Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Týnin kirkko

Käy tässä Euroopan näyttävimpiin uskonnollisiin rakennuksiin lukeutuvassa kirkossa, joka sijaitsee Prahan vanhankaupungin aukiolla.

Roomalaiskatolinen Týnin kirkko (Týnský Chrám) on kuin suoraan sadusta. Kirkko on erittäin koristeellinen goottilaisine torneineen, renessanssiornamentteineen ja barokkityylisine sisätiloineen. Tämä jumalanpalveluspaikka on yksi Prahan valokuvatuimmista rakennuksista. Käy Týnin kirkossa, jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista, historiasta ja uskonnollisesta kuvastosta.

Týnin kirkko on ollut toiminnassa 1300-luvulta saakka. Kirkko tunnetaan myös Jumalan äidin kirkkona.

Paras paikka katsella kirkkoa on vanhankaupungin aukio, jolta näet kirkon osana muuta kaupungin keskiaikaista keskusta. Kävelemällä kirkon ympäri hahmotat sen valtavan koon. Kirkon takana sijaitsee muurin ympäröimä piha-alue, joka kuului aikanaan kauppiaille. Kirkon etupuolen kaksi tornia ovat 80 metriä korkeita. Kummassakin on koristeina neljä pienempää tornia.

Vaikka kirkko tunnetaan erityisesti julkisivustaan, se on komea myös sisältä. Astu sisään pienestä, hiukan piilossa olevasta ovesta aukion puolelta, älä kirkon pääovesta.

Voit osallistua kirkossa viikoittain järjestettävään messuun. Kirkon sokkeloiset sisätilat ovat mainio paikka, jonne voi hetkeksi paeta vilkkaan vanhankaupungin aukion hälinää.

Käy kirkossa silloin, kun siellä ei ole meneillään mitään tapahtumaa, jotta voit tutkia tarkasti sen yksityiskohtia. Kirkossa sijaitsevat esimerkiksi Prahan vanhimmat pilliurut. Karel Škrétan maalaukset, jotka ovat osa suurta alttaritaulua, ovat peräisin 1600-luvulta.

Týnin kirkko sijaitsee vanhankaupungin aukiolla, ja sinne pääsee helposti raitiovaunulla tai metrolla. Kirkkoon ei ole sisäänpääsymaksua. Kirkko on avoinna joka päivä, mutta aukioloajat voivat vaihdella, joten tarkista ne etukäteen. Kirkon sisällä ei saa valokuvata.


Alueen Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 684 majoitusliikettä kohteen Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko lähellä
Grandior Hotel Prague 90 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 98 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   K+K Hotel Central Prague 99 €
   K+K Hotel Central Prague

   K+K Hotel Central Prague

   Hybernska 10, Praha
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Kings Court 190 €
    Hotel Kings Court

    Hotel Kings Court

    U Obecniho Domu 3, Praha
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Kunnantalo. Ruutitorni ja Hybernian teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Praha Masarykovon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Majestic Plaza 86 €
     Grand Majestic Plaza

     Grand Majestic Plaza

     Truhlarska 16, Praha
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Leon D´Oro 94 €
      Hotel Leon D´Oro

      Hotel Leon D´Oro

      Havelska 29, Praha
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Na příkopě ostoskatu, Stavovské-teatteri ja Prahan astronominen kello sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       InterContinental Prague 166 €
       InterContinental Prague

       InterContinental Prague

       Parizska 30, Praha
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Pařížská-katu, Vanhauusi synagoga ja Vanha juutalainen hautausmaa. Kaarlen yliopisto ja Rudolfinum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Malostranskán metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Michelangelo Grand Hotel Prague 117 €
        Michelangelo Grand Hotel Prague

        Michelangelo Grand Hotel Prague

        Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.