Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Palazzo Reale di Napoli

Kävele läpi Palazzo Reale di Napolin kauniisti säilyneen kuninkaallisen palatsin, jossa näet kultaisia kattoja ja ylellisiä kalusteita.

Palazzo Reale di Napoli on äveriäs entinen palatsi aivan Napolin sydämessä. Tyylikäs rakennus rakennettiin aikoinaan Napolin espanjalaisille hallitsijoille vuonna 1616. Myöhemmin siinä asuivat Bourbon-sukua edustaneet kuninkaat, jotka hallitsivat Napolin kuningaskuntaa 1700- ja 1800-luvuilla. Nykyään voit kävellä palatsin huoneissa ja ihailla kultaisia kalusteita sekä italialaisten taiteilijoiden freskoja, veistoksia ja maalauksia. Palatsin marmoriportaikko on oiva paikka upealle lomakuvalle. Ulkona voit tutustua Giardini Realiin (kuninkaalliseen puutarhaan) ja Cappella Realeen (kuninkaalliseen kappeliin). 

Palazzo Realen vuosisatoja vanha mahtipontinen sisustus on säilynyt hyvin jälkipolvien ihasteltavaksi. Pieni pääsymaksu sisältää myös äänioppaan, jonka englanninkielistä opastusta kannattaakin kuunnella kiertäessäsi palatsia.  Nouse valkoisesta marmorista tehtyä portaikkoa pitkin ylös Appartamento Realeen eli kuninkaallisiin asuintiloihin. Kävele huoneesta toiseen ja ihaile mosaiikkimaisia marmorilattioita, kultaisia kattokruunuja ja kattoja reunustavia kultareliefejä. Sala del Tronossa näet kuninkaallisen valtaistuimen, joka on peräisin vuoden 1850 tienoilta. 

Palatsissa on myös La Biblioteca Nazionalen kirjasto. Sen kokoelmiin kuuluu muun muassa pätkiä varhaisesta koptilaisesta raamatusta sekä filosofisia kirjoituksia eräältä Vesuviuksen tulivuorenpurkauksessa vuonna 79 tuhoutuneen Herculaneumin (Ercolanon) asukkaalta ensimmäiseltä vuosisadalta. 

Palatsin julkisivussa on patsaat kahdeksasta kuninkaasta, jotka hallitsivat kukin omana aikanaan Napolia 1100-luvun ja Italian yhdistämisen välisenä aikana. Ne löytyvät palatsin länsisivulta Piazza del Plebisciton aukion puolelta. Kyseinen aukio on Napolin suurin. Veistokset ovat kaikki eri taiteilijoiden käsialaa – ja niistä näet, miten erilaisia hallitsijoita Napolilla on aikojen saatossa ollut. 

Palazzo Reale di Napoli sijaitsee Napolin sydämessä. Pääset paikan päälle bussilla Piazza Garibaldin aukiolla sijaitsevalta linja-autoasemalta. Palatsi on avoinna torstaista tiistaihin aamusta iltaan.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 562 majoitusliikettä kohteen Kuninkaallinen palatsi lähellä
Grand Hotel Santa Lucia 165 €
Grand Hotel Santa Lucia

Grand Hotel Santa Lucia

Via Partenope 46, Napoli, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Via Partenope ja Lungomare Caracciolo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Castel dell'Ovo ja Via Chiaia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Napoli Piazza Amedeon asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  NH Napoli Panorama 101 €
  NH Napoli Panorama

  NH Napoli Panorama

  Via Medina 70, Napoli, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nisidan saari on 10,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Toledon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Danten asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Artemisia Domus 99 €
   Artemisia Domus

   Artemisia Domus

   13 Via dei Carrozzieri a Monteoliveto, Napoli
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Santa Chiaran basilika ja Sanseveron kappelin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. San Gregorio Armenon kirkko ja Galleria Umberto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Danten asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Pretaloger
    Pretaloger

    Pretaloger

    Via Giuseppe Verdi 18, Napoli, NA
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Via Toledon ostoskatu, Galleria Umberto ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Piazza del Plebiscito ja Castel Nuovo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Eurostars Hotel Excelsior 149 €
     Eurostars Hotel Excelsior

     Eurostars Hotel Excelsior

     Via Partenope 48, Napoli, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Via Partenope ja Castel dell'Ovo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Piazza del Plebiscito ja Lungomare Caracciolo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Napoli Piazza Amedeon asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Napoli Great View B&B 76 €
      Napoli Great View B&B

      Napoli Great View B&B

      Via Guglielmo Melisurgo 15, Napoli, NA
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Molo Beverellon satama, Galleria Umberto ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Kuninkaallinen palatsi ja Santa Chiaran basilika ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Decumani Hotel De Charme 99 €
       Decumani Hotel De Charme

       Decumani Hotel De Charme

       Via San Giovanni Maggiore, Pignatelli 15, Napoli, NA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Monastero di Santa Chiara (luostari) ja Spaccanapoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Napolin satama ja Universita' degli Studi di Napoli Federico II ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Danten asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Piazza Bovio 22 45 €
        Piazza Bovio 22

        Piazza Bovio 22

        Piazza Bovio 22, Scala A Piano 2, Interno 3, Napoli
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Universita' degli Studi di Napoli Federico II, Napolin satama ja Spaccanapoli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Piazza del Plebiscito ja Castel Nuovo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.