Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Camdenin markkinat

Shoppaa aamusta iltaan, maistele ruokia joka puolelta maailmaa ja vieraile livemusiikkitapahtumissa Camden Townin värikkäillä markkinoilla.

Camdenin markkinat on kokoelma markkinoita ja suosittu matkailukohde vilkkaan Camden Townin alueella Lontoossa. Voit ostaa täältä vaihtoehto-, vintage- ja yksilöllistä muotia sekä antiikkiesineitä, koruja ja sisustustarvikkeita. Maistele kaiken maailman ruokakulttuurien antimia baareissa, kahviloissa ja ruokakojuilla. Camdenin eri markkinat levittyvät Camden High Streetiltä ja Chalk Farm Roadilta lähteville kujille.

Hyvä paikka aloittaa ostoskierros on Camden Lock Market, joka on yksi Lontoon tärkeimmistä luovan ja omintakeisen tyylin keskuspaikoista. Pengo nuorten ja himoittujen muotisuunnittelijoiden putiikkeja. Löydät muun muassa ainutlaatuisia asusteita, taidetta, vaatteita ja kodin sisustustarvikkeita. Istahda ruokapihan penkeille ja seuraa innokkaiden shoppaajien menoa samalla kun syöt vaikkapa argentiinalaisia pihvejä tai turkkilaista kebabia.

Camden Lock Market tarjoaa viihdettä myös iltaisin. Seuraa stand up -koomikoiden esityksiä tunnetulla Jongleurs-klubilla. Dingwallsin musiikkiklubi taas on nähnyt The Stranglersin kaltaisten bändien esityksiä.

Mene sitten lähistöllä olevalle Stables Marketille, josta löydät noin 700 kauppaa ja kojua niin sisä- kuin ulkotiloistakin. Markkinoille pääsevät tekemään kauppaa vain itsenäiset myyjät, ketjuliikkeitä täällä ei sallita. Stables Marketilla voit nähdä suuria, pronssisia hevospatsaita, jotka muistuttavat markkina-alueen alkuperäisestä tehtävästä hevostallina. Tutustu myös Catacombsin kauppoihin, jotka sijaitsevat 1800-luvun viktoriaanisten tiiliskiviholvikaarien alla.

Kävele etelään Camden High Streetiä pitkin Camden (Buck Street) Marketille, joiden vieri vieressä olevat myyntikojut muodostavat oikean ostoslabyrintin. Täällä useat myyjät kauppaavat itsesuunnittelemiaan vaatteita, ja markkinoilta löytää eri toten printtikuvioin koristeluja t-paitoja. Tien toiselta puolen löydät satavuotiaan Inverness Street Marketin, jolta löytyy halpoja vaatteita ja tuoreita elintarvikkeita.

Pääset Camdenin eri markkinoille julkisen liikenteen busseilla tai metrolla hyppäämällä pois Camden Townin tai Chalk Farmin asemalla.

Vieraile markkinoilla viikonloppuisin, jolloin ostosvalikoima on suurimmillaan, tai arkipäivisin, jolloin markkinoilla on rauhallisempaa.


Alueen Camdenin markkinat opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 619 majoitusliikettä kohteen Camdenin markkinat lähellä
The Strand Palace Hotel 143 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Inn London Camden Lock 115 €
  Holiday Inn London Camden Lock

  Holiday Inn London Camden Lock

  30 Jamestown Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   ZSL London Zoo, British Library (kirjasto) ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. BT Tower ja Baker Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Camden Roadin juna-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   STAY Camden
   STAY Camden

   STAY Camden

   Hawley Wharf, Stables Market, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    ZSL London Zoo, British Library (kirjasto) ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Lord's Cricket Ground ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chalk Farmin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Keski-lontoon Viehättävä Camden Split Level Home
    Keski-lontoon Viehättävä Camden Split Level Home

    Keski-lontoon Viehättävä Camden Split Level Home

    263 Camden High St, Lontoo, ENG
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     ZSL London Zoo, British Library (kirjasto) ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lomakodista. BT Tower ja Russell Square ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Standard London 227 €
     The Standard London

     The Standard London

     10 Argyle Street, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      British Library (kirjasto) ja Russell Square sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. British Museum ja BT Tower ovat myös 2 kilometrin päässä. King's Cross St. Pancrasin metroasema ja King's Cross Station (historiallinen asema) sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Camden Market Apartments
      Camden Market Apartments

      Camden Market Apartments

      26 Inverness Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       ZSL London Zoo, British Library (kirjasto) ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. BT Tower ja Baker Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens 110 €
       Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

       Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens

       36-37 Cartwright Gardens, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        British Library (kirjasto) ja Lontoon yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. British Museum ja Oxford Street ovat myös 2 kilometrin päässä. King's Cross St. Pancrasin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Russell Squaren metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Oval Road III by Onefinestay
        Oval Road III by Onefinestay

        Oval Road III by Onefinestay

        35 Oval Road, Lontoo, ENG
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         ZSL London Zoo, Regent's Park (puisto) ja British Library (kirjasto) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Lord's Cricket Ground ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chalk Farmin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.