Kioto matkavinkit

Matkaopas
Kioto johon kuuluu metsät, puutarha ja patikointi tai kävely

Kioto: Matkaopas

Nauti perinteisestä teeseremoniasta, syötä villiapinoita ja tutustu maailmanperintölistalle kuuluviin temppeleihin tässä historiallisessa japanilaiskaupungissa.

Honshūn saarella sijaitseva Kioto on ollut merkittävä uskonnon ja politiikan keskus 700-luvulta lähtien. Kioton ollessa Japanin pääkaupunki sinne rakennettiin mahtavia temppeleitä ja palatseja, joista monet ovat yhä pystyssä. Lähde aikamatkalle keisarillisen Japanin menneisyyteen kaupungin monille maailmanperintökohteille kuten Kiyomizun temppeliin. Kioto on tunnettu maisemoiduista puutarhoistaan, joista monet on suunniteltu satoja vuosia sitten.Kioton historian rikkaus voi tuntua ylivoimaiselta, etkä välttämättä tiedä mistä aloittaa. Kävele filosofin polkua pitkin tutustuaksesi osaan Kioton historiallisista nähtävyyksistä, kuten Eikan-dōn temppeliin. Reitin varrelta löytyy kolme merkittävää ja useita pienempiä temppeleitä sekä pyhäkköjä, ostosalueita ja ravintoloita, joissa voit maistella kaisekiksi kutsuttua perinteistä Japanilaista usean ruokalajin ateriaa. Keväisin polkua reunustavat kukkivat kirsikkapuut, syksyisin taas huikeasti punertavat vaahterat. Kioton keskusta on sekoitus moderneja ja perinteisiä nähtävyyksiä. Nouse Kyoto Towerin huipulle sadan metrin korkeuteen ihailemaan kaupungin panoraamanäkymiä. Tutustu Nishikin toriin, joka on täynnä ravintoloita, tuoretuotteita ja katuruokaa. Näe jättisalamanterit ja paikalliset jokikalat Kioton akvaariossa.Erään säännöllisesti järjestettävän festivaalin aikana voit maistella kaikkialta Japanista Kiotoon kuninkaalle tuotuja ruokia, seurata perinteisten käsitöiden valmistusta ja osallistua sakenvalmistusoppitunnille tutustuaksesi japanilaiseen kulttuuriin.Japanilaisen kirjallisuuden ystävät viihtyvät 1600-luvun Katsuran keisarillisessa huvilassa, joka rakennettiin 1000-luvulla kirjoitetun Genjin tarina -romaanin mukaisesti.Turismi on Kiotolle tärkeä tulonlähde ja vieraille onkin tarjolla omalaatuisia nähtävyyksiä, kuten lumiapinoiden syöttäminen Arashiyaman apinapuistossa. Kioton ilmapiiri on vastaanottavainen, luonto uskomattoman kaunista ja historia monikerroksista.

Discover neighborhoods in Kioto

Nijon linna joka esittää lampi ja puutarha

Kioton keskusta

4,5/5(9 arvostelua alueesta)

Kawaramachi-katu ja Seimei-Jinjan pyhäkkö ovat suosittuja nähtävyyksiä kohteessa Kioton keskusta, joka tunnetaan suosituista kaupoista. Imadegawan asema ja Kuramaguchin asema varmistavat, että lähiseudun nähtävyyksiin on myös helppoa tutustua.

Kioton keskusta
Gion joka esittää yökuvat, katunäkymät ja pyöräily

Gion

Gion tunnetaan muistomerkeistä ja ostosmahdollisuuksista. Kannattaa myös tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Yasakan pyhäkkö ja Kyoto Gion -lamppumuseo.

Gion
Default Image
<