Halvimmat lennot kohteeseen München

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 67 € yhdensuuntaisille lennoille ja 127 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – München

Lennot Müncheniin

Münchenin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Münchenin keskustasta ja on yksi Euroopan liikennöidyimmistä lentoasemista. Expedian avulla voi löytää edullisia lentoja Müncheniin sekä muita tarjouksia hotelleista ja auton vuokrauksesta Münchenissä.

Suomen lentoasemilta on erittäin hyvät yhteydet Müncheniin. Suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta tarjoavat muun muassa Finnair, Air Berlin ja Lufthansa, ja lisäksi esimerkiksi Turusta on hyvät yhteydet Müncheniin Finnairilla ja Air Balticilla yhdellä vaihdolla. Matka Müncheniin ja sitä kautta koko Baijerin alueelle onnistuu siis helposti ainakin lentojen suhteen. Kaupunki ei ole tyhjä turisteista oikeastaan koskaan, siitä pitävät kesäsesongin lisäksi huolen esimerkiksi joulu- ja pääsiäismarkkinat sekä lähellä sijaitsevat Alpit, jotka houkuttelevat alueelle matkailijoita koko talven ajan. Edullisin aika vierailla kaupungissa saattaa olla Oktoberfest-olutfestivaalien jälkeen loka-marraskuussa. Myös auton vuokraus Münchenissä ja sen lähilentoasemalla on mahdollista, ja autolla onkin helppo tutustua paremmin Baijerin kauniiseen alueeseen.

München on Baijerin pääkaupunki ja Saksan kolmanneksi suurin kaupunki. Kuuluisien olutfestivaalien ja joulumarkkinoiden lisäksi se tarjoaa myös paljon mielenkiintoista nähtävää. Münchenin keskipiste on Marienplatz-aukio, joka on myös julkisen liikenteen solmukohta. Aukiolla sijaitsee uusgoottilainen Neues Rathaus -kaupungintalo ja Glockenspiel-kellopeli, ja sen vieressä ovat Viktualienmarktin markkinat. Münchenin suurin kirkko on Frauenkirche, ja kirkkoa ja sen kahta tornia pidetään kaupungin symboleina. Torneista avautuvat upeat näkymät Müncheniin ja läheisille Alpeille. München on erittäin suosittu matkailukaupunki, ja hotelleja Münchenissä on tarjolla paljon erilaisia. Joulumarkkinoiden aikaan majoituspaikkoja voi vielä löytää, mutta Oktoberfesteille hotellivaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Lennot Müncheniin Suomen lentoasemilta

Useat lentoyhtiöt lentävät suoraan Müncheniin Helsinki-Vantaan lentoasemalta ympäri vuoden. Suoria lentoja on esimerkiksi Finnairilla, Lufthansalla ja Air Berlinillä. Myös muista Suomen kaupungeista pääsee lentämään Müncheniin kohtuullisen helposti Helsingin kautta. Turusta Müncheniin pääsee myös Riian kautta Air Balticilla.

Kesällä München täyttyy matkailijoista monen muun Euroopan suurkaupungin tavoin eurooppalaisten lomakuukausien aikana heinä- ja elokuussa, mutta matkailijoita riittää kaupungissa ympäri vuoden. Yksi suurimmista piikeistä on loppusyksyllä Oktoberfest-olutjuhlien aikaan, jolloin hotellin löytäminen Münchenistä voi olla vaikeaa. Myös tunnelmalliset joulumarkkinat houkuttelevat kaupunkiin matkailijoita runsain määrin. Ne tosin ajoittuvat niin pitkälle aikavälille, että majoituspaikan löytyminen ei ole aivan toivotonta.

Kun varaa lennot Müncheniin Expedian kautta, voi helposti löytää tarjouksia ja lentoliput kaikille lennoille sekä säästää myös muissa asioissa, kuten hotellimajoituksessa ja auton vuokrauksessa. Münchenin matkalla voi esimerkiksi vuokrata auton ja jatkaa matkaa aina Alpeille saakka.

Lennot Münchenin kansainväliselle lentoasemalle

Münchenin lentoasema eli Franz Josef Straußin lentoasema (MUC) on Saksan toiseksi suurin lentoasema Frankfurtin jälkeen ja seitsemänneksi suurin koko Euroopan alueella. Vuosittain lentoaseman kautta kulkee lähes 40 miljoonaa matkustajaa. Lentoasema valittiin Euroopan parhaimmaksi lentoasemaksi vuonna 2015.

Münchenin lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta lähellä Freisingin kaupunkia. Lentoasemalta pääsee keskustaan kätevästi S-Bahn-kaupunkijunalla, joka kulkee noin 5-20 minuutin välein. Matka keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Keskustaan pääsee myös lentokenttäbussilla.

Useimmat Münchenin lentoaseman terminaaleista on jaoteltu tasoihin. Esimerkiksi terminaalissa 1 juna-asema sijaitsee tasolla 2 ja lähtöselvitys tasolla 4. Terminaaleja 1 ja 2 yhdistää Munich Airport Center, joka on ostos-, liiketoiminta- ja vapaa-ajankeskus. Lentoasemalla on myös useita autovuokraamoja, joista voi vuokrata auton ja lähteä tutustumaan Münchenin lähiseutuun ja Alppeihin.

Suosittuja lentoja kohteeseen München

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 67 € yhdensuuntaisille lennoille ja 127 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.