Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kensington High Street

Tältä kauniilta ja varakkaalta alueelta löydät Lontoon hienoimmat liikkeet sekä kuninkaallisen palatsin ja puutarhan.

Kensington High Street on rikas ja hienostunut katu Lontoon West Endin alueella. Se tunnetaan laajasta designerliikkeiden valikoimastaan ja laadukkaista tavarataloistaan. Perehdy kuninkaallisiin ihastellessasi Kensingtonin palatsin arkkitehtuuria ja rentoudu sen kauniissa puutarhassa.

Tämän kuuluisan ostoskadun historia alkoi 1800-luvulla, kun kolme suurta tavarataloa avasi ovensa. Katu tunnetaan myös yhteydestään Britannian musiikkiteollisuuden kanssa, sillä monilla suurilla levy-yhtiöillä on toimistonsa sen varrella.

Kulje tätä mahtavaa ostoskatua pitkin ja ihastele sen liikkeiden tyylikkäitä näyteikkunoita. Kensington High Streetillä on alati muuttuva valikoima arvostettujen suunnittelijoiden liikkeittä ja edullisia kauppoja. Kiertele useissa kansainvälisesti tunnettujen brändien liikkeissä, kuten American Apparelissa, Zarassa ja Massimo Duttissa. Etsi tarjouksia vaatteista, koruista, muistoesineistä ja kosmetiikkatuotteista.

Nauti herkullinen ateria jossain kadulta löytyvistä erinomaisista ravintoloista. Valinnanvaraa riittää aina nuudeliravintoloista vohvelipaikkoihin. Jatka matkaasi pääkadun sivukujille, joilta löydät vielä enemmän liikkeitä ja ravintoloita.

Vieraile Kensingtonin palatsilla ja lähde kierrokselle sen sisätiloihin. Katsele komeaa seinämaalausta, joka esittää Yrjö I:sen hovia. Seinämaalaus koristaa kuninkaan portaiden seiniä. Huomaatko kuvasta myös maalauksen taiteilijan, William Kentin, joka piilotti itsensä mukaan kuvaan taidemaalrin paletti kädessään?

Jatka matkaasi palatsin halki ja käy ihastelemassa King's Galleryn vaikuttavaa taidekokoelmaa sekä suurta yrjönaikaista kamaria kuninkaan huoneissa. Pistäydy myös Victoria Revealed -näyttelyssä tutustumassa Britannian toiseksi pisimpään hallinneeseen monarkkiin.

Kiertele palatsin puutarhassa, joka koostuu klassisen koristeellisesta Sunken Gardenista ja valtavasta Formal Gardenista. Kävele kaunista Cradle Walkin polkua pitkin ja ihaile Sunken Gardenin kauniita maisemia.

Kensington High Street sijaitsee Länsi-Lontoossa. Pääset paikan päälle joko metrolla tai bussilla.

Vietä mukava päivä ostoksien parissa Kensington High Streetin ihastuttavissa kaupoissa, mutta varaa aikaa myös vierailuun upealla Kensingtonin palatsilla.


Alueen Kensington High Street opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 027 majoitusliikettä kohteen Kensington High Street lähellä
Park Grand Paddington Court 122 €
Park Grand Paddington Court

Park Grand Paddington Court

27 Devonshire Terrace, Paddington, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. London Paddingtonin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lancaster Gaten metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copthorne Tara Hotel London Kensington 136 €
  Copthorne Tara Hotel London Kensington

  Copthorne Tara Hotel London Kensington

  Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington High Street, Kensington Gardens ja Cromwell Road sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   88 Studios Kensington 46 €
   88 Studios Kensington

   88 Studios Kensington

   88 Holland Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington High Street ja Cromwell Road sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Westfield London ja Kensington Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä. Kensington Olympian asema ja Kensingtonin (Olympia) asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Seraphine Kensington Olympia Hotel
    Seraphine Kensington Olympia Hotel

    Seraphine Kensington Olympia Hotel

    225 Kensington High Street, London, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington High Street ja Cromwell Road sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn London-Kensington Forum 120 €
     Holiday Inn London-Kensington Forum

     Holiday Inn London-Kensington Forum

     97 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Residence Inn by Marriott London Kensington
      Residence Inn by Marriott London Kensington

      Residence Inn by Marriott London Kensington

      181-183 Warwick Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) ja Natural History Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja West Kensingtonin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Royal Garden Hotel 285 €
       Royal Garden Hotel

       Royal Garden Hotel

       2-24 Kensington High Street, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensingtonin palatsi ja Hyde Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 5 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Safestay London Kensington Holland Park 43 €
        Safestay London Kensington Holland Park

        Safestay London Kensington Holland Park

        Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Royal Albert Hall ja Cromwell Road ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.