Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kensington Gardens

Kuningatar Viktorian syntymäkodin Kensingtonin palatsin entiset puutarhat ovat yhä kaunis viheralue puineen ja järvineen. Lisäksi ne sijaitsevat kätevästi keskellä kaupunkia.

Kensington Gardens on yksi Lontoon kuninkaallisista Royal Parks -puistoista, jotka aikoinaan kuuluivat palatseille. Nykyään Kensington Gardens kattaa noin 98 hehtaarin suuruisen alueen. Yhdessä usean muun puiston kanssa Kensington Gardens luo keskelle kaupunkia maisemallisesti kauniin viheralueen ja rauhoittavan tunnelman. Puistossa on suuria puita, hyvin hoidettuja nurmia, urheilukenttiä ja järviä. Puistossa on myös prinsessa Dianan kunniaksi pystytetty muistomerkki, joka on samalla myös lasten leikkipuisto. Kuningatar Viktoria syntyi tunnetun arkkitehdin suunnittelemassa Kensingtonin palatsissa.

Tarkastele Kensingtonin palatsia läheltä. Sen määräsi rakennettavaksi Vilhelm III ja suunnitteli tunnettu arkkitehti Christopher Wren, joka suunnitteli myös St. Paul’s Cathedralin. Palatsilla on pitkä kuninkaallinen historia, ja se on Britannian pisimpään hallinneen kuninkaallisen, kuningatar Viktorian, syntymäkoti. Se oli myös prinsessa Dianan virallinen koti aina hänen kuolinvuoteensa 1997 saakka.

Vie lapsesi prinsessan muistoksi rakennettuun leikkipuistoon. Siellä on valtava puinen merirosvolaiva, kiipeilyteline ja hiekkalaatikko. Nauti aamiainen tai lounas palatsin The Orangery -ravintolassa, joka sijaitsee palatsin viehättävien puutarhojen keskellä.

Syö piknikeväitä nurmella katsellen lammessa uivia joutsenia. Voit myös pyöräillä tässä suuressa puistossa. Varaudu siihen, että poluilla on runsaasti kävelijöitä ja juoksijoita ja muita kulkijoita. Katsele krikettiä tai jalkapalloa, jota pelataan laajoilla nurmikentillä, tai osallistu peliin itse.

Voit tutustua suureen osaan Lontoota kävelemällä sen puistoissa. Aloita Kensington Gardensista lännestä. Kulje halki Hyde Parkin, Green Parkin ja St. James’s Parkin matkallasi kaupungin läpi. Näet matkalla myös Buckinghamin palatsin ja St. Paul’s Cathedralin.

Puisto suunniteltiin Hyde Parkin läntiseksi osaksi varhain 1700-luvulla. Se on avoinna kaikille auringonnoususta myöhäiseen iltapäivään. Puistoon ei ole pääsymaksua.

Kensington Gardens sijaitsee Kensingtonissa läntisessä Lontoossa. Puiston valtavan koon vuoksi sen ympärillä on useita Lontoon metron asemia, kuten High Street Kensington, Marble Arch, Hyde Park Corner ja Knightsbridge. Alueella on myös useita bussipysäkkejä.


Alueen Kensington Gardens opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 533 majoitusliikettä kohteen Kensington Gardens lähellä
Central Park Hotel 66 €
Central Park Hotel

Central Park Hotel

49/67 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Thistle Kensington Gardens 112 €
  Thistle Kensington Gardens

  Thistle Kensington Gardens

  104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Corus Hotel Hyde Park 89 €
   Corus Hotel Hyde Park

   Corus Hotel Hyde Park

   Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. Lancaster Gaten metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Paddingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Safestay London Kensington Holland Park 20 €
    Safestay London Kensington Holland Park

    Safestay London Kensington Holland Park

    Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 3 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Grand Paddington Court 103 €
     Park Grand Paddington Court

     Park Grand Paddington Court

     27 Devonshire Terrace, Paddington, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. London Paddingtonin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lancaster Gaten metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton London Paddington 151 €
      Hilton London Paddington

      Hilton London Paddington

      146 Praed Street, Paddington, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hyde Park ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oxford Street ja Marble Arch ovat myös 2 kilometrin päässä. Paddingtonin metroasema ja London Paddingtonin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Queens Park Hotel 53 €
       Queens Park Hotel

       Queens Park Hotel

       48 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn London-Kensington Forum 112 €
        Holiday Inn London-Kensington Forum

        Holiday Inn London-Kensington Forum

        97 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.