WiesbadenSaksa

Image for Marktbrunnen johon kuuluu kirkko tai katedraali, perintökohteet ja vanha arkkitehtuuri

Koe Wiesbaden

Wiesbadenin kylpyläkaupunki tunnetaan kuumista lähteistään, mutta kaupungissa on myös museoita, puistoja, komeita rakennuksia sekä kauppoja.

Wiesbaden on lounaissaksalaisen Hessen osavaltion pääkaupunki. Se on osa Rein-Mainin aluetta, joka on yksi Euroopan vilkkaimmista kulttuuri- ja talousalueista. Wiesbadenin nimi tarkoittaa niittykylpyä, ja kaupunki on yksi Euroopan vanhimmista kylpyläkaupungeista. Alkuperäisistä 26 kuumasta lähteestä 14 virtaa yhä tänä päivänä. Koe kuumien lähteiden elvyttävä vaikutus keskustan lämpökylpylöissä tai suurimpien hotellien terveyskylpyläosastoilla.

Kun olet rentouttanut ja elvyttänyt sekä kehon että mielen kylpylässä, jatka Wiesbadenin matkaasi tyylikkääseen Kurhausiin. Tapahtumapaikassa on 12 auditoriota ja salia, ja sen ympärillä on useita historiallisia rakennuksia. Ihaile Kurhausia hetki ja kävele sitten rakennuksen takana olevan Kurpark Wiesbadenin läpi. Puisto on suunniteltu 1800-luvun englantilaiseen tyyliin. Vuokraa vene ja melo hiljalleen puiston lammella iltapäivän auringosta nauttien.

Historiasta ja shoppailusta kiinnostuneet voivat yhdistää molemmat harrastukset Wiesbadenin kaupunkilomallaan kaupungin historiallisessa keskustassa sijaitsevassa Schiffchenissä. Alue on saanut pientä laivaa tarkoittavan nimensä muodostaan, joka muistuttaa laivan kokkaa. Käy alueen herkkukaupoissa ostamassa viinejä, oliiviöljyä ja mausteita. Kun nälkä yllättää, suuntaa Goldgassenille, joka on täynnä tapasbaareja, kahviloita, bistroja, ravintoloita, viinibaareja ja pizzaravintoloita.

Kun vietät lomaa Wiesbadenissa, käytä tilaisuus hyväksesi ja tutustu alueen historiaan ja taiteeseen kaupungin monipuolisissa museoissa. Muista käydä myös maailman ainoassa huumorimuseossa Harlekinaeumissa.

Nouse 245 metriä korkealla kukkulalla sijaitsevalle Nerobergin tilalle Nerobergbahnilla ja ihaile hienoa näköalaa viehättävän pikkujunan ikkunoista. Kukkulan huipulla voit vierailla venäläisessä kirkossa tai kävellä maisemallisella Nerobergin luontopolulla.

Pääset keskustasta muihin kaupunginosiin helposti paikallisbusseilla. Valitse matkakohteeksesi Saksa ja lähde viikonloppumatkalle Wiesbadeniin, joka sijaitsee lyhyen junamatkan päässä Frankfurtista.

Missä yöpyä kohteessa Wiesbaden

Marktbrunnen joka esittää auringonlasku, vanha arkkitehtuuri ja kirkko tai katedraali

Mitte

4.5/5Wonderful!(3 area reviews)

Mitte tunnetaan kylpylöistä ja historiallisista kohteista. Kannattaa myös tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Käkikello ja Hessenin osavaltion teatteri.

Mitte
Biebrich, Wiesbaden, Saksa

Biebrich

Kohteessa Biebrich vierailevat nauttivat sen joenrantanäkymistä, ja jos haluat tutustua myös lähiseutuun, Biebrichin palatsi on näkemisen arvoinen.

Biebrich
Schierstein, Wiesbaden, Saksa

Schierstein

Vaikka Schierstein ei tarjoa mitään kuuluisia nähtävyyksiä, Museum Wiesbaden ja BRITA-Arena ovat kaksi lähiseudulla olevaa kiinnostavaa kohdetta.

Schierstein

Huippuhotellit kohteessa Wiesbaden

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Dorint Hotel Pallas Wiesbaden
Dorint Hotel Pallas Wiesbaden
5 out of 5
Auguste-Viktoria-Strasse 15, Wiesbaden, HE
91 €
per night
Jan 26 - Jan 27

Rhein Mainin konferenssikeskus, Museum Wiesbaden ja Wilhelmstrasse sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lilien-Carré ja ...

4.2/5Excellent! (535 arvostelua)

"Fine business class hotel near central."…"

Arvosteltu 12.7.2019

Dorint Hotel Pallas Wiesbaden
Select Hotel Wiesbaden
Select Hotel Wiesbaden
2.5 out of 5
Georg-August-Zinn-Strasse 2, Wiesbaden, HE
55 €
per night
Feb 2 - Feb 3

Wilhelmstrasse ja Kochbrunnen sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Käkikello ja Goldgasse ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Wiesbadenin ...

3.8/5Good! (388 arvostelua)

"Allens gut. Kaikki toimi hyvin. Rakennus sinällään vanha, mutta huone siisti ja hyvä."…"

Arvosteltu 24.3.2019

Select Hotel Wiesbaden
Motel One Wiesbaden
Motel One Wiesbaden
Kaiser-Friedrich-Ring 81, Wiesbaden, HE
79 €
per night
Jan 26 - Jan 27

Lilien-Carré ja Rhein Mainin konferenssikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museum Wiesbaden ja Wilhelmstrasse ovat myös 15 ...

4.5/5Wonderful! (228 arvostelua)
A great place!

"A very pleasant hotel just a couple of minutes from the railway station. The breakfast was just delicious with loads of organic foodstuffs available. The room was clean and cosy and its simple yet functional style pleased to our Nordic eye."…"

Arvosteltu 8.9.2017

Motel One Wiesbaden

Popular things to do in Wiesbaden

Neroberg
Image for Neroberg

Neroberg

Tutki luontoa kohteessa Wiesbaden sijaitsevalla ihastuttavalla viheralueella Neroberg. Tutustu tämän rentouttavasta ilmapiiristään tunnetun alueen viihdemahdollisuuksiin ja kylpylöihin.

Nerobergbahn-funikulaari
Image for Nerobergbahn-funikulaari

Nerobergbahn-funikulaari

Retki tällä kauniilla köysiradalla on ehdoton aktiviteetti Wiesbadenissa, ja Nerobergin laella olevat nähtävyydet tekevät matkasta entistäkin kiinnostavamman.

Kochbrunnen
Image for Kochbrunnen

Kochbrunnen

Ota selvää kohteen Wiesbaden historiasta, kun vietät aikaasi kohteessa Kochbrunnen. Vieraile tämän rentouttavasta ilmapiiristään tunnetun alueen kylpylöissä ja kasinoilla.

Biebrichin palatsi
Image for Biebrichin palatsi

Biebrichin palatsi

Opit lisää kohteen Wiesbaden paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteessa Biebrichin palatsi. Vieraile tämän rentouttavasta ilmapiiristään tunnetun alueen kylpylöissä ja katedraalissa.

Hessenin osavaltion teatteri
Image for Hessenin osavaltion teatteri

Hessenin osavaltion teatteri

Kun matkustat kohteeseen Wiesbaden, voit lähteä katsomaan esitystä kohteeseen Hessenin osavaltion teatteri. Käy tutkimassa tämän rentouttavasta ilmapiiristään tunnetun alueen viihdemahdollisuuksia ja teattereita.

Bowling Green
Image for Bowling Green

Bowling Green

Vieraile kohteessa Bowling Green, joka on kohteessa Wiesbaden sijaitseva vierailun arvoinen nähtävyys. Tutustu tämän rentouttavasta ilmapiiristään tunnetun alueen viihdemahdollisuuksiin ja kylpylöihin.

Reviews of Wiesbaden

4.3

Top Destination

5 - Excellent
1
5 - Excellent 33.333333333333336%
4 - Good
2
4 - Good 66.66666666666667%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Disappointing
0
2 - Disappointing 0%
1 - Terrible
0
1 - Terrible 0%

4/5 - Good

Tourist-couple

Apr 1, 2019

Beautiful parks , Neroberg hill walking trails, nice spas