Suomessa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Hotellit - Kittilä

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kittilä – hotellit

Northern Lights Ranch
Ounasjoentie 1619, Kittilä
Hae hinnat
30.85 km kaupungin keskustasta
5/5Exceptional! (14 arvostelua)
Revontulia katselemassa

"Mahtavat puitteet ja mukava henkilökunta, ehdottomasti suosittelen!"…"

Arvosteltu 2.3.2020

Northern Lights Ranch
Levi Northern Lights Huts
4 out of 5
Isotaalontie 285, Kittilä
Hinta on 250 € per yö
10.76 km kaupungin keskustasta
4.7/5Exceptional! (27 arvostelua)
Wow. Just wow.

"Saw the lights very bright."…"

Arvosteltu 3.3.2020

Levi Northern Lights Huts
Hotel K5 Levi
3.5 out of 5
Katkanrannantie 2, Kittilä
Hinta on 79 € per yö
17.25 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (52 arvostelua)

"hyvä ja rauhallinen hotelli, isot huoneet, hyvä aamiainen. Meillä oli parveke poroaitaukselle päin joita sai seurailla kun vilvoitteli saunan jälkeen. Huoneistosauna piti laittaa maksimille että oli kohtuullisen lämmin."…"

Arvosteltu 7.5.2019

Hotel K5 Levi

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
Levi Suites Unna Mànnu
4.5 out of 5
Mariankuja 6, Kittilä
Hinta on 90 € per yö
17.05 km kaupungin keskustasta
4.2/5Excellent! (21 arvostelua)

"Kokemus oli loistava ja sijainti erinomainen. Yövyin toista kertaa samassa kohteessa ja tulen/tulemme varmasti uudelleenkin kun taas matkustamme Leville."…"

Arvosteltu 15.10.2019

Levi Suites Unna Mànnu
Levi Suites Levin Klubi
3.5 out of 5
Golfväylä 7, Kittilä
Hinta on 86 € per yö
16 km kaupungin keskustasta
4.4/5Wonderful! (38 arvostelua)
Lämpimät suosittelut!

"Loistava sijainti aivan rinteen kupeessa. Suksilla pääsi takaisin ovelle asti. Henkilökunta erillisessä respassa oikein mukavaa ja palvelevaa. Huoneistossa hyvin varusteltu keittiö. Suola ja pippuri löytyy huoneistosta mutta jos aikoo laittaa ruokaa niin kannattaa tuoda mausteita. Check-in ja check-out ..."…"

Arvosteltu 28.2.2020

Levi Suites Levin Klubi
Hotel Levi Panorama
3.5 out of 5
Tunturitie 205, Kittilä
Hae hinnat
16.38 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (367 arvostelua)
Levin näköalahotelli toimii.

"Siisti hotelli upeilla maisemilla."…"

Arvosteltu 8.3.2020

Hotel Levi Panorama
Lapland Hotel Sirkantähti
3 out of 5
Levintie 1630, Kittilä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 79 € per yö
17.35 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (166 arvostelua)

"Huone 1113: kiristäkää pesuhuoneen oven saranat, ettei ovi irtoa. H. Niskanen"…"

Arvosteltu 24.3.2020

Lapland Hotel Sirkantähti
Hotelli Kittilä
3.5 out of 5
Valtatie 49, Kittilä
Hinta on 96 € per yö
0.34 km kaupungin keskustasta
3.9/5Good! (64 arvostelua)

"Kaikki toimi hyvin siitä huolimatta, että emme edes henkilökuntaa tavanneet"…"

Arvosteltu 2.3.2020

Hotelli Kittilä
Levi Suites Levi Gold
4 out of 5
Torikuja 3, Kittilä
Hinta on 85 € per yö
17.05 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (38 arvostelua)

"Keilaradan meteli kuului hyvin puoleenyöhön saakka. Muuten viihtyisä."…"

Arvosteltu 27.2.2020

Levi Suites Levi Gold
Hotel Hullu Poro
4 out of 5
Rakkavaarantie 5, Levi, Kittilä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 80 € per yö
17.29 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (552 arvostelua)

"Todella miellettävä henkilökunta ja huippu sijainti."…"

Arvosteltu 25.3.2020

Hotel Hullu Poro
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Kittilä
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Kittilä, Lappi

Hotellit Kittilässä: Kittilä on kunta Suomen Lapissa. Se tunnetaan erityisesti Levitunturistaan, jossa sijaitsee eräs maamme tunnetuimmista laskettelukeskuksista. Koska Kittilä on kansainvälisestikin suosittu matkakohde, on siellä myös paljon hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja, kuten mökkejä tai huoneistohotelleja. Hotellivalikoimasta löytyvät niin edulliset ketjuhotellit kuin luksusluokan viiden tähden hotellit.

Kulttuuria Kittilässä

Kittilä on eloisa paikkakunta, jonka suosiota matkakohteena selittää Levitunturin lisäksi myös sen vilkas kulttuurielämä. Sen lentokentän kautta kulkee vuosittain kymmeniä tuhansia turisteja, jotka osaltaan vilkastuttavat Kittilän elinkeinotoimintaa ja mahdollistavat monipuolisen palvelutarjonnan. Kittilä onkin erikoinen lappilaiskunta sikäli, että sen palveluvalikoima vastaa Suomen mittapuulla suurehkon kaupungin valikoimaa. Hyvät kulkuyhteydet niin autolla, junalla kuin lentäenkin vielä lisäävät Kittilän vetovoimaa.

Luonnollista kauneutta

Kittilässä kaunis luonto on toiminut kautta aikojen inspiraation lähteenä paikallisille taiteilijoille. Alueen taiteilijoiden panosta pidetään merkittävänä lappilaisessa ja suomalaisessa taidehistoriassa. Nykyään Kittilässä on lukuisia eri taidegallerioita ja taidenäyttelyitä, joissa pääsee tutustumaan kittiläläiseen kuvataiteeseen. Lisäksi paikkakunnalla on useita taiteeseen ja tiettyihin taiteilijoihin keskittyneitä museoita. Kuvataiteen merkitys paikallisessa kulttuurielämässä on suuri. Lappilaisia perinteitä ja historiaa on tallennettu Kittilässä lukuisiin museoihin, joista suurimpiin kuuluu Kittilän kotiseutumuseo. Lähes joka kylässä on kuitenkin oma pieni museonsa, jossa esitellään vanhoja työvälineitä sekä perinteiseen tapaan muodostettuja ja sijoitettuja pihapiirejä. Jokivarsiasutus ja vanhat kyläkokonaisuudet toimivat vanhan Lapin muistomerkkeinä ja kertovat tarinoita entisaikojen elämästä. Osa vanhoista säilyneistä rakennuksista on kulttuurihistoriallisesti hyvinkin merkittäviä. Historiallisia kohteita ja luonnonkohteita ovat muun muassa Taatsin seita, Ruoppaköngäs, Sammalselän museoviraston entisöimä poroaita sekä Linkupalon tulivuoripuisto. Kittilän kylistä tärkein on Sirkka, jossa hiihtokeskus Levi sijaitsee. Kaikkiaan eri kyliä on yli 30 ja niiden asukasmäärät vaihtelevat muutamasta henkilöstä useampaan sataan. Kittilän kunnan pinta-ala on laaja: pohjoisimman ja eteläisimmän kylän välillä on yli 140 kilometrin etäisyys.

Lapin luonto

Luontoelämyksiä ei Kittilässä tarvitse etsiä, sillä koko kunta on täynnä puhtaan lappilaisen luonnon tarjoamia ajanviettomahdollisuuksia. Kittilän alueella on niin metsiä, jokimaisemia, tuntureita, hillasoita kuin kristallinkirkkaita järviäkin. Koska alue on laaja, tilaa liikkua on paljon ja retkeilijälle riittää tutkittavaa pidemmäksikin aikaa. Luonnossa liikkuminen on ympäri vuoden monipuolista, kesäaikaan esimerkiksi patikointi, maastopyöräily ja alamäkiajo niille suunniteltuine reitteineen tarjoavat vaihtoehtoja. Lisäksi Kittilän halki virtaavassa Ounasjoessa ja alueen järvissä melominen, veneily ja kalastus ovat suosittua ajanvietettä. Talviaikaan vesistöillä pilkitään ja maastossa pääsee lumikenkäilemään, hiihtämään, moottorikelkkailemaan ja vaeltamaan merkityillä reiteillä. Järven jäällä järjestetään myös pilkkitapahtumia.

Ruskaretkeilijöille ja muille upeista lappilaisista maisemista kiinnostuneille Kittilässä on paljon nähtävää. Kittilän länsiosassa sijaitseva Aakenustunturi on noin 565 metriä korkea. Sen maastoissa on luontopolkuja sekä hiihto- ja patikkareittejä. Kumputunturi puolestaan on noin 580 metriä korkea ja se ympäristöineen kuuluu Natura-alueeseen. Sitä ympäröivät metsät ovat luonnontilaisia ja pääosin yli 200-vuotiaita. Myös Pallas-Yllästunturin kansallispuiston alue on osittain Kittilässä. Sen alueella on paljon kauniita vaellusreittejä. Lisäksi kokeneet eränkävijät voivat kiinnostua Puljun erämaasta, joka koostuu suurista soista ja lukuisista vaaroista. Siellä ei ole merkittyjä reittejä, joten sitä pidetään vain kokeneiden retkeilijöiden alueena. Kittilässä ovat lisäksi luonnollisesti käytettävissä Levin palveluvalikoima ohjelmapalveluineen ja reitteineen, joita on runsaasti: merkittyjä latuja ja vaellusreittejä on satojen kilometrien edestä. Lue lisää Levistä täältä.

Hotellivaraus Kittilässä

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Kittilässä. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Kittilässä. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Kittilässä.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Kittilässä haluaminasi päivinä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras paikka yöpyä kohteessa Kittilä?
Hotel K5 Levi on Expedian asiakkaiden suosima majoitusliike. Tässä 3,5 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on 2 ravintolaa ja ilmainen aamiainen. Levi sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä. Hotel Levi Panorama ja Break Sokos Hotel Levi ovat myös matkustajien suosiossa ja sopivat täydellisesti vierailullesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Kittilä, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä, useimmat hotellihuonevaraukset ovat täysin hyvitettävä, mikäli ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmissa tapauksissa 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Mikäli varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat kumminkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Lisää haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja käytä sitten “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, niin löydät parhaat kohteessa Kittilä saatavilla olevat tarjoukset.
Mikä on paras yöpymispaikka perhelomaa varten kohteessa Kittilä?
Break Sokos Hotel Levi on perheiden suosima 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja ilmaisen aamiaisen. Muihin hyviin perheille sopiviin vaihtoehtoihin kuuluvat Hotel Levi Panorama ja Hotel Hullu Poro. Kiela Naturium sopii myös kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen hotelli kohteessa Kittilä?
Lapland Hotels Sirkantähti on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on golfkenttä ja ravintola. Muita hyviä vaihtoehtoja ovat Lapland Hotels Pallas ja Lapland Hotels Akashotelli, jos olet lähdössä lomalle lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras majoituspaikka rinteiden lähellä kohteessa Kittilä?
Matkustustietojemme perusteella Hotel Levi Panorama on talvilomailijoiden suosima 3,5 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on hiihtoyhteys rinteeseen ja ilmainen Wi-Fi. Muita hyviä vaihtoehtoja hiihtolomalle ovat Break Sokos Hotel Levi ja Lapland Hotels Sirkantähti. Voit viettää päivän lasketellen tai lumilautaillen kohteissa Levi ja Ylläksen hiihtokeskus.
Mitä uima-altaan tarjoavia majoitusvaihtoehtoja kohteesta löytyy Kittilä?
Levi Hotel Spa on suosittu 4 tähden hotelli, josta löytyy 14 sisäuima-allasta, 3 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Lapland Hotels Saaga ja Lapland Hotels Akashotelli ovat pari muuta vaihtoehtoa, joista löytyy paikan päällä oleva uima-allas.

Hotellit Kittilä - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle