Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Field'sin ostoskeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Field'sin ostoskeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Field'sin ostoskeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Field'sin ostoskeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Field'sin ostoskeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Field'sin ostoskeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Field'sin ostoskeskus lähellä kohdetta Field'sin ostoskeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Field'sin ostoskeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 364 majoitusliikettä kohteen Field'sin ostoskeskus lähellä
CABINN Metro Hotel 84 €
CABINN Metro Hotel

CABINN Metro Hotel

Arne Jacobsens Allé 2, Kööpenhamina
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Royal Arena ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli ovat myös 10 kilometrin päässä. Ørestadin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bella Centerin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 147 €
  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

  Center Boulevard 5, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Royal Arena on 1,9 kilometrin ja päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Strøget ja Nyhavn ovat myös 10 kilometrin päässä. Bella Centerin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sundbyn asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Danhostel Copenhagen Amager 66 €
   Danhostel Copenhagen Amager

   Danhostel Copenhagen Amager

   Vejlands Allé 200, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Field'sin ostoskeskus ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Vor Frelsers Kirke ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Bella Centerin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sundbyn asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Crowne Plaza Copenhagen Towers 136 €
    Crowne Plaza Copenhagen Towers

    Crowne Plaza Copenhagen Towers

    Ørestads Boulevard 114-118, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Field'sin ostoskeskus ja Royal Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Bella Centerin kongressikeskus sijaitsee 1,6 kilometrin päässä. Ørestadin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ørestadin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     CABINN Apartments 151 €
     CABINN Apartments

     CABINN Apartments

     Arne Jacobsens Alle 4, Kööpenhamina
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Field'sin ostoskeskus, Royal Arena ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Strøget ovat myös 10 kilometrin päässä. Ørestadin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bella Centerin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 93 €
      Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

      Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

      Carsten Niebuhrs Gade 11, Kööpenhamina
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Copenhagen Go Hotel 93 €
       Copenhagen Go Hotel

       Copenhagen Go Hotel

       Gemmas Alle 203, Kastrup
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Field'sin ostoskeskus, Royal Arena ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Den Blå Planet -akvaario ja Konserttitalo ovat myös 5 kilometrin päässä. Tårnbyn asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ørestadin asema 23 minuutin kävelymatkan päässä.

        Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 101 €
        Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

        Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

        Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.