Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kasvitieteellinen puutarha

Vieraile upeissa kasvihuoneissa ja näe Tanskan kansalliskukka yliopiston tutkimuskäyttöön kuuluvassa kauniissa kasvitieteellisessä puutarhassa, joka löytyy Kööpenhaminan ydinkeskustasta.

Kööpenhaminan huolellisesti hoidetussa kasvitieteellisessä puutarhassa on Tanskan suurin kokoelma eri kasveja. Sen kohokohta ovat 1800-luvun kasvihuoneet. Näe Tanskan kansalliskukka, kuljeskele avoimissa kasvihuoneissa ja rentoudu tässä kauniissa aivan kaupungin ytimessä sijaitsevassa puutarhassa.

Kasvitieteellinen puutarha perustettiin vuonna 1870, ja se kattaa nykyisin 10 hehtaaria maata. Kööpenhaminan yliopiston hoitama puutarha kuuluu Tanskan luonnonhistorialliseen museoon. Kasvitieteellinen puutarha on yhä aktiivisessa käytössä oleva tutkimuslaitos ja opetustila sen lisäksi, että se on ihana paikka rentoutua kesän auringossa tai tulla suojaan kylmältä säältä.

Puutarhassa on helppo suunnistaa seuraamalla selvästi merkittyjä polkuja. Kukin puutarhan osio on järjestetty kasvityypeittäin, ja kasveista on esitetty niiden latinan- ja tanskankieliset nimet. 

Kasvitieteellisessä puutarhassa on yli 900 kasvilajia. Voit kuljeskella tanskalaisten kuusien katveessa tai etsiä puutarhasta Tanskan kansalliskukan marketan eli pensaspäivänkakkaran. Muissa osioissa on erilaisia monivuotisia ja yksivuotisia kasveja, kivipuutarha ja paljon alppiruusuja.

Kööpenhaminan kasvitieteellisen puutarhan suuret historialliset kasvihuoneet ovat puutarhan suuri ilon ja ylpeyden aihe. Koristeelliset rakennukset ovat peräisin vuodelta 1874. Yhdessä osiossa kasvaa sieniä ja palmuja. Ilmastoidussa kasvihuoneessa on arktisen alueen kasveja, kun taas lämmitetyissä kasvihuoneissa on kaktuksia, mehikasveja ja orkideoita.

Kasvitieteellisessä museossa ja kasviossa voit tutustua yli kahden miljoonan kuivakasvinäytteen kokoelmaan, jota tutkijat käyttävät viiteaineistona. Kasvitieteellisen puutarhan kahvilassa voit nauttia pikkupurtavaa ja ostaa paikallisia siemeniä ja matkamuistoja. 

Kööpenhaminan kasvitieteellinen puutarha on Kööpenhaminan ytimessä vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Nørreportin metroasemalta. Perille pääsee parhaiten kävellen tai pyöräillen, mutta yliopiston ympäristössä on myös maksullisia pysäköintipaikkoja autoille. Pääsisäänkäynti on Gothersgadella. Kasvitieteellinen puutarha on avoinna joka päivä toukokuusta syyskuuhun ja muina vuodenaikoina tiistaista sunnuntaihin. Kasvitieteelliseen puutarhaan ei ole pääsymaksua.


Alueen Kasvitieteellinen puutarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 617 majoitusliikettä kohteen Kasvitieteellinen puutarha lähellä
Hotel Kong Arthur 119 €
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rosenborgin linna ja Kööpenhaminan yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copenhagen Admiral Hotel 112 €
  Copenhagen Admiral Hotel

  Copenhagen Admiral Hotel

  Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tanskan kuninkaallinen teatteri, Amalienborgin linna ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 84 €
   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

   Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

   Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Vesterbro 85 €
    Comfort Hotel Vesterbro

    Comfort Hotel Vesterbro

    Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Skt. Petri 163 €
     Skt. Petri

     Skt. Petri

     Krystalgade 22, Kööpenhamina
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel 83 €
      Grand Hotel

      Grand Hotel

      Vesterbrogade 9, Kööpenhamina
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Urban House Copenhagen by MEININGER 62 €
       Urban House Copenhagen by MEININGER

       Urban House Copenhagen by MEININGER

       Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ibsens Hotel 107 €
        Ibsens Hotel

        Ibsens Hotel

        Vendersgade 23, Kööpenhamina
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Työläismuseo (Arbejdermuseet), Rundetårn ja Kööpenhaminan yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Rosenborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.