Pidätkö viinitiloista, kirkoista ja muistomerkeistään valtavasti? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi Eltville am Rhein!

Eltville am Rheinin kaupunki Rheingaun viinialueella tunnetaan sen monista viinitarhoista, jotka levittäytyvät viehättävään maastoon. Viinitilojen lisäksi kahviloiden ja ravintoloiden täyttämää keskustaa ympäröivät historialliset linnoitukset, kirkot ja linnat. Ihastele rakennusten ylle nousevia korkeita torneja, jotka henkivät kaupungin historiaa ja arkkitehtonista kauneutta.

1000-luvulla rakennetun Crassin linnan vaaleanpunainen torni erottautuu joukosta. Se onkin yksi kaupungin vanhimmista rakennuksista. Eltville am Rheinin -lomalla voi yöpyä linnan hotellissa ja herkutella sen ravintolan veden kielelle nostattavilla annoksilla. Rein-joen rannalla vain parin korttelin päässä rautatieasemalta sijaitsee Eltvillen linna. Ihastele sen kalkittua julkisivua ja vieraile tyylikkäällä pihalla. Voit kiivetä myös linnan torniin, josta aukeavat näkymät joelle ja muualle kaupunkiin.

Lomalla Eltville am Rheinissä kannattaa vierailla myös Eberbachin luostarissa, jossa kuvattiin osa kuuluisasta Ruusun nimi -elokuvasta. Luostarin majesteettisia käytäviä kävellen pääsee ihailemaan romaanista suunnittelua.

Jos lomailet Eltville am Rheinissä heinäkuussa, älä jätä välistä Rhein-joella vietettäviä kuohuviini- ja biedermeier-festareita. Viinilomaa Eltville am Rheinissä voi jatkaa vierailemalla ympäri kaupungin reunamia ripotelluilla viinitarhoilla. Tunnettuja viinitarhoja ovat esimerkiksi Sektmanufaktur Vaux, Weingut C. Belz ja Weinguthof Klostermühle. Weingut Robert Weilin uusgoottisella viinitilalla pääsee maistelemaan sen valkoisesta rypäleistä valmistettua rieslingiä.

Eltville am Rhein sijaitsee Rhein-joen pohjoispuolella Darmstadtin alueella Hessenissä. Matka Eltville am Rheiniin kulkee helpoiten lentämällä Mainz Finthenin lentokentälle lähellä Frankfurtia. Lentoasema sijaitsee noin 25 minuutin ajomatkan päässä Eltville am Rheinistä. Vuokra-auton lisäksi alueella kulkemiseen voi käyttää myös Eltvillen rautatieasemalta kulkevia busseja ja junia. Eltville am Rheinissä lomaillessa kannattaa tutustua myös lähialuleisiin, kuten Lennebergwaldiin, Höllenbergiin ja Mainziin.

Matkakohteena Eltville am Rhein on lumoava joenrantakohde täynnä viinitiloja ja historiallisia rakennuksia.

Tunnettu seuraavista:

Viininvalmistamo, Kirkko ja Linna

Tarkastele karttaa

Missä yöpyä kohteessa Eltville am Rhein

Mainz-Bingen
Kuva majoitusliikkeestä Mainz-Bingen

Mainz-Bingen

Jos vietät aikaa kohteessa Mainz-Bingen, ZDF (rakennus) ja Georg Breuerin viinitila ovat näkemisen arvoisia nähtävyyksiä.

0

Huippuhotellit kohteessa Eltville am Rhein

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Kuva majoitusliikkeestä Hotel Kronenschlösschen
Hotel Kronenschlösschen
4 out of 5
Rheinallee, Eltville am Rhein
100 € / yö
26. elok.–27. elok.
4.5/5Upea! (13 arvostelua)

Eberbachin luostari, Robert Weilin viinitila ja Kurfürstliche Burg Eltville sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Königin Victoriabergin viinitila ...

4.5/5Upea! (13 arvostelua)

"Freundliches, äußerst professionelles Personal, ein schönes Haus in einer wundervollen Umgebung. Gerne wieder."…"

Arvosteltu 27.7.2019

Hotel Kronenschlösschen
Kuva majoitusliikkeestä Parkhotel Sonnenberg Eltville
Parkhotel Sonnenberg Eltville
4 out of 5
Friedrichstrasse 65, Eltville am Rhein, HE
137 € / yö
26. elok.–27. elok.
4.2/5Erittäin hyvä! (50 arvostelua)

Kurfürstliche Burg Eltville on 0,9 kilometrin ja Robert Weilin viinitila on 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Eberbachin luostari ja Biebrichin palatsi ...

4.2/5Erittäin hyvä! (50 arvostelua)

"Sehr freundliches und umsichtiges Personal, reichhaltiges Frühstück für jeden Geschmack, geschmackvolles Ambiente, ausreichend Parkplätze, … einfach gut. Preis-Leistung stimmt."…"

Arvosteltu 30.5.2019

Parkhotel Sonnenberg Eltville
Kuva majoitusliikkeestä Das Spritzenhaus
Das Spritzenhaus
Platz der Deutschen Einheit 1, Eltville am Rhein, Hessen
120 € / yö
8. syysk.–9. syysk.
4.9/5Poikkeuksellinen! (7 arvostelua)

Kurfürstliche Burg Eltville on 0,5 kilometrin ja Robert Weilin viinitila on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Eberbachin luostari ja Biebrichin palatsi ...

4.9/5Poikkeuksellinen! (7 arvostelua)
Mats

"Trevlig personal o bra läge. Gå gärna ner till Rehn o vinbaren o prova några vin."…"

Arvosteltu 26.7.2019

Das Spritzenhaus

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Eltville am Rhein

Loreley
Kuva majoitusliikkeestä Loreley

Loreley

Loreley-jyrkänteellä voit ihailla Reinjoelle avautuvia näkymiä, tutustua vanhoihin legendoihin, osallistua ulkoilmakonsertteihin ja pitää hauskaa kesäkelkkaradalla.

Rheinfelsin linna
Kuva majoitusliikkeestä Rheinfelsin linna

Rheinfelsin linna

Keskiaikaisen Rheinfelsin linnan raunioituneet kellarit, asuinhuoneistot ja tunnelit tarjoavat kurkistuksen Reininlaakson hienoimpiin kuuluneen linnan menneisyyteen.

Gutenbergin museo
Kuva majoitusliikkeestä Gutenbergin museo

Gutenbergin museo

Gutenbergin museo Mainzin vanhassakaupungissa esittelee kirjapainotyön historiaa ja kertoo, miten moderni kirjapainotaito syntyi.

Drosselgasse
Kuva majoitusliikkeestä Drosselgasse

Drosselgasse

Drosselgassen historiallinen kuja on täynnä viinibaareja ja terassiravintoloita, joissa voit rentoutua kuunnellen elävää musiikkia ja siemaillen paikallisia viinejä.

Mainzin katedraali
Kuva majoitusliikkeestä Mainzin katedraali

Mainzin katedraali

Tutustu Mainzin vaikuttavaan hiekkakivestä rakennettuun katedraaliin, jota koristaa kuusi korkeaa tornia ja joka henkii tuhatvuotista historiaa.

Stahleckin linna
Kuva majoitusliikkeestä Stahleckin linna

Stahleckin linna

Keskiaikainen Stahleckin linna ihastuttaa romanttisella tunnelmallaan ja kauniilla näkymillä, jotka avautuvat pihalta Reininlaakson ja Bacharachin kaupungin ylle.