Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Camden High Street

Koe Camden Townin luova ilmapiiri, kun kuljet tätä baarien, ravintoloiden, markkinapaikkojen ja musiikkiklubien täyttämää tietä pitkin.

Lähde kävelylle Camden High Streetiä pitkin kokeaksesi Camden Townin vapaamielisen ilmapiirin. Seuraa goottien, punkkareiden, modien ja rokkareiden harmonista yhteiseloa. Vieraile nousevien ja jo tunnettujen artistien keikoilla, nauti monipuolisesta kulinaarisesta tarjonnasta ja rentoudu pubeissa, joissa myös maailmankuulut julkkikset usein käyvät. Camden High Street on noin kilometrin pituinen katu Regent’s Canalin ja Harrington Squaren välissä.

Tämä katu ja erityisesti sen pohjoispuoli on shoppailijoiden paratiisi. Kulje ohi putiikkien, joista niin burleskin, goottityylin, rockabillyn kuin vintage-muodin ystävätkin löytävät omansa. Tutustu ketjuliikkeiden, nahkavaatekauppojen ja käytettyjä levyjä myyvien liikkeiden valikoimaan. Kurkista tatuointistudioihin ja pysähdy lukemaan kauppojen ikkunoissa roikkuvien t-paitojen hauskoja tekstejä.

Tutustu myös Camdenin erilaisiin markkinoihin. Camden (Buck Street) Marketilta löytyy tusinoittain itsenäisiä muodinmyyjiä ja katuruokakojuja. Regent’s Canalin toisella puolen sijaitsevalla Camden Lock Marketilla taidegalleriat, korukaupat, yksilölliset vaateliikkeet, kirpputorit ja haluttujen muotisuunnittelijoiden myyntipisteet sijaitsevat vieri vieressä. Vieraile markkinoiden ruokapihalla ja kokeile vaikkapa etiopialaisia, intialaisia tai vietnamilaisia makuja.

1960-luvulta lähtien Camden Town on ollut synonyymi musiikille, ja vielä edelleenkin se toivottaa tervetulleeksi niin mainetta niittäneet kuin orastavatkin tähdet. Electric Ballroomin ja Kokon kaltaisissa paikoissa ovat soittaneet muun muassa Blur, Joy Division ja Red Hot Chili Peppers.

Vietä ilta seurustellen kadun perinteisissä pubeissa asioivien asiakkaiden kanssa. Aivan Camden High Streetin pohjoisen päädyn lähettyvillä on The Hawley Arms, joka on tunnettu niin Hollywood-tähtien kuin Amy Winehousenkin kantapaikkana. Vieraile Etcetera Theatressa seuraamassa vaihtoehtoisia viihde-esityksiä. Tämä teatteri on yksi tärkeimmistä tapahtumapaikoista elokuussa järjestettävän, kuukauden kestävän komedia- ja teatterifestivaalin Camden Fringen aikana.

Camden High Street kulkee Pohjois-Lontoossa sijaitsevan Camden Townin alueen läpi. Pääset kadulle suoraan Camden Townin ja Mornington Crescentin metroasemilta, joille voit kulkea kätevästi joka puolelta kaupunkia. Myös julkisen liikenteen bussit pysähtyvät Camden High Streetin lukuisilla eri pysäkeillä.

Tarkista eri markkinoiden ja musiikkiklubien sivustoilta niiden aukioloajat ja ajan tasalla olevat tapahtumakalenterit.


Alueen Camden High Street opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 449 majoitusliikettä kohteen Camden High Street lähellä
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens 111 €
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

36-37 Cartwright Gardens, Lontoo, Englanti
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  British Library (kirjasto) ja Lontoon yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. British Museum ja Oxford Street ovat myös 2 kilometrin päässä. King's Cross St. Pancrasin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Russell Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  St Giles London - A St Giles Hotel 80 €
  St Giles London - A St Giles Hotel

  St Giles London - A St Giles Hotel

  Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Plaza Westminster Bridge London 166 €
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Crowne Plaza London - Kings Cross 128 €
    Crowne Plaza London - Kings Cross

    Crowne Plaza London - Kings Cross

    1 Kings Cross Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Russell Square, British Museum ja The Strand sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Oxford Street ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Farringdonin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja King's Cross St. Pancrasin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras 67 €
     Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

     Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras

     324 Gray's Inn Road, Lontoo, Englanti
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      British Library (kirjasto) ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lontoon liikennemuseo ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. King's Cross Station (historiallinen asema) sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja King's Cross St. Pancrasin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Holiday Inn London Camden Lock 112 €
      Holiday Inn London Camden Lock

      Holiday Inn London Camden Lock

      30 Jamestown Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Roundhouse ja ZSL London Zoo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Baker Street ja Regent's Park (puisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Camden Roadin juna-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Lovely Camden Property Camdenin Sydämessä!
       Lovely Camden Property Camdenin Sydämessä!

       Lovely Camden Property Camdenin Sydämessä!

       Camden High St, 86A, Lontoo, ENG
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Roundhouse, ZSL London Zoo ja Russell Square sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lomakodista. Baker Street ja Regent's Park (puisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Lux 2 Bed Mews Apartment in Camden
        Lux 2 Bed Mews Apartment in Camden

        Lux 2 Bed Mews Apartment in Camden

        Camden Town, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Roundhouse, ZSL London Zoo ja Russell Square sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. Baker Street ja Regent's Park (puisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.