Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Osakan linna

Tutustu Japanin värikkääseen historiaan 1500-lukua huokuvassa Osakan linnassa. Muinaisella taistelukentällä on nyt rauhaisa puisto kirsikkapuineen. 

Tutustu Osakan linnassa Japanin historian verisiin vuosikymmeniin ja Osakan hallitsijoihin. Romanttinen, monikerroksinen linna sijaitsee 106 hehtaarin laajuisella maa-alueella kahden täyttömäen päällä muurien ja vallihautojen suojaamana. Paikka on Osakan vaikuttavimpia symboleja. 

Linna rakennettiin vuonna 1583 Toyotomi Hideyoshin valtakaudella. Linnalla oli keskeinen merkitys 1600-luvulla, kun Toyotomin klaani voitti Osakaa piirittäneen yli 200 000 sotilaan armeijan. Toisen maailmansodan aikana linna kärsi vaurioita, minkä vuoksi siihen tehtiin lukuisia korjaustöitä.

Vuosien saatossa taistelut ovat vaurioittaneet linnaa monin tavoin, mutta 13 linnan keskeistä osaa on edelleen alkuperäisessä 1500-luvun asussaan. Lähde kierrokselle ja näe linnan alkuperäiset tunnusmerkit, kuten vaikuttava Ote-mon-portti ja kaakkoispuolta suojannut Sengan-tykkitorni. Ihaile Kinmeisuin kaivon kivivuorausta ja kysäise Kinzon makasiinista, joka aikoinaan toimi linnan holvina. 

Lisäksi linnassa on nähtävillä Osakan historiasta kertovia esineitä, kuten 1500-luvun aseita, haarniskoja ja maatalousvälineitä. 

Kiipeä linnan näköalatasanteelle, josta avautuvat huikeat näkymät yli Osakan kaupungin. Linnan puisto on erityisen kaunis keväällä kirsikkapuiden kukkiessa vaaleanpunaisena kukkamerenä. Taustalla siintävät Osakan Business Parkin hohtavat pilvenpiirtäjät. 

Lähde linnavierailun jälkeen kävelylle linnan puutarhojen rauhallisille poluille ja kauniille ruohokentille. Siellä voit hyvinkin tavata katukauppiaita ja taiko-rumpaleita. Katso, onko Osaka-jo Hallissa ohjelmaa. Viihdeareenalla järjestetään monenlaisia tapahtumia orkestereiden konserteista judokisoihin.

Kävele pohjoiseen kohti Sakura-no-miya-koen-puistoa, joka kulkee Okawajoen rantaa myötäillen. Kesäisin joenranta täytyy Tenjin Matsuri -festivaalia juhlivista kansanjoukoista. Näe mahtavat paraatit, seuraa lampuin valaistujen veneiden kulkua ja ihaile ilotulituksia – kaikella tällä kunnioitetaan oppimisen ja taiteen suojelusjumalaa.  

Osakan linna sijaitsee Osakan keskustan pohjoispuolella. JR-junan Osakajokoen-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka. Linna ja sen puisto ovat auki joka päivä, lukuun ottamatta joulukuun muutamia viimeisiä päiviä. Lisätietoja saat linnan viralliselta verkkosivustolta. Kaikki 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät linnaan ilmaiseksi. Suurimpaan osaan puistoa – poikkeuksena Nishinomarun puutarha – on vapaa pääsy.


Alueen Osakan linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 971 majoitusliikettä kohteen Osakan linna lähellä
Hotel Monterey Grasmere Osaka 57 €
Hotel Monterey Grasmere Osaka

Hotel Monterey Grasmere Osaka

1-2-3 Minatomachi, Naniwa-ku, Osaka, Osaka-fu
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Osakan kaupungin ilmaterminaali, Tsūtenkakun torni ja Shitennojin temppeli sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Osakan historiallinen museo ja Umeda Sky Building ovat myös 5 kilometrin päässä. Namban asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Osaka-Namban asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  RIHGA Royal Hotel Osaka 84 €
  RIHGA Royal Hotel Osaka

  RIHGA Royal Hotel Osaka

  5-3-68 Nakanoshima, Kita-ku, Osaka, Osaka-fu
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Osakan kansainvälinen kokouskeskus ja Osakan tiedemuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Juhlasali ja Herbisin aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Nakanoshiman asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fukushiman asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel New Otani Osaka 128 €
   Hotel New Otani Osaka

   Hotel New Otani Osaka

   1-4-1 Shiromi Chuo-ku, Osaka, Osaka-fu
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Osakan linnan puisto ja Osakan linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Osaka Museum of Housing and Living (museo) ja Kuromon Ichiban markkinat ovat myös 10 kilometrin päässä. Osakajo-koenin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Osaka Business Parkin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sotetsu Fresa Inn Osaka-Shinsaibashi 53 €
    Sotetsu Fresa Inn Osaka-Shinsaibashi

    Sotetsu Fresa Inn Osaka-Shinsaibashi

    1-12-23 Higashishinsaibashi, Osaka, Osaka
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Shinsaibashin ostoskeskus ja Dotonborin Glico-mainos sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tsūtenkakun torni ja Kyocera Dome Osaka ovat myös 5 kilometrin päässä. Nagahoribashin asema ja Shinsaibashin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Chachamaru Osaka Castle
     Chachamaru Osaka Castle

     Chachamaru Osaka Castle

     1-7-6 Shigino Nishi, Joto-ku, Osaka, Osaka
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Osakan linnan museo ja Osakan linna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lomakodista. Osaka-jōn stadion ja Osakan linnan puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Osaka Business Parkin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Morinomiyan asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Candeo Hotels Osaka Namba 66 €
      Candeo Hotels Osaka Namba

      Candeo Hotels Osaka Namba

      2-2-5 Higashishinsaibashi, Chuo, Osaka
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Nipponbashin ostosalue on 0,9 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Tsūtenkakun torni ja Kyocera Dome Osaka sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Osakan linna ja Osaka-jōn stadion ovat myös 5 kilometrin päässä. Nagahoribashin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nippombashin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Bespoke Hotel Shinsaibashi 37 €
       Bespoke Hotel Shinsaibashi

       Bespoke Hotel Shinsaibashi

       2-6-25 Minamisenba, Osaka, Osaka
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Shinsaibashin ostoskeskus ja Amerikamura sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Orix-teatteri ja Dotonborin Glico-mainos ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nagahoribashin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Shinsaibashin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sanrriott Kitahama 49 €
        Sanrriott Kitahama

        Sanrriott Kitahama

        3-34 Higashikoraibashi, Osaka, Osaka
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tenjimbashi-Sujin ostoskatu, Osakan linna ja Juhlasali sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Osaka-jōn stadion ja Shinsaibashin ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Kitahaman asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tenmabashin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.