Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Týnin kirkko

Käy tässä Euroopan näyttävimpiin uskonnollisiin rakennuksiin lukeutuvassa kirkossa, joka sijaitsee Prahan vanhankaupungin aukiolla.

Roomalaiskatolinen Týnin kirkko (Týnský Chrám) on kuin suoraan sadusta. Kirkko on erittäin koristeellinen goottilaisine torneineen, renessanssiornamentteineen ja barokkityylisine sisätiloineen. Tämä jumalanpalveluspaikka on yksi Prahan valokuvatuimmista rakennuksista. Käy Týnin kirkossa, jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista, historiasta ja uskonnollisesta kuvastosta.

Týnin kirkko on ollut toiminnassa 1300-luvulta saakka. Kirkko tunnetaan myös Jumalan äidin kirkkona.

Paras paikka katsella kirkkoa on vanhankaupungin aukio, jolta näet kirkon osana muuta kaupungin keskiaikaista keskusta. Kävelemällä kirkon ympäri hahmotat sen valtavan koon. Kirkon takana sijaitsee muurin ympäröimä piha-alue, joka kuului aikanaan kauppiaille. Kirkon etupuolen kaksi tornia ovat 80 metriä korkeita. Kummassakin on koristeina neljä pienempää tornia.

Vaikka kirkko tunnetaan erityisesti julkisivustaan, se on komea myös sisältä. Astu sisään pienestä, hiukan piilossa olevasta ovesta aukion puolelta, älä kirkon pääovesta.

Voit osallistua kirkossa viikoittain järjestettävään messuun. Kirkon sokkeloiset sisätilat ovat mainio paikka, jonne voi hetkeksi paeta vilkkaan vanhankaupungin aukion hälinää.

Käy kirkossa silloin, kun siellä ei ole meneillään mitään tapahtumaa, jotta voit tutkia tarkasti sen yksityiskohtia. Kirkossa sijaitsevat esimerkiksi Prahan vanhimmat pilliurut. Karel Škrétan maalaukset, jotka ovat osa suurta alttaritaulua, ovat peräisin 1600-luvulta.

Týnin kirkko sijaitsee vanhankaupungin aukiolla, ja sinne pääsee helposti raitiovaunulla tai metrolla. Kirkkoon ei ole sisäänpääsymaksua. Kirkko on avoinna joka päivä, mutta aukioloajat voivat vaihdella, joten tarkista ne etukäteen. Kirkon sisällä ei saa valokuvata.


Alueen Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 667 majoitusliikettä kohteen Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko lähellä
Grandior Hotel Prague 91 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 85 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Michelangelo Grand Hotel Prague 108 €
   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    K+K Hotel Central Prague 104 €
    K+K Hotel Central Prague

    K+K Hotel Central Prague

    Hybernska 10, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Kings Court 147 €
     Hotel Kings Court

     Hotel Kings Court

     U Obecniho Domu 3, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Palladium ja Tasavallan aukio. Ruutitorni ja Kunnantalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Praha Masarykovon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Cosmopolitan Hotel Prague 120 €
      Cosmopolitan Hotel Prague

      Cosmopolitan Hotel Prague

      Zlatnicka 3, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Palladium sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kunnantalo ja Hybernian teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Majestic Plaza 98 €
       Grand Majestic Plaza

       Grand Majestic Plaza

       Truhlarska 16, Praha
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Leon D´Oro 80 €
        Hotel Leon D´Oro

        Hotel Leon D´Oro

        Havelska 29, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Na příkopě ostoskatu, Stavovské-teatteri ja Prahan astronominen kello sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.