Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Joensuun yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Joensuun yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Joensuun yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Joensuun yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Joensuun yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Joensuun yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Joensuun yliopisto lähellä kohdetta Joensuun yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Joensuun yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 94 majoitusliikettä kohteen Joensuun yliopisto lähellä
GreenStar Hotel Joensuu
GreenStar Hotel Joensuu

GreenStar Hotel Joensuu

Torikatu 16, Joensuu
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Carelicum ja Joensuun taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Joensuun yliopisto ja Ruusupuisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Kotimaailma Apartments Joensuu 90 €
  Kotimaailma Apartments Joensuu

  Kotimaailma Apartments Joensuu

  Torikatu 19 LH 15, Joensuu, East Finland
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Carelicum ja Joensuun taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Joensuun yliopisto ja Ruusupuisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Linnunlahti Camping
   Holiday Linnunlahti Camping

   Holiday Linnunlahti Camping

   Linnunlahdentie ,1, Joensuu, Karelia (region)
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Joensuun yliopisto, Kasvitieteellinen puutarha ja Botanical Garden and Tropical Butterfly Garden sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä leirintäalueesta. Joensuun taidemuseo ja Carelicum ovat myös 2 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu 119 €
    Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

    Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

    Torikatu 20, Joensuu
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Joensuun taidemuseo ja Carelicum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Joensuun yliopisto ja Ruusupuisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kotimaailma Apts Joensuu Koulukatu 21 79 €
     Kotimaailma Apts Joensuu Koulukatu 21

     Kotimaailma Apts Joensuu Koulukatu 21

     Koulukatu 21, Joensuu
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Joensuun taidemuseo, Carelicum ja Joensuun yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Ilosaaren uimaranta ja Linnunlahden uimaranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Joensuu 89 €
      Scandic Joensuu

      Scandic Joensuu

      Kirkkokatu 20, Joensuu
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Joensuun taidemuseo ja Carelicum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Joensuun yliopisto ja Ruusupuisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Kotimaailma Apts Joensuu Kalevankatu 36 79 €
       Kotimaailma Apts Joensuu Kalevankatu 36

       Kotimaailma Apts Joensuu Kalevankatu 36

       Kalevankatu 36, Joensuu
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Joensuun taidemuseo, Joensuun yliopisto ja Carelicum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Ilosaaren uimaranta ja Linnunlahden uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Original Sokos Hotel Kimmel
        Original Sokos Hotel Kimmel

        Original Sokos Hotel Kimmel

        Itäranta 1, Joensuu
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Joensuun taidemuseo ja Carelicum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Joensuun yliopisto ja Ruusupuisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Joensuun rautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.