Matkatiedote

Ota huomioon mahdolliset koronavirusta (COVID-19) koskevat matkustustiedotteet ja Maailman terveysjärjestön (WHO) julkaisemat päivitykset. Matkojen keskeytymisten erittäin suuren määrän takia hyvitysten käsittelyyn voi mennä jopa 30 päivää.

Hotellit Half Moon Bay, San Francisco

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Half Moon Bay – hotellit

Asuminen Suuressa Rannikon Pienessä Talossa
408 Grove St, Half Moon Bay, CA
Hae hinnat
1.19 km kaupungin keskustasta
5/5Exceptional! (5 arvostelua)
Peaceful Beach Casita

"This is our 2nd time staying with a top notch homeowner. It is a very peaceful, private retreat with beautiful flowering trees and hummingbirds flying around the fenced in deck. The casita was perfect for two best friends needing a retreat. You’ll be greeted with coffee, spices , etc. Very comfortable ..."…"

Arvosteltu 30.10.2019

Asuminen Suuressa Rannikon Pienessä Talossa
Yksityinen Kerrossänky Half Moon Bayn Rannikkoalueella
2800 Lobitos Creek Rd, Half Moon Bay, CA
282 €
per yö
13. huhtik.–14. huhtik.
8.92 km kaupungin keskustasta
4.8/5Exceptional! (94 arvostelua)
Lobitos Creek Ranch Reunion

"Got away from stress of epidemic worries and spent two days in peaceful quiet with family. Enjoyable walk to Hobbit Tree and great kitchen in Canyon View House for family meals."…"

Arvosteltu 20.3.2020

Yksityinen Kerrossänky Half Moon Bayn Rannikkoalueella
Half Moon Bay Lodge
3 out of 5
2400 Cabrillo Hwy S, Half Moon Bay, CA
146 €
per yö
3. toukok.–4. toukok.
3.37 km kaupungin keskustasta
4.2/5Excellent! (1,617 arvostelua)
Maaseutumainen kokemus lähellä kaupunkia.

"Sopivan letkeä hotelli, sivussa kaupungin ruuhkista."…"

Arvosteltu 25.4.2015

Half Moon Bay Lodge
The Miramar Inn & Suites
2 out of 5
3020 Cabrillo Hwy N, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
110 €
per yö
11. huhtik.–12. huhtik.
3.89 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (399 arvostelua)

"Over all Good place for the price. Excelente location."…"

Arvosteltu 28.2.2020

The Miramar Inn & Suites
Zaballa House
3 out of 5
324 Main St, Half Moon Bay, CA
93 €
per yö
11. huhtik.–12. huhtik.
0.19 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (1,143 arvostelua)

"Historic building well maintained preserving many original fixtures. A small museum of early years in half moon bay. Good breakfast."…"

Arvosteltu 19.2.2020

Zaballa House
Oceano Hotel and Spa
4 out of 5
280 Capistrano Road, Half Moon Bay, CA
326 €
per yö
5. toukok.–6. toukok.
6.54 km kaupungin keskustasta
4.4/5Excellent! (1,083 arvostelua)
Hinta/laatu kohdallaan

"Siisti, viihtyisä hotelli pienessä kylässä. Huoneet siivottiin päivittäin ja samoin pyyhkeet vaihdettiin, vaikkei oltu jätetty lattialle. Sijanti hyvä, jos haluaa rauhallisuutta ympärilleen. Auto pakollinen jos haluaa päästä liikkumaan vapaasti. Helppo ajaa San Franciscon keskustaan. Sataman sumutorvi ..."…"

Arvosteltu 23.6.2014

Oceano Hotel and Spa
The Ritz-Carlton, Half Moon Bay
5 out of 5
1 Miramontes Point Rd, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
360 €
per yö
28. huhtik.–29. huhtik.
3.49 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (474 arvostelua)

"We came here for a birthday weekend during shelter in place orders so every amenity was closed as to be expected. The property is still beautiful next to the ocean. The tubs are big enough for two and the beds are super comfortable!"…"

Arvosteltu 7.4.2020

The Ritz-Carlton, Half Moon Bay
Harbor View Inn
2 out of 5
51 Ave. Alhambra, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
70 €
per yö
12. huhtik.–13. huhtik.
6.59 km kaupungin keskustasta
3.5/5Good! (559 arvostelua)

"we got the remodeled room and it was nice but some of the furniture was pretty dirty (stained) and there was a really loud ice machine outside our room but not too bad, i was able to sleep through it."…"

Arvosteltu 19.2.2020

Harbor View Inn
Nantucket Whale Inn
3.5 out of 5
779 Main St., Half Moon Bay, CA
329 €
per yö
8. toukok.–9. toukok.
0.51 km kaupungin keskustasta
4.7/5Exceptional! (24 arvostelua)

"The room was lovely and the shower was great. We enjoyed our stay here very much."…"

Arvosteltu 9.3.2020

Nantucket Whale Inn
Best Western Plus Cameron's Inn
2.5 out of 5
1400 Cabrillo Hwy S, Half Moon Bay, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
75 €
per yö
12. huhtik.–13. huhtik.
1.8 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (297 arvostelua)

"Everyone could not have been nicer. You ask for it, you got it! The room was adorable and the bed was comfy. Two chairs and a table were a nice touch, plus there was an easy chair with an ottoman. We stayed during the height of corona virus precautions so there were things we just couldn’t have. ..."…"

Arvosteltu 29.3.2020

Best Western Plus Cameron's Inn
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Half Moon Bay
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Half Moon Bay, San Francisco

Hotellit Half Moon Bayssa: Half Moon Bay on viihtyisästä tunnelmastaan tunnettu pohjoiskalifornialainen rantakaupunki. Half Moon Bayn upeat historialliset nähtävyydet ja miellyttävä ilmasto houkuttelevat vierailijoita ympäri vuoden. Kalifornian lämmössä sijaitsevan kaupungin valtteja ovat lisäksi upeat rannat ja ainutlaatuinen ympäristö, jossa yhdistyvät alueen historialliset vaikutteet ja moderni kaupunkikulttuuri. Half Moon Bayn hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri kaupunkia, joten sopiva vaihtoehto on helppo löytää laajasta valikoimasta.

Half Moon Bayn laaja majoitusvalikoima

Yöpyminen Half Moon Bayssa on mukavaa kaupungin miellyttävissä hotelleissa, joihin kuuluu niin edullisia budjettihotelleja kuin korkeatasoista luksustakin. Half Moon Bay on monien romanttisten lomien kohde sekä ihanteellinen rentoutuslomakohde, minkä lisäksi se soveltuu hyvin myös perhelomailuun. Monipuolinen Half Moon Bay on siis houkutteleva hyvin monentyyppisille matkailijoille, ja sen hyvä sijainti sekä erinomaiset kulkuyhteydet lisäävät vetovoimaa.

Majoitu mukavasti Half Moon Bayssa

Half Moon Bay sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Pohjois-Kaliforniassa. Lentoja Half Moon Bayyn on saatavilla kaupungin omalle lentoasemalle asti. Lentoasema sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja asemalta pääsee keskustaan esimerkiksi bussilla. Monet lentävät kuitenkin läheiselle San Franciscon kansainväliselle lentoasemalle, josta on vain noin 20 kilometrin matka perille Half Moon Bayyn ja jonne on tarjolla huomattavasti enemmän lentoja kaikkialta maailmasta. Tarjolla on myös erilaisia pakettimatkoja Half Moon Bayyn. Autonvuokraus Half Moon Bayssa on helpointa joko lentoasemalta tai keskustan vuokraamoista. Autoilu alueella on mukavaa, sillä liikennekulttuuri on varsin rauhallista. Suuret valtatiet kulkevat Half Moon Bayyn monesta ilmansuunnasta, joten perille on helppo päästä joutumatta seikkailemaan pikkuteitä pitkin. Rannikkoa pitkin kulkevat tiet tarjoavat lisäksi todella upeita maisemia, joista pääsee nauttimaan myös linja-autokuljetuksella läheisistä suurkaupungeista. Junalla pääsee aivan naapurikaupunkeihin, joista molemmista pääsee nopealla bussikyydillä Half Moon Bayyn. Kaupungin sisällä liikkumiseen ei välttämättä tarvitse autoa, sillä etäisyydet ovat lyhyitä. Half Moon Bayn hotellit sijaitsevat lähellä keskeisimpiä vierailukohteita ja palveluita.

Elämyksiä Half Moon Bayssa

Half Moon Bayssa on peräti neljä Yhdysvaltain kansalliseen historiallisten nähtävyyksien luetteloon kuuluvaa vierailukohdetta, mikä tekee kaupungista erittäin houkuttelevan kohteen historiasta kiinnostuneille. Kohteista merkittävimmät lienevät Half Moon Bayn metodistinen episkopaaliskirkko sekä Half Moon Bayn valkoinen talo. Kirkko on peräisin vuodelta 1872, ja se sijaitsee aivan Half Moon Bayn keskustan tuntumassa. Kaunis historiallinen kirkko on avoinna vierailijoille, ja siellä tarjotaan myös opastettuja kierroksia. Valkoiseksi taloksi kutsuttu James Johnston House on myös 1800 luvun loppupuoliskolla rakennettu. Se sijaitsee hieman kaupungin eteläpuolella kukkulalla, josta on upeat näkymät Tyynelle valtamerelle. Yksinäisenä kohoava valkoinen talo edustaa klassista uusenglantilaista arkkitehtuuria, ja se on merkittävä historiallinen vierailukohde Half Moon Bayn alueella. Alueella on myös joitakin historiallisia majakoita, jotka kuuluvat tärkeinä osina Half Moon Bayn vierailukohteisiin. Half Moon Bayn hotelleista on helppo liikkua ympäri kaupunkia tutustumassa erilaisiin nähtävyyksiin.

Half Moon Bay on myös merkittävä satamakaupunki, jonka Pillar Point Harborina tunnettu satama-alue kuuluu kaupungin ehdottomiin nähtävyyksiin. Satama sijaitsee erittäin kalaisien vesien ääressä, ja monesti alueella myydäänkin tuoretta kalaa suoraan kalastusaluksista. Alueella on luonnollisesti myös paljon kalaruokia tarjoavia ravintoloita, jotka tarjoavat myös erikoispalveluna kalastusaluksista ostettujen kalojen fileointia. Meren läheisyys näkyy myös aktiviteettivalikoimassa, ja Half Moon Bay onkin esimerkiksi surffareiden suosima kohde. Kaupunkia ympäröivät kukkulat tarjoavat lisäksi upeat ulkoilupuitteet vaellukseen ja patikointiin. Uimarantoja on useita, ja osa Half Moon Bayn hotelleista sijaitsee aivan meren rannalla.

Voit tutustua kohteen Half Moon Bay hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Half Moon Bay kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Half Moon Bay, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Half Moon Bay. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Half Moon Bay – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Half Moon Bay?
Cypress Inn On Miramar Beach on Expedian asiakkaiden suosima. Tässä 3 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamiainen ja ilmainen langaton internetyhteys. Nantucket Whale Inn ja The Beach House Hotel Half Moon Bay ovat myös matkustajiemme suosiossa ja sopivat täydellisesti matkallesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Half Moon Bay, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä, useimmat hotellivaraukset ovat hyvitettäviä, mikäli peruutus tehdään ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli yleensä 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Jos varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat silti voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset “ilmainen peruutusoikeus” -suodattimen avulla, niin löydät parhaat tarjoukset kohteessa Half Moon Bay.
Mikä on paras halpa hotelli kohteessa Half Moon Bay?
Arvosteluihin perustuen Coastside Inn on suosittu 2 tähden majoitusliike, joka soveltuu edullista majoitusta etsiville matkailijoille. Sen tarjontaan kuuluu ilmainen buffetaamiainen ja ilmainen Wi-Fi. Muihin edullisiin vaihtoehtoihin sisältyvät The Ritz-Carlton, Half Moon Bay ja Zaballa House.
Mikä on paras yöpymispaikka lomalle lasten kanssa kohteessa Half Moon Bay?
Half Moon Bay Lodge on perheiden suosima 3 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ulkouima-altaan ja ilmaisen pysäköinnin. Muihin hyviin vaihtoehtoihin perhelomalle kuuluu The Ritz-Carlton, Half Moon Bay ja Quality Inn. Myös alueella olevat nähtävyydet, kuten San Franciscon eläintarha ja Palo Alto Junior Museum and Zoo (museo ja eläintarha) sopivat kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras hotelli pariskunnalle kohteessa Half Moon Bay?
The Ritz-Carlton, Half Moon Bay on pariskuntien suosima 5 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on ylelliset vuodevaatteet. Asiakkaat voivat myös hyödyntää täyden palvelun kylpylän. Muita hyviä vaihtoehtoja romanttiselle lomalle rakkaan kanssa ovat Half Moon Bay Lodge ja Harbor View Inn.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen yöpymispaikka kohteessa Half Moon Bay?
The Ritz-Carlton, Half Moon Bay on suosittu koiraystävällinen hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 3 ravintolaa sekä ilmainen kiinteä internetyhteys. Harbor View Inn on toinen hyvä vaihtoehto, jos lomailet lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras yöpymispaikka rantalomalle kohteessa Half Moon Bay?
Cypress Inn On Miramar Beach on suosittu rannalla sijaitseva majoitusliike, jossa asiakkaiden käytössä on ilmainen buffetaamiainen ja ilmainen langaton internetyhteys. Muihin rannan lähellä sijaitseviin hyviin vaihtoehtoihin kuuluvat Half Moon Bay Lodge ja Cypress Inn On Miramar Beach. Mavericks Beach tai Half Moon Bay State Beach ovat loistavia vaihtoehtoja hyviä rantoja etsiville.
Mikä on paras luksusmajoituspaikka kohteessa Half Moon Bay?
The Ritz-Carlton, Half Moon Bay on 5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän, ja se on suosittu vaihtoehto tyylikästä majoituspaikkaa etsiville Expedian matkailijoille . Toinen lomallesi sopiva luksusvaihtoehto on Oceano Hotel and Spa.
Mikä on paras boutique-hotelli kohteessa Half Moon Bay?
Half Moon Bay Lodge on tyylikästä yöpymispaikkaa etsivien matkustajien suosima 3 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaidensa käyttöön ulkouima-altaan ja ilmaisen aamiaisen. Oceano Hotel and Spa ja The Beach House Hotel Half Moon Bay ovat kaksi muuta boutique-hotellia.
Mikä on paras hotelli golfin pelaamiseen kohteessa Half Moon Bay?
Quality Inn on golfinpelaajien suosima majoitusliike, jossa asiakkaiden käytössä on ilmainen aamupala ja ilmainen langaton internetyhteys. Jos haluat matkallasi yöpyä lähellä golfkenttää, muita hyviä vaihtoehtoja ovat The Miramar Inn & Suites ja The Ritz-Carlton, Half Moon Bay. Half Moon Bay Golf Links (golfkeskus) on hyvä paikka harjoitella golftaitojasi matkasi aikana.
Millaista on yöpyä kohteessa Half Moon Bay?
Half Moon Bay on hyvä paikka nauttia tästä rannoista ja huippuluokan ravintoloista tunnetusta kohteesta. Tämä rentouttava kaupunki houkuttelee myös festivaaleista kiinnostuneita. Suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat San Franciscon eläintarha, Twin Peaks ja Mavericks Beach. Kohteessa Half Moon Bay on 38 hotellia ja muuta majoitusliikettä.
Mitkä nähtävyydet ovat näkemisen arvoisia kohteessa Half Moon Bay?
Rannat, vaellusreitit ja auringonlaskut luovat maalauksellisen ympäristön, ja suosittuihin vierailukohteisiin kuuluu Mavericks Beach, Half Moon Bay State Beach ja Venice Beach in Half Moon Bay.Surffaus on yksi suosituista aktiviteeteista, ja suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu Half Moon Bay Golf Links (golfkeskus) ja Pillar Point Harbor (satama)Alueella sijaitsee myös San Franciscon eläintarha ja Twin Peaks.

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Half Moon Bay

Hotellit Half Moon Bay - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle