Kittilä

Hotellit Kittilä

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kittilä – hotellit

Northern Lights Ranch
Ounasjoentie 1619, Kittilä
275 €
per yö
18. lokak.–19. lokak.
5/5Poikkeuksellinen! (3 arvostelua)

"Most beautiful place I’ve ever stayed at"…"

Arvosteltu 18.2.2019

Northern Lights Ranch
Hotel K5 Levi
3.5 out of 5
Katkanrannantie 2, Kittilä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
138 €
per yö
17. marrask.–18. marrask.
4.5/5Upea! (47 arvostelua)

"hyvä ja rauhallinen hotelli, isot huoneet, hyvä aamiainen. Meillä oli parveke poroaitaukselle päin joita sai seurailla kun vilvoitteli saunan jälkeen. Huoneistosauna piti laittaa maksimille että oli kohtuullisen lämmin."…"

Arvosteltu 7.5.2019

Hotel K5 Levi
Levi Suites Unna Mànnu
4.5 out of 5
Mariankuja 6, Kittilä
130 €
per yö
18. lokak.–19. lokak.
4.4/5Erinomainen! (19 arvostelua)
Hieno huone keskellä Levin palveluita

"Oikein hyvä kokemus, huone yllätti jopa positiivisesti koollaan. Hiihtämään ja laskettelemaan pääsi helposti kävellen, samoin kuin illalla ravintoloihin. Itse huone oli erittäin siisti, porraskäytävää olisi ehkä pitänyt siivota hiekasta vähän useammin."…"

Arvosteltu 26.6.2019

Levi Suites Unna Mànnu
Levi Suites Levin Klubi
3.5 out of 5
Golfväylä 7, Kittilä
89 €
per yö
18. lokak.–19. lokak.
4.4/5Erinomainen! (32 arvostelua)
Kutoa hisseillä

"Hieno sijainti kävelymatkan päässä rinteestä. Rauhallinen myös. Levin keskustaan tarvii auton tai taksin. Siisti mukava asunto."…"

Arvosteltu 2.5.2019

Levi Suites Levin Klubi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile tuloksiesi lajittelemista näillä vaihtoehdoilla

Levi Suites Levi Gold
4 out of 5
Torikuja 3, Kittilä
92 €
per yö
18. lokak.–19. lokak.
4.3/5Erinomainen! (24 arvostelua)
Siivousta lukuunottamatta erinomainen huoneisto

"Hyvätasoinen huoneisto erinomaisella paikalla. Miinukset siisteydestä, sängyn ja sohvan alta ei oltu pitkiin aikoihin imuroitu/luututtu. Olimme C talossa ja sinne ei keilahallin ja pubin äänet isommin kantautuneet. Autohalli hyvällä paikalla ja lämmin."…"

Arvosteltu 26.3.2019

Levi Suites Levi Gold
Lapland Hotel Sirkantähti
3 out of 5
Levintie 1630, Kittilä
Ilmainen peruutusoikeus
90 €
per yö
31. lokak.–1. marrask.
3.8/5Hyvä! (141 arvostelua)

"Ainoa haitta oli kun huone oli tosi kuuma... muuten ok."…"

Arvosteltu 15.7.2019

Lapland Hotel Sirkantähti
Northern Lights Village Levi
4 out of 5
Muoniontie 1554, Kittilä
499 €
per yö
1. marrask.–2. marrask.
Northern Lights Village Levi
Hotel Levi Panorama
3.5 out of 5
Tunturitie 205, Kittilä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
76 €
per yö
18. lokak.–19. lokak.
4.5/5Upea! (329 arvostelua)

"Upeat maisemat. Hyvä vuode. En tykännyt aamupalalla kylmistä nakeista, lihapullista ja karjalanpiirakoista, lämpimänä olisivat olleet hyviä. Kaipasin aamupalalla maitoa ja päivällä kahvila-baaria."…"

Arvosteltu 17.7.2019

Hotel Levi Panorama
Hotelli Kittilä
3.5 out of 5
Valtatie 49, Kittilä
92 €
per yö
23. lokak.–24. lokak.
3.8/5Hyvä! (45 arvostelua)
Ihan mukava hotelli Kittilässä.

"Ihan siisti hotelli, uusittu. Hiljainen ja ihan mukava."…"

Arvosteltu 12.7.2019

Hotelli Kittilä
Levi Northern Lights Huts
4 out of 5
Isotaalontie 285, Kittilä
250 €
per yö
21. lokak.–22. lokak.
4.5/5Upea! (13 arvostelua)

"Positiv: Es war überhaupt nicht touristisch, sondern sehr ruhig und erholsam. Die Hosts waren sehr nett. Die jüngeren konnten auch gut englisch. Die Unterkunft war sehr schön und sauber. Negativ Frühstück: sehr spartanisch, etwas mehr Auswahl wäre schön gewesen Leider kein Abendessen im Preis inbegriffen. ..."…"

Arvosteltu 10.4.2019

Levi Northern Lights Huts
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Kittilä
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Kittilä, Lappi

Hotellit Kittilässä: Kittilä on kunta Suomen Lapissa. Se tunnetaan erityisesti Levitunturistaan, jossa sijaitsee eräs maamme tunnetuimmista laskettelukeskuksista. Koska Kittilä on kansainvälisestikin suosittu matkakohde, on siellä myös paljon hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja, kuten mökkejä tai huoneistohotelleja. Hotellivalikoimasta löytyvät niin edulliset ketjuhotellit kuin luksusluokan viiden tähden hotellit.

Kulttuuria Kittilässä

Kittilä on eloisa paikkakunta, jonka suosiota matkakohteena selittää Levitunturin lisäksi myös sen vilkas kulttuurielämä. Sen lentokentän kautta kulkee vuosittain kymmeniä tuhansia turisteja, jotka osaltaan vilkastuttavat Kittilän elinkeinotoimintaa ja mahdollistavat monipuolisen palvelutarjonnan. Kittilä onkin erikoinen lappilaiskunta sikäli, että sen palveluvalikoima vastaa Suomen mittapuulla suurehkon kaupungin valikoimaa. Hyvät kulkuyhteydet niin autolla, junalla kuin lentäenkin vielä lisäävät Kittilän vetovoimaa.

Luonnollista kauneutta

Kittilässä kaunis luonto on toiminut kautta aikojen inspiraation lähteenä paikallisille taiteilijoille. Alueen taiteilijoiden panosta pidetään merkittävänä lappilaisessa ja suomalaisessa taidehistoriassa. Nykyään Kittilässä on lukuisia eri taidegallerioita ja taidenäyttelyitä, joissa pääsee tutustumaan kittiläläiseen kuvataiteeseen. Lisäksi paikkakunnalla on useita taiteeseen ja tiettyihin taiteilijoihin keskittyneitä museoita. Kuvataiteen merkitys paikallisessa kulttuurielämässä on suuri. Lappilaisia perinteitä ja historiaa on tallennettu Kittilässä lukuisiin museoihin, joista suurimpiin kuuluu Kittilän kotiseutumuseo. Lähes joka kylässä on kuitenkin oma pieni museonsa, jossa esitellään vanhoja työvälineitä sekä perinteiseen tapaan muodostettuja ja sijoitettuja pihapiirejä. Jokivarsiasutus ja vanhat kyläkokonaisuudet toimivat vanhan Lapin muistomerkkeinä ja kertovat tarinoita entisaikojen elämästä. Osa vanhoista säilyneistä rakennuksista on kulttuurihistoriallisesti hyvinkin merkittäviä. Historiallisia kohteita ja luonnonkohteita ovat muun muassa Taatsin seita, Ruoppaköngäs, Sammalselän museoviraston entisöimä poroaita sekä Linkupalon tulivuoripuisto. Kittilän kylistä tärkein on Sirkka, jossa hiihtokeskus Levi sijaitsee. Kaikkiaan eri kyliä on yli 30 ja niiden asukasmäärät vaihtelevat muutamasta henkilöstä useampaan sataan. Kittilän kunnan pinta-ala on laaja: pohjoisimman ja eteläisimmän kylän välillä on yli 140 kilometrin etäisyys.

Lapin luonto

Luontoelämyksiä ei Kittilässä tarvitse etsiä, sillä koko kunta on täynnä puhtaan lappilaisen luonnon tarjoamia ajanviettomahdollisuuksia. Kittilän alueella on niin metsiä, jokimaisemia, tuntureita, hillasoita kuin kristallinkirkkaita järviäkin. Koska alue on laaja, tilaa liikkua on paljon ja retkeilijälle riittää tutkittavaa pidemmäksikin aikaa. Luonnossa liikkuminen on ympäri vuoden monipuolista, kesäaikaan esimerkiksi patikointi, maastopyöräily ja alamäkiajo niille suunniteltuine reitteineen tarjoavat vaihtoehtoja. Lisäksi Kittilän halki virtaavassa Ounasjoessa ja alueen järvissä melominen, veneily ja kalastus ovat suosittua ajanvietettä. Talviaikaan vesistöillä pilkitään ja maastossa pääsee lumikenkäilemään, hiihtämään, moottorikelkkailemaan ja vaeltamaan merkityillä reiteillä. Järven jäällä järjestetään myös pilkkitapahtumia.

Ruskaretkeilijöille ja muille upeista lappilaisista maisemista kiinnostuneille Kittilässä on paljon nähtävää. Kittilän länsiosassa sijaitseva Aakenustunturi on noin 565 metriä korkea. Sen maastoissa on luontopolkuja sekä hiihto- ja patikkareittejä. Kumputunturi puolestaan on noin 580 metriä korkea ja se ympäristöineen kuuluu Natura-alueeseen. Sitä ympäröivät metsät ovat luonnontilaisia ja pääosin yli 200-vuotiaita. Myös Pallas-Yllästunturin kansallispuiston alue on osittain Kittilässä. Sen alueella on paljon kauniita vaellusreittejä. Lisäksi kokeneet eränkävijät voivat kiinnostua Puljun erämaasta, joka koostuu suurista soista ja lukuisista vaaroista. Siellä ei ole merkittyjä reittejä, joten sitä pidetään vain kokeneiden retkeilijöiden alueena. Kittilässä ovat lisäksi luonnollisesti käytettävissä Levin palveluvalikoima ohjelmapalveluineen ja reitteineen, joita on runsaasti: merkittyjä latuja ja vaellusreittejä on satojen kilometrien edestä. Lue lisää Levistä täältä.

Hotellivaraus Kittilässä

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Kittilässä. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Kittilässä. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Kittilässä.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Kittilässä haluaminasi päivinä.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Kittilä - viimeaikaiset arvostelut