Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hampstead Heath

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hampstead Heath. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hampstead Heath, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hampstead Heath paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hampstead Heath upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hampstead Heath? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hampstead Heath lähellä kohdetta Hampstead Heath. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hampstead Heath, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 12 047 majoitusliikettä kohteen Hampstead Heath lähellä
Amazing View Hampstead Duplex
Amazing View Hampstead Duplex

Amazing View Hampstead Duplex

29 Grove Pl, Lontoo, Englanti
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  ZSL London Zoo, Lord's Cricket Ground ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Baker Street sijaitsee 4,7 kilometrin päässä. Hampsteadin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hampstead Heathin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  La Gaffe 123 €
  La Gaffe

  La Gaffe

  107-111 Heath Street, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   ZSL London Zoo, Lord's Cricket Ground ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä majatalosta. Baker Street ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 5 kilometrin päässä. Hampsteadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hampstead Heathin asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Enchanting Hampstead Home by the pond
   Enchanting Hampstead Home by the pond

   Enchanting Hampstead Home by the pond

   116 south hill park, NW3 2SN, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    ZSL London Zoo, Lord's Cricket Ground ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Baker Street ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 5 kilometrin päässä. Hampstead Heathin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Belsize Parkin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hampstead - Elää Elokuva!
    Hampstead - Elää Elokuva!

    Hampstead - Elää Elokuva!

    First Floor, 13 New End, Lontoo, Englanti
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     ZSL London Zoo, Lord's Cricket Ground ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Baker Street ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 5 kilometrin päässä. Hampsteadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hampstead Heathin asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Hampstead Village House - EB
     The Hampstead Village House - EB

     The Hampstead Village House - EB

     3, Streatley Place, Lontoo, Englanti
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      ZSL London Zoo, Lord's Cricket Ground ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Baker Street ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 5 kilometrin päässä. Hampsteadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hampstead Heathin asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Homely and Chic 2 Bed Apartment
      Homely and Chic 2 Bed Apartment

      Homely and Chic 2 Bed Apartment

      Worsley Court, 45 Pilgrims Lane, Flat 1, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       ZSL London Zoo, Lord's Cricket Ground ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Baker Street ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 5 kilometrin päässä. Hampsteadin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hampstead Heathin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       TEST YANNIS TEST
       TEST YANNIS TEST

       TEST YANNIS TEST

       30 Denning Rd, Lontoo, Englanti
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        ZSL London Zoo, Lord's Cricket Ground ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Baker Street ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 5 kilometrin päässä. Hampsteadin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hampstead Heathin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Veeve - House on the Heath
        Veeve - House on the Heath

        Veeve - House on the Heath

        Southill Park, Lontoo, Englanti
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         ZSL London Zoo, Lord's Cricket Ground ja Regent's Park (puisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Baker Street ja Kuninkaallinen musiikkiakatemia ovat myös 5 kilometrin päässä. Hampstead Heathin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Belsize Parkin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.