Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Espanjalainen synagoga

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Espanjalainen synagoga. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Espanjalainen synagoga, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Espanjalainen synagoga paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Espanjalainen synagoga upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Espanjalainen synagoga? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Espanjalainen synagoga lähellä kohdetta Espanjalainen synagoga. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Espanjalainen synagoga, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 892 majoitusliikettä kohteen Espanjalainen synagoga lähellä
Grandior Hotel Prague 77 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 85 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   K+K Hotel Central Prague 72 €
   K+K Hotel Central Prague

   K+K Hotel Central Prague

   Hybernska 10, Praha
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Majestic Plaza 73 €
    Grand Majestic Plaza

    Grand Majestic Plaza

    Truhlarska 16, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hilton Prague 91 €
     Hilton Prague

     Hilton Prague

     Pobrezni 1, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Karlínin musiikkiteatteri, Tasavallan aukio ja Kunnantalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Hybernian teatteri ja Ruutitorni ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Křižíkovan metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Kings Court 100 €
      Hotel Kings Court

      Hotel Kings Court

      U Obecniho Domu 3, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Palladium ja Tasavallan aukio. Ruutitorni ja Kunnantalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Praha Masarykovon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Majestic Plaza 69 €
       Hotel Majestic Plaza

       Hotel Majestic Plaza

       Stepanska 33, Praha
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Novoměstská radnice, Palác Lucerna ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Kommunismin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja I. P. Pavlovan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Cosmopolitan Hotel Prague 87 €
        Cosmopolitan Hotel Prague

        Cosmopolitan Hotel Prague

        Zlatnicka 3, Praha
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Hybernian teatteri ja Ruutitorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.