Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kaarlen sillan torni

Kaarlensillan itäpuolella kohoaa kaunis torni, joka toimii sisäänkäyntinä Prahan vanhaankaupunkiin ja tarjoaa upeat näkymät kaupungin ylle.

Vanhankaupungin sillan torni (Staroměstská mostecká věž) on upea goottilainen monumentti, joka johdattaa matkailijan Prahan vanhaankaupunkiin. Se on myös itäinen kulkuväylä historialliselle Kaarlensillalle, joka kulkee Vltava-joen yli. Tornissa voit ihailla upeaa arkkitehtuuria ja taideteoksia sekä upeita maisemia.

Kuuluisa saksalais-tšekkiläinen arkkitehti Petr Parléř suunnitteli tornin 1300-luvun lopulla kuningas Kaarle IV:n käskystä. Tornissa on myös Pyhän Vituksen, Kaarle IV:n ja Wenzel IV Luxemburgilaisen veistokset. Tornin vaakunat edustavat Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan historiallisia maita. Kulje tornin kaaren alta kuten entisaikojen tšekkiläiskuninkaat kruunajaissaattueissaan.

Näköalatasanteelle on 138 askelmaa. Matkan varrella voit tutkia vaakunamaalauksia ja goottilaispatsaita. Voit seurata ihmisiä, jotka kulkevat sillan yli vanhastakaupungista Malá Stranaan.

Ihaile Prahan arkkitehtuurille tyypillisiä kupoleita, torneja ja punatiilisiä kattoja. Joka suunnassa näkyy suosittuja nähtävyyksiä. Lännessä Malá Stranan suunnalla näkyy Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali. Idässä vanhankaupungin suunnalla näkyy vilkas vanhankaupungin aukio.

Kun olet ihaillut maisemia kylliksi, voit kulkea Kaarlensillan yli. Sillalla on kaikkiaan 30 barokkiveistosta, joista tunnetuin esittää Pyhää Johannes Nepomukilaista. Voit viivähtää käsityöläiskojuilla, nähdä paikallisten taiteilijoiden töitä ja katsella katutaiteilijoiden esityksiä. Kaarlensillan museossa voit tutustua sillan historiaan, ja sillan tuntumasta löytyy myös 1600-luvulla rakennettu Pyhän Franciscus Assisilaisen kirkko.

Vanhankaupungin sillan tornille on helppo saapua jalan, metrolla tai raitiovaunulla. Se sijaitsee Prahan vanhankaupungin reunalla. Lähin metroasema on Staroměstská, joka on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Tornilla voi vierailla kaikkina päivinä. Näköalatasanteelle on pääsymaksu.


Alueen Kaarlen sillan torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 656 majoitusliikettä kohteen Kaarlen sillan torni lähellä
Grandium Prague 85 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague 91 €
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Michelangelo Grand Hotel Prague 108 €
   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Golden Prague Rooms 80 €
    Golden Prague Rooms

    Golden Prague Rooms

    Elisky Krasnohorske 4, Praha, Czech Republic
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Espanjalainen synagoga ja Vanhauusi synagoga sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Vanha juutalainen hautausmaa ja Kinskýn palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Roma Prague 86 €
     Hotel Roma Prague

     Hotel Roma Prague

     Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Praha
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Petřínin kukkula, John Lennon -seinä ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Kaarlen sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      K+K Hotel Central Prague 104 €
      K+K Hotel Central Prague

      K+K Hotel Central Prague

      Hybernska 10, Praha
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Charles Bridge Palace 81 €
       Charles Bridge Palace

       Charles Bridge Palace

       Anenské námestí 203/1, Praha
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kuninkaantie, Klementinum - Prahan kansalliskirjasto ja Kaarlen sillan torni sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Prahan kaupungintalo ja Kaarlensilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Staroměstskán metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Majestic Plaza 74 €
        Hotel Majestic Plaza

        Hotel Majestic Plaza

        Stepanska 33, Praha
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Palác Lucerna ja Novoměstská radnice sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venceslauksen aukio ja Muchan museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.