Pääosion alkuosa

Hailsham

Puutarha, Ystävälliset ihmiset ja Maaseutu

Tämän historiallisen puutarhoistaan ja baareista tunnetun kohteen nähtävyyksiin kuuluu Blackstock Farm ja Knockhatch Adventure Park.

Miten pääset kohteeseen Hailsham?

Tämän historiallisen puutarhoistaan ja baareista tunnetun kohteen nähtävyyksiin kuuluu Blackstock Farm ja Knockhatch Adventure Park.

Hailsham – aktiviteetit

Pääset kunnon lomatunnelmaan viettämällä rentouttavan päivän kohteessa Brighton sijaitsevalla suositulla rannalla Brighton Beach. Kävele alueen rannikolla tai hemmottele makuhermojasi eloisissa baareissa.

Vieraile kohteessa Brighton Pier, joka on kohteen Brighton tunnettu nähtävyys. Vieraile alueen kaupoissa tai kuljeksi rannikolla.

Brighton Royal Pavilion on vierailun arvoinen nähtävyys kohteessa Kulttuurikortteli. Vaella alueen rannikolla ja kauniilla rannoilla.

Tutki luontoa kohteessa Eastbourne sijaitsevalla suositulla viheralueella Beachy Head (liitukiviniemi). Kävele tämän rentouttavan alueen kauniilla rannoilla tai käy tutustumassa sen huippuravintoloihin.

Lähde kävelemään kampusalueelle kohteeseen Sussexin yliopisto, joka on kohteessa Falmer sijaitseva huippuyliopisto. Vaella alueen rannikolla tai piipahda huippuravintoloissa.

Vieraile kohteessa Eastbourne Pier, joka on kohteen Eastbournen rantakatu tunnettu nähtävyys. Vaella alueen rannikolla tai piipahda huippuravintoloissa.

Mene katsomaan merieläimiä kohteeseen SEA LIFE Brighton, joka on kohteen Brighton suosituimpia nähtävyyksiä. Kävele alueen kauniilla rannoilla tai vieraile sen kaupoissa.

Opi lisää paikallisesta historiasta vierailemalla kohteessa Bodiamin linna, joka on kohteessa Robertsbridge sijaitseva tunnettu historiallinen alue. Kävele tämän viehättävän alueen rannikolla tai käy tutustumassa sen huippuravintoloihin.