Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kasvitieteellinen puutarha

Vieraile upeissa kasvihuoneissa ja näe Tanskan kansalliskukka yliopiston tutkimuskäyttöön kuuluvassa kauniissa kasvitieteellisessä puutarhassa, joka löytyy Kööpenhaminan ydinkeskustasta.

Kööpenhaminan huolellisesti hoidetussa kasvitieteellisessä puutarhassa on Tanskan suurin kokoelma eri kasveja. Sen kohokohta ovat 1800-luvun kasvihuoneet. Näe Tanskan kansalliskukka, kuljeskele avoimissa kasvihuoneissa ja rentoudu tässä kauniissa aivan kaupungin ytimessä sijaitsevassa puutarhassa.

Kasvitieteellinen puutarha perustettiin vuonna 1870, ja se kattaa nykyisin 10 hehtaaria maata. Kööpenhaminan yliopiston hoitama puutarha kuuluu Tanskan luonnonhistorialliseen museoon. Kasvitieteellinen puutarha on yhä aktiivisessa käytössä oleva tutkimuslaitos ja opetustila sen lisäksi, että se on ihana paikka rentoutua kesän auringossa tai tulla suojaan kylmältä säältä.

Puutarhassa on helppo suunnistaa seuraamalla selvästi merkittyjä polkuja. Kukin puutarhan osio on järjestetty kasvityypeittäin, ja kasveista on esitetty niiden latinan- ja tanskankieliset nimet. 

Kasvitieteellisessä puutarhassa on yli 900 kasvilajia. Voit kuljeskella tanskalaisten kuusien katveessa tai etsiä puutarhasta Tanskan kansalliskukan marketan eli pensaspäivänkakkaran. Muissa osioissa on erilaisia monivuotisia ja yksivuotisia kasveja, kivipuutarha ja paljon alppiruusuja.

Kööpenhaminan kasvitieteellisen puutarhan suuret historialliset kasvihuoneet ovat puutarhan suuri ilon ja ylpeyden aihe. Koristeelliset rakennukset ovat peräisin vuodelta 1874. Yhdessä osiossa kasvaa sieniä ja palmuja. Ilmastoidussa kasvihuoneessa on arktisen alueen kasveja, kun taas lämmitetyissä kasvihuoneissa on kaktuksia, mehikasveja ja orkideoita.

Kasvitieteellisessä museossa ja kasviossa voit tutustua yli kahden miljoonan kuivakasvinäytteen kokoelmaan, jota tutkijat käyttävät viiteaineistona. Kasvitieteellisen puutarhan kahvilassa voit nauttia pikkupurtavaa ja ostaa paikallisia siemeniä ja matkamuistoja. 

Kööpenhaminan kasvitieteellinen puutarha on Kööpenhaminan ytimessä vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Nørreportin metroasemalta. Perille pääsee parhaiten kävellen tai pyöräillen, mutta yliopiston ympäristössä on myös maksullisia pysäköintipaikkoja autoille. Pääsisäänkäynti on Gothersgadella. Kasvitieteellinen puutarha on avoinna joka päivä toukokuusta syyskuuhun ja muina vuodenaikoina tiistaista sunnuntaihin. Kasvitieteelliseen puutarhaan ei ole pääsymaksua.


Alueen Kasvitieteellinen puutarha opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 808 majoitusliikettä kohteen Kasvitieteellinen puutarha lähellä
Copenhagen Admiral Hotel 112 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Skt. Petri 175 €
  Skt. Petri

  Skt. Petri

  Krystalgade 22, Kööpenhamina
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wakeup Copenhagen Borgergade 74 €
   Wakeup Copenhagen Borgergade

   Wakeup Copenhagen Borgergade

   Borgergade 9, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kongens Nytorv ja Strøget sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Nyhavn ja Rundetårn ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marmorkirkenin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Vesterbro 99 €
    Comfort Hotel Vesterbro

    Comfort Hotel Vesterbro

    Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kööpenhaminan Tivoli, Rådhuspladsen ja Strøget sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Torvehallerne ja Rosenborgin linna ovat myös 3 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Copenhagen 134 €
     Scandic Copenhagen

     Scandic Copenhagen

     Vester Søgade 6, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tyko Brahen planetaario, Kööpenhaminan Tivoli ja Strøget sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Imperial Hotel 111 €
      Imperial Hotel

      Imperial Hotel

      Vester Farimagsgade 9, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tyko Brahen planetaario, Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Strøget ja Kööpenhaminan yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rådhuspladsenin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Square 116 €
       The Square

       The Square

       Rådhuspladsen 14, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pumpehuset ja Rådhuspladsen sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Strøget ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhuspladsenin asema ja Vesterportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Kong Arthur 123 €
        Hotel Kong Arthur

        Hotel Kong Arthur

        Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Työläismuseo (Arbejdermuseet) ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kööpenhaminan yliopisto ja Rundetårn ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.