Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kensingtonin palatsi

Tee matka halki historian ja tutustu Britannian kuninkaallisen perheen elämään tässä virallisessa Lontoon-asunnossa, joka sijaitsee upeassa Kensington Gardens -puistossa.

Lontoon Kensingtonin palatsi on toiminut useiden kuninkaallisen perheen jäsenten asuntona aina 1600-luvulta saakka. Palatsi toimii asuntona yhä, mutta useat sen osat ja puutarhat ovat avoimia vierailijoille. Ne tarjoavat kiehtovan katsauksen monien Britannian kuuluisimpien kuninkaallisten elämään ja entisiin aikoihin.

Kartanoksi vuonna 1605 rakennettu palatsi on kokenut useita muodonmuutoksia vuosisatojen kuluessa. Viimeisimpinä vuosikymmeninä Kensingtonin palatsi on tullut kuuluisaksi muun muassa siitä, että se oli Walesin prinsessa Dianan koti.

Kuten monet muutkin Britannian kuninkaallisten kodit, myös Kensingtonin palatsi on avoinna yleisölle. Palatsi on jaettu aiheen mukaan neljään erilliseen osaan. Kussakin niistä oppaat ja multimediaesitykset herättävät mielenkiintoisella tavalla historian eloon. Kun saavut palatsiin, näet ensimmäisenä taideteoksen nimeltä Luminous Lace. Tämä upea moderni installaatio jäljittelee kuninkaallista pitsikuviota, ja siihen on käytetty useita kilometrejä hehkuvaa metallilankaa ja 12 000 Swarovski-kristallia.

Kulje edesmenneiden kuninkaallisten jalanjäljissä ja nouse King’s Staircase -portaat loisteliaisiin King’s State Apartments -asuintilojen huoneisiin. Laskeudu sitten Queen’s Staircase -portaat kuningattaren taidegalleriaan, kuningattaren kirjoitushuoneeseen ja kuningattaren makuuhuoneeseen ja ihastele niiden taidetta ja upeita huonekaluja.

Katso Fashion Rules -näyttely, jossa on esimerkiksi prinsessa Dianan pukukokoelma sekä useita prinsessa Margaretille ja nykyiselle kuningattarelle kuuluvia esineitä. Tutustu yhden Britannian kuuluisimman kuninkaallisen, kuningatar Viktorian, julkiseen ja yksityiseen elämään Victoria Revealed -näyttelyssä.

Myös palatsin puutarhat ovat tutustumisen arvoisia etenkin lämpiminä kuukausina. Puutarhat yhdistyvät Kensington Gardens -puistoon ja Hyde Parkiin, jossa sijaitsee prinsessa Dianan muistoksi pystytetty suihkulähde.

Käy kahvilla palatsin kahvilassa ja osta tuliaisia palatsin pienestä myymälästä. Voit myös nauttia tyylikkään aamiaisen tai iltapäiväteen palatsin The Orangery -ravintolassa, josta on kauniit maisemat palatsin puutarhoihin.

Kensingtonin palatsi sijaitsee Chelseassa, ja se on lyhyen kävelymatkan päässä useista metroasemista. Palatsi on avoinna kaikkina viikonpäivinä vuoden ympäri lukuun ottamatta joitakin joulun ja tammikuun lopun juhlapyhiä. Pääsylipun hintaan sisältyy käynti palatsissa, puutarhoissa ja näyttelyissä. 


Alueen Kensingtonin palatsi opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 416 majoitusliikettä kohteen Kensingtonin palatsi lähellä
Brit Hotels London Court 57 €
Brit Hotels London Court

Brit Hotels London Court

194-196 Earls Court Road, Lontoo, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel 68 €
  MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

  MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

  Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, Lontoo, Englanti
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Kensington High Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Imperial College London ja Kensington Gardens ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Royal Garden Hotel
   Royal Garden Hotel

   Royal Garden Hotel

   2-24 Kensington High Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensingtonin palatsi ja Hyde Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 5 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Milestone Hotel 340 €
    The Milestone Hotel

    The Milestone Hotel

    1 Kensington Court, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kensington Church Street ja Kensingtonin palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Queens Park Hotel 47 €
     Queens Park Hotel

     Queens Park Hotel

     48 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens ja Queensway sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Kensingtonin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Baglioni Hotel London - The Leading Hotels of the World
      Baglioni Hotel London - The Leading Hotels of the World

      Baglioni Hotel London - The Leading Hotels of the World

      60 Hyde Park Gate, Kensington, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Nine Hotel 145 €
       The Nine Hotel

       The Nine Hotel

       9 Kensington High Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Buckinghamin palatsi on 3,5 kilometrin ja Big Ben on 4,9 kilometrin päässä tästä hotellista. London Dungeon ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ylellinen 2 Makuuhuoneen Huoneisto Kensington High St, Hissillä
        Ylellinen 2 Makuuhuoneen Huoneisto Kensington High St, Hissillä

        Ylellinen 2 Makuuhuoneen Huoneisto Kensington High St, Hissillä

        1A Kensington High St, 3A, Lontoo, ENG
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Royal Albert Hall ja Queensway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.