Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

KapkaupunkiEtelä-Afrikka

Kapkaupunki tunnetaan luontoon ja kulttuuriin liittyvistä nähtävyyksistään, jotka vaihtelevat Pöytävuoren korkeuksista ainutlaatuiseen Kapmaan hollantilaiseen arkkitehtuuriin ja sinisenä kimaltelevaan ranta-alueeseen.

Kuuluisa Pöytävuori näkyy kaikkialle ja luo Kapkaupungille yhden maailman vaikuttavimmista taustamaisemista. Kapkaupungin-matka ei ole täydellinen ilman Pöytävuorella käyntiä. Matkusta ylös patikoiden tai mukavasti köysiradan kyydissä ja ihaile huipulta avautuvia henkeäsalpaavia ja Afrikan upeimpiin kuuluvia maisemia.

Kapkaupunki eli afrikaansiksi Kaapstad on kansallisen parlamentin toimipaikka ja väkimäärältään Etelä-Afrikan toiseksi suurin kaupunki Johannesburgin jälkeen. Kapkaupungissa käy enemmän turisteja kuin missään muualla Etelä-Afrikassa.

Kaupungin historia on kirjoitettu sen arkkitehtuuriin. Siirtomaaisäntinä toimineet hollantilaiset jättivät jälkeensä ainutlaatuisen Kapmaan hollantilaisen tyylin. Tutkiskele rakennuksia ja niiden koristeellisia julkisivujen päätykolmioita. Kiinnitä huomiota värikkäiden talojen malesialaisiin vaikutteisiin ja Bo-Kaapin alueen vanhoihin minareetteihin.

Kansallisuuksien sekoitus takaa rikkaan kulttuurielämän ja maan parhaimpiin kuuluvan ruokakulttuurin. Syö Bo-Kaapin alueen katuruokakärryissä tarjolla olevia paikallisia ruokia ja maista bobotieta, joka on tulista liharuokaa. Victoria & Alfred Waterfrontin alueen fine dining ‑ravintoloissa on tarjolla tuoreita mereneläviä.

Vähäisen kosteuden ansiosta Kapkaupungin kuuma kesä on siedettävä. Talvisin alueella voi sataa melko paljon. Voit paeta sadetta Jewish Museumiin, Slave Lodgeen ja South African Maritime Museumiin ja perehtyä samalla kaupungin historiaan. Kuuntele entisten vankien tarinoita läheisellä Robben Islandilla, jossa entinen presidentti Nelson Mandela oli vangittuna ennen apartheidin lakkauttamista.

Kaupunkia ja niemimaata ympäröi jylhä rannikko. Rentoudu Kapkaupungin-matkalla kauniilla St. Jamesin alueella, ihaile Kahdentoista apostolin vuorijonoa Camps Bay Beachilta ja nauti maisema-ajeluista Hout Bayssa. Pöytävuoren kansallispuisto kattaa 75 prosenttia koko niemimaasta. Ihaile afrikanpingviinejä Boulders Beachilla tai bongaa paviaaneja, antilooppeja ja valaita Hyväntoivonniemen vaelluspoluilta.

Kapkaupunki sijaitsee Etelä-Afrikan lounasrannikolla. Kaupunkiin ja ympäröivään maaseutuun on paras tutustua autolla. Ota huomioon, että turvallisuus on ongelma tietyillä alueilla niiden äärimmäisen köyhyyden vuoksi. Kapkaupunki on eteläafrikkalaisittain suhteellisen turvallinen, mutta noudata tarvittavia varotoimenpiteitä: älä kanna mukana arvoesineitä, lukitse auton ovet ajaessasi ja pysyttele turistialueilla, jotka ovat yleensä hyvin vartioituja.

Missä yöpyä kohteessa Kapkaupunki

Camps Bay featuring yleiset rantanäkymät, rannikkokaupunki ja vuoret

Camps Bay

Koskemattomista rannoista ja komeista vuoristonäköaloista tunnettu Camps Bay tarjoaa myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin kuuluu Camps Bay Beach ja Table Mountain National Park.

Camps Bay
Kapkaupungin keskusta, Kapkaupunki, Western Cape, Etelä-Afrikka

Kapkaupungin keskusta

3.5/5Good!(10 aluearvostelua)

Kapkaupungin keskusta tunnetaan upeista vuoristonäkymistä ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat Hyväntoivon linna ja Greenmarket Square, ja Woodstockin asema ja Esplanaden asema takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Kapkaupungin keskusta
Sea Point johon kuuluu yleiset rantanäkymät, auringonlasku ja kallioinen rannikko

Sea Point

4/5Very Good!(1 aluearvostelu)

Rannoista ja merinäköaloista tunnettu Sea Point tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Miltonin ranta ja Sea Point Pavillion (uimastadion).

Sea Point
Victoria and Alfred Waterfront joka esittää venesatama

Victoria and Alfred Waterfront

Komeista vuoristonäköaloista ja lukuisista ruokailumahdollisuuksista tunnettu Victoria and Alfred Waterfront tarjoaa myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin kuuluu V&A Waterfront ja Two Oceans Aquarium.

Victoria and Alfred Waterfront
Cape Town Stadium featuring auringonlasku ja kaupunki

Green Point

Green Point tunnetaan cocktailbaareista, ja Cape Town Stadium on yksi alueen näkemisen arvoisista nähtävyyksistä.

Green Point
Hout Bay Beach johon kuuluu patikointi tai kävely, karu rannikko ja maisemat

Hout Bay

Kalaravintoloista, merinäköaloista ja veden läheisyydestä tunnettu Hout Bay tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Hout Bay Beach ja Bay Harbour Market.

Hout Bay

Huippuhotellit kohteessa Kapkaupunki

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Belmond Mount Nelson Hotel
Belmond Mount Nelson Hotel
5 out of 5
76 Orange Street, Kapkaupunki, Western Cape

Company's Garden ja South African Jewish Museum (juutalaismuseo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ...

4.8/5Exceptional! (279 arvostelua)

"Heated pool is actually very warm. Breakfast was amazing. The options and the quality. Enjoyed my balcony view. Some upgraded to the cottages which were very amazing."…"

Arvosteltu 6.3.2020

Belmond Mount Nelson Hotel
The Onyx Apartment Hotel
The Onyx Apartment Hotel
4 out of 5
57 Heerengracht Street, Kapkaupunki, Western Cape
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 78 € per yö

Long Street ja Cape Town International Convention Centre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Greenmarket Square ja Hyväntoivon ...

4.6/5Wonderful! (160 arvostelua)

"Esta en una zona de negocios y convención pero no muy lejos del centro y de V&A se pueden ir caminando sin problema (de día). El personal muy amable y servicial y bastante eficientes. El hotel apartamento es bastante nuevo y tienes todo lo que necesitas para una estancia de una semana . Quizás el ..."…"

Arvosteltu 5.3.2020

The Onyx Apartment Hotel
South Beach Camps Bay Boutique Hotel
South Beach Camps Bay Boutique Hotel
5 out of 5
6 Link Road, Camps Bay, Kapkaupunki, Western Cape
Hinta on 89 € per yö

Clifton Bay Beach ja Camps Bay Beach sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Kloof Street ja Lions Head (vuori) ovat myös 5 kilometrin ...

4.8/5Exceptional! (146 arvostelua)

"Lovely place to stay! Very close to restaurants and the beach. The hotel has thought about a lot of little extras that make a stay that much more confortable!"…"

Arvosteltu 28.2.2020

South Beach Camps Bay Boutique Hotel

Suositut vierailukohteet – Kapkaupunki

Boulders Beach
Kuva majoitusliikkeestä Boulders Beach

Boulders Beach

4/5(5 arvostelua)

Boulders Beachilla voit katsella lähietäisyydeltä upeiden kalliomuodostelmien keskellä elävää afrikanpingviinien yhdyskuntaa ja nauttia rannan erinomaisista uintiolosuhteista.

Pöytävuori
Kuva majoitusliikkeestä Pöytävuori

Pöytävuori

4.5/5(5 arvostelua)

Kapkaupungin taustalla kohoava kuuluisa Pöytävuori on yksi maailman vanhimmista vuorista. Kiipeä huipulle ja ihaile henkeäsalpaavia näkymiä ympäröivälle rannikolle.

Robben Island
Kuva majoitusliikkeestä Robben Island

Robben Island

5/5(4 arvostelua)

Robben Island (historiallinen vankilasaari) on kohteessa Kapkaupunki sijaitseva loistava museo, jolla on värikäs historia. Tutustu alueen kauppoihin tai hakeudu paikallisille kiertoajeluille.

Camps Bay Beach
Kuva majoitusliikkeestä Camps Bay Beach

Camps Bay Beach

4.5/5(3 arvostelua)

Pääset kunnon lomatunnelmaan viettämällä rentouttavan päivän kohteessa Kapkaupunki sijaitsevalla suositulla rannalla Camps Bay Beach. Tutustu alueen vuoristonäköaloihin.

Kirstenboschin kansallinen kasvitieteellinen puutarha
Kuva majoitusliikkeestä Kirstenboschin kansallinen kasvitieteellinen puutarha

Kirstenboschin kansallinen kasvitieteellinen puutarha

4.5/5(4 arvostelua)

Tutustu Etelä-Afrikan monipuoliseen kasvistoon kiertelemällä maan johtavassa kasvitieteellisessä puutarhassa.

Hyväntoivonniemi
Kuva majoitusliikkeestä Hyväntoivonniemi

Hyväntoivonniemi

Nauti Afrikan lähes eteläisimmän kohdan upeista maisemista ja monipuolisesta luonnosta.

Arvostelut – Kapkaupunki

4.6

Huippukohde

5 - Loistava
7
5 - Loistava 63.63636363636363%
4 - Hyvä
4
4 - Hyvä 36.36363636363637%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Pettymys
0
2 - Pettymys 0%
1 - Hirveä
0
1 - Hirveä 0%

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

28. lokak. 2019

Beutifull city, you need to have good time to explore all

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

23. elok. 2019

Hieno kaupunki. Ihmiset todella ystävällisiä! Merta, nähtävyyksiä ja shoppailua samassa paketissa!

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

25. helmik. 2019

Kapkaupungin ympäristössä on paljon hyviä golfkenttiä.

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

30. jouluk. 2018

Erittäin hieno ja monipuolinen lomakohde. Robben Island, Pöytävuori, ystävällinen ilmapiiri, turvallinen tunnelma, valoa ja lämpöä. Suosittelemme.

Kohteen Kapkaupunki lähellä sijaitsevat kaupungit

Franschhoek johon kuuluu maisemat, vuoret ja auringonlasku

Franschhoek

Rosebank

Rosebank

Stellenbosch johon kuuluu vuoret, talo ja puutarha

Stellenbosch

Somerset West joka esittää maisemat, vuoret ja lampi

Somerset West

Samankaltaisia paikkoja kuin Kapkaupunki