Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Drottningholmin linna (Drottningholms slott)

Käy tässä kuninkaallisessa linnassa, joka on Ruotsin kuninkaallisen perheen yksityisasunto. Kiertele barokkipuutarhassa ja näe oopperaesitys 1700-luvulta peräisin olevassa oopperatalossa.

Vieraile Drottningholmin linnan saleissa, näe oopperaesitys ja tutustu upeasti hoidettuihin puutarhoihin. Nikodemus Tessin vanhemman suunnittelemaa linnaa alettiin rakentaa 1600-luvulla, ja Ruotsin nykyinen kuningasperhe on asunut linnassa vuodesta 1981. Vuonna 1991 linna ja sen puutarhat lisättiin Ruotsin ensimmäisenä kansainvälisesti tunnustettuna kohteena UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Astu linnaan ja ihastele sen koristeellisten huoneiden ornamentteja, taidetta ja huonekaluja, jotka ovat peräisin 1600–1800-luvuilta. Näe italialaisen taiteilijan Giovanni Caroven koristelema portaikko ja kuningatar Hedvig Eleonooran entinen makuuhuone. Käy myös kiinalaisessa salongissa, joka on Kustaa III:n kiinalaistyylisesti sisustama huone. 

Myös linnan puistossa ja puutarhoissa kiertelyyn kannattaa varata reilusti aikaa. Linnan edustaa koristaa barokkipuutarha lehmuksineen. Näe hollantilaisen kuvanveistäjän Adriaen de Vriesin noin vuonna 1600 veistämä Herkuleksen suihkulähde. Alueella on lisäksi englantilainen puutarha, jossa on polkuja, lampia ja koristeellisia siltoja. Tutustu italialaisesta marmorista veistettyihin patsaisiin, jotka Kustaa III osti 1700-luvun lopulla.

Vieraile myös kuninkaallisessa Slottsteater-oopperatalossa. Osallistu teatterin tiloja esittelevälle opastetulle kierrokselle ja katso sen jälkeen 1600- tai 1700-luvulla sävelletty ooppera. Tarkista kierros- ja esitysajat teatterin verkkosivuilta. Yksi linnan kohokohdista on kiinalainen paviljonki. Sen sisällä on näytteillä maalauksia, jotka kuvaavat Euroopan ja Aasian suhteita 1700-luvulla. Lisää taidetta on Evert Lundquistin ateljeemuseossa, joka sijaitsee paviljongin vieressä. Esillä on Lundquistin, Lundquistin vaimon ja heidän lastensa öljymaalauksia ja hiilipiirroksia.

Lovönin saarella sijaitsevaan Drottningholmin linnaan on Tukholman keskustasta 20 minuutin ajomatka. Slottsteater-oopperatalon vieressä on ilmaisia pysäköintipaikkoja, ja julkisen liikenteen bussit pysähtyvät linnan pääsisäänkäynnin edustalla. Kesällä pääset Drottningholmiin myös veneellä Stadshuskajenin laiturista. Tämä tunnin kestävä matka suuntautuu kohti Mälaren-järveä.

Drottningholmin linnan aukioloajat vaihtelevat, joten tarkista ne linnan verkkosivuilta. Pääsy puutarhoihin on ilmainen. Linnan sisäänpääsymaksuun sisältyy 45 minuutin opastettu kierros. Kiinalaiseen paviljonkiin ja Slottsteater-oopperataloon on omat lisämaksunsa.


Alueen Drottningholmin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 475 majoitusliikettä kohteen Drottningholmin linna lähellä
Stockholm Hotel Apartments Bromma
Stockholm Hotel Apartments Bromma

Stockholm Hotel Apartments Bromma

Per Ekströms väg 3, Bromma
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 4,5 kilometrin ja Bromma Blocksin ostoskeskus on 4,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Mall of Scandinavia ja Solna Business Park ovat myös 10 kilometrin päässä. Islandstorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Blackebergin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Huipputaso Idyllisessä Naapurustossa Lähellä Kaupunkia
  Huipputaso Idyllisessä Naapurustossa Lähellä Kaupunkia

  Huipputaso Idyllisessä Naapurustossa Lähellä Kaupunkia

  Sollerövägen 22, Bromma, Tukholman lääni
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 3,3 kilometrin ja Kiinalainen paviljonki on 4,4 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huvilasta. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Mall of Scandinavia ovat myös 10 kilometrin päässä. Höglandstorgetin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nockeby Torgin raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cabin Vieressä Drottningholmsvägen
   Cabin Vieressä Drottningholmsvägen

   Cabin Vieressä Drottningholmsvägen

   Kunghshatt, Stockholm, Drottningholm, Tukholman lääni
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kiinalainen paviljonki on 2,6 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta mökistä. Drottningholmin linna (Drottningholms slott) ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Friends Arena ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Åkeshofs Slott
    Åkeshofs Slott

    Åkeshofs Slott

    Åkeshofs Slott, Bromma
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottningholmin linna (Drottningholms slott), Bromma Blocksin ostoskeskus ja Kiinalainen paviljonki sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevastas hotellista. Solna Business Park sijaitsee 4,7 kilometrin päässä. Åkeshovin T-Bana-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Brommaplanin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ainutlaatuinen Maaseutuhuvila 1500-luvulta, Lähellä Tukholmaa
     Ainutlaatuinen Maaseutuhuvila 1500-luvulta, Lähellä Tukholmaa

     Ainutlaatuinen Maaseutuhuvila 1500-luvulta, Lähellä Tukholmaa

     Lovö-Berga 6, Drottningholm, Tukholman lääni
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kiinalainen paviljonki on 3,4 kilometrin ja Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 4 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta historiallisesta huvilasta. Mall of Scandinavia ja Friends Arena ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Long Stay Hotel Bromma
      Long Stay Hotel Bromma

      Long Stay Hotel Bromma

      Tunnlandet, Bromma, Stockholms län
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 3,5 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Mall of Scandinavia ja Solvallan ravirata sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 10 kilometrin päässä. Brommaplanin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Åkeshovin T-Bana-asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       First Hotel Brommaplan 57 €
       First Hotel Brommaplan

       First Hotel Brommaplan

       Kvarnbacksvägen 135, Bromma
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bromman golfkerho on 1,2 kilometrin ja päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Bromma Blocksin ostoskeskus ja Drottningholmin linna (Drottningholms slott) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Solna Business Park ja Friends Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Brommaplanin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Abrahamsbergin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Alvik 65 €
        Scandic Alvik

        Scandic Alvik

        Gustavslundsvägen 153, Bromma
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Drottningholmin linna (Drottningholms slott), Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Vasa-museo ja Tele2 Arena ovat myös 15 kilometrin päässä. Alvikin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Alvik Strandin raitiovaunupysäkki 9 minuutin kävelymatkan päässä.