Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kasvitieteellinen puutarha

Astu sisään Pietarin keskustan keitaaseen ja ihastu laajaan kirjoon erilaisia kasvilajeja, joita on tuotu tänne maailman joka kolkasta.

Lähde aurinkoisena päivänä kävelylle Pietarin kasvitieteelliseen puutarhaan, jonka valtava kokoelma kasveja ja kukkia on aseteltu tyylikkäästi sen pihamaisemaan ja kasvihuoneisiin. Se on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia rauhallisesta kävelyhetkestä.

Puutarha sai alkunsa Pietari Suuren apteekkarin puutarhana vuonna 1714. Aluksi siellä kasvatettiin kasveja vain lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta puutarha alkoi pikkuhiljaa täyttyä valikoimalla uusia ja mitä erikoisempia eksoottisia kasveja. 1900-luvun alkuun mennessä se oli kasvanut lajissaan maailman toiseksi suurimmaksi puutarhaksi, Lontoon Kew Gardensien viedessä vielä voiton. Puutarha tuhoutui kuitenkin lähes kokonaan toisen maailmansodan aikana, kun jopa 90 prosenttia sen kokoelmasta menetettiin. Vieraile siellä nyt ja ihaile, kuinka puutarha on palautettu vanhaan loistoonsa. Huomaa, kuinka sodasta selvinneiden kasvien sinnikkyyttä on juhlistettu myöntämällä niille omat mitalit.

54,4 aarin alueelle ulottuvalla englantilaistyylisellä maisemapuutarhalla on tarjota asukkailleen yllin kyllin kasvutilaa. Kävele rauhallisten Alppi-kukkuloiden alueen halki ihaillaksesi Alpeille tyypillisiä kasveja, ja käy ihailemassa myös Venäjän Kaukasuksen ja Aasian istutuksia. Vielä kaukaisempienkin alueiden floora on asettunut kodiksi, mukaan lukien orkideat ja bambukasvit.

Vieraile yhdessä tai useammassa kasvitieteellisen puutarhan 26 kasvihuoneesta nähdäksesi lämpimämpien ilmastojen hämmästyttävän kauniita kasveja ja kukkia. Käy katsomassa sen upeita jättilumpeita, jotka voivat kasvaa jopa 2 metrin kokoisiksi halkaisijaltaan. Ne voivat painaa suurimmillaan jopa 60 kiloa, mutta älä kuitenkaan ota tätä kehotuksena kokeilla nostaa niitä.

Pistäydy puutarhalla alkukesästä nähdäksesi Tsaritsa Notsin (yön kuningattaren) kukinnan. Tämä eksoottinen kasvi kukkii vain yhtenä yönä vuodessa. Tätä merkittävää tapahtumaa juhlistaakseen puutarha avaa ovensa koko yöksi shamppanjatarjoiluin. Vaikka kukinnan aikaa on mahdotonta määritellä tarkasti, se tapahtuu yleensä kesäkuun aikana.

Pietarin kasvitieteelliselle puutarhalle pääset helposti Petrogradskajan metroasemalta. Sisäänkäynnin löydät Aptekarski perin ja Karpovkin rantakadun kulmauksesta. Puutarhaan on sisäänpääsymaksu. Kasvihuoneet ovat auki tiistaista sunnuntaihin joka viikko vuoden ympäri, mutta puutarhat ovat avoinna yleisölle vain toukokuusta syyskuuhun.


Alueen Kasvitieteellinen puutarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 645 majoitusliikettä kohteen Kasvitieteellinen puutarha lähellä
Dom 16 by Ginza Hotels 150 €
Dom 16 by Ginza Hotels

Dom 16 by Ginza Hotels

Aptekarsky 16, Pietari
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kasvitieteellinen puutarha on 0,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kesäpuutarha ja Pietarin ja Paavalin linnoitus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Venäläisen taiteen museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Petrogradskajan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lesnajan metroasema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  Skandi Klubb Apartments
  Skandi Klubb Apartments

  Skandi Klubb Apartments

  18 Aptekarskiy Prospekt, Pietari
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kasvitieteellinen puutarha on 0,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kesäpuutarha ja Pietarin ja Paavalin linnoitus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Palatsiaukio ovat myös 5 kilometrin päässä. Petrogradskajan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lesnajan metroasema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Petrogradsky 29 €
   Grand Hotel Petrogradsky

   Grand Hotel Petrogradsky

   Karpovka River Emb.5, Pietari
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pietarin ja Paavalin linnoitus, Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat myös 5 kilometrin päässä. Petrogradskajan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gorkovskajan metroasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Guyot Business Boutique Hotel 42 €
    Guyot Business Boutique Hotel

    Guyot Business Boutique Hotel

    Ulitsa Professora Popova 23, Petrogradskiy, Pietari
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Valokuvataiteen historian museo ja Matjušinin talo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kasvitieteellinen puutarha ja Šaljapinin kotimuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Petrogradskajan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gorkovskajan metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Juls Toisistaan - St. Pietari
     Juls Toisistaan - St. Pietari

     Juls Toisistaan - St. Pietari

     Aptekarskiy Prospekt 18, 491, Pietari, Saint Petersburg
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kasvitieteellinen puutarha on 0,8 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kesäpuutarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee 5 kilometrin päässä. Petrogradskajan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lesnajan metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Valoisa ja Kodikas Huoneisto
      Valoisa ja Kodikas Huoneisto

      Valoisa ja Kodikas Huoneisto

      Medikov Prospekt 10-2, 34, Pietari, Saint Petersburg
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kasvitieteellinen puutarha on 1,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kesäpuutarha sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Palatsiaukio ovat myös 5 kilometrin päässä. Petrogradskajan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tšornaja Retškan metroasema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Corinthia Hotel St Petersburg 105 €
       Corinthia Hotel St Petersburg

       Corinthia Hotel St Petersburg

       Nevsky Prospect, 57, Pietari
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Galeria, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Huoneistot Medikov By Easy Inn 124 €
        Huoneistot Medikov By Easy Inn

        Huoneistot Medikov By Easy Inn

        10 ?????? 2 Prospekt Medikov, Pietari, Saint Petersburg
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kasvitieteellinen puutarha on 0,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Pietarin ja Paavalin linnoitus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pietarin lelumuseo ja Pietarin moskeija ovat myös 3 kilometrin päässä. Petrogradskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tšornaja Retškan metroasema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.