Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Lontoon Kensingtonin kattopuutarha

Nouse Lontoon katujen vilinän yläpuolelle flamingojen ja muiden lintujen seuraan rauhalliseen Kensingtonin kattopuutarhaan.

Seitsenkerroksisen rakennuksen katolla sijaitseva Kensingtonin kattopuutarha on erinomainen paikka paeta hetkeksi Lontoon katujen vilinää. Kävele espanjalaisen puutarhan välimerellisten puiden katveessa, ihaile englantilaisen metsäpuutarhan lintuja tai etsi varjoa Tudor-puutarhan päivänvarjojen alta.

Puutarhat rakennettiin vuosina 1936–1938 brittiläisen John Barker & Co:n tavaratalon varapääjohtajan ohjeiden mukaisesti. Sisäänpääsy maksoi aikoinaan šillingin, ja tuotot lahjoitettiin paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Nykyään sisäänpääsy on maksuton.

Englantilaisessa metsäpuutarhassa on vanhoja alkuperäisistä istutuksista saakka paikalla olleita puita, esimerkiksi amerikkalaisia petäjiä ja japanilaisia vaahteroita. Ihaile kauniisti kukkivia kukkia. Vuodenajasta riippuen saatat nähdä esimerkiksi kukkivia sinikelloja, lumikelloja ja narsisseja. Puutarhassa on myös lampi, jota sulostuttavat ankat ja flamingot.

Espanjalaisessa puutarhassa näet puolestaan välimerellisiä puita ja englantilaisia kukkia. Astu Tudor-puutarhaan Tudor Walkwayta pitkin, niin näet Tudor-suvun valtakauden ihmisille tuttuja kasveja. Historiallista tunnelmaa henkivät myös puutarhan kolme sisäpihaa, holvikaaret ja punaiset tiiliseinät. Kesäisin päivänvarjot ja talvisin markiisi takaavat sen, että kävijät voivat nauttia puutarhasta läpi vuoden.

Puutarhan keskellä on kerhotalo, jossa järjestetään usein jäsenten yksityistilauksia. Kun olet ihaillut kasveja ja kukkia, voit nauttia aterian tai cocktailin kerhotalon terassilla tai Babylon Restaurantin ravintolassa.

Kensingtonin kattopuutarha on lyhyen kävelymatkan päässä Hyde Parkista. Sen lähellä on useita bussipysäkkejä ja metroasema. Lähistön pysäköintialueilla on maksullisia pysäköintipaikkoja.

Maksuton kattopuutarha on avoinna päivittäin.  Koska puutarha on joskus suljettu yksityistilaisuuksien vuoksi, aukiolo kannatta tarkistaa etukäteen puhelimitse. Ravintola on erittäin suosittu, joten jos haluat sinne illalliselle, varaus on syytä tehdä hyvissä ajoin.


Alueen Kensington Roof Gardens opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 425 majoitusliikettä kohteen Kensington Roof Gardens lähellä
Brit Hotels London Court 57 €
Brit Hotels London Court

Brit Hotels London Court

194-196 Earls Court Road, Lontoo, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel 65 €
  MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

  MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

  Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, Lontoo, Englanti
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Kensington High Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Imperial College London ja Kensington Gardens ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Royal Garden Hotel
   Royal Garden Hotel

   Royal Garden Hotel

   2-24 Kensington High Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensingtonin palatsi ja Hyde Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 5 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Merit Kensington Hotel 65 €
    Merit Kensington Hotel

    Merit Kensington Hotel

    12 Penywern Road, Earls Court, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stamford Bridge Stadium on 2 kilometrin ja Hyde Park on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 10 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn London - Kensington High St. 100 €
     Holiday Inn London - Kensington High St.

     Holiday Inn London - Kensington High St.

     Wrights Lane, Kensington, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensingtonin palatsi, Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) ja Royal Albert Hall sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Big Ben ovat myös 10 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Copthorne Tara Hotel London Kensington 97 €
      Copthorne Tara Hotel London Kensington

      Copthorne Tara Hotel London Kensington

      Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Evelyn House, Lime Street
       Evelyn House, Lime Street

       Evelyn House, Lime Street

       Evelyn House, 8-10 Hornton St, Flat 2, Lontoo, ENG
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Royal Albert Hall ja Queensway ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Notting Hill Gaten metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Kensington Palace Mews - Bright & Modern 6bdr House With Garage
        The Kensington Palace Mews - Bright & Modern 6bdr House With Garage

        The Kensington Palace Mews - Bright & Modern 6bdr House With Garage

        Hornton Place 32, Lontoo, Englanti
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Queensway ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Notting Hill Gaten metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.