Yhdistyneessä kuningaskunnassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia, mukaan lukien omaehtoinen karanteeni.

GatwickYhdistynyt kuningaskunta

Ota suunnaksesi paikallisesta keittiöstään ja monista muista nähtävyyksistään tunnettu Gatwick.

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Chessington World of Adventures, joka on vain yksi tämän ruokailumahdollisuuksista tunnetun kohteen monista nähtävyyksistä.

Huippuhotellit kohteessa Gatwick

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Hampton by Hilton London Gatwick Airport
Hampton by Hilton London Gatwick Airport
3.5 out of 5
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 119 € per yö

Manor Royal Business Park on 4,5 kilometrin ja Gatwick Aviation Museum on 4,6 kilometrin päässä tästä hotellista. County Mall Shopping Centre ja Hawth Theatre ...

4.3/5Excellent! (2,923 arvostelua)
Siisti hotelli lyhyelle visiitille.

"Kyseinen hotelli on Gatwickin North-Terminaalin puolella, jonne on ilmainen kuljetus South-Terminaalin puolelta. Hotelli sopii erinomaisesti pikaiselle visiitille, jos joudut esim. Odottamaan jatkolentoa yön yli. Siisti hotelli tarvittavilla palveluilla (eaim. Ravintola ja kuntosali)."…"

Arvosteltu 15.1.2020

Hampton by Hilton London Gatwick Airport
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
4 out of 5
Hinta on 66 € per yö

Manor Royal Business Park on 2,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Effingham Park Golf Course ja Gatwick Aviation Museum ...

3.9/5Good! (1,652 arvostelua)

"Very nice airport hotel. Easy access on foot from terminal building."…"

Arvosteltu 24.11.2018

Courtyard by Marriott London Gatwick Airport
Hilton London Gatwick Airport
Hilton London Gatwick Airport
4 out of 5
Hinta on 126 € per yö

Manor Royal Business Park on 2,2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Gatwick Aviation Museum ja Crawleyn kaupungintalo sijaitsevat 10 ...

3.8/5Good! (3,812 arvostelua)
Good choice at Gatwick South Terminal

"I had an early flight departure from Gatwick South Terminal and this was a good choice for one night´s stay. I was able to walk to the hotel from car rental area. In the morning also just walked to the departure terminals. Good welcome and friendly checking in and comfortable room. The furniture ..."…"

Arvosteltu 8.11.2019

Hilton London Gatwick Airport

Suositut vierailukohteet – Gatwick

Hampton Court Palace
Kuva majoitusliikkeestä Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

4.5/5(3 arvostelua)

Hampton Court Palace on kohteessa East Molesey sijaitseva loistava museo, jolla on värikäs historia. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kiehtovia museoita ja maineikkaita taidegallerioita.

Hever Castle & Gardens
Kuva majoitusliikkeestä Hever Castle & Gardens

Hever Castle & Gardens

Opit lisää kohteen Hever paikallisesta historiasta, kun käyt vierailulla kohteen Hever Castle & Gardens kaltaisilla tunnetuilla muistomerkeillä. Kuljeksi tämän rentouttavan alueen kuvankauniissa puutarhoissa ja piipahda huippuravintoloissa.

Hampton Court
Kuva majoitusliikkeestä Hampton Court

Hampton Court

Hampton Court on kohteessa East Molesey sijaitseva loistava museo, jolla on värikäs historia. Kävele alueen jokirannalla tai piipahda ravintoloissa.

Richmond Park
Kuva majoitusliikkeestä Richmond Park

Richmond Park

Tutki luontoa kohteessa Lontoo sijaitsevalla suositulla viheralueella Richmond Park. Vaella alueen kuvankauniissa puutarhoissa ja jokirannalla.

Ashdown Forest
Kuva majoitusliikkeestä Ashdown Forest

Ashdown Forest

Nauti kauniista maaseudusta ja lähde tutkimaan kohteessa Forest Row sijaitsevaa tunnettua viheraluetta Ashdown Forest. Käy tutustumassa tämän viehättävyydestään tunnetun alueen eloisiin baareihin tai huippuravintoloihin.

Chartwell
Kuva majoitusliikkeestä Chartwell

Chartwell

Chartwellin viktoriaanisessa punatiilitalossa asui ennen yksi Ison-Britannian ja mahdollisesti koko maailman suurimmista poliittisista johtajista ja kansainvälisistä valtiomiehistä.

Kohteen Gatwick lähellä sijaitsevat kaupungit