Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gubbion roomalainen teatteri

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Gubbion roomalainen teatteri. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Gubbion roomalainen teatteri, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Gubbion roomalainen teatteri paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Gubbion roomalainen teatteri upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Gubbion roomalainen teatteri? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Gubbion roomalainen teatteri lähellä kohdetta Gubbion roomalainen teatteri. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Gubbion roomalainen teatteri, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 206 majoitusliikettä kohteen Gubbion roomalainen teatteri lähellä
Sporting Hotel 48 €
Sporting Hotel

Sporting Hotel

Via del Bottagnone, Gubbio
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gubbion roomalainen teatteri, Piazza Grande (aukio) ja Gubbion katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Church of San Francesco (kirkko) ja Ranghiascin puisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Hotel Gattapone 60 €
  Hotel Gattapone

  Hotel Gattapone

  Via Beni, 11, Gubbio, PG
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Church of San Francesco (kirkko) ja Piazza Grande (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gubbion katedraali sijaitsee 0,4 kilometrin päässä.

   Hotel Bosone Palace 57 €
   Hotel Bosone Palace

   Hotel Bosone Palace

   Via XX Settembre 22, GPS: Piazza Quaranta Martiri, Gubbio, PG
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Palazzo dei Consoli (palatsi) ja Piazza Grande (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Gubbion katedraali sijaitsee 0,3 kilometrin päässä.

    Hotel San Marco 52 €
    Hotel San Marco

    Hotel San Marco

    Via Campo Di Marte, 2, Gubbio, PG
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Church of San Francesco (kirkko), Piazza Grande (aukio) ja Gubbion katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ranghiascin puisto ja Museo Civico e Pinacoteca Comunale (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Relais Ducale 72 €
     Hotel Relais Ducale

     Hotel Relais Ducale

     Via Galeotti, 19, Gubbio, PG
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Palazzo Ducale (palatsi), Gubbion katedraali ja Piazza Grande (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Ranghiascin puisto ja Museo Civico e Pinacoteca Comunale (museo) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      B&B Dimora Morelli 42 €
      B&B Dimora Morelli

      B&B Dimora Morelli

        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gubbion roomalainen teatteri ja Piazza Grande (aukio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Gubbion katedraali sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

       Park Hotel ai Cappuccini 198 €
       Park Hotel ai Cappuccini

       Park Hotel ai Cappuccini

       Via Tifernate snc, Gubbio, PG
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Gubbion roomalainen teatteri, Piazza Grande (aukio) ja Gubbion katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ranghiascin puisto ja Museo Civico e Pinacoteca Comunale (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Hotel Ristorante dei Consoli 120 €
        Hotel Ristorante dei Consoli

        Hotel Ristorante dei Consoli

        Via dei Consoli, 59, Gubbio
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ranghiascin puisto, Piazza Grande (aukio) ja Gubbion katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majoitusliikkeestä. Palazzo dei Consoli (palatsi) ja Museo Civico e Pinacoteca Comunale (museo) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.