Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lontoon Kensingtonin kattopuutarha

Nouse Lontoon katujen vilinän yläpuolelle flamingojen ja muiden lintujen seuraan rauhalliseen Kensingtonin kattopuutarhaan.

Seitsenkerroksisen rakennuksen katolla sijaitseva Kensingtonin kattopuutarha on erinomainen paikka paeta hetkeksi Lontoon katujen vilinää. Kävele espanjalaisen puutarhan välimerellisten puiden katveessa, ihaile englantilaisen metsäpuutarhan lintuja tai etsi varjoa Tudor-puutarhan päivänvarjojen alta.

Puutarhat rakennettiin vuosina 1936–1938 brittiläisen John Barker & Co:n tavaratalon varapääjohtajan ohjeiden mukaisesti. Sisäänpääsy maksoi aikoinaan šillingin, ja tuotot lahjoitettiin paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Nykyään sisäänpääsy on maksuton.

Englantilaisessa metsäpuutarhassa on vanhoja alkuperäisistä istutuksista saakka paikalla olleita puita, esimerkiksi amerikkalaisia petäjiä ja japanilaisia vaahteroita. Ihaile kauniisti kukkivia kukkia. Vuodenajasta riippuen saatat nähdä esimerkiksi kukkivia sinikelloja, lumikelloja ja narsisseja. Puutarhassa on myös lampi, jota sulostuttavat ankat ja flamingot.

Espanjalaisessa puutarhassa näet puolestaan välimerellisiä puita ja englantilaisia kukkia. Astu Tudor-puutarhaan Tudor Walkwayta pitkin, niin näet Tudor-suvun valtakauden ihmisille tuttuja kasveja. Historiallista tunnelmaa henkivät myös puutarhan kolme sisäpihaa, holvikaaret ja punaiset tiiliseinät. Kesäisin päivänvarjot ja talvisin markiisi takaavat sen, että kävijät voivat nauttia puutarhasta läpi vuoden.

Puutarhan keskellä on kerhotalo, jossa järjestetään usein jäsenten yksityistilauksia. Kun olet ihaillut kasveja ja kukkia, voit nauttia aterian tai cocktailin kerhotalon terassilla tai Babylon Restaurantin ravintolassa.

Kensingtonin kattopuutarha on lyhyen kävelymatkan päässä Hyde Parkista. Sen lähellä on useita bussipysäkkejä ja metroasema. Lähistön pysäköintialueilla on maksullisia pysäköintipaikkoja.

Maksuton kattopuutarha on avoinna päivittäin.  Koska puutarha on joskus suljettu yksityistilaisuuksien vuoksi, aukiolo kannatta tarkistaa etukäteen puhelimitse. Ravintola on erittäin suosittu, joten jos haluat sinne illalliselle, varaus on syytä tehdä hyvissä ajoin.


Alueen Kensingtonin kattopuutarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 510 majoitusliikettä kohteen Kensingtonin kattopuutarha lähellä
Thistle Kensington Gardens 107 €
Thistle Kensington Gardens

Thistle Kensington Gardens

104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copthorne Tara Hotel London Kensington 101 €
  Copthorne Tara Hotel London Kensington

  Copthorne Tara Hotel London Kensington

  Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington High Street, Kensington Gardens ja Cromwell Road sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Inn London - Kensington High St. 121 €
   Holiday Inn London - Kensington High St.

   Holiday Inn London - Kensington High St.

   Wrights Lane, Kensington, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensingtonin palatsi, Olympia Conference and Exhibition Centre (messukeskus) ja Royal Albert Hall sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Big Ben ovat myös 10 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn London-Kensington Forum 100 €
    Holiday Inn London-Kensington Forum

    Holiday Inn London-Kensington Forum

    97 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Rembrandt 171 €
     The Rembrandt

     The Rembrandt

     11 Thurloe Place, Kensington, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Victoria and Albert Museum, Natural History Museum ja Cromwell Road sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Imperial College London ja Harrods ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Milestone Hotel 390 €
      The Milestone Hotel

      The Milestone Hotel

      1 Kensington Court, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kensington Church Street ja Kensingtonin palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Royal Garden Hotel 220 €
       Royal Garden Hotel

       Royal Garden Hotel

       2-24 Kensington High Street, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensingtonin palatsi ja Hyde Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 5 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Safestay London Kensington Holland Park 29 €
        Safestay London Kensington Holland Park

        Safestay London Kensington Holland Park

        Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Royal Albert Hall ja Cromwell Road ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.