Pääosion alkuosa

Valitse EXPEDIA

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Bali

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Bali

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Bali

Tietoja Balista

Lennot Balille

Indonesiassa sijaitseva trooppinen paratiisisaari Bali on yksi maailman kuuluisimmista ja suosituimmista rantalomakohteista. Saari tarjoaa henkeäsalpaavaa luontoa, eksoottisia ruokailumahdollisuuksia ja vilkasta kaupunkielämää. Balilla on rantalomakohteita jokaiseen makuun, aina vilkasta yöelämää tarjoavista rannoista lapsiystävällisiin suojaisempiin rantoihin.

Suomesta Balille lennettäessä on yleensä tehtävä välilasku jossakin päin maailmaa, esimerkiksi Singaporessa. Välilaskun sekä Suomen ja Balin välisen suuren etäisyyden vuoksi kokonaismatka-aika voi nousta jopa yli 20 tuntiin. Balilta on suoria lentoyhteyksiä lähinnä Aasiaan ja Australiaan, joten yleensä nopein tapa päästä perille on lentää ensin suoraan Helsingistä Aasiaan, kuten Singaporeen, ja jatkaa sieltä Balille. Balin voi myös yhdistää suurempaan Aasian kiertomatkaan tai esimerkiksi viikonloppulomaan jossain Aasian suurkaupungeista. Hyviä lentoyhteyksiä tarjoavat muun muassa Finnair ja Lufthansa.

Lennot Balille pyörivät suunnilleen samoissa hinnoissa ympäri vuoden. Koska Bali sijaitsee lähellä päiväntasaajaa, lämpötilat ovat suunnilleen samoissa lukemissa kesät talvet. On kuitenkin muistettava, että sadekausi kestää joulukuusta maaliskuuhun. Talvikuukausille voikin saada edullisempia lentoja, jos sadekuurot eivät haittaa.

Bali on yksi Indonesian suosituimmista matkakohteista, ellei peräti suosituin. Saari on täynnä paratiisimaisia maisemia, valkohiekkaisia hiekkarantoja sekä monipuolisia ruokailumahdollisuuksia.

Lentäminen Suomesta Balille

Lentoaika Helsingistä Balille riippuu välilaskun tai välilaskujen kestosta, mutta kokonaismatka-aika voi pahimmillaan olla jopa yli vuorokauden. Suomen kansalainen tarvitsee Indonesiaan viisumin. Suomen kansalaiset voivat hankkia noin 35 Yhdysvaltain dollarin hintaisen lentokenttäviisumin 30 vuorokaudeksi Indonesian suurimmilla kansainvälisillä lentokentillä ja suurimmissa satamissa. Se oikeuttaa yhteen maahantuloon. Viisumin voi myös hakea etukäteen Indonesian Suomen-suurlähetystöstä Helsingistä, ja silloin se on voimassa 90 päivää. Lisäksi passin tulee olla voimassa vähintään puoli vuotta matkan jälkeen. Indonesian valuutta on rupia, ja rahaa on hyvä vaihtaa hieman ennen matkaa. Saarella voi myös nostaa rahaa pankkiautomaateista.

Lennot Ngurah Rain kansainväliselle lentoasemalle

Balin lentoasema on nimeltään Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema. Se tunnetaan myös nimellä Denpasarin kansainvälinen lentoasema. Lentoaseman läpi kulkee vuosittain miljoonia matkustajia, ja sieltä liikennöidään moniin kohteisiin Aasiassa ja Australiassa. Se on Indonesian kolmanneksi vilkkain lentoasema.

Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema sijaitsee Balin etelärannikolla Kutan ja Jimbaranin välissä. Kutan lomakohde on vain 2,5 kilometrin päässä lentoasemasta, eikä Balin pääkaupunki Denpasarkaan ole kaukana. Lentoasema on ylittänyt suunnitellun kapasiteettinsa, ja uuden lentoaseman rakentaminen on käynnissä. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, kansainvälinen terminaali ja kotimaan terminaali. Linja-autoyhteydet ovat harvassa, joten paras tapa siirtyä omaan matkakohteeseen on taksi tai minibussi. Taksiliput ostetaan etukäteen, ja taksien avulla matkustajat pääsevät helposti moneen eri paikkaan Balin saarella. Minibussit ovat takseja hieman edullisempi vaihtoehto. Jotkin hotellit tarjoavat omia kuljetuksiaan hotellin asiakkaille.

Expedian kautta voit hankkia edulliset lennot Balille ja muualle Aasiaan. Lähde matkalle jo tänään ja nauti auringosta ja lämmöstä huomenna. Varaa samalla hotelli, jotta matkan aikana ei tarvitse huolehtia majapaikan löytymisestä.