Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Camdenin markkinat

Shoppaa aamusta iltaan, maistele ruokia joka puolelta maailmaa ja vieraile livemusiikkitapahtumissa Camden Townin värikkäillä markkinoilla.

Camdenin markkinat on kokoelma markkinoita ja suosittu matkailukohde vilkkaan Camden Townin alueella Lontoossa. Voit ostaa täältä vaihtoehto-, vintage- ja yksilöllistä muotia sekä antiikkiesineitä, koruja ja sisustustarvikkeita. Maistele kaiken maailman ruokakulttuurien antimia baareissa, kahviloissa ja ruokakojuilla. Camdenin eri markkinat levittyvät Camden High Streetiltä ja Chalk Farm Roadilta lähteville kujille.

Hyvä paikka aloittaa ostoskierros on Camden Lock Market, joka on yksi Lontoon tärkeimmistä luovan ja omintakeisen tyylin keskuspaikoista. Pengo nuorten ja himoittujen muotisuunnittelijoiden putiikkeja. Löydät muun muassa ainutlaatuisia asusteita, taidetta, vaatteita ja kodin sisustustarvikkeita. Istahda ruokapihan penkeille ja seuraa innokkaiden shoppaajien menoa samalla kun syöt vaikkapa argentiinalaisia pihvejä tai turkkilaista kebabia.

Camden Lock Market tarjoaa viihdettä myös iltaisin. Seuraa stand up -koomikoiden esityksiä tunnetulla Jongleurs-klubilla. Dingwallsin musiikkiklubi taas on nähnyt The Stranglersin kaltaisten bändien esityksiä.

Mene sitten lähistöllä olevalle Stables Marketille, josta löydät noin 700 kauppaa ja kojua niin sisä- kuin ulkotiloistakin. Markkinoille pääsevät tekemään kauppaa vain itsenäiset myyjät, ketjuliikkeitä täällä ei sallita. Stables Marketilla voit nähdä suuria, pronssisia hevospatsaita, jotka muistuttavat markkina-alueen alkuperäisestä tehtävästä hevostallina. Tutustu myös Catacombsin kauppoihin, jotka sijaitsevat 1800-luvun viktoriaanisten tiiliskiviholvikaarien alla.

Kävele etelään Camden High Streetiä pitkin Camden (Buck Street) Marketille, joiden vieri vieressä olevat myyntikojut muodostavat oikean ostoslabyrintin. Täällä useat myyjät kauppaavat itsesuunnittelemiaan vaatteita, ja markkinoilta löytää eri toten printtikuvioin koristeluja t-paitoja. Tien toiselta puolen löydät satavuotiaan Inverness Street Marketin, jolta löytyy halpoja vaatteita ja tuoreita elintarvikkeita.

Pääset Camdenin eri markkinoille julkisen liikenteen busseilla tai metrolla hyppäämällä pois Camden Townin tai Chalk Farmin asemalla.

Vieraile markkinoilla viikonloppuisin, jolloin ostosvalikoima on suurimmillaan, tai arkipäivisin, jolloin markkinoilla on rauhallisempaa.


Alueen Camdenin markkinat opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 618 majoitusliikettä kohteen Camdenin markkinat lähellä
Holiday Inn London Camden Lock 122 €
Holiday Inn London Camden Lock

Holiday Inn London Camden Lock

30 Jamestown Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Roundhouse ja ZSL London Zoo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Baker Street ja Regent's Park (puisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Camden Roadin juna-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  OYO Camden BnB 60 €
  OYO Camden BnB

  OYO Camden BnB

  1-3 Grafton Road, Lontoo, Englanti
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Roundhouse ja Hampstead Heath sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. ZSL London Zoo ja Tottenham Court Road ovat myös 3 kilometrin päässä. Kentish Town Westin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kentish Townin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Lontoon Keskustassa Viehättävä Camden Split -tason Koti
   Lontoon Keskustassa Viehättävä Camden Split -tason Koti

   Lontoon Keskustassa Viehättävä Camden Split -tason Koti

   263 Camden High St, Lontoo, ENG
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Roundhouse ja ZSL London Zoo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Russell Square ja Baker Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    STAY Camden
    STAY Camden

    STAY Camden

    Hawley Wharf, Stables Market, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Roundhouse, ZSL London Zoo ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Baker Street ja Russell Square ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chalk Farmin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     2 Beds Studio With Loft in Camden
     2 Beds Studio With Loft in Camden

     2 Beds Studio With Loft in Camden

     Camden High Street Flat, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Roundhouse, ZSL London Zoo ja Russell Square sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Baker Street ja Regent's Park (puisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Camden Market Apartments
      Camden Market Apartments

      Camden Market Apartments

      26 Inverness Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Roundhouse, ZSL London Zoo ja Baker Street sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Regent's Park (puisto) ja Madame Tussaudin vahamuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Mornington Crescentin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Bright, Modern 1- Bed flat in Camden
       Bright, Modern 1- Bed flat in Camden

       Bright, Modern 1- Bed flat in Camden

       Hawley Road, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Roundhouse, ZSL London Zoo ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Baker Street ja Russell Square ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chalk Farmin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hiljainen puutarha huoneisto Camden Town.
        Hiljainen puutarha huoneisto Camden Town.

        Hiljainen puutarha huoneisto Camden Town.

        30A Gloucester Crescent, Lontoo, ENG
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Roundhouse ja ZSL London Zoo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Baker Street ja Regent's Park (puisto) ovat myös 3 kilometrin päässä. Camden Townin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Camden Roadin juna-asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.