Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kööpenhaminan oopperatalo

Kuuluisan tanskalaisen arkkitehdin suunnittelema ranta-alueella sijaitseva Kööpenhaminan oopperatalo houkuttelee luokseen oopperasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneita ihmisiä eri puolilta maailmaa.

Kööpenhaminan suuren oopperatalon rakentamiseen käytettiin paljon rahaa. Vieraile Holmen-saarella katsomassa tanskalaisen arkkitehdin Henning Larsenin suunnittelemaa 1 703 -paikkaista modernia rakennusta. Jos rakastat esittävää taidetta, varaa liput teatteriin, balettiin, oopperaan tai konserttiin.

Paikallinen kuljetusalan yritys lahjoitti tämän rakennuksen Kööpenhaminan kaupungille. Hanke maksoi lopulta lähes puoli miljardia Yhdysvaltain dollaria. Tämä maailman suurimpiin kuuluva oopperatalo symboloi taloudellista optimismia, joka vallitsi Euroopassa 2000‑luvun alussa. Oopperatalon katto on vuorattu 105 000 kulta-arkilla ja lattia on rakennettu savutammesta.

Rakennuksen moderni muotoilu tekee vaikutuksen arkkitehtuurista kiinnostuneisiin. Huomaa, että yksikään rakennuksen sivu ei näytä keskenään samanlaiselta. Rakennuksen metallinen katto toimii kontrastina kohti rantaa osoittavalle pyöreälle lasiseinälle ja pystysuorille kiviseinille. 

Kööpenhaminan oopperatalo on myös kuuluisa seiniensä tarkoista yksityiskohdista. Rakennuksen sisätiloja on ylistetty fantastisesta akustiikasta ja suuresta orkesterisyvennyksestä. Tarjolla on lähes päivittäin maksullisia opastettuja kierroksia englannin kielellä. Kierroksella kuulet tarinoita oopperatalosta samalla kun vierailet sen kuudella eri näyttämöllä. Kurkista kulissien taakse ja näe Tanskan kuningattaren majesteettinen yksityinen aitio.

Klassinen esitys Kööpenhaminan oopperatalossa on unohtumaton kokemus. Näe ja kuule Wagnerin, Shakespearin ja Verdin teokset ja paljon muuta. Esityksiä on melkein joka ilta, ja rakennukseen kuuluvassa Takkelloftet-teatterissa esitetään kokeellista teatteria 200 katsojalle.

Kööpenhaminan oopperatalo sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Holmen-saarelta kulkevia siltoja pitkin voit kulkea oopperatalolle kävellen, pyöräillen tai bussilla. Paikalla on tarjolla rajoitetusti maksullista pysäköintiä. Tarkista esitysajat ja kierrosten alkamisajat Kööpenhaminan oopperatalon verkkosivustolta.


Alueen Kööpenhaminan oopperatalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 367 majoitusliikettä kohteen Kööpenhaminan oopperatalo lähellä
Copenhagen Admiral Hotel 114 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tanskan kuninkaallinen teatteri, Amalienborgin linna ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 94 €
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wakeup Copenhagen Borgergade 101 €
   Wakeup Copenhagen Borgergade

   Wakeup Copenhagen Borgergade

   Borgergade 9, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Rosenborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 93 €
    Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

    Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

    Carsten Niebuhrs Gade 11, Kööpenhamina
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     HOTEL SKT. ANNÆ 195 €
     HOTEL SKT. ANNÆ

     HOTEL SKT. ANNÆ

     Sankt Annæ Plads 18-20, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tanskan kuninkaallinen teatteri ja Nyhavn sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Amalienborgin linna ja Kongens Nytorv ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Østerport 101 €
      Hotel Østerport

      Hotel Østerport

      Oslo Plads 5, Kööpenhamina
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tanskan kansallinen taidemuseo, Marmorkirken ja Pieni merenneito -patsas sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rosenborgin linna ja Amalienborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Østerportin asema ja Østerportin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen 121 €
       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

       Amager Boulevard 70, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vor Frelsers Kirke, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Islands Bryggen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        71 Nyhavn Hotel 335 €
        71 Nyhavn Hotel

        71 Nyhavn Hotel

        Nyhavn 71, Kööpenhamina
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tanskan kuninkaallinen teatteri ja Nyhavn sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Amalienborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.