Saksassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

KelsterbachGermany

Kelsterbach sijaitsee Hessenissä Frankfurt am Mainin lounaispuolella Mainin vasemmalla rannalla ja on täydellinen kaupunkilomakohde.

Ensimmäinen kirjallinen maininta Kelsterbachista on 800-luvulta, ja nykyisin kaupunki on vilkas ja taloudellisesti aktiivinen. Kelsterbachin Oberdorfin eli yläkaupungin osassa on uusia asuinalueita, kun taas Unterdorfin eli alakaupungin alueella sijaitsee perinteinen keskusta. Lyhyellä lomalla Kelsterbachissa voit vierailla eri festivaaleilla, kuten Kelsterbach Kerbissä, ja nauttia kaupungin tarjoamista herkuista. Vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsevat Taunusvuoret houkuttelevat retkelle luontoon.

Raunheimin ja Kelsterbachin alueiden välissä sijaitseva Mönchhofkapelle eli munkkien kappeli houkuttelee monia matkailijoita kaupunkilomalle Kelsterbachiin. Kappelia ympäröivät pienen hautausmaan puut, ja se on muistutuksena paikalla aina 1100-luvulta lähtien pidetyistä messuista. Aiemmin Wüsteneddersheimin kylään kuulunut kappeli tuhottiin kolmikymmenvuotisessa sodassa ja rakennettiin uudelleen 1600-luvun lopulla. Maaliskuussa 2008 kahdestatoista apostolien rististä löydettiin yksitoista kunnostustöiden aikana. Rakennukseen voi tutustua sen ulkopuolella.

Kelsterbachin alakylässä sijaitsevassa kaupunginmuseossa on esillä Kelsterbachin posliinia ja fajanssia, St. Martinin kirkontornin vanha kello sekä löytöjä niin paleoliittiselta aikakaudelta, rautakaudelta kuin Rooman valtakunnan ajaltakin. Museossa on esillä Mainjoella käytettyjen laivojen malleja sekä Maakuh-hinaaja, jota vedettiin Mainia pitkin ketjulla ja jonka piipusta kuuluva ääni kuulosti samalta kuin lehmät ammuisivat. Pääset tutustumaan jäniksen turkiksesta tehtyjen hattujen valmistukseen.

Wolfenburg oli aikoinaan Kelsterbachin linna. Kreivi Wolfgang von Ysenburg-Ronneburg rakennutti sen 1500-luvun puolivälissä, ja se vaurioitui pahoin kolmikymmenvuotisessa sodassa. Nykyään rauniot muistuttavat aiemmin upeasta renessanssiajan rakennuksesta. Kaupunginmuseossa on esillä linnan malli.

Mainanlage eli Mainin puisto Mainjoen rannalla tarjoaa rentouttavan paikan viikonloppumatkalla Kelsterbachissa. Vehreät alueet Mainin virtojen vieressä houkuttelevat jäämään pidemmäksikin aikaa. Kesäkuukausina voit hypätä satamasta lähtevien matkustaja-alusten kyytiin ja tutustua Kelsterbachin-matkan aikana Mainin rantoihin myös joelta käsin. Vieraile myös Kelsterbachin eteläpuolella olevalla Staudenweiher-lammella ja tutustu sen kasvillisuuteen. Näköalapaviljongista on hienot näkymät entiseen louhokseen ja sitä reunustaviin kasveihin ja puihin.

Huippuhotellit kohteessa Kelsterbach

NH Frankfurt Airport
NH Frankfurt Airport
4 out of 5
Moerfelder Strasse 113, Kelsterbach, HE
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 55 € per yö ajalle 25. lokak. viiva 26. lokak.

The Squaire on 2,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Commerzbank-Arena ja Städel-museo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. ...

4.1/5Very Good! (970 arvostelua)
Todella hyvä lentokenttähotelli!

"Matkalla lomalle Panamaan. Sijainti ideaalinen lähellä Frankfurtin lentokenttää, mistä lähdimme. Muutoin ympäristö sijaitsi teollisuusalueella = ei lomahotelli"…"

Arvosteltu 18.2.2019

NH Frankfurt Airport
Moxy Frankfurt Airport Kelsterbach
Moxy Frankfurt Airport Kelsterbach
3.5 out of 5
Am Weiher 1, Kelsterbach
Hinta on 67 € per yö ajalle 1. marrask. viiva 2. marrask.

Lufthansan koulutuskeskus on 2,5 kilometrin ja Gateway Gardens on 4,4 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. The Squaire sijaitsee ...

4.6/5Exceptional! (124 arvostelua)

"Merkezden çok uzak bir otel"…"

Arvosteltu 16.3.2020

Moxy Frankfurt Airport Kelsterbach
ibis Frankfurt Airport
ibis Frankfurt Airport
2.5 out of 5
Langer Kornweg 9a-11, Kelsterbach, HE
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 59 € per yö ajalle 25. lokak. viiva 26. lokak.

Lufthansan koulutuskeskus on 3,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Jahrhunderthalle-konserttisali ja Gateway Gardens sijaitsevat ...

4/5Very Good! (38 arvostelua)

"Sauberkeit und Freundlichkeit des Personals sind hervorzuheben. Bitte einen Abfalleimer zusätzlich im Zimmer bereitstellen."…"

Arvosteltu 16.3.2020

ibis Frankfurt Airport
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunnot – Kelsterbach

Main Appartments
Main Appartments
3 out of 5
Mainstrasse 54, Kelsterbach
Hinta on 75 € per yö ajalle 30. lokak. viiva 31. lokak.

Lufthansan koulutuskeskus, Jahrhunderthalle-konserttisali ja Gateway Gardens sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Fraport Arena sijaitsee ...

4.1/5Very Good! (15 arvostelua)
Ideal für Flugzeugreisende

"Es ist in jeder Hinsicht ideal für Flugzeugreisende, praktisch, sauber, freundlich."…"

Arvosteltu 4.3.2020

Main Appartments
Kolev Apartments
Kolev Apartments
3 out of 5
Ringstraße 13, Kelsterbach
Hinta on 75 € per yö ajalle 24. lokak. viiva 25. lokak.

Lufthansan koulutuskeskus on 2,8 kilometrin ja Gateway Gardens on 4,7 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. The Squaire sijaitsee 4,7 kilometrin päässä. ...

Kolev Apartments
Cinema Studio-your Home Near Frankfurt Lentoasema
Cinema Studio-your Home Near Frankfurt Lentoasema
Ringsrasse, 13, Kelsterbach, Hessen

Lufthansan koulutuskeskus on 2,7 kilometrin ja Gateway Gardens on 4,7 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. The Squaire sijaitsee 4,7 kilometrin päässä. Kelsterbachin ...

5/5Exceptional! (4 arvostelua)

"Diese Unterkunft ist nur zu empfehlen absolut Top. Sauber Freundlich ,ruhig und gemütlich.Top"…"

Arvosteltu 19.8.2020

Cinema Studio-your Home Near Frankfurt Lentoasema
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Kelsterbach

Messe Frankfurt
Kuva majoitusliikkeestä Messe Frankfurt

Messe Frankfurt

4/5(12 arvostelua)

Käy matkasi aikana tarkistamassa, mitä tapahtumia järjestetään kohteessa Frankfurt sijaitsevassa suositussa kongressikeskuksessa Messe Frankfurt. Käy tutustumassa tämän perheystävällisyydestään tunnetun alueen kauppoihin ja huippuravintoloihin.

Alte Oper
Kuva majoitusliikkeestä Alte Oper

Alte Oper

4/5(7 arvostelua)

Alte Oper on kohteessa Frankfurt sijaitseva tunnettu teatteri, jolla on kiehtova menneisyys. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kiehtovia museoita tai ota osaa urheilutapahtumaan.

Commerzbank-Arena
Kuva majoitusliikkeestä Commerzbank-Arena

Commerzbank-Arena

4/5(4 arvostelua)

Vieraile kohteessa Commerzbank-Arena järjestettävässä tapahtumassa ja kokeile myös muita aktiviteetteja, kuten juoksemista, kun lomailet kohteessa Frankfurt am Main Süd. Käy tutkimassa tämän kävelymahdollisuuksistaan tunnetun alueen kiehtovia museoita tai ota osaa urheilutapahtumaan.

Römerberg
Kuva majoitusliikkeestä Römerberg

Römerberg

4.5/5(15 arvostelua)

Ihaile keskiaikaista arkkitehtuuria ja koe joulumarkkinoiden huuma tällä kauniilla aukiolla, joka sijaitsee keskellä Frankfurtin vanhaakaupunkia.

Römerin keskiaikainen rakennus
Kuva majoitusliikkeestä Römerin keskiaikainen rakennus

Römerin keskiaikainen rakennus

4.5/5(15 arvostelua)

Opit lisää kohteen Frankfurt paikallisesta historiasta, kun käyt vierailulla kohteen Römerin keskiaikainen rakennus kaltaisilla tunnetuilla muistomerkeillä. Kuljeksi tämän eloisan alueen jokirannalla tai käy tutkimassa sen kiehtovia museoita.

Messe Frankfurt -kongressikeskus
Kuva majoitusliikkeestä Messe Frankfurt -kongressikeskus

Messe Frankfurt -kongressikeskus

4/5(13 arvostelua)

Käy matkasi aikana tarkistamassa, mitä tapahtumia järjestetään kohteessa Frankfurt sijaitsevassa suositussa kongressikeskuksessa Messe Frankfurt -kongressikeskus. Käy tutkimassa tämän kävelymahdollisuuksistaan tunnetun alueen kiehtovia museoita tai ota osaa urheilutapahtumaan.

Kohteen Kelsterbach lähellä sijaitsevat kaupungit

Frankfurt joka esittää ulkotaide

Frankfurt

Kuva: Carole Brown

Raunheim

Kuva ”Hattersheim” käyttäjältä Mdupont (CC BY-SA) / rajattu alkuperäisestä kuvasta
Kuva käyttäjältä Mdupont (CC BY-SA)

Hattersheim

Kuva ”Rüsselsheim” käyttäjältä Ravetracer (page does not exist) (CC BY-SA) / rajattu alkuperäisestä kuvasta

Rüsselsheim