Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Drottningholmin linna (Drottningholms slott)

Käy tässä kuninkaallisessa linnassa, joka on Ruotsin kuninkaallisen perheen yksityisasunto. Kiertele barokkipuutarhassa ja näe oopperaesitys 1700-luvulta peräisin olevassa oopperatalossa.

Vieraile Drottningholmin linnan saleissa, näe oopperaesitys ja tutustu upeasti hoidettuihin puutarhoihin. Nikodemus Tessin vanhemman suunnittelemaa linnaa alettiin rakentaa 1600-luvulla, ja Ruotsin nykyinen kuningasperhe on asunut linnassa vuodesta 1981. Vuonna 1991 linna ja sen puutarhat lisättiin Ruotsin ensimmäisenä kansainvälisesti tunnustettuna kohteena UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Astu linnaan ja ihastele sen koristeellisten huoneiden ornamentteja, taidetta ja huonekaluja, jotka ovat peräisin 1600–1800-luvuilta. Näe italialaisen taiteilijan Giovanni Caroven koristelema portaikko ja kuningatar Hedvig Eleonooran entinen makuuhuone. Käy myös kiinalaisessa salongissa, joka on Kustaa III:n kiinalaistyylisesti sisustama huone. 

Myös linnan puistossa ja puutarhoissa kiertelyyn kannattaa varata reilusti aikaa. Linnan edustaa koristaa barokkipuutarha lehmuksineen. Näe hollantilaisen kuvanveistäjän Adriaen de Vriesin noin vuonna 1600 veistämä Herkuleksen suihkulähde. Alueella on lisäksi englantilainen puutarha, jossa on polkuja, lampia ja koristeellisia siltoja. Tutustu italialaisesta marmorista veistettyihin patsaisiin, jotka Kustaa III osti 1700-luvun lopulla.

Vieraile myös kuninkaallisessa Slottsteater-oopperatalossa. Osallistu teatterin tiloja esittelevälle opastetulle kierrokselle ja katso sen jälkeen 1600- tai 1700-luvulla sävelletty ooppera. Tarkista kierros- ja esitysajat teatterin verkkosivuilta. Yksi linnan kohokohdista on kiinalainen paviljonki. Sen sisällä on näytteillä maalauksia, jotka kuvaavat Euroopan ja Aasian suhteita 1700-luvulla. Lisää taidetta on Evert Lundquistin ateljeemuseossa, joka sijaitsee paviljongin vieressä. Esillä on Lundquistin, Lundquistin vaimon ja heidän lastensa öljymaalauksia ja hiilipiirroksia.

Lovönin saarella sijaitsevaan Drottningholmin linnaan on Tukholman keskustasta 20 minuutin ajomatka. Slottsteater-oopperatalon vieressä on ilmaisia pysäköintipaikkoja, ja julkisen liikenteen bussit pysähtyvät linnan pääsisäänkäynnin edustalla. Kesällä pääset Drottningholmiin myös veneellä Stadshuskajenin laiturista. Tämä tunnin kestävä matka suuntautuu kohti Mälaren-järveä.

Drottningholmin linnan aukioloajat vaihtelevat, joten tarkista ne linnan verkkosivuilta. Pääsy puutarhoihin on ilmainen. Linnan sisäänpääsymaksuun sisältyy 45 minuutin opastettu kierros. Kiinalaiseen paviljonkiin ja Slottsteater-oopperataloon on omat lisämaksunsa.


Alueen Drottningholmin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 430 majoitusliikettä kohteen Drottningholmin linna lähellä
Stockholm Hotel Apartments Bromma 62 €
Stockholm Hotel Apartments Bromma

Stockholm Hotel Apartments Bromma

Per Ekströms väg 3, Bromma
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Solvallan ravirata on 4 kilometrin ja Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bromma Blocksin ostoskeskus sijaitsee 4,7 kilometrin päässä. Islandstorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Blackebergin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Huipputaso Idyllisessä Naapurustossa Lähellä Kaupunkia
  Huipputaso Idyllisessä Naapurustossa Lähellä Kaupunkia

  Huipputaso Idyllisessä Naapurustossa Lähellä Kaupunkia

  Sollerövägen 22, Bromma, Tukholman lääni
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 3,3 kilometrin ja Kiinalainen paviljonki on 4,4 kilometrin päässä tästä huvilasta. Solvallan ravirata ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 10 kilometrin päässä. Höglandstorgetin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nockeby Torgin raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cabin Vieressä Drottningholmsvägen
   Cabin Vieressä Drottningholmsvägen

   Cabin Vieressä Drottningholmsvägen

   Kunghshatt, Stockholm, Drottningholm, Tukholman lääni
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kiinalainen paviljonki on 2,6 kilometrin ja Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 4,4 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta mökistä. Solvallan ravirata ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Åkeshofs Slott 107 €
    Åkeshofs Slott

    Åkeshofs Slott

    Åkeshofs Slott, Bromma
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 3,5 kilometrin ja Solvallan ravirata on 3,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Bromma Blocksin ostoskeskus ja Kiinalainen paviljonki ovat myös 5 kilometrin päässä. Åkeshovin T-Bana-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Brommaplanin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Åkeshofs Slott Bed and Breakfast
     Åkeshofs Slott Bed and Breakfast

     Åkeshofs Slott Bed and Breakfast

     Åkeshovs Gårdsväg 11, Bromma
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 3,5 kilometrin ja Solvallan ravirata on 3,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Bromma Blocksin ostoskeskus ja Kiinalainen paviljonki ovat myös 5 kilometrin päässä. Åkeshovin T-Bana-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Brommaplanin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      First Hotel Brommaplan 60 €
      First Hotel Brommaplan

      First Hotel Brommaplan

      Kvarnbacksvägen 135, Bromma
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bromman golfkerho on 1,2 kilometrin ja päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Bromma Blocksin ostoskeskus ja Drottningholmin linna (Drottningholms slott) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Solna Business Park ja Solvallan ravirata ovat myös 5 kilometrin päässä. Brommaplanin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Abrahamsbergin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Ainutlaatuinen Maaseutu Villa Alkaen 17th Century, Close To Stockholm
       Ainutlaatuinen Maaseutu Villa Alkaen 17th Century, Close To Stockholm

       Ainutlaatuinen Maaseutu Villa Alkaen 17th Century, Close To Stockholm

       Lovö-Berga 6, Drottningholm, Tukholman lääni
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kiinalainen paviljonki on 3,4 kilometrin ja Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 4 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta historiallisesta huvilasta. Solvallan ravirata ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Long Stay Hotel Bromma
        Long Stay Hotel Bromma

        Long Stay Hotel Bromma

        Tunnlandet, Bromma, Stockholms län
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 3,5 kilometrin ja Solvallan ravirata on 4,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Mall of Scandinavia ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 10 kilometrin päässä. Brommaplanin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Åkeshovin T-Bana-asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.