Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Týnin kirkko

Käy tässä Euroopan näyttävimpiin uskonnollisiin rakennuksiin lukeutuvassa kirkossa, joka sijaitsee Prahan vanhankaupungin aukiolla.

Roomalaiskatolinen Týnin kirkko (Týnský Chrám) on kuin suoraan sadusta. Kirkko on erittäin koristeellinen goottilaisine torneineen, renessanssiornamentteineen ja barokkityylisine sisätiloineen. Tämä jumalanpalveluspaikka on yksi Prahan valokuvatuimmista rakennuksista. Käy Týnin kirkossa, jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista, historiasta ja uskonnollisesta kuvastosta.

Týnin kirkko on ollut toiminnassa 1300-luvulta saakka. Kirkko tunnetaan myös Jumalan äidin kirkkona.

Paras paikka katsella kirkkoa on vanhankaupungin aukio, jolta näet kirkon osana muuta kaupungin keskiaikaista keskusta. Kävelemällä kirkon ympäri hahmotat sen valtavan koon. Kirkon takana sijaitsee muurin ympäröimä piha-alue, joka kuului aikanaan kauppiaille. Kirkon etupuolen kaksi tornia ovat 80 metriä korkeita. Kummassakin on koristeina neljä pienempää tornia.

Vaikka kirkko tunnetaan erityisesti julkisivustaan, se on komea myös sisältä. Astu sisään pienestä, hiukan piilossa olevasta ovesta aukion puolelta, älä kirkon pääovesta.

Voit osallistua kirkossa viikoittain järjestettävään messuun. Kirkon sokkeloiset sisätilat ovat mainio paikka, jonne voi hetkeksi paeta vilkkaan vanhankaupungin aukion hälinää.

Käy kirkossa silloin, kun siellä ei ole meneillään mitään tapahtumaa, jotta voit tutkia tarkasti sen yksityiskohtia. Kirkossa sijaitsevat esimerkiksi Prahan vanhimmat pilliurut. Karel Škrétan maalaukset, jotka ovat osa suurta alttaritaulua, ovat peräisin 1600-luvulta.

Týnin kirkko sijaitsee vanhankaupungin aukiolla, ja sinne pääsee helposti raitiovaunulla tai metrolla. Kirkkoon ei ole sisäänpääsymaksua. Kirkko on avoinna joka päivä, mutta aukioloajat voivat vaihdella, joten tarkista ne etukäteen. Kirkon sisällä ei saa valokuvata.


Alueen Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 359 majoitusliikettä kohteen Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko lähellä
Iron Gate Hotel and Suites 64 €
Iron Gate Hotel and Suites

Iron Gate Hotel and Suites

Michalska 19, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kuninkaantie ja Prahan astronominen kello sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Stavovské-teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Muzeumin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Pytloun Boutique Hotel Prague 55 €
  Pytloun Boutique Hotel Prague

  Pytloun Boutique Hotel Prague

  Vaclavske namesti 779/16, Praha
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Na příkopě ostoskatu, Venceslauksen aukio ja Stavovské-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Charles Bridge Palace 53 €
   Charles Bridge Palace

   Charles Bridge Palace

   Anenské námestí 203/1, Praha
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kuninkaantie ja Kaarlen sillan torni sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kaarlensilta ja Prahan astronominen kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Old Town Square Hotel
    Old Town Square Hotel

    Old Town Square Hotel

    Staromestske Namesti 20, Praha
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuninkaantie, Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Stavovské-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Art Nouveau Palace Hotel 69 €
     Art Nouveau Palace Hotel

     Art Nouveau Palace Hotel

     Panska 12, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Muchan museo ja Stavovské-teatteri ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Praha Masarykovon asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      MOODs Charles Bridge 58 €
      MOODs Charles Bridge

      MOODs Charles Bridge

      Naprstkova 6, Praha
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Náprstekin museo ja Kaarlen sillan torni sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kaarlensilta ja Prahan astronominen kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton Prague Old Town 124 €
       Hilton Prague Old Town

       Hilton Prague Old Town

       V Celnici 7, Praha
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Stavovské-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grandior Hotel Prague 76 €
        Grandior Hotel Prague

        Grandior Hotel Prague

        Na Porici 42, Praha
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.