Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Jyväskylän taidemuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Jyväskylän taidemuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Jyväskylän taidemuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Jyväskylän taidemuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Jyväskylän taidemuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jyväskylän taidemuseo lähellä kohdetta Jyväskylän taidemuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Jyväskylän taidemuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 96 majoitusliikettä kohteen Jyväskylän taidemuseo lähellä
GreenStar Hotel Jyväskylä 72 €
GreenStar Hotel Jyväskylä

GreenStar Hotel Jyväskylä

Heikinkatu 3, Jyväskylä
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Solo Sokos Hotel Paviljonki 127 €
  Solo Sokos Hotel Paviljonki

  Solo Sokos Hotel Paviljonki

  Lutakonaukio 10, Jyväskylä
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotelli Verso 106 €
   Hotelli Verso

   Hotelli Verso

   Kauppakatu 35, Jyväskylä
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Omena Hotel Jyväskylä 52 €
    Omena Hotel Jyväskylä

    Omena Hotel Jyväskylä

    Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Original Sokos Hotel Alexandra 115 €
     Original Sokos Hotel Alexandra

     Original Sokos Hotel Alexandra

     Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Finlandia Hotel Alba 100 €
      Finlandia Hotel Alba

      Finlandia Hotel Alba

      Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Alvar Aalto -museo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Jyväskylän taidemuseo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Laajavuori 119 €
       Scandic Laajavuori

       Scandic Laajavuori

       Laajavuorentie 30, Jyväskylä
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Laajis-hiihtokeskus, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän jäähalli sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Scandic Jyväskylä City 95 €
        Scandic Jyväskylä City

        Scandic Jyväskylä City

        Väinönkatu 3, Jyväskylä
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.