Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Lontoon Kensingtonin kattopuutarha

Nouse Lontoon katujen vilinän yläpuolelle flamingojen ja muiden lintujen seuraan rauhalliseen Kensingtonin kattopuutarhaan.

Seitsenkerroksisen rakennuksen katolla sijaitseva Kensingtonin kattopuutarha on erinomainen paikka paeta hetkeksi Lontoon katujen vilinää. Kävele espanjalaisen puutarhan välimerellisten puiden katveessa, ihaile englantilaisen metsäpuutarhan lintuja tai etsi varjoa Tudor-puutarhan päivänvarjojen alta.

Puutarhat rakennettiin vuosina 1936–1938 brittiläisen John Barker & Co:n tavaratalon varapääjohtajan ohjeiden mukaisesti. Sisäänpääsy maksoi aikoinaan šillingin, ja tuotot lahjoitettiin paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Nykyään sisäänpääsy on maksuton.

Englantilaisessa metsäpuutarhassa on vanhoja alkuperäisistä istutuksista saakka paikalla olleita puita, esimerkiksi amerikkalaisia petäjiä ja japanilaisia vaahteroita. Ihaile kauniisti kukkivia kukkia. Vuodenajasta riippuen saatat nähdä esimerkiksi kukkivia sinikelloja, lumikelloja ja narsisseja. Puutarhassa on myös lampi, jota sulostuttavat ankat ja flamingot.

Espanjalaisessa puutarhassa näet puolestaan välimerellisiä puita ja englantilaisia kukkia. Astu Tudor-puutarhaan Tudor Walkwayta pitkin, niin näet Tudor-suvun valtakauden ihmisille tuttuja kasveja. Historiallista tunnelmaa henkivät myös puutarhan kolme sisäpihaa, holvikaaret ja punaiset tiiliseinät. Kesäisin päivänvarjot ja talvisin markiisi takaavat sen, että kävijät voivat nauttia puutarhasta läpi vuoden.

Puutarhan keskellä on kerhotalo, jossa järjestetään usein jäsenten yksityistilauksia. Kun olet ihaillut kasveja ja kukkia, voit nauttia aterian tai cocktailin kerhotalon terassilla tai Babylon Restaurantin ravintolassa.

Kensingtonin kattopuutarha on lyhyen kävelymatkan päässä Hyde Parkista. Sen lähellä on useita bussipysäkkejä ja metroasema. Lähistön pysäköintialueilla on maksullisia pysäköintipaikkoja.

Maksuton kattopuutarha on avoinna päivittäin.  Koska puutarha on joskus suljettu yksityistilaisuuksien vuoksi, aukiolo kannatta tarkistaa etukäteen puhelimitse. Ravintola on erittäin suosittu, joten jos haluat sinne illalliselle, varaus on syytä tehdä hyvissä ajoin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 967 majoitusliikettä kohteen Kensingtonin kattopuutarha lähellä
Park Grand Paddington Court 88 €
Park Grand Paddington Court

Park Grand Paddington Court

27 Devonshire Terrace, Paddington, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. London Paddingtonin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lancaster Gaten metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copthorne Tara Hotel London Kensington 135 €
  Copthorne Tara Hotel London Kensington

  Copthorne Tara Hotel London Kensington

  Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington High Street, Kensington Gardens ja Cromwell Road sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   88 Studios Kensington 50 €
   88 Studios Kensington

   88 Studios Kensington

   88 Holland Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington High Street ja Cromwell Road sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Westfield London ja Kensington Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä. Kensington Olympian asema ja Kensingtonin (Olympia) asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Royal Garden Hotel
    Royal Garden Hotel

    Royal Garden Hotel

    2-24 Kensington High Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensingtonin palatsi ja Hyde Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 5 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn London-Kensington Forum 75 €
     Holiday Inn London-Kensington Forum

     Holiday Inn London-Kensington Forum

     97 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park International Hotel 114 €
      Park International Hotel

      Park International Hotel

      117 - 129 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn London - Kensington High St. 113 €
       Holiday Inn London - Kensington High St.

       Holiday Inn London - Kensington High St.

       Wrights Lane, Kensington, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensingtonin palatsi, Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) ja Royal Albert Hall sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Big Ben ovat myös 10 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Milestone Hotel 436 €
        The Milestone Hotel

        The Milestone Hotel

        1 Kensington Court, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kensington Church Street ja Kensingtonin palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.