Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kaarlen sillan torni

Kaarlensillan itäpuolella kohoaa kaunis torni, joka toimii sisäänkäyntinä Prahan vanhaankaupunkiin ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin ylle.

Vanhankaupungin sillan torni (Staroměstská mostecká věž) on upea goottilainen monumentti, joka johdattaa matkailijan Prahan vanhaankaupunkiin. Se on myös itäinen kulkuväylä historialliselle Kaarlensillalle, joka kulkee Vltava-joen yli. Tornissa voit ihailla upeaa arkkitehtuuria ja taideteoksia sekä upeita maisemia.

Kuuluisa saksalais-tšekkiläinen arkkitehti Petr Parléř suunnitteli tornin 1300-luvun lopulla kuningas Kaarle IV:n käskystä. Tornissa on myös Pyhän Vituksen, Kaarle IV:n ja Wenzel IV Luxemburgilaisen veistokset. Tornin vaakunat edustavat Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan historiallisia maita. Kulje tornin kaaren alta kuten entisaikojen tšekkiläiskuninkaat kruunajaissaattueissaan.

Näköalatasanteelle on 138 askelmaa. Matkan varrella voit tutkia vaakunamaalauksia ja goottilaispatsaita. Voit seurata ihmisiä, jotka kulkevat sillan yli vanhastakaupungista Malá Stranaan.

Ihaile Prahan arkkitehtuurille tyypillisiä kupoleita, torneja ja punatiilisiä kattoja. Joka suunnassa näkyy suosittuja nähtävyyksiä. Lännessä Malá Stranan suunnalla näkyy Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali. Idässä vanhankaupungin suunnalla näkyy vilkas vanhankaupungin aukio.

Kun olet ihaillut maisemia kylliksi, voit kulkea Kaarlensillan yli. Sillalla on kaikkiaan 30 barokkiveistosta, joista tunnetuin esittää Pyhää Johannes Nepomukilaista. Voit viivähtää käsityöläiskojuilla, nähdä paikallisten taiteilijoiden töitä ja katsella katutaiteilijoiden esityksiä. Kaarlensillan museossa voit tutustua sillan historiaan, ja sillan tuntumasta löytyy myös 1600-luvulla rakennettu Pyhän Franciscus Assisilaisen kirkko.

Vanhankaupungin sillan tornille on helppo saapua jalan, metrolla tai raitiovaunulla. Se sijaitsee Prahan vanhankaupungin reunalla. Lähin metroasema on Staroměstská, joka on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Tornilla voi vierailla kaikkina päivinä. Näköalatasanteelle on pääsymaksu.


Alueen Kaarlen sillan torni opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 359 majoitusliikettä kohteen Kaarlen sillan torni lähellä
Grandior Hotel Prague 54 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Bílá labuť Stop sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Kings Court 76 €
  Hotel Kings Court

  Hotel Kings Court

  U Obecniho Domu 3, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Kunnantalo ja Palladium. Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dlouhá třída Stop sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republiky Stop 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grandium Hotel Prague 59 €
   Grandium Hotel Prague

   Grandium Hotel Prague

   Politickych veznu 913/12, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Jindřišskán pysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cosmopolitan Hotel Prague 78 €
    Cosmopolitan Hotel Prague

    Cosmopolitan Hotel Prague

    Zlatnicka 3, Praha
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuninkaantie ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Palladium ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republiky Stop ja Masarykovo Nádražín pysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Iron Gate Hotel and Suites 67 €
     Iron Gate Hotel and Suites

     Iron Gate Hotel and Suites

     Michalska 19, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kuninkaantie ja Prahan astronominen kello sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Staroměstskán metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Majestic Plaza Hotel Prague 45 €
      Majestic Plaza Hotel Prague

      Majestic Plaza Hotel Prague

      Stepanska 33, Praha
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Novoměstská radnice, Palác Lucerna ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Kommunismin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vodičkova Stop on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Štěpánská Stop on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Art Nouveau Palace Hotel 66 €
       Art Nouveau Palace Hotel

       Art Nouveau Palace Hotel

       Panska 12, Praha
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Muchan museo ja Stavovské-teatteri ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jindřišskán pysäkki ja Václavské náměstí Stop sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Majestic Hotel Prague 50 €
        Grand Majestic Hotel Prague

        Grand Majestic Hotel Prague

        Truhlarska 16, Praha
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dlouhá třída Stop ja Náměstí Republiky Stop sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.