Hotellit Half Moon Bay, San Francisco

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Half Moon Bay – hotellit

Nantucket Whale Inn
3.5 out of 5
779 Main St., Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
203 €
per night
Jan 21 - Jan 22
4.6/5Exceptional! (22 arvostelua)

"Very impressed with this bed and breakfast! The owner, David, is so friendly and cooks a killer breakfast. The rooms are very clean and super cozy. It’s quiet and personable. I will definitely be returning."…"

Arvosteltu 30.11.2019

Nantucket Whale Inn
Asuminen Suuressa Rannikon Pienessä Talossa
408 Grove St, Half Moon Bay, CA
273 €
per night
Jan 21 - Jan 22
5/5Exceptional! (5 arvostelua)
Great beach cottage

"Truly a great property for a quick weekend stay. Owner responded quickly to questions prior and provided clear directions on property information. Everything was as stated, clean and cozy. Highly recommend."…"

Arvosteltu 21.10.2019

Asuminen Suuressa Rannikon Pienessä Talossa
Mill Rose Inn
4 out of 5
615 Mill Street, Half Moon Bay, CA
311 €
per night
Jan 21 - Jan 22
4.8/5Exceptional! (42 arvostelua)

"We went and stayed at this lovely inn last summer. The rooms are small but comfortable and cozy. The rose garden is sooo beautiful! Terry was super nice and informative; he showed us local attractions and gave us suggestions on travel routes. Highly recommed!"…"

Arvosteltu 11.1.2020

Mill Rose Inn
The Miramar Inn & Suites
2 out of 5
3020 Cabrillo Hwy N, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
106 €
per night
Feb 2 - Feb 3
3.8/5Good! (378 arvostelua)

"This was a last minute romantic New Years Eve stay. Unfortunately my romantic partner decided not to go and it was too late for me to cancel without being charged. I went alone and it was a nice property."…"

Arvosteltu 2.1.2020

The Miramar Inn & Suites
Zaballa House
3 out of 5
324 Main St, Half Moon Bay, CA
101 €
per night
Jan 21 - Jan 22
3.8/5Good! (1,082 arvostelua)

"Zaballa is a cozy, friendly, quiet place with a number of nice extras -- and at an excellent price for the area!"…"

Arvosteltu 6.1.2020

Zaballa House
Cypress Inn On Miramar Beach
3 out of 5
407 Mirada Rd, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
160 €
per night
Feb 2 - Feb 3
4.7/5Exceptional! (652 arvostelua)

"Beautiful property, convenient, and friendly staff."…"

Arvosteltu 16.1.2020

Cypress Inn On Miramar Beach
Harbor View Inn
2 out of 5
51 Ave. Alhambra, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
109 €
per night
Jan 21 - Jan 22
3.5/5Good! (526 arvostelua)

"Great service with both receptionists. Hats off to Renee and Betsy"…"

Arvosteltu 3.12.2019

Harbor View Inn
The Ritz-Carlton, Half Moon Bay
5 out of 5
1 Miramontes Point Rd, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
801 €
per night
Jan 30 - Jan 31
4.6/5Wonderful! (452 arvostelua)

"The view and location was breathtaking . That’s all i want to contribute"…"

Arvosteltu 3.1.2020

The Ritz-Carlton, Half Moon Bay
Coastside Inn
2 out of 5
230 S. Cabrillo Hwy, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
121 €
per night
Jan 24 - Jan 25
3.8/5Good! (971 arvostelua)

"Nice for a motel style but great location. Super friendly ataff"…"

Arvosteltu 29.12.2019

Coastside Inn
Half Moon Bay Lodge
3 out of 5
2400 Cabrillo Hwy S, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
187 €
per night
Jan 21 - Jan 22
4.2/5Excellent! (1,537 arvostelua)
Maaseutumainen kokemus lähellä kaupunkia.

"Sopivan letkeä hotelli, sivussa kaupungin ruuhkista."…"

Arvosteltu 25.4.2015

Half Moon Bay Lodge
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Half Moon Bay
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Half Moon Bay, San Francisco

Hotellit Half Moon Bayssa: Half Moon Bay on viihtyisästä tunnelmastaan tunnettu pohjoiskalifornialainen rantakaupunki. Half Moon Bayn upeat historialliset nähtävyydet ja miellyttävä ilmasto houkuttelevat vierailijoita ympäri vuoden. Kalifornian lämmössä sijaitsevan kaupungin valtteja ovat lisäksi upeat rannat ja ainutlaatuinen ympäristö, jossa yhdistyvät alueen historialliset vaikutteet ja moderni kaupunkikulttuuri. Half Moon Bayn hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri kaupunkia, joten sopiva vaihtoehto on helppo löytää laajasta valikoimasta.

Half Moon Bayn laaja majoitusvalikoima

Yöpyminen Half Moon Bayssa on mukavaa kaupungin miellyttävissä hotelleissa, joihin kuuluu niin edullisia budjettihotelleja kuin korkeatasoista luksustakin. Half Moon Bay on monien romanttisten lomien kohde sekä ihanteellinen rentoutuslomakohde, minkä lisäksi se soveltuu hyvin myös perhelomailuun. Monipuolinen Half Moon Bay on siis houkutteleva hyvin monentyyppisille matkailijoille, ja sen hyvä sijainti sekä erinomaiset kulkuyhteydet lisäävät vetovoimaa.

Majoitu mukavasti Half Moon Bayssa

Half Moon Bay sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Pohjois-Kaliforniassa. Lentoja Half Moon Bayyn on saatavilla kaupungin omalle lentoasemalle asti. Lentoasema sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja asemalta pääsee keskustaan esimerkiksi bussilla. Monet lentävät kuitenkin läheiselle San Franciscon kansainväliselle lentoasemalle, josta on vain noin 20 kilometrin matka perille Half Moon Bayyn ja jonne on tarjolla huomattavasti enemmän lentoja kaikkialta maailmasta. Tarjolla on myös erilaisia pakettimatkoja Half Moon Bayyn. Autonvuokraus Half Moon Bayssa on helpointa joko lentoasemalta tai keskustan vuokraamoista. Autoilu alueella on mukavaa, sillä liikennekulttuuri on varsin rauhallista. Suuret valtatiet kulkevat Half Moon Bayyn monesta ilmansuunnasta, joten perille on helppo päästä joutumatta seikkailemaan pikkuteitä pitkin. Rannikkoa pitkin kulkevat tiet tarjoavat lisäksi todella upeita maisemia, joista pääsee nauttimaan myös linja-autokuljetuksella läheisistä suurkaupungeista. Junalla pääsee aivan naapurikaupunkeihin, joista molemmista pääsee nopealla bussikyydillä Half Moon Bayyn. Kaupungin sisällä liikkumiseen ei välttämättä tarvitse autoa, sillä etäisyydet ovat lyhyitä. Half Moon Bayn hotellit sijaitsevat lähellä keskeisimpiä vierailukohteita ja palveluita.

Elämyksiä Half Moon Bayssa

Half Moon Bayssa on peräti neljä Yhdysvaltain kansalliseen historiallisten nähtävyyksien luetteloon kuuluvaa vierailukohdetta, mikä tekee kaupungista erittäin houkuttelevan kohteen historiasta kiinnostuneille. Kohteista merkittävimmät lienevät Half Moon Bayn metodistinen episkopaaliskirkko sekä Half Moon Bayn valkoinen talo. Kirkko on peräisin vuodelta 1872, ja se sijaitsee aivan Half Moon Bayn keskustan tuntumassa. Kaunis historiallinen kirkko on avoinna vierailijoille, ja siellä tarjotaan myös opastettuja kierroksia. Valkoiseksi taloksi kutsuttu James Johnston House on myös 1800 luvun loppupuoliskolla rakennettu. Se sijaitsee hieman kaupungin eteläpuolella kukkulalla, josta on upeat näkymät Tyynelle valtamerelle. Yksinäisenä kohoava valkoinen talo edustaa klassista uusenglantilaista arkkitehtuuria, ja se on merkittävä historiallinen vierailukohde Half Moon Bayn alueella. Alueella on myös joitakin historiallisia majakoita, jotka kuuluvat tärkeinä osina Half Moon Bayn vierailukohteisiin. Half Moon Bayn hotelleista on helppo liikkua ympäri kaupunkia tutustumassa erilaisiin nähtävyyksiin.

Half Moon Bay on myös merkittävä satamakaupunki, jonka Pillar Point Harborina tunnettu satama-alue kuuluu kaupungin ehdottomiin nähtävyyksiin. Satama sijaitsee erittäin kalaisien vesien ääressä, ja monesti alueella myydäänkin tuoretta kalaa suoraan kalastusaluksista. Alueella on luonnollisesti myös paljon kalaruokia tarjoavia ravintoloita, jotka tarjoavat myös erikoispalveluna kalastusaluksista ostettujen kalojen fileointia. Meren läheisyys näkyy myös aktiviteettivalikoimassa, ja Half Moon Bay onkin esimerkiksi surffareiden suosima kohde. Kaupunkia ympäröivät kukkulat tarjoavat lisäksi upeat ulkoilupuitteet vaellukseen ja patikointiin. Uimarantoja on useita, ja osa Half Moon Bayn hotelleista sijaitsee aivan meren rannalla.

Voit tutustua kohteen Half Moon Bay hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Half Moon Bay kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Half Moon Bay, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Half Moon Bay. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Half Moon Bay – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Half Moon Bay

Hotellit Half Moon Bay - viimeaikaiset arvostelut