Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Castel dell'Ovo

Castel dell'Ovo on rannikolla vanhassa Borgo del Marinin kalastajakylässä sijaitseva kivilinna, joka tarjoaa kauniit näköalat Napolin keskustaan ja Vesuviukselle.

Castel dell'Ovo eli munalinna on 1400-luvulta peräisin oleva linna Megariden niemimaalla Napolin rannikolla. Paikka oli tärkeä sekä kreikkalaisille että maan myöhemmin valloittaneille roomalaisille. Ensimmäistä 1100-luvulla rakennettua linnaa uudistettiin useita kertoja, kun valtaistuin pysyi siellä vuosisatoja. Nykyään voit tutustua kahdella tornilla varustettuun yksinkertaiseen kivilinnaan ja sen 1400-luvun arkkitehtuuriin. Voit tutustua myös alueella vaikuttaneiden kansojen historiaan rakennuksessa toimivassa Museo Etnopreistorico Alfonso Piciocchissa.  

Linnan nimi viittaa paikalliseen taruun: runoilija Vergilius asetti tarun mukaan kiviperustuksen alle yhden taikamunan, joka suojaa linnaa tuholta. Tarun mukaan linna säästyisi tuholta niin kauan kuin muna pysyy ehjänä.

Astu sisään pylvässaliin, jossa on tyylikäs kivilattia ja suuria pylväitä. Museo Etnopreistorico Alfonso Piciocchissa on säännöllisesti näyttelyitä alueella vaikuttaneista ikivanhoista sivistyskansoista. Museoon kerätään keramiikkaa, vaatteita ja muita arkiesineitä. Linnan kaksi tornia, Torre Maestra ja Torre Normanna, tarjoavat erinomaiset maisemat Napoliin sekä Vesuviukselle. Tornin muureilla on edelleen vanhoja kanuunoita.

Linnan, joka sijaitsee entisellä saarella, yhdistää nykyään mantereeseen yli 100 metriä pitkä kapea tie. Linna on suosittu valokuvauspaikka, etenkin paikalla käyvien vastanaineiden keskuudessa.

Castel dell’Ovo on avoinna päivittäin. Chiesa dei Girolaminiin ei ole pääsymaksua. Museo Etnopreistorico Alfonso Piciocchin pääsymaksu vaihtelee näyttelyiden mukaan. Pääset paikallisbussilla Santa Luciaan, joka sijaitsee rannalla. Sieltä voit kävellä linnalle kapeaa kulkutietä pitkin. Borgo del Marinin alueen kapeiden kujien varsilla sijaitsevat entiset kalastajien talot ovat nykyään täynnä pieniä kalaravintoloita ja kahviloita, joissa voit nauttia maistuvan lounaan.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 578 majoitusliikettä kohteen Castel dell'Ovo lähellä
Grand Hotel Santa Lucia 158 €
Grand Hotel Santa Lucia

Grand Hotel Santa Lucia

Via Partenope 46, Napoli, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Via Partenope ja Lungomare Caracciolo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Castel dell'Ovo ja Via Chiaia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Napoli Piazza Amedeon asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Royal Continental Hotel Naples 149 €
  Royal Continental Hotel Naples

  Royal Continental Hotel Naples

  Via Partenope 38-44, Napoli, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Castel dell'Ovo, Kuninkaallinen palatsi ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galleria Umberto ja Molo Beverellon satama ovat myös 2 kilometrin päässä. Toledon asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Napoli Piazza Amedeon asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

   Eurostars Hotel Excelsior 159 €
   Eurostars Hotel Excelsior

   Eurostars Hotel Excelsior

   Via Partenope 48, Napoli, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Via Partenope ja Castel dell'Ovo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Piazza del Plebiscito ja Lungomare Caracciolo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Napoli Piazza Amedeon asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hotel Vesuvio 230 €
    Grand Hotel Vesuvio

    Grand Hotel Vesuvio

    Via Partenope, 45, Napoli
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Via Partenope ja Castel dell'Ovo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Piazza del Plebiscito ja Lungomare Caracciolo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Napoli Piazza Amedeon asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     UNAHOTELS Napoli 92 €
     UNAHOTELS Napoli

     UNAHOTELS Napoli

     Piazza Garibaldi, 9/10, Napoli, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Piazza Giuseppe Garibaldi (aukio) ja Spaccanapoli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Napolin metro ja Universita' degli Studi di Napoli Federico II ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Porta Nolanan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piazza Garibaldin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Artemisia Domus 97 €
      Artemisia Domus

      Artemisia Domus

      13 Via dei Carrozzieri a Monteoliveto, Napoli
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Santa Chiaran basilika ja Sanseveron kappelin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. San Gregorio Armenon kirkko ja Galleria Umberto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Danten asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pretaloger
       Pretaloger

       Pretaloger

       Via Giuseppe Verdi 18, Napoli, NA
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Via Toledon ostoskatu, Galleria Umberto ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Piazza del Plebiscito ja Castel Nuovo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Regina Margherita Suite 70 €
        Regina Margherita Suite

        Regina Margherita Suite

        Via Monte di Dio, 25, Napoli, NA
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kuninkaallinen palatsi, Teatro di San Carlo (teatteri) ja Galleria Umberto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Castel Nuovo ja Castel dell'Ovo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Napoli Piazza Amedeon asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.