Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kensington Gardens

Kuningatar Viktorian syntymäkodin Kensingtonin palatsin entiset puutarhat ovat yhä kaunis viheralue puineen ja järvineen. Lisäksi ne sijaitsevat kätevästi keskellä kaupunkia.

Kensington Gardens on yksi Lontoon kuninkaallisista Royal Parks -puistoista, jotka aikoinaan kuuluivat palatseille. Nykyään Kensington Gardens kattaa noin 98 hehtaarin suuruisen alueen. Yhdessä usean muun puiston kanssa Kensington Gardens luo keskelle kaupunkia maisemallisesti kauniin viheralueen ja rauhoittavan tunnelman. Puistossa on suuria puita, hyvin hoidettuja nurmia, urheilukenttiä ja järviä. Puistossa on myös prinsessa Dianan kunniaksi pystytetty muistomerkki, joka on samalla myös lasten leikkipuisto. Kuningatar Viktoria syntyi tunnetun arkkitehdin suunnittelemassa Kensingtonin palatsissa.

Tarkastele Kensingtonin palatsia läheltä. Sen määräsi rakennettavaksi Vilhelm III ja suunnitteli tunnettu arkkitehti Christopher Wren, joka suunnitteli myös St. Paul’s Cathedralin. Palatsilla on pitkä kuninkaallinen historia, ja se on Britannian pisimpään hallinneen kuninkaallisen, kuningatar Viktorian, syntymäkoti. Se oli myös prinsessa Dianan virallinen koti aina hänen kuolinvuoteensa 1997 saakka.

Vie lapsesi prinsessan muistoksi rakennettuun leikkipuistoon. Siellä on valtava puinen merirosvolaiva, kiipeilyteline ja hiekkalaatikko. Nauti aamiainen tai lounas palatsin The Orangery -ravintolassa, joka sijaitsee palatsin viehättävien puutarhojen keskellä.

Syö piknikeväitä nurmella katsellen lammessa uivia joutsenia. Voit myös pyöräillä tässä suuressa puistossa. Varaudu siihen, että poluilla on runsaasti kävelijöitä ja juoksijoita ja muita kulkijoita. Katsele krikettiä tai jalkapalloa, jota pelataan laajoilla nurmikentillä, tai osallistu peliin itse.

Voit tutustua suureen osaan Lontoota kävelemällä sen puistoissa. Aloita Kensington Gardensista lännestä. Kulje halki Hyde Parkin, Green Parkin ja St. James’s Parkin matkallasi kaupungin läpi. Näet matkalla myös Buckinghamin palatsin ja St. Paul’s Cathedralin.

Puisto suunniteltiin Hyde Parkin läntiseksi osaksi varhain 1700-luvulla. Se on avoinna kaikille auringonnoususta myöhäiseen iltapäivään. Puistoon ei ole pääsymaksua.

Kensington Gardens sijaitsee Kensingtonissa läntisessä Lontoossa. Puiston valtavan koon vuoksi sen ympärillä on useita Lontoon metron asemia, kuten High Street Kensington, Marble Arch, Hyde Park Corner ja Knightsbridge. Alueella on myös useita bussipysäkkejä.


Alueen Kensington Gardens opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 590 majoitusliikettä kohteen Kensington Gardens lähellä
Thistle Kensington Gardens 108 €
Thistle Kensington Gardens

Thistle Kensington Gardens

104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park International Hotel 117 €
  Park International Hotel

  Park International Hotel

  117 - 129 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Corus Hotel Hyde Park 89 €
   Corus Hotel Hyde Park

   Corus Hotel Hyde Park

   Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. Lancaster Gaten metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Paddingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Central Park Hotel 59 €
    Central Park Hotel

    Central Park Hotel

    49/67 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hilton London Paddington 132 €
     Hilton London Paddington

     Hilton London Paddington

     146 Praed Street, Paddington, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hyde Park ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oxford Street ja Marble Arch ovat myös 2 kilometrin päässä. Paddingtonin metroasema ja London Paddingtonin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      London House Hotel 67 €
      London House Hotel

      London House Hotel

      81 Kensington Gardens Square, Bayswater, Lontoo, Englanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Portobello Roadin markkinat, Kensingtonin palatsi ja Hyde Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Oxford Circus ovat myös 5 kilometrin päässä. Bayswaterin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Queenswayn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Lancaster Gate Hotel 90 €
       Lancaster Gate Hotel

       Lancaster Gate Hotel

       66-71 Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Buckinghamin palatsi ja British Museum ovat myös 5 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lancaster Gaten metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Rembrandt 150 €
        The Rembrandt

        The Rembrandt

        11 Thurloe Place, Kensington, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Victoria and Albert Museum ja Natural History Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Hyde Park ja Kensington Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.