Kaliforniassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Hotellit Half Moon Bay, San Francisco

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Half Moon Bay – hotellit

Eristäytynyt Retriitti Punapuissa ja Lähellä Rantoja Half Moon Bayssä
Hae hinnat
8.92 km kaupungin keskustasta
5/5Exceptional! (30 arvostelua)
Play at the Ritz, and stay at the Ranch!

"My family and I stayed at this property back-to-back weekends. I'd been working long hours, and we needed to get away and bond a bit. BUT, my golf buddies were looking for the same thing. So, perfect solution, they day tripped out to the Links at Half Moon Bay, and the family and I stayed at the ..."…"

Arvosteltu 25.6.2020

Eristäytynyt Retriitti Punapuissa ja Lähellä Rantoja Half Moon Bayssä
Yksityinen Kerrossänky Half Moon Bayn Rannikkoalueella
2800 Lobitos Creek Rd, Half Moon Bay, CA
Hinta on 268 € per yö
8.92 km kaupungin keskustasta
4.8/5Exceptional! (105 arvostelua)
Perfect get-away in Half Moon Bay with the perfect host.

"We just finished a two-night stay at the rustic bunker house and loved the experience. To us, it’s the perfect combination of rusticity and convenience, without any “roughing it” because we’re wussy city people! :D We’re a family of four and a doggie, and the bunker house was perfect for us. When ..."…"

Arvosteltu 5.7.2020

Yksityinen Kerrossänky Half Moon Bayn Rannikkoalueella
The Miramar Inn & Suites
2 out of 5
3020 Cabrillo Hwy N, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 124 € per yö
3.89 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (412 arvostelua)

"Very nice stay overall even though some amenities were limited due to the virus safety precautions."…"

Arvosteltu 4.7.2020

The Miramar Inn & Suites
Zaballa House
3 out of 5
324 Main St, Half Moon Bay, CA
Hinta on 128 € per yö
0.19 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (958 arvostelua)

"Great , Friendly staff. A great value in a great location."…"

Arvosteltu 22.2.2020

Zaballa House
The Ritz-Carlton, Half Moon Bay
5 out of 5
1 Miramontes Point Rd, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 790 € per yö
3.49 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (487 arvostelua)

"Beautiful property, rooms are nice. Food is pricey and limited menu."…"

Arvosteltu 15.7.2020

The Ritz-Carlton, Half Moon Bay
Half Moon Bay Lodge
3 out of 5
2400 Cabrillo Hwy S, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 149 € per yö
3.37 km kaupungin keskustasta
4.2/5Very Good! (1,007 arvostelua)
Maaseutumainen kokemus lähellä kaupunkia.

"Sopivan letkeä hotelli, sivussa kaupungin ruuhkista."…"

Arvosteltu 25.4.2015

Half Moon Bay Lodge
Coastside Inn
2 out of 5
230 S. Cabrillo Hwy, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 133 € per yö
0.47 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (994 arvostelua)

"First I chose pets to start my search. I found they except pets and booked a room. When I checked in they told me my room was not a pet room and they where booked up. They where very nice and I didn't freak out. They found me a room and all was well. But Expedia goofed me up. Always call and check ..."…"

Arvosteltu 13.7.2020

Coastside Inn
Best Western Plus Cameron's Inn
2.5 out of 5
1400 Cabrillo Hwy S, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 128 € per yö
1.8 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (338 arvostelua)

"The BEST best western plus ive EVER stayed at. It was so beautiful! 10/10 would stay again"…"

Arvosteltu 4.7.2020

Best Western Plus Cameron's Inn
Quality Inn
2.5 out of 5
2930 Cabrillo Hwy N, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 118 € per yö
3.79 km kaupungin keskustasta
4.2/5Very Good! (991 arvostelua)
An average stay

"We booked a night on the way to SF that was close to the airport (about 30 minutes). Overall our stay went well. There are no restaurants close to the hotel and no vending machines for snacks. Breakfast was relatively decent - same as in the other Comfort Inns. Would like to have some fresh fruits ..."…"

Arvosteltu 9.11.2016

Quality Inn
Mill Rose Inn
4 out of 5
615 Mill Street, Half Moon Bay, CA
Hinta on 302 € per yö
0.2 km kaupungin keskustasta
4.8/5Exceptional! (46 arvostelua)
One of a kind stay and service

"One of a kind stay. Couldn’t have been better."…"

Arvosteltu 17.2.2020

Mill Rose Inn
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Half Moon Bay
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Half Moon Bay, San Francisco

Hotellit Half Moon Bayssa: Half Moon Bay on viihtyisästä tunnelmastaan tunnettu pohjoiskalifornialainen rantakaupunki. Half Moon Bayn upeat historialliset nähtävyydet ja miellyttävä ilmasto houkuttelevat vierailijoita ympäri vuoden. Kalifornian lämmössä sijaitsevan kaupungin valtteja ovat lisäksi upeat rannat ja ainutlaatuinen ympäristö, jossa yhdistyvät alueen historialliset vaikutteet ja moderni kaupunkikulttuuri. Half Moon Bayn hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri kaupunkia, joten sopiva vaihtoehto on helppo löytää laajasta valikoimasta.

Half Moon Bayn laaja majoitusvalikoima

Yöpyminen Half Moon Bayssa on mukavaa kaupungin miellyttävissä hotelleissa, joihin kuuluu niin edullisia budjettihotelleja kuin korkeatasoista luksustakin. Half Moon Bay on monien romanttisten lomien kohde sekä ihanteellinen rentoutuslomakohde, minkä lisäksi se soveltuu hyvin myös perhelomailuun. Monipuolinen Half Moon Bay on siis houkutteleva hyvin monentyyppisille matkailijoille, ja sen hyvä sijainti sekä erinomaiset kulkuyhteydet lisäävät vetovoimaa.

Majoitu mukavasti Half Moon Bayssa

Half Moon Bay sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Pohjois-Kaliforniassa. Lentoja Half Moon Bayyn on saatavilla kaupungin omalle lentoasemalle asti. Lentoasema sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja asemalta pääsee keskustaan esimerkiksi bussilla. Monet lentävät kuitenkin läheiselle San Franciscon kansainväliselle lentoasemalle, josta on vain noin 20 kilometrin matka perille Half Moon Bayyn ja jonne on tarjolla huomattavasti enemmän lentoja kaikkialta maailmasta. Tarjolla on myös erilaisia pakettimatkoja Half Moon Bayyn. Autonvuokraus Half Moon Bayssa on helpointa joko lentoasemalta tai keskustan vuokraamoista. Autoilu alueella on mukavaa, sillä liikennekulttuuri on varsin rauhallista. Suuret valtatiet kulkevat Half Moon Bayyn monesta ilmansuunnasta, joten perille on helppo päästä joutumatta seikkailemaan pikkuteitä pitkin. Rannikkoa pitkin kulkevat tiet tarjoavat lisäksi todella upeita maisemia, joista pääsee nauttimaan myös linja-autokuljetuksella läheisistä suurkaupungeista. Junalla pääsee aivan naapurikaupunkeihin, joista molemmista pääsee nopealla bussikyydillä Half Moon Bayyn. Kaupungin sisällä liikkumiseen ei välttämättä tarvitse autoa, sillä etäisyydet ovat lyhyitä. Half Moon Bayn hotellit sijaitsevat lähellä keskeisimpiä vierailukohteita ja palveluita.

Elämyksiä Half Moon Bayssa

Half Moon Bayssa on peräti neljä Yhdysvaltain kansalliseen historiallisten nähtävyyksien luetteloon kuuluvaa vierailukohdetta, mikä tekee kaupungista erittäin houkuttelevan kohteen historiasta kiinnostuneille. Kohteista merkittävimmät lienevät Half Moon Bayn metodistinen episkopaaliskirkko sekä Half Moon Bayn valkoinen talo. Kirkko on peräisin vuodelta 1872, ja se sijaitsee aivan Half Moon Bayn keskustan tuntumassa. Kaunis historiallinen kirkko on avoinna vierailijoille, ja siellä tarjotaan myös opastettuja kierroksia. Valkoiseksi taloksi kutsuttu James Johnston House on myös 1800 luvun loppupuoliskolla rakennettu. Se sijaitsee hieman kaupungin eteläpuolella kukkulalla, josta on upeat näkymät Tyynelle valtamerelle. Yksinäisenä kohoava valkoinen talo edustaa klassista uusenglantilaista arkkitehtuuria, ja se on merkittävä historiallinen vierailukohde Half Moon Bayn alueella. Alueella on myös joitakin historiallisia majakoita, jotka kuuluvat tärkeinä osina Half Moon Bayn vierailukohteisiin. Half Moon Bayn hotelleista on helppo liikkua ympäri kaupunkia tutustumassa erilaisiin nähtävyyksiin.

Half Moon Bay on myös merkittävä satamakaupunki, jonka Pillar Point Harborina tunnettu satama-alue kuuluu kaupungin ehdottomiin nähtävyyksiin. Satama sijaitsee erittäin kalaisien vesien ääressä, ja monesti alueella myydäänkin tuoretta kalaa suoraan kalastusaluksista. Alueella on luonnollisesti myös paljon kalaruokia tarjoavia ravintoloita, jotka tarjoavat myös erikoispalveluna kalastusaluksista ostettujen kalojen fileointia. Meren läheisyys näkyy myös aktiviteettivalikoimassa, ja Half Moon Bay onkin esimerkiksi surffareiden suosima kohde. Kaupunkia ympäröivät kukkulat tarjoavat lisäksi upeat ulkoilupuitteet vaellukseen ja patikointiin. Uimarantoja on useita, ja osa Half Moon Bayn hotelleista sijaitsee aivan meren rannalla.

Voit tutustua kohteen Half Moon Bay hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Half Moon Bay kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Half Moon Bay, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Half Moon Bay. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Half Moon Bay – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Half Moon Bay?
Mill Rose Inn on Expedian asiakkaiden suosima. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamiainen ja ilmainen langaton internetyhteys. Cypress Inn On Miramar Beach ja The Beach House Hotel Half Moon Bay ovat myös matkustajiemme suosiossa ja sopivat täydellisesti matkallesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Half Moon Bay, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä, useimmat hotellivaraukset ovat hyvitettäviä, mikäli peruutus tehdään ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli yleensä 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Jos varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat silti voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset “ilmainen peruutusoikeus” -suodattimen avulla, niin löydät parhaat tarjoukset kohteessa Half Moon Bay.
Mikä on paras halpa hotelli kohteessa Half Moon Bay?
Arvosteluihin perustuen Zaballa House on suosittu 3 tähden aamiaismajoitus, joka soveltuu edullista majoitusta etsiville matkailijoille. Sen tarjontaan kuuluu ilmainen Wi-Fi ja ilmainen pysäköinti. Muihin edullisiin vaihtoehtoihin sisältyvät Half Moon Bay Lodge ja Harbor View Inn.
Mikä on paras yöpymispaikka lomalle lasten kanssa kohteessa Half Moon Bay?
Quality Inn on hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, ja se on perheiden suosikki Expedian sivuilla. Muihin hyviin vaihtoehtoihin perhelomalle kuuluu Oceano Hotel and Spa ja Coastside Inn. Myös alueella olevat nähtävyydet, kuten San Franciscon eläintarha ja Palo Alto Junior Museum and Zoo (museo ja eläintarha) sopivat kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras hotelli pariskunnalle kohteessa Half Moon Bay?
Mill Rose Inn on pariskuntien suosima 4 tähden aamiaismajoitus, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön poreammeen ja hääpalvelut. Muita hyviä vaihtoehtoja romanttiselle lomalle rakkaan kanssa ovat The Beach House Hotel Half Moon Bay ja Half Moon Bay Lodge.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen yöpymispaikka kohteessa Half Moon Bay?
The Ritz-Carlton, Half Moon Bay on suosittu koiraystävällinen hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 3 ravintolaa sekä ilmainen kiinteä internetyhteys. Harbor View Inn on toinen hyvä vaihtoehto, jos lomailet lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras yöpymispaikka rantalomalle kohteessa Half Moon Bay?
Cypress Inn On Miramar Beach on suosittu 4 tähden rannalla sijaitseva hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ilmainen langaton internetyhteys ja ilmainen pysäköinti. Muihin rannan lähellä sijaitseviin hyviin vaihtoehtoihin kuuluvat Zaballa House ja The Miramar Inn & Suites. Half Moon Bay State Beach tai Mavericks Beach ovat loistavia vaihtoehtoja hyviä rantoja etsiville.
Mikä on paras luksusmajoituspaikka kohteessa Half Moon Bay?
The Ritz-Carlton, Half Moon Bay on 5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän, ja se on suosittu vaihtoehto tyylikästä majoituspaikkaa etsiville Expedian matkailijoille . Oceano Hotel and Spa ja Mill Rose Inn ovat kaksi muuta suosittua luksusvaihtoehtoa vierailullesi.
Mikä on paras boutique-hotelli kohteessa Half Moon Bay?
Oceano Hotel and Spa on tyylikästä yöpymispaikkaa etsivien matkustajien suosima 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaidensa käyttöön ilmaisen pysäköinnin ja takan huoneessa. Half Moon Bay Lodge ja The Beach House Hotel Half Moon Bay ovat kaksi muuta boutique-hotellia.
Mikä on paras hotelli golfin pelaamiseen kohteessa Half Moon Bay?
Quality Inn on golfinpelaajien suosima hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ilmainen langaton internetyhteys ja ilmainen pysäköinti. Jos haluat matkallasi yöpyä lähellä golfkenttää, muita hyviä vaihtoehtoja ovat The Miramar Inn & Suites ja Mill Rose Inn. Half Moon Bay Golf Links (golfkeskus) on hyvä paikka harjoitella golftaitojasi matkasi aikana.

Hotellit Half Moon Bay - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle