Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kauppakatu

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kauppakatu. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kauppakatu, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kauppakatu paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kauppakatu upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kauppakatu? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kauppakatu lähellä kohdetta Kauppakatu. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kauppakatu, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 270 majoitusliikettä kohteen Kauppakatu lähellä
Hotelli Verso 108 €
Hotelli Verso

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, Jyväskylä
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Lutakon uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Boutique Hotel Yöpuu 143 €
  Boutique Hotel Yöpuu

  Boutique Hotel Yöpuu

  Yliopistonkatu 23, Jyväskylä
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tuomiojärven uimaranta ja Jyväskylän yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   GreenStar Hotel Jyväskylä 73 €
   GreenStar Hotel Jyväskylä

   GreenStar Hotel Jyväskylä

   Heikinkatu 3, Jyväskylä
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lutakon uimaranta ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Toivolan vanha piha ja Tuomiojärven uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Finlandia Hotel Alba 100 €
    Finlandia Hotel Alba

    Finlandia Hotel Alba

    Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Alvar Aalto -museo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Jyväskylän taidemuseo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Laajavuori 104 €
     Scandic Laajavuori

     Scandic Laajavuori

     Laajavuorentie 30, Jyväskylä
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Laajis-hiihtokeskus ja Haukkalan uimaranta sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Toivolan vanha piha ja Myllyjärven uimapaikka ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Time Hostel & Apartments 54 €
      Time Hostel & Apartments

      Time Hostel & Apartments

      Vaasankatu 29, Jyväskylä
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Jyväskylän yliopisto, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Omena Hotel Jyväskylä 57 €
       Omena Hotel Jyväskylä

       Omena Hotel Jyväskylä

       Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lutakon uimaranta ja Jyväskylän yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Jyväskylä Station 133 €
        Scandic Jyväskylä Station

        Scandic Jyväskylä Station

        Vapaudenkatu 73, Jyväskylä
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Lutakon uimaranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Tuomiojärven uimaranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.