Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Camden High Street

Koe Camden Townin luova ilmapiiri, kun kuljet tätä baarien, ravintoloiden, markkinapaikkojen ja musiikkiklubien täyttämää tietä pitkin.

Lähde kävelylle Camden High Streetiä pitkin kokeaksesi Camden Townin vapaamielisen ilmapiirin. Seuraa goottien, punkkareiden, modien ja rokkareiden harmonista yhteiseloa. Vieraile nousevien ja jo tunnettujen artistien keikoilla, nauti monipuolisesta kulinaarisesta tarjonnasta ja rentoudu pubeissa, joissa myös maailmankuulut julkkikset usein käyvät. Camden High Street on noin kilometrin pituinen katu Regent’s Canalin ja Harrington Squaren välissä.

Tämä katu ja erityisesti sen pohjoispuoli on shoppailijoiden paratiisi. Kulje ohi putiikkien, joista niin burleskin, goottityylin, rockabillyn kuin vintage-muodin ystävätkin löytävät omansa. Tutustu ketjuliikkeiden, nahkavaatekauppojen ja käytettyjä levyjä myyvien liikkeiden valikoimaan. Kurkista tatuointistudioihin ja pysähdy lukemaan kauppojen ikkunoissa roikkuvien t-paitojen hauskoja tekstejä.

Tutustu myös Camdenin erilaisiin markkinoihin. Camden (Buck Street) Marketilta löytyy tusinoittain itsenäisiä muodinmyyjiä ja katuruokakojuja. Regent’s Canalin toisella puolen sijaitsevalla Camden Lock Marketilla taidegalleriat, korukaupat, yksilölliset vaateliikkeet, kirpputorit ja haluttujen muotisuunnittelijoiden myyntipisteet sijaitsevat vieri vieressä. Vieraile markkinoiden ruokapihalla ja kokeile vaikkapa etiopialaisia, intialaisia tai vietnamilaisia makuja.

1960-luvulta lähtien Camden Town on ollut synonyymi musiikille, ja vielä edelleenkin se toivottaa tervetulleeksi niin mainetta niittäneet kuin orastavatkin tähdet. Electric Ballroomin ja Kokon kaltaisissa paikoissa ovat soittaneet muun muassa Blur, Joy Division ja Red Hot Chili Peppers.

Vietä ilta seurustellen kadun perinteisissä pubeissa asioivien asiakkaiden kanssa. Aivan Camden High Streetin pohjoisen päädyn lähettyvillä on The Hawley Arms, joka on tunnettu niin Hollywood-tähtien kuin Amy Winehousenkin kantapaikkana. Vieraile Etcetera Theatressa seuraamassa vaihtoehtoisia viihde-esityksiä. Tämä teatteri on yksi tärkeimmistä tapahtumapaikoista elokuussa järjestettävän, kuukauden kestävän komedia- ja teatterifestivaalin Camden Fringen aikana.

Camden High Street kulkee Pohjois-Lontoossa sijaitsevan Camden Townin alueen läpi. Pääset kadulle suoraan Camden Townin ja Mornington Crescentin metroasemilta, joille voit kulkea kätevästi joka puolelta kaupunkia. Myös julkisen liikenteen bussit pysähtyvät Camden High Streetin lukuisilla eri pysäkeillä.

Tarkista eri markkinoiden ja musiikkiklubien sivustoilta niiden aukioloajat ja ajan tasalla olevat tapahtumakalenterit.


Alueen Camden High Street opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 670 majoitusliikettä kohteen Camden High Street lähellä
SACO Fitzrovia 104 €
SACO Fitzrovia

SACO Fitzrovia

21 Tottenham Street, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  British Museum, Great Ormond Street Hospital ja Piccadilly Circus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hyde Park ja London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Goodge Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warren Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Lovely Camden Property Camdenin sydämessä!
  Lovely Camden Property Camdenin sydämessä!

  Lovely Camden Property Camdenin sydämessä!

  Camden High St, 86A, Lontoo, ENG
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Roundhouse, ZSL London Zoo ja Russell Square sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lomakodista. Baker Street ja Regent's Park (puisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   2 Bed Lux Apartment near Central London FREE WIFI
   2 Bed Lux Apartment near Central London FREE WIFI

   2 Bed Lux Apartment near Central London FREE WIFI

   Camden Town, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Roundhouse, ZSL London Zoo ja Russell Square sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Baker Street ja Regent's Park (puisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Executive Apartments in Camden Town
    Executive Apartments in Camden Town

    Executive Apartments in Camden Town

    Camden High Street, Lontoo, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Roundhouse, ZSL London Zoo ja Russell Square sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Regent's Park (puisto) ja Baker Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema ja Mornington Crescentin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Views Apartments
     Park Views Apartments

     Park Views Apartments

     Savant House, 63-65 Camden High Street, Camden Town, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Roundhouse, ZSL London Zoo ja Russell Square sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Regent Street ja British Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Mornington Crescentin metroasema ja Camden Townin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Smart Camden Inn Hostel 52 €
      Smart Camden Inn Hostel

      Smart Camden Inn Hostel

      55-57 Bayham Street, Lontoo, Englanti
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Roundhouse, ZSL London Zoo ja Russell Square sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hostellista. Regent Street ja Baker Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Mornington Crescentin metroasema ja Camden Townin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Swish Apartments Camden
       Swish Apartments Camden

       Swish Apartments Camden

       33 Bayham Street, Camden, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Roundhouse, ZSL London Zoo ja Russell Square sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Regent Street ja British Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Mornington Crescentin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Camden Townin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Genie Apartment Camden
        Genie Apartment Camden

        Genie Apartment Camden

        Flat 6, Chant House, 101-102 Arlington Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Roundhouse ja ZSL London Zoo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Russell Square ja Baker Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.