Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kaarlen sillan torni

Kaarlensillan itäpuolella kohoaa kaunis torni, joka toimii sisäänkäyntinä Prahan vanhaankaupunkiin ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin ylle.

Vanhankaupungin sillan torni (Staroměstská mostecká věž) on upea goottilainen monumentti, joka johdattaa matkailijan Prahan vanhaankaupunkiin. Se on myös itäinen kulkuväylä historialliselle Kaarlensillalle, joka kulkee Vltava-joen yli. Tornissa voit ihailla upeaa arkkitehtuuria ja taideteoksia sekä upeita maisemia.

Kuuluisa saksalais-tšekkiläinen arkkitehti Petr Parléř suunnitteli tornin 1300-luvun lopulla kuningas Kaarle IV:n käskystä. Tornissa on myös Pyhän Vituksen, Kaarle IV:n ja Wenzel IV Luxemburgilaisen veistokset. Tornin vaakunat edustavat Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan historiallisia maita. Kulje tornin kaaren alta kuten entisaikojen tšekkiläiskuninkaat kruunajaissaattueissaan.

Näköalatasanteelle on 138 askelmaa. Matkan varrella voit tutkia vaakunamaalauksia ja goottilaispatsaita. Voit seurata ihmisiä, jotka kulkevat sillan yli vanhastakaupungista Malá Stranaan.

Ihaile Prahan arkkitehtuurille tyypillisiä kupoleita, torneja ja punatiilisiä kattoja. Joka suunnassa näkyy suosittuja nähtävyyksiä. Lännessä Malá Stranan suunnalla näkyy Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali. Idässä vanhankaupungin suunnalla näkyy vilkas vanhankaupungin aukio.

Kun olet ihaillut maisemia kylliksi, voit kulkea Kaarlensillan yli. Sillalla on kaikkiaan 30 barokkiveistosta, joista tunnetuin esittää Pyhää Johannes Nepomukilaista. Voit viivähtää käsityöläiskojuilla, nähdä paikallisten taiteilijoiden töitä ja katsella katutaiteilijoiden esityksiä. Kaarlensillan museossa voit tutustua sillan historiaan, ja sillan tuntumasta löytyy myös 1600-luvulla rakennettu Pyhän Franciscus Assisilaisen kirkko.

Vanhankaupungin sillan tornille on helppo saapua jalan, metrolla tai raitiovaunulla. Se sijaitsee Prahan vanhankaupungin reunalla. Lähin metroasema on Staroměstská, joka on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Tornilla voi vierailla kaikkina päivinä. Näköalatasanteelle on pääsymaksu.


Alueen Kaarlen sillan torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 684 majoitusliikettä kohteen Kaarlen sillan torni lähellä
Grandior Hotel Prague 90 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 98 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   K+K Hotel Central Prague 81 €
   K+K Hotel Central Prague

   K+K Hotel Central Prague

   Hybernska 10, Praha
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    InterContinental Prague 166 €
    InterContinental Prague

    InterContinental Prague

    Parizska 30, Praha
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Pařížská-katu, Vanhauusi synagoga ja Vanha juutalainen hautausmaa. Kaarlen yliopisto ja Rudolfinum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Malostranskán metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Charles Bridge Palace 89 €
     Charles Bridge Palace

     Charles Bridge Palace

     Anenské námestí 203/1, Praha
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kuninkaantie, Klementinum - Prahan kansalliskirjasto ja Kaarlen sillan torni sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kaarlensilta ja Prahan kaupungintalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Michelangelo Grand Hotel Prague 117 €
      Michelangelo Grand Hotel Prague

      Michelangelo Grand Hotel Prague

      Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Leon D´Oro 94 €
       Hotel Leon D´Oro

       Hotel Leon D´Oro

       Havelska 29, Praha
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Na příkopě ostoskatu, Stavovské-teatteri ja Prahan astronominen kello sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Smetana Hotel 275 €
        Smetana Hotel

        Smetana Hotel

        Karoliny Svetle 208/34, Praha, Praha
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kaarlensilta, Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tanssiva talo ja Wallensteinin palatsi ja puutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.