Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kasvitieteellinen puutarha

Vieraile upeissa kasvihuoneissa ja näe Tanskan kansalliskukka yliopiston tutkimuskäyttöön kuuluvassa kauniissa kasvitieteellisessä puutarhassa, joka löytyy Kööpenhaminan ydinkeskustasta.

Kööpenhaminan huolellisesti hoidetussa kasvitieteellisessä puutarhassa on Tanskan suurin kokoelma eri kasveja. Sen kohokohta ovat 1800-luvun kasvihuoneet. Näe Tanskan kansalliskukka, kuljeskele avoimissa kasvihuoneissa ja rentoudu tässä kauniissa aivan kaupungin ytimessä sijaitsevassa puutarhassa.

Kasvitieteellinen puutarha perustettiin vuonna 1870, ja se kattaa nykyisin 10 hehtaaria maata. Kööpenhaminan yliopiston hoitama puutarha kuuluu Tanskan luonnonhistorialliseen museoon. Kasvitieteellinen puutarha on yhä aktiivisessa käytössä oleva tutkimuslaitos ja opetustila sen lisäksi, että se on ihana paikka rentoutua kesän auringossa tai tulla suojaan kylmältä säältä.

Puutarhassa on helppo suunnistaa seuraamalla selvästi merkittyjä polkuja. Kukin puutarhan osio on järjestetty kasvityypeittäin, ja kasveista on esitetty niiden latinan- ja tanskankieliset nimet. 

Kasvitieteellisessä puutarhassa on yli 900 kasvilajia. Voit kuljeskella tanskalaisten kuusien katveessa tai etsiä puutarhasta Tanskan kansalliskukan marketan eli pensaspäivänkakkaran. Muissa osioissa on erilaisia monivuotisia ja yksivuotisia kasveja, kivipuutarha ja paljon alppiruusuja.

Kööpenhaminan kasvitieteellisen puutarhan suuret historialliset kasvihuoneet ovat puutarhan suuri ilon ja ylpeyden aihe. Koristeelliset rakennukset ovat peräisin vuodelta 1874. Yhdessä osiossa kasvaa sieniä ja palmuja. Ilmastoidussa kasvihuoneessa on arktisen alueen kasveja, kun taas lämmitetyissä kasvihuoneissa on kaktuksia, mehikasveja ja orkideoita.

Kasvitieteellisessä museossa ja kasviossa voit tutustua yli kahden miljoonan kuivakasvinäytteen kokoelmaan, jota tutkijat käyttävät viiteaineistona. Kasvitieteellisen puutarhan kahvilassa voit nauttia pikkupurtavaa ja ostaa paikallisia siemeniä ja matkamuistoja. 

Kööpenhaminan kasvitieteellinen puutarha on Kööpenhaminan ytimessä vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Nørreportin metroasemalta. Perille pääsee parhaiten kävellen tai pyöräillen, mutta yliopiston ympäristössä on myös maksullisia pysäköintipaikkoja autoille. Pääsisäänkäynti on Gothersgadella. Kasvitieteellinen puutarha on avoinna joka päivä toukokuusta syyskuuhun ja muina vuodenaikoina tiistaista sunnuntaihin. Kasvitieteelliseen puutarhaan ei ole pääsymaksua.


Alueen Kasvitieteellinen puutarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 781 majoitusliikettä kohteen Kasvitieteellinen puutarha lähellä
Skt. Petri 154 €
Skt. Petri

Skt. Petri

Krystalgade 22, Kööpenhamina
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Ascot Hotel
  Ascot Hotel

  Ascot Hotel

  Studiestræde 61, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pumpehuset ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Strøget ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Rådhuspladsenin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Kong Arthur 119 €
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Työläismuseo (Arbejdermuseet), Kööpenhaminan yliopisto ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Vesterbro 98 €
    Comfort Hotel Vesterbro

    Comfort Hotel Vesterbro

    Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Copenhagen Admiral Hotel 112 €
     Copenhagen Admiral Hotel

     Copenhagen Admiral Hotel

     Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Pieni merenneito -patsas ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen 94 €
      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      H. C. Andersens Boulevard 12, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kööpenhaminan Tivoli, Strøget ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Christiansborgin linna ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådhuspladsenin asema ja Vesterportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Wakeup Copenhagen Borgergade 82 €
       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Borgergade 9, Kööpenhamina
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rosenborgin linna ja Amalienborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Marmorkirkenin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ibsens Hotel 96 €
        Ibsens Hotel

        Ibsens Hotel

        Vendersgade 23, Kööpenhamina
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Työläismuseo (Arbejdermuseet), Kööpenhaminan yliopisto ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kasvitieteellinen puutarha ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.