Matkat – Fuji-vuori 2021

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Hotellit, lennot, vuokra-autot ja aktiviteetit − kaikki yhdessä paikassa! Ota suunnaksi Fuji-vuori, kokoa unelmiesi lomapaketti ja säästä

Huippuhotellit kohteessa Fuji-vuori

Hakone Ashinoko Hanaori
Hakone Ashinoko Hanaori
3.5 out of 5
160 Motohakone Togendai, Ashigarashimo-gun, Hakone, Kanagawa-ken
Hinta on 233 € per yö ajalle 17. marrask. viiva 17. marrask.
4.6/5 Wonderful! (728 arvostelua)
Upea resort
"Hieno paikka"

Arvosteltu 15.9.2019

Hakone Ashinoko Hanaori
Mt.Fuji Fujinomiya Trail The New 7th Station Goraikousansou
Mt.Fuji Fujinomiya Trail The New 7th Station Goraikousansou
2 out of 5
Awakura, Fujisan Kokuyuurin 172 Ro Rinshouhan, Fujinomiya, Shizuoka
Hae hinnat
Mt.Fuji Fujinomiya Trail The New 7th Station Goraikousansou
Hakone Kowakien TEN-YU
Hakone Kowakien TEN-YU
4.5 out of 5
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 322 € per yö ajalle 1. marrask. viiva 1. marrask.
4.5/5 Wonderful! (474 arvostelua)
"食事の時間が決まっているので少し遅刻しそうになり焦りました。それ以外は、お料理も美味しいし、お風呂も綺麗いで満足です!朝の部屋露天が最高でした。また行きたいです。"

Arvosteltu 21.10.2021

Hakone Kowakien TEN-YU
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Fuji-vuori

Taiteilijoita, kirjailijoita ja vierailijoita jo vuosisatojen ajan innostanut pyhä vuori on Japanin pysyvimpiä symboleita.

Harva kohde Japanissa on yhtä ikoninen kuin Fuji-vuori, joka on Japanin korkein huippu ja yksi maan kolmesta pyhästä vuoresta. Tämä 3 776 metriä korkea aktiivinen tulivuori tunnetaan lähes täydellisestä kartiomuodostaan, ja sitä pidetään Japanin šintolaisuudessa puolijumalana. Jotkut uskovat, että sillä on oma sielu.

Fuji-vuori näkyy satojen kilometrien päähän joka suunnassa, joten sitä voi ihailla monilta hyviltä näköalapaikoilta. Tokiossa voit mennä Bunkyon hallintokeskuksen tai Tokyo Skytreen huipulle. Molemmista on upea näkymä Tokion pilvenpiirtäjien takana kohoavalle vuorelle. Näkyvyys on parhaimmillaan varhain aamulla ja myöhään illalla, etenkin kylmempinä vuodenaikoina. Fujin tunnusomainen lumihuippu näkyy yleensä selkeimmin marraskuusta toukokuuhun. 

Jos istut junan oikealla laidalla Tokion ja Osakan välillä, saat vielä yhden loistavan tilaisuuden nähdä tämän kuuluisan huipun. Tee päiväretki Tokiosta Fuji-vuoren pohjoisrinteillä sijaitsevalle viiden järven alueelle, niin näet vuoren kuvankauniissa luonnonympäristössä. 

Pääset näkemään vuoren vielä lähempää, kun matkustat Fuji Subaru -reitin viidennelle asemalle, joka on suosituin vuoren rinteillä sijaitsevista asemista. Ajoittaisia lumen aiheuttamia katkoksia lukuun ottamatta tänne pääsee ympäri vuoden julkisilla liikennevälineillä suoraan Tokiosta. Viidenneltä asemalta näet vuoren huipun, ja sieltä on myös näkymä alempana olevalle Fujin viiden järven alueelle. 

Fuji-vuorelle kiivettiin todennäköisesti ensimmäisen kerran 700-luvulla. Nykyään huipulle kävelee 5–7 tunnissa ja takaisin 3–4 tunnissa. Vuori on virallisesti avoinna heinäkuusta syyskuun puoliväliin, ja huipulle on useita eri reittejä. Vaikka kiipeäminen on fyysisesti haastavaa, siihen pystyy kokematonkin retkeilijä tai kiipeilijä. Yli 300 000 lähiseudun asukasta ja turistia tekee tämän ikimuistoisen retken joka vuosi, ja monet suunnittelevat saapuvansa huipulle upean auringonnousun aikaan. 

Fuji-vuori sijaitsee Shizuokan ja Yamanashin prefektuurien rajalla. Viidennelle asemalle pääsee linja-autolla Tokiosta.

Usein kysytyt kysymykset