelua)

"Hotel was clean and comfortable. Staff were very friendly and helpful. This was an extraordinary time with the covid19 but staff coped extremely well with the problems with little inconvenience to those staying in the hotel."…"

Arvosteltu 21.3.2020

Hilton Bracknell Hotel
The Coppid Beech Hotel
The Coppid Beech Hotel
4 out of 5
John Nike Way, Bracknell, Englanti
Hinta on 59 € per yö

Coral Reef Bracknells Water World on 9,2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Legoland Windsor ja Oracle ...

4/5Very Good! (984 arvostelua)
Kaikinpuolin ok

"Hotelli sijaitsee lähellä lentokenttää ja oli sopiva meille palatessamme takaisin kotimaahan seuraavana päivänä. Edellisenä iltana olimme tehneet sen virheen, että olimme syöneet ennen hotellille menoa( toinen hotelli) ja nyt tietenkin olimme ajatelleet syödä hotellilla. Tällä kertaa tietenkin hotellin ..."…"

Arvosteltu 8.8.2014

The Coppid Beech Hotel

Suositut vierailukohteet – Bracknell

Look Out Discovery Centre
Kuva majoitusliikkeestä Look Out Discovery Centre

Look Out Discovery Centre

Kun vierailet kohteessa Bracknell, voit viettää iltapäivän tutkimalla näyttelyitä kohteessa Look Out Discovery Centre (teemapuisto). Kuljeksi tämän rentouttavan alueen yliopistokampuksella tai vieraile sen kylpylöissä.

South Hill Park
Kuva majoitusliikkeestä South Hill Park

South Hill Park

Kun vierailet kohteessa Bracknell, voit lähteä katsomaan esitystä kohteeseen South Hill Park (puisto). Tutustu alueen kylpylöihin tai hakeudu golfkentille.

Windsorin linna
Kuva majoitusliikkeestä Windsorin linna

Windsorin linna

4/5(28 arvostelua)

Lähde ottamaan selvää kohteen Windsorin linna historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Windsor tunnetuista muistomerkistä. Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda huippuravintoloissa.

Legoland Windsor
Kuva majoitusliikkeestä Legoland Windsor

Legoland Windsor

3/5(8 arvostelua)

Vietä riemukkaita hetkiä kohteessa Legoland Windsor, joka on kohteessa Windsor sijaitseva tunnettu teemapuisto. Kuljeksi alueen jokirannalla tai hakeudu golfkentille.

Hampton Court Palace
Kuva majoitusliikkeestä Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

4.5/5(3 arvostelua)

Hampton Court Palace on kohteessa East Molesey sijaitseva loistava museo, jolla on värikäs historia. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kiehtovia museoita ja maineikkaita taidegallerioita.

Twickenham Stadium
Kuva majoitusliikkeestä Twickenham Stadium

Twickenham Stadium

Vieraile kohteessa Twickenham Stadium järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Twickenham. Kuljeksi tämän eloisan alueen jokirannalla tai käy tutkimassa sen maineikkaita teattereita.

Kohteen Bracknell lähellä sijaitsevat kaupungit