Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lontoon Kensingtonin kattopuutarha

Nouse Lontoon katujen vilinän yläpuolelle flamingojen ja muiden lintujen seuraan rauhalliseen Kensingtonin kattopuutarhaan.

Seitsenkerroksisen rakennuksen katolla sijaitseva Kensingtonin kattopuutarha on erinomainen paikka paeta hetkeksi Lontoon katujen vilinää. Kävele espanjalaisen puutarhan välimerellisten puiden katveessa, ihaile englantilaisen metsäpuutarhan lintuja tai etsi varjoa Tudor-puutarhan päivänvarjojen alta.

Puutarhat rakennettiin vuosina 1936–1938 brittiläisen John Barker & Co:n tavaratalon varapääjohtajan ohjeiden mukaisesti. Sisäänpääsy maksoi aikoinaan šillingin, ja tuotot lahjoitettiin paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Nykyään sisäänpääsy on maksuton.

Englantilaisessa metsäpuutarhassa on vanhoja alkuperäisistä istutuksista saakka paikalla olleita puita, esimerkiksi amerikkalaisia petäjiä ja japanilaisia vaahteroita. Ihaile kauniisti kukkivia kukkia. Vuodenajasta riippuen saatat nähdä esimerkiksi kukkivia sinikelloja, lumikelloja ja narsisseja. Puutarhassa on myös lampi, jota sulostuttavat ankat ja flamingot.

Espanjalaisessa puutarhassa näet puolestaan välimerellisiä puita ja englantilaisia kukkia. Astu Tudor-puutarhaan Tudor Walkwayta pitkin, niin näet Tudor-suvun valtakauden ihmisille tuttuja kasveja. Historiallista tunnelmaa henkivät myös puutarhan kolme sisäpihaa, holvikaaret ja punaiset tiiliseinät. Kesäisin päivänvarjot ja talvisin markiisi takaavat sen, että kävijät voivat nauttia puutarhasta läpi vuoden.

Puutarhan keskellä on kerhotalo, jossa järjestetään usein jäsenten yksityistilauksia. Kun olet ihaillut kasveja ja kukkia, voit nauttia aterian tai cocktailin kerhotalon terassilla tai Babylon Restaurantin ravintolassa.

Kensingtonin kattopuutarha on lyhyen kävelymatkan päässä Hyde Parkista. Sen lähellä on useita bussipysäkkejä ja metroasema. Lähistön pysäköintialueilla on maksullisia pysäköintipaikkoja.

Maksuton kattopuutarha on avoinna päivittäin.  Koska puutarha on joskus suljettu yksityistilaisuuksien vuoksi, aukiolo kannatta tarkistaa etukäteen puhelimitse. Ravintola on erittäin suosittu, joten jos haluat sinne illalliselle, varaus on syytä tehdä hyvissä ajoin.


Alueen Kensingtonin kattopuutarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 463 majoitusliikettä kohteen Kensingtonin kattopuutarha lähellä
Safestay London Kensington Holland Park 21 €
Safestay London Kensington Holland Park

Safestay London Kensington Holland Park

Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 3 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copthorne Tara Hotel London Kensington 119 €
  Copthorne Tara Hotel London Kensington

  Copthorne Tara Hotel London Kensington

  Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Point A Kensington Olympia 70 €
   Point A Kensington Olympia

   Point A Kensington Olympia

   42-48 West Cromwell Road, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja West Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn London-Kensington Forum 112 €
    Holiday Inn London-Kensington Forum

    Holiday Inn London-Kensington Forum

    97 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Central Park Hotel 85 €
     Central Park Hotel

     Central Park Hotel

     49/67 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Thistle Kensington Gardens 112 €
      Thistle Kensington Gardens

      Thistle Kensington Gardens

      104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Millennium Gloucester Hotel London Kensington 135 €
       Millennium Gloucester Hotel London Kensington

       Millennium Gloucester Hotel London Kensington

       4-18 Harrington Gardens, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park International Hotel 116 €
        Park International Hotel

        Park International Hotel

        117 - 129 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.