Eltville am RheinSaksa

Tähystele historiallisten kirkkojen torneja, tutustu luostariin ja ihaile joen rannalla sijaitsevaa linnaa tässä viinin ja ruusujen kaupungissa.

Eltville am Rheinin kaupunki Rheingaun viinialueella tunnetaan sen monista viinitarhoista, jotka levittäytyvät viehättävään maastoon. Viinitilojen lisäksi kahviloiden ja ravintoloiden täyttämää keskustaa ympäröivät historialliset linnoitukset, kirkot ja linnat. Ihastele rakennusten ylle nousevia korkeita torneja, jotka henkivät kaupungin historiaa ja arkkitehtonista kauneutta.

1000-luvulla rakennetun Crassin linnan vaaleanpunainen torni erottautuu joukosta. Se onkin yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista. Eltville am Rheinin -lomalla voi yöpyä linnan hotellissa ja herkutella sen ravintolan veden kielelle nostattavilla annoksilla. Rein-joen rannalla vain parin korttelin päässä rautatieasemalta sijaitsee Eltvillen linna. Ihastele sen kalkittua julkisivua ja vieraile tyylikkäällä pihalla. Voit kiivetä myös linnan torniin, josta aukeavat näkymät joelle ja muualle kaupunkiin.

Lomalla Eltville am Rheinissä kannattaa vierailla myös Eberbachin luostarissa, jossa kuvattiin osa kuuluisasta Ruusun nimi -elokuvasta. Luostarin majesteettisia käytäviä kävellen pääsee ihailemaan romaanista suunnittelua.

Jos lomailet Eltville am Rheinissä heinäkuussa, älä jätä välistä Rhein-joella vietettäviä kuohuviini- ja biedermeier-festareita. Viinilomaa Eltville am Rheinissä voi jatkaa vierailemalla ympäri kaupungin reunamia ripotelluilla viinitarhoilla. Tunnettuja viinitarhoja ovat esimerkiksi Sektmanufaktur Vaux, Weingut C. Belz ja Weinguthof Klostermühle. Weingut Robert Weilin uusgoottisella viinitilalla pääsee maistelemaan sen valkoisesta rypäleistä valmistettua rieslingiä.

Eltville am Rhein sijaitsee Rhein-joen pohjoispuolella Darmstadtin alueella Hessenissä. Matka Eltville am Rheiniin kulkee helpoiten lentämällä Mainz Finthenin lentokentälle lähellä Frankfurtia. Lentoasema sijaitsee noin 25 minuutin ajomatkan päässä Eltville am Rheinistä. Vuokra-auton lisäksi alueella kulkemiseen voi käyttää myös Eltvillen rautatieasemalta kulkevia busseja ja junia. Eltville am Rheinissä lomaillessa kannattaa tutustua myös lähialuleisiin, kuten Lennebergwaldiin, Höllenbergiin ja Mainziin.

Matkakohteena Eltville am Rhein on lumoava joenrantakohde täynnä viinitiloja ja historiallisia rakennuksia.

Missä yöpyä kohteessa Eltville am Rhein

Altstadt
Altstadt
Kuva käyttäjältä DXR (CC BY-SA)

Altstadt

Vaikka Altstadt ei tarjoa mitään huippunähtävyyksiä, voit tutustua lähiseutuun, jonka nähtävyyksiin kuuluu Kurfürstliche Burg Eltville ja Eberbachin luostari.

Huippuhotellit kohteessa Eltville am Rhein

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Hotel Kronenschlösschen
Hotel Kronenschlösschen
4 out of 5
Rheinallee, Eltville am Rhein
95 €
per yö
8. jouluk.–9. jouluk.

Eberbachin luostari, Robert Weilin viinitila ja Kurfürstliche Burg Eltville sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Königin Victoriabergin viinitila ...

4.4/5Upea! (25 arvostelua)

"Unsere Übernachtung mit Frühstück war perfekt, über das Restaurant können wir leider keine Angaben machen da wir eine Einladung in einem anderen Restaurant waren."…"

Arvosteltu 14.11.2019

Hotel Kronenschlösschen
Parkhotel Sonnenberg Eltville
Parkhotel Sonnenberg Eltville
4 out of 5
Friedrichstrasse 65, Eltville am Rhein, HE
119 €
per yö
22. marrask.–23. marrask.

Kurfürstliche Burg Eltville on 0,9 kilometrin ja Robert Weilin viinitila on 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Eberbachin luostari ja Biebrichin palatsi ...

4.2/5Erittäin hyvä! (51 arvostelua)

"Sehr freundliches und umsichtiges Personal, reichhaltiges Frühstück für jeden Geschmack, geschmackvolles Ambiente, ausreichend Parkplätze, … einfach gut. Preis-Leistung stimmt."…"

Arvosteltu 30.5.2019

Parkhotel Sonnenberg Eltville
Das Spritzenhaus
Das Spritzenhaus
Platz der Deutschen Einheit 1, Eltville am Rhein, Hessen
120 €
per yö
24. marrask.–25. marrask.

Kurfürstliche Burg Eltville on 0,5 kilometrin ja Robert Weilin viinitila on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Eberbachin luostari ja Biebrichin palatsi ...

4.7/5Poikkeuksellinen! (10 arvostelua)

"Helpful staff. Great room. Home cooked breakfast. Great location."…"

Arvosteltu 8.11.2019

Das Spritzenhaus

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Eltville am Rhein

Loreley
Kuva majoitusliikkeestä Loreley

Loreley

5/5(1 arvostelu)

Loreley-jyrkänteellä voit ihailla Reinjoelle avautuvia näkymiä, tutustua vanhoihin legendoihin, osallistua ulkoilmakonsertteihin ja pitää hauskaa kesäkelkkaradalla.

Rheinfelsin linna
Kuva majoitusliikkeestä Rheinfelsin linna

Rheinfelsin linna

4.5/5(2 arvostelua)

Keskiaikaisen Rheinfelsin linnan raunioituneet kellarit, asuinhuoneistot ja tunnelit tarjoavat kurkistuksen Reininlaakson hienoimpiin kuuluneen linnan menneisyyteen.

Gutenbergin museo
Kuva majoitusliikkeestä Gutenbergin museo

Gutenbergin museo

Gutenbergin museo Mainzin vanhassakaupungissa esittelee kirjapainotyön historiaa ja kertoo, miten moderni kirjapainotaito syntyi.

Drosselgasse
Kuva majoitusliikkeestä Drosselgasse

Drosselgasse

4/5(1 arvostelu)

Drosselgassen historiallinen kuja on täynnä viinibaareja ja terassiravintoloita, joissa voit rentoutua kuunnellen elävää musiikkia ja siemaillen paikallisia viinejä.

Gutenbergin yliopisto
Kuva majoitusliikkeestä Gutenbergin yliopisto
trover-kuva käyttäjältä Sudipta Bera

Gutenbergin yliopisto

Lähde kiertämään kampusaluetta kohteeseen Gutenbergin yliopisto, kun vietät lomaasi kohteessa Mainz. Tutustu alueen museoihin ja katedraaliin.

Mainzin katedraali
Kuva majoitusliikkeestä Mainzin katedraali

Mainzin katedraali

Tutustu Mainzin vaikuttavaan hiekkakivestä rakennettuun katedraaliin, jota koristaa kuusi korkeaa tornia ja joka henkii tuhatvuotista historiaa.