Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Nijon linna

Tutustu varakkaan ja vaikutusvaltaisen shōgunin maailmaan tässä koristeellisessa 1600-luvun linnakompleksissa.

Nijon linna on todiste Edo-kauden (1603-1868) aikaisen Togunavan shōgunaatin voimasta. Linna toimi käytännössä koko tämän ajan Japania keisarin ohi hallinneen suvun tukikohtana. Vihollisten torjumiseksi linnaan rakennettiin kaksi palatsia, kaksi muuria ja kaksi vallihautaa.

Vuokraa englanninkielinen ääniopas vaikuttavan itäportin sisäänkäynniltä saadaksesi kaiken irti Nijon linnan vierailustasi. Äänioppaan avulla kuulet lisää mielenkiintoisia tarinoita ja faktoja linnasta.

Tutustu Ninomarun palatsiin, joka on maailmanperintökohde. Tässä palatsissa on yli 30 huonetta, joista monia on sisustettu kudotuilla tatamimatoilla ja koristeltu koristeellisilla maalauksilla. Suurin osa palatsista on suunniteltu mahdollisimman vaikuttavaksi ja monet sen pinnat ovat lehtikullalla päällystettyjä. Kierrä palvelijoiden työhuoneessa, riisivarastossa, kokoushuoneissa ja shōgunin asuintiloissa. Astele varovasti, sillä lattiat rakennettiin tarkoituksella nariseviksi varoittamaan nukkuvia asukkaita tunkeilijoista.

Vieraile 1700-luvulla tulipalossa tuhoutuneen Honmarun palatsin raunioilla. Tutustu huoneisiin, joissa palvelusväki asui ja valmisti ruokaa sekä paikkoihin, joissa viihdytettiin vieraita.

Älä unohda palatsin puutarhoja, joiden suunnitteluperiaatteet ovat säilyneet muuttumattomina vuosisatojen ajan. Ninomarun puutarhassa on lampi, jonka kolme saarta on yhdistetty toisiinsa silloilla. Pohjoisen linnapihan Seiryū-en -puutarhassa yhdistyvät perinteiset japanilaiset ja länsimaalaiset aspektit sekä kaksi teehuonetta, joita käytetään kulttuuritapahtumissa. Tiettyinä vuodenaikoina vierailuusi lisäarvoa tuovat kukkivat kirsikka- ja luumupuut.

Bussimatka Kioton keskusasemalta Nijon linnalle kestää noin 20 minuuttia. Lähellä on myös rautatieasema ja maksullisia pysäköintipaikkoja. Linnaan on sisäänpääsymaksu ja se on tiettyjen kuukausien torstaita lukuun ottamatta avoinna joka päivä.


Alueen Nijōn linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 269 majoitusliikettä kohteen Nijōn linna lähellä
RIHGA Royal Hotel Kyoto 93 €
RIHGA Royal Hotel Kyoto

RIHGA Royal Hotel Kyoto

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nishihonganjin temppeli, Kyoto Tower (rakennus) ja Kyoto Aquarium (yleisöakvaario) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Higashi Honganjin temppeli ja Tojin temppeli ovat myös 2 kilometrin päässä. Kioton asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kyoto Tojin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  MIMARU KYOTO KARASUMA OIKE NORTH 101 €
  MIMARU KYOTO KARASUMA OIKE NORTH

  MIMARU KYOTO KARASUMA OIKE NORTH

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kioton kansainvälinen manga-museo ja Nijōn linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Nishiki Market ja Shijo Omiya ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Karasumaoiken asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nijojo-maen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Tokyu Stay Kyoto Ryougaemachi Dori - Sanjo Karasuma 86 €
   Tokyu Stay Kyoto Ryougaemachi Dori - Sanjo Karasuma

   Tokyu Stay Kyoto Ryougaemachi Dori - Sanjo Karasuma

     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kioton kansainvälinen manga-museo, Nishiki Market ja Shijo Omiya sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kawaramachi ja Nijōn linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Karasumaoiken asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kyoto Karasuman asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    First Cabin Kyoto Nijojo
    First Cabin Kyoto Nijojo

    First Cabin Kyoto Nijojo

      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kioton kansainvälinen manga-museo, Nijōn linna ja Kioton keisarillinen palatsi sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Nishiki Market ja Kioton yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Nijojo-maen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marutamachin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     ANA Crowne Plaza Kyoto 126 €
     ANA Crowne Plaza Kyoto

     ANA Crowne Plaza Kyoto

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nijōn linna ja Shijo Omiya sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Nishiki Market ja Kioton keisarillinen palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Nijojo-maen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Karasumaoiken asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel MyStays Kyoto-Shijo 54 €
      Hotel MyStays Kyoto-Shijo

      Hotel MyStays Kyoto-Shijo

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Shijo Omiya ja Nishiki Market sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kawaramachi ja Nijōn linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Kyoto Karasuman asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Shijon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       MIMARU KYOTO SHINMACHI SANJO 132 €
       MIMARU KYOTO SHINMACHI SANJO

       MIMARU KYOTO SHINMACHI SANJO

         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Shijo Omiya ja Nishiki Market sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Nijōn linna ja Kawaramachi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Karasumaoiken asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nijojo-maen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Vischio Kyoto by GRANVIA  86 €
        Hotel Vischio Kyoto by GRANVIA 

        Hotel Vischio Kyoto by GRANVIA 

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kioto TERRSA ja Kyoto Tower (rakennus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Higashi Honganjin temppeli ja Sanjusangendon temppeli ovat myös 2 kilometrin päässä. Kujon asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Jujon asema 15 minuutin kävelymatkan päässä.