Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vallone dei Mulini

Sorrenton ytimestä Piazza Tasson aukion takaa löytyy lähes salainen aarre: vehreässä rotkossa sijaitsevat ikivanhat ja kasvillisuuden peittoon jääneet rauniot.

Sorrenton rannikko on täynnä virtaavan veden tuhansia vuosia sitten muovaamia laaksoja. Yksi upeimmista rotkoista, Vallone dei Mulini, sijaitsee kaupungin keskustassa. Piazza Tasson vieressä sijaitseva viehättävä nähtävyys on vierailun arvoinen kohde.

Vallone dei Mulini muodostaa luonnollisen rajan Sorrenton historialliselle keskustalle. Kapeat rotkot ovat syntyneet laakson kahden joen, Casarlano-Cesaranon ja San Antoninon, virtauksen seurauksena. Kapean rotkon pohjalla näkyy vanha jauhomylly, jonka mukaan laakso on saanut nimensä.

Jo 900-luvulla kivestä rakennettua vankkatekoista myllyä käytettiin vehnän jauhamiseen lähes tuhat vuotta ennen kuin se hylättiin 1800-luvulla. Tuolloin laakson kohonneesta kosteustasosta tuli ongelma mylläreille. Sumuinen mikroilmasto on täydellinen kasvualusta saniaisille, ja raunioiden katto onkin peittynyt kasvien ja oksien alle aivan kuin luonto yrittäisi ahmaista koko rakennuksen kitaansa.

Jauhomyllyn vieressä sijaitsi saha, joka toimitti puutavaraa kaappien valmistajille. Kiinnitä huomiota julkisen pesulan jäänteisiin. Pesula sai vettä hiljaa virtaavista joista. Kuvittele mielessäsi, kuinka paikalliset naiset tulivat tänne korit täynnä vaatteita ja nauttivat laakson viileämmästä ilmastosta.

Laakson pohjalle laskeutumista kehotetaan nykyisin välttämään, joten ihaile näkymiä korkealta yläpuolelta katutasolta. Voit tutkiskella raunioita ja kasvillisuutta tarkemmin ottamalla mukaan kiikarit tai kameran, jossa on hyvä zoom-objektiivi.

Vallone dei Mulinia on hyvä katsella Via Fuorimuralta, jolle on lyhyt kävelymatka Piazza Tassolta. Yksi parhaista hetkistä siihen on aamupäivä, jolloin auringonvalo on vielä riittävän kirkas, jotta voit nähdä kaiken selkeästi. Iltapäivästä alkaen laaksosta tulee varjoinen, minkä vuoksi sen tutkiskeleminen on vaikeampaa. Rauniot on valaistu öisin.


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 065 majoitusliikettä kohteen Il Vallone dei Mulini lähellä
Continental 126 €
Continental

Continental

Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sorrento Peninsula ja Sorrento Lift ovat vain muutaman askeleen päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Marina Granden ranta ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Admiral 89 €
  Hotel Admiral

  Hotel Admiral

  via Marina Grande 218, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sorrento Peninsula ja Marina Granden ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Piazza Tasso ja Sorrento Lift ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Europa Palace 148 €
   Grand Hotel Europa Palace

   Grand Hotel Europa Palace

   Via Correale, 34/36, Sorrento, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Sorrento Lift ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Plaza 164 €
    Hotel Plaza

    Hotel Plaza

    via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Sorrento Lift ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja S. Agnello on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Antiche Mura 143 €
     Hotel Antiche Mura

     Hotel Antiche Mura

     Via Fuorimura 7 - P Zza Tasso, Sorrento, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Sorrento Lift ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja S. Agnello on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Sorrento City 79 €
      Hotel Sorrento City

      Hotel Sorrento City

      Corso Italia, 221, Sorrento, NA
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorrento Peninsula ja Corso, Italia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Piazza Tasso ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Bellevue Syrene 490 €
       Bellevue Syrene

       Bellevue Syrene

       P.zza della Vittoria 5, Sorrento, NA
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorrento Peninsula ja Sorrento Lift ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Marina Granden ranta ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Villa Silvana Relais 175 €
        Villa Silvana Relais

        Villa Silvana Relais

        via correale 16, Sorrento, Città Metropolitana di Napoli
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupunkipientalosta. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.