Half Moon Bay

Hotellit Half Moon Bay, San Francisco

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Half Moon Bay

Tarkista kohteen Half Moon Bay hinnat täksi illaksi eli 21. elok. - 22. elok.
Tarkista kohteen Half Moon Bay hinnat täksi viikonlopuksi eli 23. elok. - 25. elok.
Tarkista kohteen Half Moon Bay hinnat ensi viikonlopuksi eli 30. elok. - 1. syysk.

Half Moon Bay – hotellit

Kuva majoitusliikkeestä Nantucket Whale Inn
3.5 out of 5
779 Main St., Half Moon Bay, CA
274 € / yö
18. syysk.–19. syysk.
4.6/5Upea! (20 arvostelua)

"Wow what a gem this place is. Rooms are lovely, linen and towels to a very high standard. Very clean and lovely owner would highly recommend this place."…"

Arvosteltu 19.3.2019

Nantucket Whale Inn
Kuva majoitusliikkeestä Lähellä Rantaa ja Kaupunkia! Ylellinen Vähemmän!
551 Alsace Lorraine Ave, Half Moon Bay, Kalifornia
Hae hinnat
5/5Poikkeuksellinen! (9 arvostelua)
Perfect place and location!

"Wonderful place to stay. Really neat accommodations and amenities. Great neighborhood, close to the beach and shoreline trail. Can't wait to go back!"…"

Arvosteltu 19.2.2019

Lähellä Rantaa ja Kaupunkia! Ylellinen Vähemmän!
Kuva majoitusliikkeestä Mill Rose Inn
4 out of 5
615 Mill Street, Half Moon Bay, CA
309 € / yö
18. syysk.–19. syysk.
4.9/5Poikkeuksellinen! (29 arvostelua)

"Quaint, intimate bed and breakfast in heart of Half Moon Bay village. Walk to shops and restaurants."…"

Arvosteltu 23.6.2019

Mill Rose Inn
Kuva majoitusliikkeestä Zaballa House
3 out of 5
324 Main St, Half Moon Bay, CA
141 € / yö
3. syysk.–4. syysk.
3.8/5Hyvä! (976 arvostelua)

"Perfect location! Felt like you were staying at someone’s house. Paper thin walls and late night vacuuming but otherwise great!"…"

Arvosteltu 21.8.2019

Zaballa House
Kuva majoitusliikkeestä Cypress Inn On Miramar Beach
3 out of 5
407 Mirada Rd, Half Moon Bay, CA
231 € / yö
19. syysk.–20. syysk.
4.7/5Poikkeuksellinen! (591 arvostelua)

"Reggie at the front desk was awesome!! He was very helpful and friendly. We were allowed to check in about an hour early. The hotel had an incredible beach view. The 5-7 wine happy hour was great too. Our breakfast was delivered to our room and was fantastic. They gave us a late checkout too. We ..."…"

Arvosteltu 30.7.2019

Cypress Inn On Miramar Beach
Kuva majoitusliikkeestä Harbor View Inn
2 out of 5
51 Ave. Alhambra, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeus
179 € / yö
26. elok.–27. elok.
3.5/5Hyvä! (480 arvostelua)

"Walking distance to Sam's Chowder House, Hop Dogma and the other Harbor shops, and to beach access."…"

Arvosteltu 27.7.2019

Harbor View Inn
Kuva majoitusliikkeestä Oceano Hotel and Spa
4 out of 5
280 Capistrano Road, Half Moon Bay, CA
299 € / yö
22. elok.–23. elok.
4.4/5Erinomainen! (995 arvostelua)
Hinta/laatu kohdallaan

"Siisti, viihtyisä hotelli pienessä kylässä. Huoneet siivottiin päivittäin ja samoin pyyhkeet vaihdettiin, vaikkei oltu jätetty lattialle. Sijanti hyvä, jos haluaa rauhallisuutta ympärilleen. Auto pakollinen jos haluaa päästä liikkumaan vapaasti. Helppo ajaa San Franciscon keskustaan. Sataman sumutorvi ..."…"

Arvosteltu 23.6.2014

Oceano Hotel and Spa
Kuva majoitusliikkeestä Coastside Inn
2 out of 5
230 S. Cabrillo Hwy, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeus
161 € / yö
19. syysk.–20. syysk.
3.8/5Hyvä! (896 arvostelua)

"I thought the hotel was comfortable. The only problem was that our fridge froze all of our food beacuse we didnt nitice it was turned all the way to the coldest setting."…"

Arvosteltu 6.8.2019

Coastside Inn
Kuva majoitusliikkeestä The Ritz-Carlton, Half Moon Bay
5 out of 5
1 Miramontes Point Rd, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeus
913 € / yö
28. elok.–29. elok.
4.6/5Upea! (426 arvostelua)

"경치가 매우 훌륭했다. 잊을수 없는 숙박이였다. 저녁엔 레스토랑에 사람이 너무 많아서 기다리는 시간이 좀 길었지만 음식맛은 매우 훌륭했다"…"

Arvosteltu 5.8.2019

The Ritz-Carlton, Half Moon Bay
Kuva majoitusliikkeestä The Beach House Hotel Half Moon Bay
3.5 out of 5
4100 Cabrillo Hwy N, Half Moon Bay, CA
310 € / yö
19. syysk.–20. syysk.
4.5/5Upea! (521 arvostelua)

"the location is fantastic to watch the incredible birds. We love walking the path to the harbor and watching the fishng boats"…"

Arvosteltu 13.8.2019

The Beach House Hotel Half Moon Bay
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Half Moon Bay alkaen 141 € per yö
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alhaisin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Half Moon Bay, San Francisco

Hotellit Half Moon Bayssa: Half Moon Bay on viihtyisästä tunnelmastaan tunnettu pohjoiskalifornialainen rantakaupunki. Half Moon Bayn upeat historialliset nähtävyydet ja miellyttävä ilmasto houkuttelevat vierailijoita ympäri vuoden. Kalifornian lämmössä sijaitsevan kaupungin valtteja ovat lisäksi upeat rannat ja ainutlaatuinen ympäristö, jossa yhdistyvät alueen historialliset vaikutteet ja moderni kaupunkikulttuuri. Half Moon Bayn hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri kaupunkia, joten sopiva vaihtoehto on helppo löytää laajasta valikoimasta.

Half Moon Bayn laaja majoitusvalikoima

Yöpyminen Half Moon Bayssa on mukavaa kaupungin miellyttävissä hotelleissa, joihin kuuluu niin edullisia budjettihotelleja kuin korkeatasoista luksustakin. Half Moon Bay on monien romanttisten lomien kohde sekä ihanteellinen rentoutuslomakohde, minkä lisäksi se soveltuu hyvin myös perhelomailuun. Monipuolinen Half Moon Bay on siis houkutteleva hyvin monentyyppisille matkailijoille, ja sen hyvä sijainti sekä erinomaiset kulkuyhteydet lisäävät vetovoimaa.

Majoitu mukavasti Half Moon Bayssa

Half Moon Bay sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Pohjois-Kaliforniassa. Lentoja Half Moon Bayyn on saatavilla kaupungin omalle lentoasemalle asti. Lentoasema sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja asemalta pääsee keskustaan esimerkiksi bussilla. Monet lentävät kuitenkin läheiselle San Franciscon kansainväliselle lentoasemalle, josta on vain noin 20 kilometrin matka perille Half Moon Bayyn ja jonne on tarjolla huomattavasti enemmän lentoja kaikkialta maailmasta. Tarjolla on myös erilaisia pakettimatkoja Half Moon Bayyn. Autonvuokraus Half Moon Bayssa on helpointa joko lentoasemalta tai keskustan vuokraamoista. Autoilu alueella on mukavaa, sillä liikennekulttuuri on varsin rauhallista. Suuret valtatiet kulkevat Half Moon Bayyn monesta ilmansuunnasta, joten perille on helppo päästä joutumatta seikkailemaan pikkuteitä pitkin. Rannikkoa pitkin kulkevat tiet tarjoavat lisäksi todella upeita maisemia, joista pääsee nauttimaan myös linja-autokuljetuksella läheisistä suurkaupungeista. Junalla pääsee aivan naapurikaupunkeihin, joista molemmista pääsee nopealla bussikyydillä Half Moon Bayyn. Kaupungin sisällä liikkumiseen ei välttämättä tarvitse autoa, sillä etäisyydet ovat lyhyitä. Half Moon Bayn hotellit sijaitsevat lähellä keskeisimpiä vierailukohteita ja palveluita.

Elämyksiä Half Moon Bayssa

Half Moon Bayssa on peräti neljä Yhdysvaltain kansalliseen historiallisten nähtävyyksien luetteloon kuuluvaa vierailukohdetta, mikä tekee kaupungista erittäin houkuttelevan kohteen historiasta kiinnostuneille. Kohteista merkittävimmät lienevät Half Moon Bayn metodistinen episkopaaliskirkko sekä Half Moon Bayn valkoinen talo. Kirkko on peräisin vuodelta 1872, ja se sijaitsee aivan Half Moon Bayn keskustan tuntumassa. Kaunis historiallinen kirkko on avoinna vierailijoille, ja siellä tarjotaan myös opastettuja kierroksia. Valkoiseksi taloksi kutsuttu James Johnston House on myös 1800 luvun loppupuoliskolla rakennettu. Se sijaitsee hieman kaupungin eteläpuolella kukkulalla, josta on upeat näkymät Tyynelle valtamerelle. Yksinäisenä kohoava valkoinen talo edustaa klassista uusenglantilaista arkkitehtuuria, ja se on merkittävä historiallinen vierailukohde Half Moon Bayn alueella. Alueella on myös joitakin historiallisia majakoita, jotka kuuluvat tärkeinä osina Half Moon Bayn vierailukohteisiin. Half Moon Bayn hotelleista on helppo liikkua ympäri kaupunkia tutustumassa erilaisiin nähtävyyksiin.

Half Moon Bay on myös merkittävä satamakaupunki, jonka Pillar Point Harborina tunnettu satama-alue kuuluu kaupungin ehdottomiin nähtävyyksiin. Satama sijaitsee erittäin kalaisien vesien ääressä, ja monesti alueella myydäänkin tuoretta kalaa suoraan kalastusaluksista. Alueella on luonnollisesti myös paljon kalaruokia tarjoavia ravintoloita, jotka tarjoavat myös erikoispalveluna kalastusaluksista ostettujen kalojen fileointia. Meren läheisyys näkyy myös aktiviteettivalikoimassa, ja Half Moon Bay onkin esimerkiksi surffareiden suosima kohde. Kaupunkia ympäröivät kukkulat tarjoavat lisäksi upeat ulkoilupuitteet vaellukseen ja patikointiin. Uimarantoja on useita, ja osa Half Moon Bayn hotelleista sijaitsee aivan meren rannalla.

Voit tutustua kohteen Half Moon Bay hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Half Moon Bay kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Half Moon Bay, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Half Moon Bay. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Half Moon Bay – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Half Moon Bay

Hotellit Half Moon Bay - viimeaikaiset arvostelut