Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kööpenhaminan oopperatalo

Kuuluisan tanskalaisen arkkitehdin suunnittelema ranta-alueella sijaitseva Kööpenhaminan oopperatalo houkuttelee luokseen oopperasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneita ihmisiä eri puolilta maailmaa.

Kööpenhaminan suuren oopperatalon rakentamiseen käytettiin paljon rahaa. Vieraile Holmen-saarella katsomassa tanskalaisen arkkitehdin Henning Larsenin suunnittelemaa 1 703 -paikkaista modernia rakennusta. Jos rakastat esittävää taidetta, varaa liput teatteriin, balettiin, oopperaan tai konserttiin.

Paikallinen kuljetusalan yritys lahjoitti tämän rakennuksen Kööpenhaminan kaupungille. Hanke maksoi lopulta lähes puoli miljardia Yhdysvaltain dollaria. Tämä maailman suurimpiin kuuluva oopperatalo symboloi taloudellista optimismia, joka vallitsi Euroopassa 2000‑luvun alussa. Oopperatalon katto on vuorattu 105 000 kulta-arkilla ja lattia on rakennettu savutammesta.

Rakennuksen moderni muotoilu tekee vaikutuksen arkkitehtuurista kiinnostuneisiin. Huomaa, että yksikään rakennuksen sivu ei näytä keskenään samanlaiselta. Rakennuksen metallinen katto toimii kontrastina kohti rantaa osoittavalle pyöreälle lasiseinälle ja pystysuorille kiviseinille. 

Kööpenhaminan oopperatalo on myös kuuluisa seiniensä tarkoista yksityiskohdista. Rakennuksen sisätiloja on ylistetty fantastisesta akustiikasta ja suuresta orkesterisyvennyksestä. Tarjolla on lähes päivittäin maksullisia opastettuja kierroksia englannin kielellä. Kierroksella kuulet tarinoita oopperatalosta samalla kun vierailet sen kuudella eri näyttämöllä. Kurkista kulissien taakse ja näe Tanskan kuningattaren majesteettinen yksityinen aitio.

Klassinen esitys Kööpenhaminan oopperatalossa on unohtumaton kokemus. Näe ja kuule Wagnerin, Shakespearin ja Verdin teokset ja paljon muuta. Esityksiä on melkein joka ilta, ja rakennukseen kuuluvassa Takkelloftet-teatterissa esitetään kokeellista teatteria 200 katsojalle.

Kööpenhaminan oopperatalo sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Holmen-saarelta kulkevia siltoja pitkin voit kulkea oopperatalolle kävellen, pyöräillen tai bussilla. Paikalla on tarjolla rajoitetusti maksullista pysäköintiä. Tarkista esitysajat ja kierrosten alkamisajat Kööpenhaminan oopperatalon verkkosivustolta.


Alueen Kööpenhaminan oopperatalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 713 majoitusliikettä kohteen Kööpenhaminan oopperatalo lähellä
Copenhagen Admiral Hotel 112 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Pieni merenneito -patsas ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel SKT. Annæ 132 €
  Hotel SKT. Annæ

  Hotel SKT. Annæ

  Sankt Annæ Plads 18-20, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tanskan kuninkaallinen teatteri ja Nyhavn sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Amalienborgin linna ja Kongens Nytorv ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Kong Arthur 119 €
   Hotel Kong Arthur

   Hotel Kong Arthur

   Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Työläismuseo (Arbejdermuseet), Kööpenhaminan yliopisto ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Skt. Petri 151 €
    Skt. Petri

    Skt. Petri

    Krystalgade 22, Kööpenhamina
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     71 Nyhavn Hotel 228 €
     71 Nyhavn Hotel

     71 Nyhavn Hotel

     Nyhavn 71, Kööpenhamina
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tanskan kuninkaallinen teatteri ja Nyhavn sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Amalienborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Copenhagen Strand Hotel 120 €
      Copenhagen Strand Hotel

      Copenhagen Strand Hotel

      Havnegade 37, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nyhavn, Kööpenhaminan oopperatalo ja Amalienborgin linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Wakeup Copenhagen Borgergade 91 €
       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Borgergade 9, Kööpenhamina
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rosenborgin linna ja Amalienborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Phoenix Copenhagen 142 €
        Phoenix Copenhagen

        Phoenix Copenhagen

        Bredgade 37, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Marmorkirken ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Amalienborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Østerportin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.