Halvat lennot Gran Canaria

Halvimmat lennot kohteeseen Gran Canaria

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 77 € yhdensuuntaisille lennoille ja 167 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Iberia
SAS
Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Iberia
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

14. marrask. 2019

Ei in flight palvelua kuten muilla yhtiöillä

Tarkistettu asiakas
Helsinki – LasPalmas · Finnair

Lisätietoja – Gran Canaria

Lennot Gran Canarialle

Gran Canaria on Espanjalle kuuluvien Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari. Se on erittäin suosittu rantalomakohde, ja saarella sijaitsee lisäksi Kanariansaarten toinen pääkaupunki ja suurin kaupunki Las Palmas. Gran Canarian saarella on myös kansainvälinen lentoasema, jonne on paljon lentoyhteyksiä myös Suomesta. Expedia tarjoaa parhaat lentoyhteydet monilta eri lentoyhtiöiltä. Itsellesi sopivan hotellin Gran Canarialla itsellesi sopivasta paikasta löydät tietenkin nopeasti Expedian avulla. Expedia tarjoaa myös käteviä pakettimatkoja Gran Canarialle.

Gran Canarian lentoasema on Kanariansaarten vilkkain lentoasema. Se sijaitsee Gran Canarian itärannalla parinkymmenen kilometrin päässä pääkaupunki Las Palmasista ja noin kolmenkymmenen kilometrin päässä Playa del Inglésistä sekä muista saaren eteläosien rantakohteista. Lentoasemalta pääsee autolla reilussa tunnissa lähes mihin tahansa kohteeseen Gran Canarialla, ja omiin suunnitelmiisi sopivan vuokra-auton Gran Canarialla löydät tietenkin Expedian kautta. Suomesta on ollut suoria reittilentoja Gran Canarialle sekä Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta että Oulun lentoasemalta. Lentoja on etenkin talviaikaan, ja väliä ovat liikennöineet Finnair, Norwegian sekä lomalentoyhtiöt.

Gran Canaria on yksi Kanariansaarten pääsaarista ja Teneriffan jälkeen saariryhmän väkirikkain saari. Gran Canaria tunnetaan etenkin rantakohteena, ja saaren eteläosien hiekkarannat ovatkin kokemisen arvoiset. Rantojen lisäksi saarella on kuitenkin paljon muutakin nähtävää, kuten saaren keskiosan vuoristoseudut, pohjoisosan vehreät puutarhat ja pääkaupunki Las Palmasin historialliset rakennukset.

Lentäminen Suomesta Gran Canarialle

Suora lento Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta Gran Canarian lentoasemalle kestää noin kuusi ja puoli tuntia. Jos suoria lentoja ei ole haluamanasi päivänä, perille pääsee helposti myös yhdellä välilaskulla esimerkiksi Berliinissä tai Madridissa. Lentojen hinnat ovat halvimmillaan, kun matkan varaa muutamaa kuukautta ennen matkaa. Espanja on euro- ja EU-maa, joten matkustusasiakirjaksi kelpaa sekä passi että kuvallinen henkilökortti ja valuuttaa ei tarvitse vaihtaa.

Lennot Gran Canarian lentoasemalle

Gran Canarian lentoasema on Kanariansaarten vilkkain ja samalla yksi Espanjan vilkkaimmista lentoasemista noin kymmenellä miljoonalla vuosittaisella matkustajallaan. Lentoasemalle on suuri määrä lentoyhteyksiä monista eri Euroopan kaupungista, niin Manner-Espanjasta kuin myös Pohjoismaista ja muista pohjoiseurooppalaisista kohteista. Saaren itäosissa sijaitseva lentoasema sijaitsee lyhyen välimatkan päässä niin Las Palmasista kuin rantalomakohteistakin, joten siirtyminen lentoasemalta omalle hotellille sujuu yleensä helposti ja nopeasti.

Gran Canarian lentoasemalta on useampi bussiyhteys pääkaupunki Las Palmasiin ja rantalomakohteisiin, kuten esimerkiksi Maspalomasiin ja Puerto de Mogániin. Lentoasemalta on myös bussiyhteys joihinkin paikkoihin sisämaassa, kuten esimerkiksi lentoaseman lähellä sijaitsevaan Agüimesin kaupunkiin. Las Palmasissa bussit pysähtyvät San Telmon asemalla. Las Palmasin bussiasemalta on helppo siirtyä muille bussilinjoille, jos omaan kohteeseen ei ole suoraa bussiyhteyttä lentoasemalta. Lentoaseman edestä voi myös ottaa taksin, ja taksi onkin hyvä tapa siirtyä lentoasemalta omalle hotellille. Saarella välimatkat ovat lyhyitä, ja taksien hinnat ovat Suomen hintatasoa edullisemmat, joten etenkin suuremmalla porukalla matkustettaessa taksi on erittäin houkutteleva vaihtoehto. Lentoasemalta voi tietenkin vuokrata myös auton, sillä siellä on erittäin monen eri autonvuokrausyrityksen toimipisteet. Asema sijaitsee aivan Gran Canarian tärkeimmän moottoritien GC-1:n varrella, joten sieltä pääsee autolla nopeasti niin pääkaupunkiin kuin rantakohteisiinkin. Lentoasemalta pääsee parissakymmenessä minuutissa esimerkiksi Las Palmasiin tai Maspalomasiin. Omalla autolla myös saaren keskiosien vuoristoisemmat seudut ovat helposti saavutettavissa, eikä koko saaren ympäri ajaminenkaan vie turhan paljon aikaa.

Suosittuja lentoja kohteeseen Gran Canaria

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 77 € yhdensuuntaisille lennoille ja 167 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Vueling Airlines