Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kensington Gardens

Kuningatar Viktorian syntymäkodin Kensingtonin palatsin entiset puutarhat ovat yhä kaunis viheralue puineen ja järvineen. Lisäksi ne sijaitsevat kätevästi keskellä kaupunkia.

Kensington Gardens on yksi Lontoon kuninkaallisista Royal Parks -puistoista, jotka aikoinaan kuuluivat palatseille. Nykyään Kensington Gardens kattaa noin 98 hehtaarin suuruisen alueen. Yhdessä usean muun puiston kanssa Kensington Gardens luo keskelle kaupunkia maisemallisesti kauniin viheralueen ja rauhoittavan tunnelman. Puistossa on suuria puita, hyvin hoidettuja nurmia, urheilukenttiä ja järviä. Puistossa on myös prinsessa Dianan kunniaksi pystytetty muistomerkki, joka on samalla myös lasten leikkipuisto. Kuningatar Viktoria syntyi tunnetun arkkitehdin suunnittelemassa Kensingtonin palatsissa.

Tarkastele Kensingtonin palatsia läheltä. Sen määräsi rakennettavaksi Vilhelm III ja suunnitteli tunnettu arkkitehti Christopher Wren, joka suunnitteli myös St. Paul’s Cathedralin. Palatsilla on pitkä kuninkaallinen historia, ja se on Britannian pisimpään hallinneen kuninkaallisen, kuningatar Viktorian, syntymäkoti. Se oli myös prinsessa Dianan virallinen koti aina hänen kuolinvuoteensa 1997 saakka.

Vie lapsesi prinsessan muistoksi rakennettuun leikkipuistoon. Siellä on valtava puinen merirosvolaiva, kiipeilyteline ja hiekkalaatikko. Nauti aamiainen tai lounas palatsin The Orangery -ravintolassa, joka sijaitsee palatsin viehättävien puutarhojen keskellä.

Syö piknikeväitä nurmella katsellen lammessa uivia joutsenia. Voit myös pyöräillä tässä suuressa puistossa. Varaudu siihen, että poluilla on runsaasti kävelijöitä ja juoksijoita ja muita kulkijoita. Katsele krikettiä tai jalkapalloa, jota pelataan laajoilla nurmikentillä, tai osallistu peliin itse.

Voit tutustua suureen osaan Lontoota kävelemällä sen puistoissa. Aloita Kensington Gardensista lännestä. Kulje halki Hyde Parkin, Green Parkin ja St. James’s Parkin matkallasi kaupungin läpi. Näet matkalla myös Buckinghamin palatsin ja St. Paul’s Cathedralin.

Puisto suunniteltiin Hyde Parkin läntiseksi osaksi varhain 1700-luvulla. Se on avoinna kaikille auringonnoususta myöhäiseen iltapäivään. Puistoon ei ole pääsymaksua.

Kensington Gardens sijaitsee Kensingtonissa läntisessä Lontoossa. Puiston valtavan koon vuoksi sen ympärillä on useita Lontoon metron asemia, kuten High Street Kensington, Marble Arch, Hyde Park Corner ja Knightsbridge. Alueella on myös useita bussipysäkkejä.


Alueen Kensington Gardens opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 503 majoitusliikettä kohteen Kensington Gardens lähellä
Brit Hotels London Court 52 €
Brit Hotels London Court

Brit Hotels London Court

194-196 Earls Court Road, Lontoo, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel 63 €
  MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

  MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

  Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, Lontoo, Englanti
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Kensington High Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Imperial College London ja Kensington Gardens ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Queens Park Hotel 42 €
   Queens Park Hotel

   Queens Park Hotel

   48 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington Gardens ja Queensway sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Kensingtonin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western 67 €
    Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

    Corus Hyde Park Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

    Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Queensway ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Lancaster Gaten metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Paddingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Best Western Mornington Hotel London Hyde Park 72 €
     Best Western Mornington Hotel London Hyde Park

     Best Western Mornington Hotel London Hyde Park

     12 Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Queensway ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Lancaster Gaten metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Paddingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton London Paddington 98 €
      Hilton London Paddington

      Hilton London Paddington

      146 Praed Street, Paddington, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hyde Park ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Queensway ja Oxford Street ovat myös 2 kilometrin päässä. Paddingtonin metroasema ja London Paddingtonin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Inn Hyde Park 44 €
       Comfort Inn Hyde Park

       Comfort Inn Hyde Park

       73 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington Gardens ja Queensway sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Kensingtonin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Columbia Hotel 86 €
        Columbia Hotel

        Columbia Hotel

        95-99 Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington Gardens, Hyde Park ja Queensway sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Kensingtonin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lancaster Gaten metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Queenswayn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.