Osaka matkavinkit

Matkaopas
Osaka

Osaka: Matkaopas

Japanin kolmanneksi suurin kaupunki on täynnä niin perinteistä kuin moderniakin kulttuuria, temppeleistä animeen ja kaikkea siltä väliltä. Paikallinen ruokakulttuuri on myös laajalti tunnettua tässä koko perheen matkakohteessa.

Osaka on Japanin turismin keskus, josta on hyvät kulkuyhteydet Kobeen, Kiotoon, Sakaihin ja Naraan. Myös Osakassa itsessään on paljon nähtävää: pohjoinen Kitan alue on shoppailijan paratiisi, keskustan värikkäät valot houkuttelevat huvitusten pariin ja Namban trendikkäällä alueella voit kokea ennennäkemättömän spektaakkelimaisia esityksiä.

Aloita Kitasta, jonka maanalaisessa kansallismuseossa voi ihailla toista maailmansotaa edeltävää japanilaistaidetta sekä kuuluisia kansainvälisiä näyttelyitä. Suoraan vastapäätä sijaitsee erityisesti lapsia varten suunniteltu Osakan tiedemuseo, jossa järjestetään tiede-esityksiä useita kertoja päivässä. Vieraile Umeda Sky Buildingissä ihailemassa liikekeskustan näkymiä omalaatuisesta "leijuvasta puutarhaobservatoriosta".

Lisää koko perheen huvituksia tarjoaa keskustan Tennōjin alue. Vieraile Tennōjin eläintarhassa tai vietä rauhallinen hetki värikkäässä Tennōjin puistossa. Vaihtoehtoisesti voit tutustua historiaan Shitennō-jin temppelissä, jossa on esillä kuudennelta vuosisadalta peräisin olevia raunioita, tai kiivetä Tsūtenkakun torniin, joka on ollut Osakan vaurauden hyvinvoinnin symboli vuosikymmenien ajan.

Lahden alueella sijaitseva Osakan akvaario kuuluu lajissaan maailman suurimpiin. Ihmettele akvaarion 29 000 vedenalaista asukasta, joihin kuuluu muiden muassa valashai. Kymmenen minuutin lauttamatkan päässä akvaariosta on Universal Studios Japan, jossa näet suosikkielokuvahahmosi ja pääset jännittävien huvipuistolaitteiden kyytiin.

Jos kaipaat rauhaa, lähde nauttimaan vuonna 1585 rakennetun Osakan linnan kauneudesta. Muussa tapauksessa voit oikaista rentoutumaan Nakanoshiman puiston ruusutarhaan.

Kokeneimmat shoppailijat suuntaavat Minamin alueelle. Ostosmahdollisuudet vaihtelevat luksuskaupoista historiallisiin paikallispuoteihin. Iltaisin voit katsoa viihdyttävän esityksenNanba Grand Kagetsussa, joka on Osakan suosituin komediateatteri. Tutustu esityksen jälkeen neonvalojen täyttämään ja energiseen Namban alueeseen ja kertaa päivän saavutuksia.

Discover neighborhoods in Osaka

Namba johon kuuluu kaupunki

Namba

4,5/5(6 arvostelua alueesta)

Namba tunnetaan suosituista kaupoista, ja sen lisäksi voit vierailla erilaisissa kohteissa, joihin kuuluu Dotonbori ja Namban puistot. Läheinen Namban asema (Nankai) takaa sen, että alueella liikkuminen on vaivatonta.

Namba
Default Image

Umeda

Umeda tunnetaan suosituista kaupoista, ja halutessasi voit myös vierailla suosituilla nähtävyyksillä, esimerkkeinä Herbisin aukio ja Sankei Hall Breezen monitoimihalli. Tutustu kohteeseen Osaka lähemmin hyppäämällä julkisen kulkuneuvon kyytiin – Nishi-Umiedan asema tai Umedan asema (Hanshin) sijaitsevat lähellä.

Umeda