Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kensington Gardens

Kuningatar Viktorian syntymäkodin Kensingtonin palatsin entiset puutarhat ovat yhä kaunis viheralue puineen ja järvineen. Lisäksi ne sijaitsevat kätevästi keskellä kaupunkia.

Kensington Gardens on yksi Lontoon kuninkaallisista Royal Parks -puistoista, jotka aikoinaan kuuluivat palatseille. Nykyään Kensington Gardens kattaa noin 98 hehtaarin suuruisen alueen. Yhdessä usean muun puiston kanssa Kensington Gardens luo keskelle kaupunkia maisemallisesti kauniin viheralueen ja rauhoittavan tunnelman. Puistossa on suuria puita, hyvin hoidettuja nurmia, urheilukenttiä ja järviä. Puistossa on myös prinsessa Dianan kunniaksi pystytetty muistomerkki, joka on samalla myös lasten leikkipuisto. Kuningatar Viktoria syntyi tunnetun arkkitehdin suunnittelemassa Kensingtonin palatsissa.

Tarkastele Kensingtonin palatsia läheltä. Sen määräsi rakennettavaksi Vilhelm III ja suunnitteli tunnettu arkkitehti Christopher Wren, joka suunnitteli myös St. Paul’s Cathedralin. Palatsilla on pitkä kuninkaallinen historia, ja se on Britannian pisimpään hallinneen kuninkaallisen, kuningatar Viktorian, syntymäkoti. Se oli myös prinsessa Dianan virallinen koti aina hänen kuolinvuoteensa 1997 saakka.

Vie lapsesi prinsessan muistoksi rakennettuun leikkipuistoon. Siellä on valtava puinen merirosvolaiva, kiipeilyteline ja hiekkalaatikko. Nauti aamiainen tai lounas palatsin The Orangery -ravintolassa, joka sijaitsee palatsin viehättävien puutarhojen keskellä.

Syö piknikeväitä nurmella katsellen lammessa uivia joutsenia. Voit myös pyöräillä tässä suuressa puistossa. Varaudu siihen, että poluilla on runsaasti kävelijöitä ja juoksijoita ja muita kulkijoita. Katsele krikettiä tai jalkapalloa, jota pelataan laajoilla nurmikentillä, tai osallistu peliin itse.

Voit tutustua suureen osaan Lontoota kävelemällä sen puistoissa. Aloita Kensington Gardensista lännestä. Kulje halki Hyde Parkin, Green Parkin ja St. James’s Parkin matkallasi kaupungin läpi. Näet matkalla myös Buckinghamin palatsin ja St. Paul’s Cathedralin.

Puisto suunniteltiin Hyde Parkin läntiseksi osaksi varhain 1700-luvulla. Se on avoinna kaikille auringonnoususta myöhäiseen iltapäivään. Puistoon ei ole pääsymaksua.

Kensington Gardens sijaitsee Kensingtonissa läntisessä Lontoossa. Puiston valtavan koon vuoksi sen ympärillä on useita Lontoon metron asemia, kuten High Street Kensington, Marble Arch, Hyde Park Corner ja Knightsbridge. Alueella on myös useita bussipysäkkejä.


Alueen Kensington Gardens opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 009 majoitusliikettä kohteen Kensington Gardens lähellä
Park Grand Paddington Court 123 €
Park Grand Paddington Court

Park Grand Paddington Court

27 Devonshire Terrace, Paddington, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. London Paddingtonin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lancaster Gaten metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Caesar Hotel 114 €
  Caesar Hotel

  Caesar Hotel

  26-33 Queens Gardens, Hyde Park, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hyde Park, Natural History Museum ja Queen Mary's Gardens (puisto) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Oxford Circus ja National Gallery ovat myös 5 kilometrin päässä. Bayswaterin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lancaster Gaten metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Thistle London Hyde Park Kensington Gardens
   Thistle London Hyde Park Kensington Gardens

   Thistle London Hyde Park Kensington Gardens

   104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Royale London Hyde Park 136 €
    Grand Royale London Hyde Park

    Grand Royale London Hyde Park

    1-9 Inverness Terrace, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington Gardens, Kensingtonin palatsi ja Hyde Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema ja Bayswaterin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 85 €
     Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

     Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

     Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. Lancaster Gaten metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Paddingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lancaster Gate Hotel 90 €
      Lancaster Gate Hotel

      Lancaster Gate Hotel

      66-71 Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Buckinghamin palatsi ja British Museum ovat myös 5 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lancaster Gaten metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Park Grand London Paddington 136 €
       The Park Grand London Paddington

       The Park Grand London Paddington

       1 Queens Gardens, Bayswater, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. Lancaster Gaten metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Paddingtonin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hilton London Paddington 158 €
        Hilton London Paddington

        Hilton London Paddington

        146 Praed Street, Paddington, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hyde Park ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oxford Street ja Marble Arch ovat myös 2 kilometrin päässä. Paddingtonin metroasema ja London Paddingtonin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.