Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Jyväskylän Taidemuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Jyväskylän Taidemuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Jyväskylän Taidemuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Jyväskylän Taidemuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Jyväskylän Taidemuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Jyväskylän Taidemuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jyväskylän Taidemuseo lähellä kohdetta Jyväskylän Taidemuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Jyväskylän Taidemuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 104 majoitusliikettä kohteen Jyväskylän Taidemuseo lähellä
Hotelli Verso 109 €
Hotelli Verso

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, Jyväskylä
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Jyväskylän taidemuseo, Tourujoen Nature Reserve ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Lutakon uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Boutique Hotel Yöpuu 134 €
  Boutique Hotel Yöpuu

  Boutique Hotel Yöpuu

  Yliopistonkatu 23, Jyväskylä
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tourujoen Nature Reserve ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Toivolan vanha piha ja Tuomiojärven uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Time Hostel & Apartments 50 €
   Time Hostel & Apartments

   Time Hostel & Apartments

   Vaasankatu 29, Jyväskylä
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Jyväskylän yliopisto, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Local Nordic Apartments - Snowy Owl
    Local Nordic Apartments - Snowy Owl

    Local Nordic Apartments - Snowy Owl

    Cygnaeuksenkatu 9, Jyväskylä
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Toivolan vanha piha, Jyväskylän taidemuseo ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Finlandia Hotel Alba 100 €
     Finlandia Hotel Alba

     Finlandia Hotel Alba

     Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Alvar Aalto -museo ja Ylistonrinteen Lehdon Nature Reserve sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla hotellista. Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      GreenStar Hotel Jyväskylä 66 €
      GreenStar Hotel Jyväskylä

      GreenStar Hotel Jyväskylä

      Heikinkatu 3, Jyväskylä
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tourujoen Nature Reserve, Lutakon uimaranta ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Toivolan vanha piha ja Tuomiojärven uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Omena Hotel Jyväskylä 52 €
       Omena Hotel Jyväskylä

       Omena Hotel Jyväskylä

       Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tourujoen Nature Reserve ja Lutakon uimaranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Forenom Aparthotel Jyväskylä 78 €
        Forenom Aparthotel Jyväskylä

        Forenom Aparthotel Jyväskylä

        Kilpisenkatu 8, Jyväskylä
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Jyväskylän yliopisto ja Tourujoen Nature Reserve ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.