Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hanoin sotamuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hanoin sotamuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hanoin sotamuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hanoin sotamuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hanoin sotamuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hanoin sotamuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hanoin sotamuseo lähellä kohdetta Hanoin sotamuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hanoin sotamuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 438 majoitusliikettä kohteen Hanoin sotamuseo lähellä
The Oriental Jade Hotel 102 €
The Oriental Jade Hotel

The Oriental Jade Hotel

No. 92-94 Hang Trong Str., Hoan Kiem, Hanoi, Hanoi
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hoan Kiemin järvi ja Pyhän Joosefin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Thăng Long -vesinukketeatteri ja Hanoin vanhan kaupungin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hanoi Long Bienin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hanoin juna-asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  O'Gallery Premier Hotel & Spa 66 €
  O'Gallery Premier Hotel & Spa

  O'Gallery Premier Hotel & Spa

  122 Hang Bong Street, Hoan Kiem, Hanoi
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hang Dan tori ja Vietnamin kansallinen Tuong-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hang Gai -katu ja Chùa Lý Triều Quốc Sưn buddhalaistemppeli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hanoin juna-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hanoi Long Bienin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Somerset Grand Hanoi 105 €
   Somerset Grand Hanoi

   Somerset Grand Hanoi

   49 Hai Ba Trung Street, Hoan Kiem District, Hanoi
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Belgian suurlähetystö ja Hoa Lon vankilamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Kirjallisuuden temppeli ja Pyhän Joosefin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hanoin juna-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hanoi Long Bienin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    O'Gallery Majestic Hotel & Spa
    O'Gallery Majestic Hotel & Spa

    O'Gallery Majestic Hotel & Spa

    38A Tran Phu, Hoan Kiem, Hanoi
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kirjallisuuden temppeli, Pyhän Joosefin katedraali ja Ho Chi Minhin mausoleumi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Thăng Long -vesinukketeatteri ja Dong Xuan Market (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Hanoin juna-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hanoi Long Bienin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     Serene Boutique Hotel & Spa 49 €
     Serene Boutique Hotel & Spa

     Serene Boutique Hotel & Spa

     16-18 Bat Su, Hanoi
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Dong Xuan Market (ostoskeskus) ja Hanoin vanhankaupungin yömarkkinat sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Hoan Kiemin järvi ja Pyhän Joosefin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hanoi Long Bienin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hanoin juna-asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hanoi La Siesta Hotel Trendy 79 €
      Hanoi La Siesta Hotel Trendy

      Hanoi La Siesta Hotel Trendy

      12 Nguyen Quang Bich St, Old Quarter, Hoan Kiem Dist, Hanoi
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vietnamin kansallinen Tuong-teatteri ja Pyhän Joosefin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Thăng Long -vesinukketeatteri ja Hanoin vanhan kaupungin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hanoin juna-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hanoi Long Bienin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Silk Collection Hotel & Spa 40 €
       Silk Collection Hotel & Spa

       Silk Collection Hotel & Spa

       58 Hang Gai, Hoan Kiem, Hanoi
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hoan Kiemin järvi ja Thăng Long -vesinukketeatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Joosefin katedraali ja Ngoc Sonin temppeli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hanoi Long Bienin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hanoin juna-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apricot Hotel 124 €
        Apricot Hotel

        Apricot Hotel

        136 Hang Trong Street, Hoan Kiem District, Hanoi
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hoan Kiemin järvi ja Pyhän Joosefin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Thăng Long -vesinukketeatteri ja Hanoin oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hanoi Long Bienin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hanoin juna-asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.