Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Field'sin ostoskeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Field'sin ostoskeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Field'sin ostoskeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Field'sin ostoskeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Field'sin ostoskeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Field'sin ostoskeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Field'sin ostoskeskus lähellä kohdetta Field'sin ostoskeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Field'sin ostoskeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 358 majoitusliikettä kohteen Field'sin ostoskeskus lähellä
CABINN Metro Hotel 84 €
CABINN Metro Hotel

CABINN Metro Hotel

Arne Jacobsens Allé 2, Kööpenhamina
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Royal Arena ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli ovat myös 10 kilometrin päässä. Ørestadin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bella Centerin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen 133 €
  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

  AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

  Center Boulevard 5, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Royal Arena on 1,9 kilometrin ja päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Strøget ja Nyhavn ovat myös 10 kilometrin päässä. Bella Centerin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sundbyn asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Crowne Plaza Copenhagen Towers 293 €
   Crowne Plaza Copenhagen Towers

   Crowne Plaza Copenhagen Towers

   Ørestads Boulevard 114-118, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Field'sin ostoskeskus ja Royal Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Bella Centerin kongressikeskus sijaitsee 1,6 kilometrin päässä. Ørestadin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ørestadin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Danhostel Copenhagen Amager 58 €
    Danhostel Copenhagen Amager

    Danhostel Copenhagen Amager

    Vejlands Allé 200, Kööpenhamina
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Field'sin ostoskeskus ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Vor Frelsers Kirke ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Bella Centerin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sundbyn asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Copenhagen Go Hotel 90 €
     Copenhagen Go Hotel

     Copenhagen Go Hotel

     Gemmas Alle 203, Kastrup
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Field'sin ostoskeskus, Royal Arena ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Den Blå Planet -akvaario ja Konserttitalo ovat myös 5 kilometrin päässä. Tårnbyn asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ørestadin asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      CABINN Apartments 143 €
      CABINN Apartments

      CABINN Apartments

      Arne Jacobsens Alle 4, Kööpenhamina
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Field'sin ostoskeskus, Royal Arena ja Bella Centerin kongressikeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Strøget ovat myös 10 kilometrin päässä. Ørestadin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bella Centerin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Tivoli Hotel 156 €
       Tivoli Hotel

       Tivoli Hotel

       Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Clarion Hotel Copenhagen Airport
        Clarion Hotel Copenhagen Airport

        Clarion Hotel Copenhagen Airport

        Ellehammersvej 20, Kastrup
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Den Blå Planet -akvaario on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Amager Strandpark ja Field'sin ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kööpenhaminan oopperatalo ja Vor Frelsers Kirke ovat myös 10 kilometrin päässä. Lufthavnenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Københavns Lufthavnin asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.