Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kensington High Street

Tältä kauniilta ja varakkaalta alueelta löydät Lontoon hienoimmat liikkeet sekä kuninkaallisen palatsin ja puutarhan.

Kensington High Street on rikas ja hienostunut katu Lontoon West Endin alueella. Se tunnetaan laajasta designerliikkeiden valikoimastaan ja laadukkaista tavarataloistaan. Perehdy kuninkaallisiin ihastellessasi Kensingtonin palatsin arkkitehtuuria ja rentoudu sen kauniissa puutarhassa.

Tämän kuuluisan ostoskadun historia alkoi 1800-luvulla, kun kolme suurta tavarataloa avasi ovensa. Katu tunnetaan myös yhteydestään Britannian musiikkiteollisuuden kanssa, sillä monilla suurilla levy-yhtiöillä on toimistonsa sen varrella.

Kulje tätä mahtavaa ostoskatua pitkin ja ihastele sen liikkeiden tyylikkäitä näyteikkunoita. Kensington High Streetillä on alati muuttuva valikoima arvostettujen suunnittelijoiden liikkeittä ja edullisia kauppoja. Kiertele useissa kansainvälisesti tunnettujen brändien liikkeissä, kuten American Apparelissa, Zarassa ja Massimo Duttissa. Etsi tarjouksia vaatteista, koruista, muistoesineistä ja kosmetiikkatuotteista.

Nauti herkullinen ateria jossain kadulta löytyvistä erinomaisista ravintoloista. Valinnanvaraa riittää aina nuudeliravintoloista vohvelipaikkoihin. Jatka matkaasi pääkadun sivukujille, joilta löydät vielä enemmän liikkeitä ja ravintoloita.

Vieraile Kensingtonin palatsilla ja lähde kierrokselle sen sisätiloihin. Katsele komeaa seinämaalausta, joka esittää Yrjö I:sen hovia. Seinämaalaus koristaa kuninkaan portaiden seiniä. Huomaatko kuvasta myös maalauksen taiteilijan, William Kentin, joka piilotti itsensä mukaan kuvaan taidemaalrin paletti kädessään?

Jatka matkaasi palatsin halki ja käy ihastelemassa King's Galleryn vaikuttavaa taidekokoelmaa sekä suurta yrjönaikaista kamaria kuninkaan huoneissa. Pistäydy myös Victoria Revealed -näyttelyssä tutustumassa Britannian toiseksi pisimpään hallinneeseen monarkkiin.

Kiertele palatsin puutarhassa, joka koostuu klassisen koristeellisesta Sunken Gardenista ja valtavasta Formal Gardenista. Kävele kaunista Cradle Walkin polkua pitkin ja ihaile Sunken Gardenin kauniita maisemia.

Kensington High Street sijaitsee Länsi-Lontoossa. Pääset paikan päälle joko metrolla tai bussilla.

Vietä mukava päivä ostoksien parissa Kensington High Streetin ihastuttavissa kaupoissa, mutta varaa aikaa myös vierailuun upealla Kensingtonin palatsilla.


Alueen Kensington High Street opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 958 majoitusliikettä kohteen Kensington High Street lähellä
Point A Kensington Olympia 68 €
Point A Kensington Olympia

Point A Kensington Olympia

42-48 West Cromwell Road, Lontoo, Englanti
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja West Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Thistle Kensington Gardens 111 €
  Thistle Kensington Gardens

  Thistle Kensington Gardens

  104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Safestay London Kensington Holland Park 19 €
   Safestay London Kensington Holland Park

   Safestay London Kensington Holland Park

   Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 3 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Central Park Hotel 74 €
    Central Park Hotel

    Central Park Hotel

    49/67 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Garden View Hotel 68 €
     Garden View Hotel

     Garden View Hotel

     29-31 Nevern Square, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Natural History Museum, Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Science Museum ja Hyde Park ovat myös 3 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Millennium Gloucester Hotel London Kensington 133 €
      Millennium Gloucester Hotel London Kensington

      Millennium Gloucester Hotel London Kensington

      4-18 Harrington Gardens, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Queens Park Hotel 67 €
       Queens Park Hotel

       Queens Park Hotel

       48 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park International Hotel 115 €
        Park International Hotel

        Park International Hotel

        117 - 129 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.