Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

KobeJapani

Rajun maanjäristyksen jäljiltä uudelleenrakennettu Kōben kaupunki sijaitsee Japanin keskiosan eteläpuolella. Kaupunki hurmaa rantakohteillaan ja vaihtelevilla naapurustoillaan.

Kōbe on kiehtova metropoli kukkulalla, josta on näkymä Tyynellemerelle. Kaupunki kärsi pahoin vuoden 1995 maanjäristyksessä, mutta se on sen jälkeen rakennettu kokonaan uusiksi. Matka Kōbessa tarjoaa muun muassa vilkkaita rantoja, vaikuttavia monumentteja ja kiehtovia asuinalueita.

Kahden vuosisadan eristäytyneisyyden jälkeen Kōbe oli ensimmäisiä Japanin kaupunkeja, jotka avautuivat lännelle. Kōben satama on yksi Japanin vilkkaimmista kauppasatamista, ja lisäksi ”Bay Area” toimii ostos- ja viihdealueena. Voit viettää aikaa Harborlandin ostoskeskuksessa, hypätä valtavan maailmanpyörän kyytiin ja lähteä veneajelulle lahden ympäri.

Rannalla on myös Meriken-puisto, jossa on muistomerkki maanjäristyksen uhreille. Kōben merimuseossa kerrotaan sataman historiasta. Kōbe Port Towerin ylimmän kerroksen näköalatasanteelta voit katsella koko kaupunkia. Punaisesta teräksestä valmistettu 108 metriä korkea torni muistuttaa kierteellä olevaa putkea, ja öisin se on valaistu komein värivaloin. Ylhäältä tornista näkee myös ylvään Rokkō-vuoren. Vuorelle pääsee gondolihissillä, ja ylhäällä matkailijaa odottavat kävelypolut, kasvitieteellinen puutarha ja kuumat lähteet.

Kun ulkomaalaiset kauppiaat saapuivat ensimmäistä kertaa Kōbeen 1900-luvun alussa, he rakensivat taloja ja kartanoita Kitanon kaupunginosaan. Nuo asuinrakennukset on sittemmin muutettu yleisiksi museoiksi. England Housessa voit ihailla taidokkaasti kaiverrettuja palkkeja ja tutustua Sherlock Holmes ‑huoneeseen, joka esittää fiktiivisen etsivän päämajaa. France Housessa on ranskalaisia taideteoksia sekä kauniita antiikkihuonekaluja.

Loma Kōbessa tarjoaa myös kulttuuritapahtumia, kuten kahdesti vuodessa järjestettävän Kōbe Fashion Weekin sekä lokakuussa järjestettävän Kobe Jazz Street ‑musiikkifestivaalin. Maista kuuluisaa kobe-härkää, paikallisesta wagyu-karjasta valmistettua maukasta marmorista lihaa. Chinatown on eloisa turistialue, jossa on ravintoloita, ruokakojuja ja matkamuistomyymälöitä.

Matka Kōbeen onnistuu helposti lentämällä Kansain kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee 64,4 kilometrin päässä Kōbesta. Kaupungissa voit liikkua jalkaisin, julkisilla liikennevälineillä tai vuokraamalla auton. Kōbessa on kuumat, kosteat kesät ja viileät talvet. Historiaa henkivä Kōbe tarjoaa Japanin-lomalla paljon nähtävyyksiä.

Missä yöpyä kohteessa Kobe

Sannomiya, Kobe, Hyogo, Japani

Sannomiya

Lukuisista ruokailumahdollisuuksista tunnettu Sannomiya tarjoaa vierailijoille mielenkiintoisia kohteita, kuten Ikutan pyhäkkö. Ja jos haluat tutustua kaupunkiin lähemmin, se on helppoa, koska lähellä sijaitsee sekä Sannomiya Hanadokeimaen asema että Boeki Centerin asema.

Sannomiya
Kobe Tower joka esittää yökuvat, kaupunki ja moderni arkkitehtuuri

Koben kaupungin keskusta

Matkustajat pitävät kohteen Koben kaupungin keskusta kiehtovista rantanäköaloista ja sen suosituista nähtävyyksistä, kuten Kobe Tower (rakennus). Kyukyoryuchi Daimarumaen asema ja Motomachin asema takaavat lisäksi, että kaupungin nähtävyyksiin on helppoa tutustua.

Koben kaupungin keskusta
Chinatown johon kuuluu katunäkymät, kyltit ja markkinat

Nankin-machi

Kahviloista ja ostosmahdollisuuksista tunnettu Nankin-machi tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Motomachin ostoskatu.

Nankin-machi
Kitano joka esittää kaupunki, ostokset ja katunäkymät

Kitano

Kitano tunnetaan ravintoloista ja museoista. Kōben moskeija tai Shin-Kōbe-köysirata ovat myös vierailun arvoisia.

Kitano
Hakutsuru Sake Brewery Museum joka esittää puisto ja kukat

Higashinada

Higashinada tunnetaan baareista ja museoista. Ja jos haluat tutustua kohteen nähtävyyksiin, Mount Rokkō ja Osakanlahti ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Lähellä sijaitsevat Island Kitaguchin asema ja Island Centerin asema takaavat, että kohteeseen tutustuminen on vaivatonta.

Higashinada
Kobe johon kuuluu katunäkymät ja kaupunki

Chuon suuralue

Matkustajat pitävät kohteen Chuon suuralue kiehtovista rantanäköaloista ja sen suosituista nähtävyyksistä, kuten Kobe Tower (rakennus). Sataman pääteasema ja Boeki Centerin asema takaavat lisäksi, että kaupungin nähtävyyksiin on helppoa tutustua.

Chuon suuralue

Huippuhotellit kohteessa Kobe

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Crowne Plaza ANA Kobe
Crowne Plaza ANA Kobe
5 out of 5
1-Chome, Kitano-cho, Chuo-ku, Kobe, Hyogo-ken
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 99 € per yö

Shin-Kōbe-köysirata ja Takenaka-puusepäntyökalumuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nunobiki-vesiputous ja Kōbe Oji ...

4.2/5Very Good! (1,104 arvostelua)
Kiva hotelli lähellä asemaa

"Hotellin ikkunoista ja yläkerran baarista on upeat näkymät kaupunkiin. Sijainti on kätevä, koska päärautatieasema sijaitsee ihan vieressä. Huone oli yllättävän tilava verrattuna normaaleihin japanilaisiin hotellihuoneisIin. Ja tietenkin kaikki todella siistiä."…"

Arvosteltu 6.3.2017

Crowne Plaza ANA Kobe
APA Hotel Kobe-Sannomiya Ekimae
APA Hotel Kobe-Sannomiya Ekimae
3 out of 5
2-11-26, Shimoyamatedori, Chuo Ward, Kobe, Hyogo
Hinta on 42 € per yö

Kobe Tower (rakennus) on 1,8 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Kōbe Anpanman -lastenmuseo ja ostoskeskus ja Koben satama sijaitsevat 5 kilometrin päässä. ...

4.2/5Very Good! (31 arvostelua)

"ベットが大きくて寝心地もとてもいい。"…"

Arvosteltu 11.4.2020

APA Hotel Kobe-Sannomiya Ekimae
Kobe Meriken Park Oriental Hotel
Kobe Meriken Park Oriental Hotel
4.5 out of 5
5-6 Hatobacho, Chuo-ku, Kobe, Hyogo-ken
Hinta on 88 € per yö

Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kōben merimuseo, Kobe Tower (rakennus) ja Merikenin puisto. Kōbe Harborland ja Kōbe Anpanman -lastenmuseo ja ostoskeskus ...

4.4/5Wonderful! (1,246 arvostelua)

"誕生日に利用させていただきました。 粋な計らいに感謝致します 近場からですがまた利用させていただきます"…"

Arvosteltu 25.5.2020

Kobe Meriken Park Oriental Hotel

Suositut vierailukohteet – Kobe

Ariman kuumat lähteet
Kuva majoitusliikkeestä Ariman kuumat lähteet

Ariman kuumat lähteet

Ariman kuumat lähteet on yksi kohteen Kobe tunnetuimmista nähtävyyksistä. Tutustu tämän rentouttavasta ilmapiiristään tunnetun alueen kuumiin lähteisiin.

Kobe Tower
Kuva majoitusliikkeestä Kobe Tower

Kobe Tower

Kaupungin kuuluisalta maamerkiltä avautuvat kauniit näköalat Koben satamaan.

Koben satama
Kuva majoitusliikkeestä Koben satama

Koben satama

Tutustu kohteessa Kobe sijaitsevaan satamaan Koben satama. Kävele alueen satamassa.

Merikenin puisto
Kuva majoitusliikkeestä Merikenin puisto

Merikenin puisto

Tässä viehättävässä merenrantapuistossa on useita kiinnostavia nähtävyyksiä, kuten muistomerkki, museoita ja monenlaisia viihdekeskuksia.

Akashi Kaikyon silta
Kuva majoitusliikkeestä Akashi Kaikyon silta

Akashi Kaikyon silta

Opit lisää kohteen Kobe paikallisesta historiasta, kun käyt vierailulla kohteen Akashi Kaikyon silta kaltaisilla tärkeillä muistomerkeillä. Kävele tämän rentouttavan alueen satamassa tai vieraile sen kaupoissa.

Kōbe Dōbutsu Ōkoku
Kuva majoitusliikkeestä Kōbe Dōbutsu Ōkoku

Kōbe Dōbutsu Ōkoku

Käväise katsomassa sekä paikallisia että eksoottisia eläimiä kohteessa Kōbe Dōbutsu Ōkoku, joka on kohteen Kobe suosituimpia nähtävyyksiä. Kävele alueen satamassa.

Kohteen Kobe lähellä sijaitsevat kaupungit

Samankaltaisia paikkoja kuin Kobe