Gubbio

Matkaopas
Gubbio johon kuuluu kaupunki

Gubbion historiallinen kaupunki sijaitsee Umbrian kukkuloilla, ja kaupungista löytyy idyllisiä aukioita, goottilainen katedraali ja perinteistä ruokaa tarjoavia ravintoloita.

Gubbio on yksi Umbrian mielenkiintoisimmista keskiaikaisista kaupungeista, ja se sijaitsee vaikuttavan Monte Inginon juurella. Vietä loma Gubbiossa ja kiertele kapeilla kujilla, tutustu 1300-luvun arkkitehtuuriin ja kulttuuriperinteisiin, jotka ovat muovanneet kaupunkia vuosisatojen saatossa. Gubbiota ympäröivät oliivi- ja viiniviljelmät, ja se on tunnettu runsaista ruokalajeistaan. Voit myös maistella perinteisiä ruokia Perugian monissa ravintoloissa, tai käydä maaseudulla ostamassa paikallisia tuotteita suoraan viljelijöiltä.

Gubbion historiallisessa keskustassa ei ole autoliikennettä, ja kaduilla ja aukioilla on paljon kauppiaita ja ravintoloiden terasseja. Gubbio on yksi Umbrian vanhimmista kaupungeista, ja sen tunnettuja maamerkkejä ovat Gubbion katedraali, 1300-luvulta peräisin oleva Palazzo dei Consoli ja 1400-luvulla rakennettu valtava Palazzo Ducale. Palatseissa voi tutustua historiallisiin esineisiin ja näyttelyihin.

Jos haluat kokea Gubbion matkalla jotakin erilaista ja nähdä kaupungin yläilmoista, hyppää Funivian kyytiin, joka on kaupungin yläpuolella kulkeva köysirata. Sen kyydistä voit ihastella upeita näkymiä Monte Inginolle ja ympäröivälle maaseudulle.

Nälän yllättäessä poikkea johonkin kaupungin monista ravintoloista. Umbria on tunnettu tukevista liharuoista, jotka on monesti grillattu tai savustettu. Kokeile vaikkapa paikallista salamia tai porchettaa, joka on yrteillä ja valkosipulilla täytettyä possua.

Gubbiossa järjestetään toukokuisin Corsa dei Ceri, jossa kolme joukkuetta kisaa kantaen nelimetristä pyhimyksen patsasta kaupungin keskusaukiolta Monte Inginolle. Kadut ovat täynnä kisaa seuraavia katsojia, jotka ovat pukeutuneet joukkueiden kirkkaisiin tunnusväreihin.

Matkusta Gubbioon esimerkiksi Perugiasta vuokra-autolla tai bussilla. Ajomatka kestää noin 50 minuuttia ja tarjoaa hyvän mahdollisuuden ihailla Italian maaseutua.

Faro Rosso
Faro Rosso
Via Montanaldo, Gubbio
Hinta on 85 € per yö ajalle 18. syysk. viiva 18. syysk.
Gubbion roomalainen teatteri, Palazzo del Capitano del Popolo (palatsi) ja Museo Cante Gabrielli (museo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä maatilamajoituksesta. ...
4.2/5Excellent! (23 arvostelua)
"Accoglienza calorosa e attenzione al cliente, struttura immersa nel verde con ampio giardino curato e favolosa piscina con vista panoramica di Gubbio. Sale interne arredate con gusto, portate del menù saporite, abbondanti e di alta qualità. Ottimo rapporto qualità prezzo. Ci torneremo"

Arvosteltu 8.9.2021

Faro Rosso
Castello Cortevecchio
Castello Cortevecchio
Gubbion roomalainen teatteri, Ranghiascin puisto ja Palazzo del Capitano del Popolo (palatsi) sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä majoitusliikkeestä. ...
4.2/5Very Good! (26 arvostelua)
"This facility was Fantastic. The beauty was second to none. It was peaceful and quiet. The staff is more helpful than one can imagine. Definitely a place to come back to several times."

Arvosteltu 14.6.2021

Hae hinnat
Castello Cortevecchio
Castello di Baccaresca
Castello di Baccaresca
Loc. Baccaresca, Branca, Gubbio, PG
Hinta on 90 € per yö ajalle 27. syysk. viiva 27. syysk.
Gubbion katedraali on 19,4 kilometrin ja Palazzo del Capitano del Popolo (palatsi) on 19,7 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta ...
4.5/5Wonderful! (63 arvostelua)
VERO RELAX
"TOP per un weekend di coppia!"

Arvosteltu 7.9.2020

Castello di Baccaresca
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Al Vescovado 7
Al Vescovado 7
Hinta on 88 € per yö ajalle 29. syysk. viiva 29. syysk.
Palazzo dei Consoli (palatsi) ja Piazza Grande (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta huoneistohotellista. ...
5/5Exceptional! (3 arvostelua)
Consigliatissimo.
"Che dire. Avete presente la perfezione? Ecco, il Vescovado è quanto di più vicino ci possa essere. A pochi metri dal centro di Gubbio, parcheggio privato e appartamento enorme con giardino ad uso esclusivo. Ho viaggiato con una famiglia di marito e moglie e due figlie: tre camere da letto, ognuna ..."

Arvosteltu 21.8.2021

Al Vescovado 7
Villa Sant'Andrea Agriturismo Umbrian sydämessä lähellä Gubbio ja Assisi
Villa Sant'Andrea Agriturismo Umbrian sydämessä lähellä Gubbio ja Assisi
Frazione Colpalombo, 4, Gubbio, Umbria
Porta Romana (portti), Sant'Agostinon kirkko ja Church of San Francesco (kirkko) ovat 20 kilometrin päässä tästä huvilasta. Gubbion roomalainen teatteri ja Ranghiascin ...
Villa Sant'Andrea Agriturismo Umbrian sydämessä lähellä Gubbio ja Assisi
Tiglio Charming Apartment in Italy for 2 People
Tiglio Charming Apartment in Italy for 2 People
Tenuta di Fassia, Santa Maria Maddalena, 46, Gubbio, Umbria
Church of San Francesco (kirkko), Gubbion roomalainen teatteri ja Palazzo del Capitano del Popolo (palatsi) sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä residenssistä. ...
Tiglio Charming Apartment in Italy for 2 People
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Gubbio

Kohteen Gubbio lähellä sijaitsevat kaupungit