Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kensington High Street

Tältä kauniilta ja varakkaalta alueelta löydät Lontoon hienoimmat liikkeet sekä kuninkaallisen palatsin ja puutarhan.

Kensington High Street on rikas ja hienostunut katu Lontoon West Endin alueella. Se tunnetaan laajasta designerliikkeiden valikoimastaan ja laadukkaista tavarataloistaan. Perehdy kuninkaallisiin ihastellessasi Kensingtonin palatsin arkkitehtuuria ja rentoudu sen kauniissa puutarhassa.

Tämän kuuluisan ostoskadun historia alkoi 1800-luvulla, kun kolme suurta tavarataloa avasi ovensa. Katu tunnetaan myös yhteydestään Britannian musiikkiteollisuuden kanssa, sillä monilla suurilla levy-yhtiöillä on toimistonsa sen varrella.

Kulje tätä mahtavaa ostoskatua pitkin ja ihastele sen liikkeiden tyylikkäitä näyteikkunoita. Kensington High Streetillä on alati muuttuva valikoima arvostettujen suunnittelijoiden liikkeittä ja edullisia kauppoja. Kiertele useissa kansainvälisesti tunnettujen brändien liikkeissä, kuten American Apparelissa, Zarassa ja Massimo Duttissa. Etsi tarjouksia vaatteista, koruista, muistoesineistä ja kosmetiikkatuotteista.

Nauti herkullinen ateria jossain kadulta löytyvistä erinomaisista ravintoloista. Valinnanvaraa riittää aina nuudeliravintoloista vohvelipaikkoihin. Jatka matkaasi pääkadun sivukujille, joilta löydät vielä enemmän liikkeitä ja ravintoloita.

Vieraile Kensingtonin palatsilla ja lähde kierrokselle sen sisätiloihin. Katsele komeaa seinämaalausta, joka esittää Yrjö I:sen hovia. Seinämaalaus koristaa kuninkaan portaiden seiniä. Huomaatko kuvasta myös maalauksen taiteilijan, William Kentin, joka piilotti itsensä mukaan kuvaan taidemaalrin paletti kädessään?

Jatka matkaasi palatsin halki ja käy ihastelemassa King's Galleryn vaikuttavaa taidekokoelmaa sekä suurta yrjönaikaista kamaria kuninkaan huoneissa. Pistäydy myös Victoria Revealed -näyttelyssä tutustumassa Britannian toiseksi pisimpään hallinneeseen monarkkiin.

Kiertele palatsin puutarhassa, joka koostuu klassisen koristeellisesta Sunken Gardenista ja valtavasta Formal Gardenista. Kävele kaunista Cradle Walkin polkua pitkin ja ihaile Sunken Gardenin kauniita maisemia.

Kensington High Street sijaitsee Länsi-Lontoossa. Pääset paikan päälle joko metrolla tai bussilla.

Vietä mukava päivä ostoksien parissa Kensington High Streetin ihastuttavissa kaupoissa, mutta varaa aikaa myös vierailuun upealla Kensingtonin palatsilla.


Alueen Kensington High Street opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 590 majoitusliikettä kohteen Kensington High Street lähellä
Copthorne Tara Hotel London Kensington 104 €
Copthorne Tara Hotel London Kensington

Copthorne Tara Hotel London Kensington

Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Safestay London Kensington Holland Park 16 €
  Safestay London Kensington Holland Park

  Safestay London Kensington Holland Park

  Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 3 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Point A Kensington Olympia 66 €
   Point A Kensington Olympia

   Point A Kensington Olympia

   42-48 West Cromwell Road, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja West Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn London-Kensington Forum 102 €
    Holiday Inn London-Kensington Forum

    Holiday Inn London-Kensington Forum

    97 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Thistle Kensington Gardens 114 €
     Thistle Kensington Gardens

     Thistle Kensington Gardens

     104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      K+K Hotel George Kensington 138 €
      K+K Hotel George Kensington

      K+K Hotel George Kensington

      1-15 Templeton Place, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn London - Kensington High St. 109 €
       Holiday Inn London - Kensington High St.

       Holiday Inn London - Kensington High St.

       Wrights Lane, Kensington, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensingtonin palatsi, Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) ja Royal Albert Hall sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Lontoon yliopisto ovat myös 10 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Millennium Gloucester Hotel London Kensington 121 €
        Millennium Gloucester Hotel London Kensington

        Millennium Gloucester Hotel London Kensington

        4-18 Harrington Gardens, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.