Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Camden High Street

Koe Camden Townin luova ilmapiiri, kun kuljet tätä baarien, ravintoloiden, markkinapaikkojen ja musiikkiklubien täyttämää tietä pitkin.

Lähde kävelylle Camden High Streetiä pitkin kokeaksesi Camden Townin vapaamielisen ilmapiirin. Seuraa goottien, punkkareiden, modien ja rokkareiden harmonista yhteiseloa. Vieraile nousevien ja jo tunnettujen artistien keikoilla, nauti monipuolisesta kulinaarisesta tarjonnasta ja rentoudu pubeissa, joissa myös maailmankuulut julkkikset usein käyvät. Camden High Street on noin kilometrin pituinen katu Regent’s Canalin ja Harrington Squaren välissä.

Tämä katu ja erityisesti sen pohjoispuoli on shoppailijoiden paratiisi. Kulje ohi putiikkien, joista niin burleskin, goottityylin, rockabillyn kuin vintage-muodin ystävätkin löytävät omansa. Tutustu ketjuliikkeiden, nahkavaatekauppojen ja käytettyjä levyjä myyvien liikkeiden valikoimaan. Kurkista tatuointistudioihin ja pysähdy lukemaan kauppojen ikkunoissa roikkuvien t-paitojen hauskoja tekstejä.

Tutustu myös Camdenin erilaisiin markkinoihin. Camden (Buck Street) Marketilta löytyy tusinoittain itsenäisiä muodinmyyjiä ja katuruokakojuja. Regent’s Canalin toisella puolen sijaitsevalla Camden Lock Marketilla taidegalleriat, korukaupat, yksilölliset vaateliikkeet, kirpputorit ja haluttujen muotisuunnittelijoiden myyntipisteet sijaitsevat vieri vieressä. Vieraile markkinoiden ruokapihalla ja kokeile vaikkapa etiopialaisia, intialaisia tai vietnamilaisia makuja.

1960-luvulta lähtien Camden Town on ollut synonyymi musiikille, ja vielä edelleenkin se toivottaa tervetulleeksi niin mainetta niittäneet kuin orastavatkin tähdet. Electric Ballroomin ja Kokon kaltaisissa paikoissa ovat soittaneet muun muassa Blur, Joy Division ja Red Hot Chili Peppers.

Vietä ilta seurustellen kadun perinteisissä pubeissa asioivien asiakkaiden kanssa. Aivan Camden High Streetin pohjoisen päädyn lähettyvillä on The Hawley Arms, joka on tunnettu niin Hollywood-tähtien kuin Amy Winehousenkin kantapaikkana. Vieraile Etcetera Theatressa seuraamassa vaihtoehtoisia viihde-esityksiä. Tämä teatteri on yksi tärkeimmistä tapahtumapaikoista elokuussa järjestettävän, kuukauden kestävän komedia- ja teatterifestivaalin Camden Fringen aikana.

Camden High Street kulkee Pohjois-Lontoossa sijaitsevan Camden Townin alueen läpi. Pääset kadulle suoraan Camden Townin ja Mornington Crescentin metroasemilta, joille voit kulkea kätevästi joka puolelta kaupunkia. Myös julkisen liikenteen bussit pysähtyvät Camden High Streetin lukuisilla eri pysäkeillä.

Tarkista eri markkinoiden ja musiikkiklubien sivustoilta niiden aukioloajat ja ajan tasalla olevat tapahtumakalenterit.


Alueen Camden High Street opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 824 majoitusliikettä kohteen Camden High Street lähellä
Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras 76 €
Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

324 Gray's Inn Road, Lontoo, Englanti
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  British Library (kirjasto) ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lontoon liikennemuseo ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. King's Cross Station (historiallinen asema) sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja King's Cross St. Pancrasin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  St Giles London - A St Giles Hotel 88 €
  St Giles London - A St Giles Hotel

  St Giles London - A St Giles Hotel

  Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ambassadors Bloomsbury 104 €
   Ambassadors Bloomsbury

   Ambassadors Bloomsbury

   12 Upper Woburn Place, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    British Library (kirjasto) ja Russell Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. BT Tower ja British Museum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Eustonin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Eustonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Lovely Camden Property Camdenin Sydämessä!
    Lovely Camden Property Camdenin Sydämessä!

    Lovely Camden Property Camdenin Sydämessä!

    Camden High St, 86A, Lontoo, Englanti
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     ZSL London Zoo, British Library (kirjasto) ja BT Tower sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lomakodista. Russell Square ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     TheWesley 104 €
     TheWesley

     TheWesley

     81-103 Euston Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      British Library (kirjasto), BT Tower ja Russell Square sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta majatalosta. Kuninkaallinen musiikkiakatemia ja Oxford Street ovat myös 2 kilometrin päässä. Euston Squaren metroasema ja Eustonin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Smart Camden Inn Hostel 69 €
      Smart Camden Inn Hostel

      Smart Camden Inn Hostel

      55-57 Bayham Street, Lontoo, Englanti
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       ZSL London Zoo, British Library (kirjasto) ja BT Tower sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hostellista. Russell Square ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 3 kilometrin päässä. Mornington Crescentin metroasema ja Camden Townin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Views Apartments
       Park Views Apartments

       Park Views Apartments

       Savant House, 63-65 Camden High Street, Camden Town, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        ZSL London Zoo, British Library (kirjasto) ja BT Tower sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Russell Square ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 3 kilometrin päässä. Mornington Crescentin metroasema ja Camden Townin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Genie Apartment Camden
        Genie Apartment Camden

        Genie Apartment Camden

        Flat 6, Chant House, 101-102 Arlington Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         ZSL London Zoo, British Library (kirjasto) ja BT Tower sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Russell Square ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.