Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kasvitieteellinen puutarha

Vieraile upeissa kasvihuoneissa ja näe Tanskan kansalliskukka yliopiston tutkimuskäyttöön kuuluvassa kauniissa kasvitieteellisessä puutarhassa, joka löytyy Kööpenhaminan ydinkeskustasta.

Kööpenhaminan huolellisesti hoidetussa kasvitieteellisessä puutarhassa on Tanskan suurin kokoelma eri kasveja. Sen kohokohta ovat 1800-luvun kasvihuoneet. Näe Tanskan kansalliskukka, kuljeskele avoimissa kasvihuoneissa ja rentoudu tässä kauniissa aivan kaupungin ytimessä sijaitsevassa puutarhassa.

Kasvitieteellinen puutarha perustettiin vuonna 1870, ja se kattaa nykyisin 10 hehtaaria maata. Kööpenhaminan yliopiston hoitama puutarha kuuluu Tanskan luonnonhistorialliseen museoon. Kasvitieteellinen puutarha on yhä aktiivisessa käytössä oleva tutkimuslaitos ja opetustila sen lisäksi, että se on ihana paikka rentoutua kesän auringossa tai tulla suojaan kylmältä säältä.

Puutarhassa on helppo suunnistaa seuraamalla selvästi merkittyjä polkuja. Kukin puutarhan osio on järjestetty kasvityypeittäin, ja kasveista on esitetty niiden latinan- ja tanskankieliset nimet. 

Kasvitieteellisessä puutarhassa on yli 900 kasvilajia. Voit kuljeskella tanskalaisten kuusien katveessa tai etsiä puutarhasta Tanskan kansalliskukan marketan eli pensaspäivänkakkaran. Muissa osioissa on erilaisia monivuotisia ja yksivuotisia kasveja, kivipuutarha ja paljon alppiruusuja.

Kööpenhaminan kasvitieteellisen puutarhan suuret historialliset kasvihuoneet ovat puutarhan suuri ilon ja ylpeyden aihe. Koristeelliset rakennukset ovat peräisin vuodelta 1874. Yhdessä osiossa kasvaa sieniä ja palmuja. Ilmastoidussa kasvihuoneessa on arktisen alueen kasveja, kun taas lämmitetyissä kasvihuoneissa on kaktuksia, mehikasveja ja orkideoita.

Kasvitieteellisessä museossa ja kasviossa voit tutustua yli kahden miljoonan kuivakasvinäytteen kokoelmaan, jota tutkijat käyttävät viiteaineistona. Kasvitieteellisen puutarhan kahvilassa voit nauttia pikkupurtavaa ja ostaa paikallisia siemeniä ja matkamuistoja. 

Kööpenhaminan kasvitieteellinen puutarha on Kööpenhaminan ytimessä vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Nørreportin metroasemalta. Perille pääsee parhaiten kävellen tai pyöräillen, mutta yliopiston ympäristössä on myös maksullisia pysäköintipaikkoja autoille. Pääsisäänkäynti on Gothersgadella. Kasvitieteellinen puutarha on avoinna joka päivä toukokuusta syyskuuhun ja muina vuodenaikoina tiistaista sunnuntaihin. Kasvitieteelliseen puutarhaan ei ole pääsymaksua.


Alueen Kasvitieteellinen puutarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 365 majoitusliikettä kohteen Kasvitieteellinen puutarha lähellä
Tivoli Hotel 156 €
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 97 €
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Imperial Hotel 133 €
   Imperial Hotel

   Imperial Hotel

   Vester Farimagsgade 9, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wallmans Circus Building ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 87 €
    Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

    Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

    Carsten Niebuhrs Gade 11, Kööpenhamina
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Wakeup Copenhagen Borgergade 100 €
     Wakeup Copenhagen Borgergade

     Wakeup Copenhagen Borgergade

     Borgergade 9, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Rosenborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Square 146 €
      The Square

      The Square

      Rådhuspladsen 14, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Wallmans Circus Building, Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Østerport 88 €
       Hotel Østerport

       Hotel Østerport

       Oslo Plads 5, Kööpenhamina
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tanskan kansallinen taidemuseo, Marmorkirken ja Pieni merenneito -patsas sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rosenborgin linna ja Amalienborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Østerportin asema ja Østerportin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Steel House Copenhagen 95 €
        Steel House Copenhagen

        Steel House Copenhagen

        Herholdtsgade 6, Kööpenhamina
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hostellista. Strøget ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.