Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kensington High Street

Tältä kauniilta ja varakkaalta alueelta löydät Lontoon hienoimmat liikkeet sekä kuninkaallisen palatsin ja puutarhan.

Kensington High Street on rikas ja hienostunut katu Lontoon West Endin alueella. Se tunnetaan laajasta designerliikkeiden valikoimastaan ja laadukkaista tavarataloistaan. Perehdy kuninkaallisiin ihastellessasi Kensingtonin palatsin arkkitehtuuria ja rentoudu sen kauniissa puutarhassa.

Tämän kuuluisan ostoskadun historia alkoi 1800-luvulla, kun kolme suurta tavarataloa avasi ovensa. Katu tunnetaan myös yhteydestään Britannian musiikkiteollisuuden kanssa, sillä monilla suurilla levy-yhtiöillä on toimistonsa sen varrella.

Kulje tätä mahtavaa ostoskatua pitkin ja ihastele sen liikkeiden tyylikkäitä näyteikkunoita. Kensington High Streetillä on alati muuttuva valikoima arvostettujen suunnittelijoiden liikkeittä ja edullisia kauppoja. Kiertele useissa kansainvälisesti tunnettujen brändien liikkeissä, kuten American Apparelissa, Zarassa ja Massimo Duttissa. Etsi tarjouksia vaatteista, koruista, muistoesineistä ja kosmetiikkatuotteista.

Nauti herkullinen ateria jossain kadulta löytyvistä erinomaisista ravintoloista. Valinnanvaraa riittää aina nuudeliravintoloista vohvelipaikkoihin. Jatka matkaasi pääkadun sivukujille, joilta löydät vielä enemmän liikkeitä ja ravintoloita.

Vieraile Kensingtonin palatsilla ja lähde kierrokselle sen sisätiloihin. Katsele komeaa seinämaalausta, joka esittää Yrjö I:sen hovia. Seinämaalaus koristaa kuninkaan portaiden seiniä. Huomaatko kuvasta myös maalauksen taiteilijan, William Kentin, joka piilotti itsensä mukaan kuvaan taidemaalrin paletti kädessään?

Jatka matkaasi palatsin halki ja käy ihastelemassa King's Galleryn vaikuttavaa taidekokoelmaa sekä suurta yrjönaikaista kamaria kuninkaan huoneissa. Pistäydy myös Victoria Revealed -näyttelyssä tutustumassa Britannian toiseksi pisimpään hallinneeseen monarkkiin.

Kiertele palatsin puutarhassa, joka koostuu klassisen koristeellisesta Sunken Gardenista ja valtavasta Formal Gardenista. Kävele kaunista Cradle Walkin polkua pitkin ja ihaile Sunken Gardenin kauniita maisemia.

Kensington High Street sijaitsee Länsi-Lontoossa. Pääset paikan päälle joko metrolla tai bussilla.

Vietä mukava päivä ostoksien parissa Kensington High Streetin ihastuttavissa kaupoissa, mutta varaa aikaa myös vierailuun upealla Kensingtonin palatsilla.


Alueen Kensington High Street opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 489 majoitusliikettä kohteen Kensington High Street lähellä
Brit Hotels London Court 54 €
Brit Hotels London Court

Brit Hotels London Court

194-196 Earls Court Road, Lontoo, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Merit Kensington Hotel 80 €
  Merit Kensington Hotel

  Merit Kensington Hotel

  12 Penywern Road, Earls Court, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stamford Bridge Stadium on 2 kilometrin ja Hyde Park on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 10 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Seraphine Kensington Olympia Hotel 75 €
   Seraphine Kensington Olympia Hotel

   Seraphine Kensington Olympia Hotel

   225 Kensington High Street, London, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Queensway ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel 73 €
    MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

    MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

    Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, Lontoo, Englanti
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Kensington High Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Imperial College London ja Kensington Gardens ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn London - Kensington High St. 100 €
     Holiday Inn London - Kensington High St.

     Holiday Inn London - Kensington High St.

     Wrights Lane, Kensington, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensingtonin palatsi, Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) ja Royal Albert Hall sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Big Ben ovat myös 10 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kaunis 3 Sänky, 3 Kylpyhuone High St. Kensington
      Kaunis 3 Sänky, 3 Kylpyhuone High St. Kensington

      Kaunis 3 Sänky, 3 Kylpyhuone High St. Kensington

      1 Eden Close, Lontoo, ENG
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kensingtonin palatsi ja Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Stylish 3 Bed 3 bath in Kens High St
       Stylish 3 Bed 3 bath in Kens High St

       Stylish 3 Bed 3 bath in Kens High St

       Eden Close, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kensingtonin palatsi ja Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Kaunis 3 Makuuhuoneen Mews House Kensingtonissa
        Kaunis 3 Makuuhuoneen Mews House Kensingtonissa

        Kaunis 3 Makuuhuoneen Mews House Kensingtonissa

        Adam and Eve Mews, 5, Lontoo, ENG
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Kensingtonin palatsi ja Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 17 minuutin kävelymatkan päässä.